I de senere årene oppnådd salg av vin gjennom internettsider betydelig økning. Med mangel på tid, folk søker hver dag i shopping bekvemmelighet. En metode for salg også til stede på internett, ligner kjøpe klubber, som vokser og genererer nok nysgjerrighet oenophiles på vakt, er det 'Wine Club'.

Oppsummert klubber Wine sende til sine medlemmer på månedlig basis for den siste adressen som er oppført, et par flasker vin valgt av en ekspert. For at medlemmene betaler en månedlig avgift for et abonnement som varer i en viss tid. Generelt er de sendt to flasker vin per måned, men dette beløpet kan varieres ved å innrømme - oftest - mot de tilhørende forespørsler (inkludert tegningsperioden).

Det første spørsmålet som kommer til hjernen er: verdt å knytte meg til en klubb Wines Etter min mening ja, det også, er et godt valg, ikke bare for nybegynnere vinelskere, men også for de mer erfarne, skaper det? muligheten til å teste forskjellige etiketter med ulike betingelser for kjøpet.

De beste klubbene tilbyr ulike tjenester og ytelser, kan fremheves:

 • Den første og viktigste fordel er et trygt kjøp, tross alt, vanligvis en sommelier (vin fagperson med erfaring) evaluerer og godkjenner prøven. Dermed eliminere situasjonen hvor du kjøper og blir skuffet. Logisk at vin er personlig smak, men risikoen er minimert i tillegg.
 • Anledning til å møte i bollen, druer og viner fra forskjellige land, noen eksklusive, utvide horisonter, forbedre sin fortrengning taxi.
 • Bistår i innsamlingen av de beste harmonier.
 • I noen klubber, har du muligheten til å fokusere dine månedlige forsendelse røde, hvite, roser, glitrende eller en blanding av ulike typer vin.
 • Interaksjon mellom medlemmer, diskusjoner og utveksling av kanal oenological kunnskap.
 • Tilgang til artikler, nyheter, videoer, trivia, tips og triks fra verden av vin.
 • En annen stor fordel er prisforholdet. Vanligvis vin klubber selger viner priset 20-40% over det rådende markedet.
 • Rabatter på kurs og vinsmakinger
 • Noen nettsteder som selger klubb som har tilbyr rabatter på andre produkter fra nettstedet.
 • Planlagt levering.
 • Gratis frakt på de fleste.
 • Det er en viss fleksibilitet i de mengder som skal leveres til medlemmet (vanligvis to, fire eller seks flasker).
 • Månedlig fast beløp som passer ditt budsjett.
 • Tilrettelagt betaling med kredittkort eller bankbetaling.
 • Sende kopiene er gjort i en spesiell innpakning av "koffert" utviklet spesielt for dette formålet, samt praktisk og vakker innpakning som beskytter godt flaskene å motstå vei- og lufttransport.

Nedenfor er en liste over noen av klubbene som er tilgjengelige i Brasil (med sine respektive e-postadresser):

Winelands:

The Winelands Wine Club tilbyr vinelskere samles rundt disse spørsmålene, spørre utveksling av oenological kunnskap, og utvider kulturen i vin, noe som gir en behagelig smaksprøver av nyere verdens produksjon av denne drikken som er en av de mest verdsatt i uminnelige tider. The Winelands Wine Club tilbyr tilknyttede tjenester Sommelier Winelands at avklare tvil og enogastronomic bistå med tips og forslag til viner og matchende kene for fester og sammenkomster. Ta kontakt med sommelieren gjennom vår nettside i "område av det tilknyttede selskapet." Jeg er medlem, og jeg er fornøyd.

Vin:

Teamet Winehunters reiser verden på jakt etter den beste vinen til å bli brakt til deg. ClubeW medlemmer har 15% rabatt på alle kjøp på nettstedet, og jevnlig delta i eksklusive kampanjer. ClubeW medlemmer har 15% rabatt på alle kjøp på nettstedet, og jevnlig delta i eksklusive kampanjer. Uansett størrelsen på din bestilling, ClubeW Medlemmer har gratis frakt på alle kjøp og hvor som helst i Brasil. Sammen med sin WineBox®, du også få Wine.com.br Magazine med tips, oppskrifter, trivia og masse informasjon om den verden av vin. Har alltid forventede utslipp av store viner tilgang. Jeg er medlem, og jeg er fornøyd.

Winetclub:

En del av WINET CLUB, får du månedlig fra hjemmet ditt, nøye utvalgte viner av Andrew Rossi, Deco spesialist dannet av tradisjonelle og kjente britiske instituttet Wine & Spirits Education Trust (WSET). Deco er også forfatter av bloggen EnoDeco (www.r7.com/enodeco), en av de mest respekterte vin blogger og åpnes fra Brasil. Målet ditt er å ta det beste av vinen inn i hjemmet hans. Disse vinene som er minelagt og utvalgte tar hensyn til seriøsitet og konsistensen av produsent og full linje av viner. Videre er utvalget også basert på eksklusivitet, dvs. er viner som er stort sett ikke så lett å finne i butikker og supermarkeder, bare i sin import. I klubbhuset finner du tre seksjoner, nybegynner, entusiast og connoisseur og hver profil er det 2 planer med muligheten for å få 2 eller 4 flasker, slik at du kan velge hva som passer best til dine ønsker og behov.

Vinos: http://www.clubedevinhos.com.br

Dens primære engasjement verdsettelse av god lokal vin. Tatt opp utfordringen å utvinne landets beste enological resultater, er produsentene velger kvalitet som en prioritet.

Viner sykkel:

The Bicycle Wines ble født av en tur til vinprodusenter i Mendoza, Argentina, men kunne ha vært i en annen region tradisjonelt vin verden, etter alt de har en svært særegen sjarm. Den mest betydningsfulle opplevelsen jeg hadde som rustikk sted var utvilsomt besøk til vinprodusenter med sykkel. Turen begynte på en annen måte, var beskjeden. Etter et par glass mens vi vandret, sykkelen hadde sin rolle til å endre måten for en harmonisk tid for diskusjon og refleksjon på ideen om chancing Wines Sykkel. Vi prøver alltid å bringe til våre medlemmer og venner er disse små studier med glede og spesielle viner som gjør vår virksomhet virkelig verdt det.

Dionisio Club: http://www.dionisoclube.com.br

Under ledelse av Art des Caves, den største produsenten av vinkjellere i landet, har vi differensiert infrastruktur kombinert med et team av vinkelnere og høyt kvalifiserte fagfolk til å gi de aller beste i vinen verden. I dag, med over 3000 medlemmer, kan vi tilby eksklusive fordeler og en rekke spesielle arrangementer som vinsmaking, foredrag, kurs, harmoniserte middager, vin valg blant andre.

Society Bureau:

Society Bureau, en del av en internasjonal gruppe av vin klubber, velger viner fra hele verden til sine medlemmer, utgir et månedlig magasin som inneholder omfattende informasjon om vin og gastronomi, arrangerer kurs, turer og arrangementer. Og i tillegg til alt dette, presenterer det en unik mulighet til å nyte verden av vin.

Wine Club:

Dens oppgave er å alltid finne de beste vinene for deg. Men det kan skje at noen ganger, du ikke er fornøyd med vårt valg. Hvis dette skjer, er alt du trenger å gjøre kontakt med oss ​​og vi vil enten refusjon eller erstatning annet: ingen forsinkelse, ingen spørsmål, ingen bullshit. Lover 100% Satisfaction Guaranteed

Smart Wines Av: http://www.smartbuywines.com.br/#/clube/

Som medlem av Club Vin Vin Av Smar du mottar hver måned eller annenhver måned, et utvalg av tre viner i tillegg krydres med priser "swag". Tilbyr også et lojalitetsprogram, kan utveksle poeng for produkter.

Wine Ville:

The Wine Ville er en nettbutikk som leverer viner, vin tilbehør, stemware for vin og andre drikkevarer i de sørøstlige statene. Tilbyr gratis frakt og rabatter opp til 15% på de beste flasker vin for abonnenter. For hver profil connoisseur, Wine Ville tilbyr en tilpasset plan. Vinen Klubben tilbyr to typer abonnement: The Lover Plan laget for nybegynnere og elskere Sommelier Plan for vin eksperter. Hver måned har et unikt utvalg med de beste flasker vin for abonnenter. Vinen Klubben tilbyr 2-4 flasker i henhold til planens signatur viner.

Anbefalte viner:

"Tilfredshet garantert eller pengene tilbake." Hvis du blir medlem og omvender seg, vil vi refundere alle pengene tilbake. For dette har du opp til 07 dager fra datoen for mottak av varer til å be om en tilbakebetaling. Du må sende oss viner av transportøren nevnt av oss, og flaskene skal være i original eske, med sikkerheten forseglingen intakt. Eventuelle skader i emballasjen i flasker eller avkrefte refusjonen. Det er en unik samling sats for Brasil i mengden av R $ 20.00.

Wine Club (Grand Cru - Brasilia):

Dens medlemmer vil motta hjemme, månedlig, tre flasker vin velges i henhold til et tema og ledsaget av informasjon, forklaring og trivia om viner. Med en fast månedlig avgift på R $ 175,00, og uten noen ekstra kostnader eller levering avgift, har medlemmet anledning til å møte hver brakt produsenter, utelukkende, av Grand Cru. Og fortsatt har fordeler i butikken.

Le Pic Enoteca Wine Club:
http://www.lepic.com.br

I Le Pic Club Wine strenge forskning, utvalg og smaker utmerkede viner, koordinert av vinkelner Paul Piccoli er gjort. Vinene handles for svært attraktive verdier og komme hjem til deg for en pris under markedspris. Hver 60. dag, seks flasker (eller mer hvis du ønsker det) blir sendt til komforten av ditt hjem med trygge og sikre, innpakket i eksklusive bokser for transport. Sparer deg for tid og er fri for trafikk og andre uhell. I tillegg til ikke å ha registreringsavgiften over to bokser (tolv flasker) du bestilte vil være fritatt frakt (RS, SC, PR, SP og RJ).

Vino Gourmet Club:

Den ClubeVinogourmet er en vin klubb som ble designet og laget av fagfolk som tror på skjønnhet og enkelhet av vin og gastronomi. Vårt største mål er for klubbens medlemmer kjenner reglene for harmonisering i praksis tester og finne ut hva som fungerer best for smaksløkene.

Club Divine Mercato:

The Wine Club DiVino Mercato mål å fremme vinkultur, generere relasjoner mellom medlemmer og spre kunnskap på en avslappet måte, og gir deltakerne utveksle erfaringer og tips, samt kunnskap om kulturen i de produserende landene. Absolutt en unik opplevelse. Som medlem vil du motta eksklusive rabatter på alle våre merker, og bli invitert til spesielle arrangementer som smaksprøver, kurs, harmoniserte middager, Wine Day, blant andre, også med forskjellige verdier.

Uansett, det er ikke benektes at det er fordeler ved å bli med oss god vin klubber og markedet med gode valg i orden. , pois como demonstrado acima – ainda que em breve resenha – alguns clubes têm algumas peculiaridades , não sendo, assim, todos idênticos. Viktigere er imidlertid observere at interessenter innenfor sin personlige profil, klubbens som mer passende for dine behov, fordi som demonstrert over - fortsatt snart en anmeldelse - noen klubber har noen særegenheter, som ikke er slik alle identiske.

Følg bloggen Leve livet på Twitter

Nyt siden blogg Leve livet på Facebook