Az importáló Capixaba
A Testvériség támogatta székhelyén tegnap, július 30 (hétfő), a kóstoló 12 borok. A rendezvény célja az volt, a hivatalos elindítása a chilei borok vonal
François Lurton Hacienda Araucano , minden parancsnoksága alatt sommleier Cleber Alves, amely leírja egy kicsit az importőr és a pincészet a fenti videót.

A pincészet nemrég megkapta a tanúsítványt "biodinamikus borok", amely nem más, mint a felértékelődése a talaj és a növény a természetes élőhelyek, a készítmények használata és a vegyületek a növényi, állati és ásványi anyag (biológiai alkatrész), pontos alkalommal, figyelembe véve az asztrális hatások és a ciklusok a természet (dinamikus rész).

A család Lurton bort vénák: két apa, testvér, generált származású mintegy 15 szőlőtermesztők, borászok, Négociants, röviden: egy egész generáció szentelt bort. Jacques Francois Lurton fiai André, a legenda Bordeaux. Mindig volt forradalmi eszmék francia konzervatív normák, a kísérlet nem hagyományos szőlő új régiókba, támogatják a használatát Screwcap, indítson merész formatervet kézzel kevert regionális kultúra támogatása boraikat. Ők kezdték pályafutásukat, mint tanácsadók, világszerte dolgozó repülő borászok. Nemzetközi tapasztalatával szerzett nekik kapcsolatok és érdekes fogalom a bor földrajzi sok országban, ahol fokozatosan kezdték felismerni a saját termelés. Úgy döntöttek, hogy a minőségi borok, de megfizethető, szekunder régiók a nő olyan országokban, mint Chilében, Argentínában és Spanyolországban, valamint partnerségek kialakítása gyártók Uruguay, Ausztrália és Portugália.

Fényképezte felett: Arismario Oliveira

A hegymászó csoport, hogy értékelje a borok: Állandó; Sidney Santiago, André Andres, Leonardo Conick (tulajdonos), I, Tom (Pilóta étterem) és barátja Sitting .; Fred, Julio Lemos (Papaghut), Elvecio FAE (rendező ExpoVinhos Victoria), a Premier Sommelier Sonia Aiello, Cleber Alves és Rafael Dias (DOC Space).

A borok az üveg meglepett, főleg bemutatott kiváló költség-haszon és árak egészen 29,00-329,00. A csúcspont véleményem van a legolcsóbb borok, mint a legdrágább volt köteles, hogy jó legyen. A 12 borok 4 minősíteni, mint "jó és olcsó".

Fehérbor Kawin Sauvignon Blanc 2011 - Chile - 100% Sauvignon Blanc - Central Valley (völgy Casablanca, Curicó és LOLOL) - 12,5% - R $ 29,00
- ST (88)
- "Jó és olcsó"

A legjobb költség-haszon az éjszaka, ez az SB, megmutatta a tipikus aromáit trópusi gyümölcs pohár és egy kis lágyszárú. Kóstolva könnyű, gyümölcsös, kiegyensúlyozott savakkal és frissítő. Egy könnyű bort inni, és megérteni a javaslatát. Jó vétel.

Fehérbor - Araucano Sauvignon Blanc 2011 - Chile - 100% Sauvignon Blanc - völgy LOLOL - Colchagua Valley - 12,5% - R $ 69,00 - ST (86)

Ez a másik SB 5% hordóban erjed, megmutatta lemaradásokat az orrban, kevésbé gazdag, mint az első. Kóstolva krémes, gyümölcsös kevesebb, több ásványi jellemzőit, jó egyensúly, jó savakkal, kellemes lecsengés.

Fehérbor GRAN araucano Chardonnay 2007 - Chile - 100% Chardonnay - Colchagua Valley - 14% - R $ 129,00 - ST (88)

A Chardonnay azt mutatta, hogy "kóstoló varázsa" vizuális sárga arany, tiszta, világos, nagyon intenzív aromájú, emlékeztetve vaj popcorn, méz, sárgabarack, vanília. Az íze és gömbölyded, gyümölcsös, jó savakkal, de vétkezett a mérleg, a fa lehet kevesebb figyelmet, titkolta egy kis gyümölcsöt. A egyéni ízlés kérdése.

Vörösbor Kawin Cabernet Sauvignon 2010 - Chile - 100% Cabernet Sauvignon - Central Valley - 13% - R $ 29,00 - ST (86)

Bor szolgálja a javaslatot, könnyű, gyümölcsös, nem sok hivalkodó, kiváló választás a párt.

Araucano Red Wine Reserve Cabernet Sauvignon 2009 - Chile - 100% Cabernet Sauvignon - Colchagua Valley - 14% - R $ 49,00
- ST (88)
- "Jó és olcsó"

CS tartalékok már jelzi a növekvő komplexitás, bors aromáit frissen őrölt, fekete és piros gyümölcsök. Szájban megmutatta tanninok, jó test, gyümölcsös és megfelelő savakkal. Legjobb választás egy barbecue.

Araucano Red Wine Reserve Carmenere 2010 - Chile - 100% Carmenere - Colchagua Valley - 13,5% - R $ 49,00
- ST (87)
- "Jó és olcsó"

A Carmenere is tetszett nekem, klasszikus jegyeivel bors, fűszerek és a bogyók. A szájban gyümölcsös, jó test, jó savak jó kitartás.

Araucano Vörösbor pinot noir TARTALÉK 2010 - Chile - 100% Pinot Noir - Central Valley - 13,5% - R $ 69,00 - ST (88)

Nagyon érett eper, ribizli és cseresznye. Friss szájpad, könnyű testű, könnyen fogyasztható, és hogy legyen szíves.

Vörösbor HUMO BLANCO 2008
- Chile - 95% Pinot Noir és 5% Syrah - völgy LOLOL - 15,5% - R $ 109,00 - ST (90)

Több visszafogott az orrban, hanem egy finom száj, krémes, gyümölcsös, erdő nagyon jó helyzetben van, kiegyensúlyozott és hosszú utóízzel.

Araucano Red Wine TARTALÉK Syrah 2011 - Chile - 100% Syrah - Colchagua Valley - 14,5% - R $ 65,00
- ST (88) - "jó és olcsó"

Bor nagyon szép, nagyon kerek, készen, Docinha gyümölcs, egy igazi "női bor."

Vörösbor Clos de LOLOL 2009 - Chile - 38% Carmenere, 28% Cabernet - Sauvignon, 20% Syrah, 14% Cabernet Franc - völgy LOLOL - 18 hónap hordókban második használat - 14,5% - R $ 109,00 - ST (90+)

Ez a bíróság már ánizs megjegyzi, virág és piros gyümölcsök. A szájban a jó test, finom tannin, jó savakkal és jó tartós kivitelben.

Red Wine Cabernet Sauvignon GRAN araucano 2009 - Chile - 100% Cabernet Sauvignon - Colchagua Valley - 18 hónap hordókban (70% új, 30% a második használat) - 14,5% - R $ 149,00 - ST (90+ )

Az első feljegyzés az orrban volt ade fekete olajbogyó, amely eloszlik nyitó sok gyümölcsöt, szilva, guava és vanília háttér. Kóstolva sűrű, jó savakkal, ami egy kellemes frissesség, gyümölcsös, ásványi fény, kellemes lecsengés.

Red Wine ALKA Carmenere 2009 - Chile - 100% Caemenére - Colchagua Valley - 18 hónapos tölgyfahordós érlelés - 15% - R $ 329,00 - ST (92+)

Az összes kötelezettsége, hogy jó legyen, Alka, a tetején a borászat, bemutatva buja illatvilágú, pörkölt kávé, szivar doboz, keményfa, piros gyümölcsök és vanília. A szájban megerősíti a minőség és az orr megjegyzi, nagyon krémes, gyümölcsös, kiegyensúlyozott, akiknek néhány évvel palackban, hogy tanúsítson nagyobb komplexitás. Szép bor!

Kövesse a Blog Élet az élet a Twitter

Élvezze a blog oldalon Éli az életét a Facebook-on