Може да се докаже у тренутку четири годишња Алмавива ЕПУ је привилегија, чак и више усева се производи као прва два, у 2000 и 2001, а две последње продаје на тржишту, 2008 и 2009. Дегустација која је почела са два аргентинских вина Бодега и Цава Веинерт 1980 и 1983 поновио свој велики квалитет по други пут у чинију. Идеја одржавања ове јединствене Вертикална рођен од разговора са великим Родриго Маззеи за вина и путовања блог , где ћемо завршити брзо, стављајући чашу, три дана касније, уз присуство неколико пријатеља, Рогерио Барацхо, Дулцино Този и Андре Андрес у мојој кући (Балкон живе живот).

Према вино Алмавива, УПЦ што на њиховом језику значи "број два" је углавном направљен од каберне совињон, Царменере, у региону Пуенте Алто, Маипо Валлеи, централни део Чилеа. Вино произведено од грожђа из винограда, старости од 10 година, који се налази у другом пољу, у Кордиљера Анда, на месту где је клима веома сличан Медок, Бордо, Француска. Према водич Десцорцхадос 2012, разлика у односу на први, други је да се користи поред каберне совињон и мерло Царменере су укључени и Цабернет Франц.

Маипо Долина, Пуенте Алто, препозната је више од двадесет година, да имају најбоље услове за развој каберне совињон, којих је изабрано 85 хектара, карактеришу каменитом терену, где су зиме хладне и кишовите и лета обележене топлоте ноћу, а дању је свеже.

Више доступни џеп и по мом мишљењу, боље, више уживати од првог, ТОП. Садашњи род се продаје у Бразилу од стране магазина Вине.цом.бр , по цени од $ 190.00, мање од половине првог Њихова просечна годишња производња је 24.000 боца..

Имао сам велике тешкоће у добијању поуздане информације о ЕПУ Предложи винарија производи одређену локацију, ће у великој мери помоћи желећи да прође тачне информације.. На пример, сајт говори за увоз грожђа старе винограде и Десцорцхадос, говори у грожђа виноградима .... нову мешавину грожђа и тако даље.

Евалуација виноградима: 2000, 2001, 2008 и 2009 (први и последњи)

Алмавива ЕПУ Харвест 2000 - (први произведен) - каберне совињон, Царменере - 14% - СТ (92)

  • Визуелна граната средњег интензитета, јасан и светао. Воће на носу доминирају ноте еукалиптус, ментол, балзамико, Глава и позадина зачина. Непца показала свеже, средње кућиштем, балансиран између киселости и садржаја алкохола, квалитетни меки танини. Укус потврђује нос, и завршити са дуго и пријатно.

Алмавива ЕПУ Сафра 2001 - каберне совињон, Царменере - 14% - СТ (97)

  • Визуелна средњег интензитета рубин, јасан и светао. Нос је спавао скоро два сата, а затим је отворио и показао карактеристике сличне 2000 је, еукалиптус, ментол, балзамико, Глава, али са мање интензитета. Заносан непца, дебео, танак дрво и веома добро постављен. Балансирани танини, сочно киселост. Нектар богова!

Алмавива ЕПУ Цроп 2008 - каберне совињон, Царменере - 14% - СТ (91 +)

  • Сада карактеристике променити много, аромама да се више не појављују се налазе у белешкама усева од 2000 и 2001, и да, врло карамела, ванила, воће црвене и црне. Непца потврђује воће, добро тело, масти, добро постављена дрво, избалансиран и веома дуго.

Алмавива ЕПУ Берба 2009 - каберне совињон, Царменере - 14,5% - СТ (92)

  • Још један усев, и опет приметио разлику у стилу. За разлику од раније, 2009 карактеристике доминантан арома црвеног воћа, свеже, чисто, са дрвета мање меша у карактеру. Непца показао Приказан у свежине, велики киселости, потврдио црвеног воћа, вишње и црне рибизле. Концентрација алкохола и његових танина су већи, али и даље мекоћа, показују велики таленат. Вино је спреман, али за познаваоце вина као што сам еволуирао, то никада не боли да имају стрпљења.

Пратите Лифе Блог живе на Твиттер

Уживајте Блог живота живе на странице на Фацебоок-у