Abilitatea de a dovedi într-un moment de patru sezoane de Almaviva EPU este un privilegiu, chiar mai multe culturi se produce ca primele două, în 2000 și 2001, iar ultimele două pentru vânzare pe piață în 2008 și 2009. Acest degustare care a fost început cu două vinuri argentiniene de Bodega y Cava Weinert 1980 și 1983 a repetat o calitate deosebita lor pentru a doua oară în bol. Ideea de a organiza acest fără precedent vertical născut dintr-o conversație cu mare Rodrigo Mazzei lui Wine and Travel Blog , unde am terminat repede, punând paharul, trei zile mai târziu, cu prezența unor mai multi prieteni, Rogério Baracho, Dulcino Tozi și Andre ANDRES în casa mea (Balcon trăiesc viața).

Potrivit vin Almaviva, UPC care în limba lor înseamnă "numărul doi" se face în principal cu Cabernet Sauvignon, Carmenere, în regiunea de Puente Alto, Maipo Valley, zona centrala din Chile. Vinul este produs cu struguri din viile noi, 10 ani, situate într-o țară diferită, în Cordillera de Anzi, locul unde clima este foarte similar cu Médoc, Bordeaux, Franta. Conform ghidului Descorchados 2012, diferența de la prima la a doua, este de a folosi pe langa Cabernet Sauvignon și Carmenere sunt incluse Merlot și Cabernet Franc.

Valea Maipo, Puente Alto, a fost recunoscut de peste douăzeci de ani pentru cele mai bune condiții pentru dezvoltarea de Cabernet Sauvignon, unde 85 de hectare, caracterizate de sol pietros, unde iernile sunt reci și ploioase, iar verile au fost marcate de selectat căldură pe timp de noapte și în timpul zilei este proaspăt.

Mai accesibile pentru buzunarul și, în opinia mea, mai bine, mai plăcut decât prima, TOP. Cultura actuală este vândut în Brazilia de către magazinul virtual Wine.com.br , la pretul de 190.00 dolari, mai puțin de jumătate din prima. producție medie anuală lor este de 24 de mii de sticle.

Am avut mari dificultăți în obținerea de informații fiabile despre EPU. Sugerează crama elabora site-ul specific, va ajuta foarte mult, care vrea să treacă informații corecte. De exemplu, site-ul vorbește în strugurii care importă din podgorii vechi, și Descorchados, vorbește despre struguri ... .mescla noi podgorii de struguri și așa mai departe.

Evaluarea de recolte: 2000, 2001, 2008 și 2009 (primul și ultimul)

Almaviva EPU Safra 2000 - (a produs primul) - Cabernet Sauvignon, Carmenere - 14% - ST (92)

  • Intensitate medie grenadă Visual, clar și luminos. Fructe domina notele nas de eucalipt, mentol, balsamic, guava și un fond de condimente. Palatului a arătat proaspăt, mediu de muncă, echilibrat între aciditate și alcool conținut, tanini moi de bună calitate. După-gust confirmă nas, și cu o lungă finală și plăcută.

Almaviva EPU Safra 2001 - Cabernet Sauvignon, Carmenere - 14% - ST (97)

  • Visual rubin intensitate medie, clar și luminos. Nasul a fost adormit de aproape două ore, apoi a deschis și a arătat aceleași caracteristici în anul 2000, eucalipt, mentol, balsamic, guava, dar cu o intensitate mai mică. Palatului onctuos, solid, și lemnul foarte bine plasat subțire. Tanini moi echilibrat, aciditate suculent. O nectarul zeilor !!!

Almaviva EPU Safra 2008 - Cabernet Sauvignon, Carmenere - 14% - ST (91+)

  • Acum caracteristicile schimba prea, nu mai apar în arome găsite în notele la 2000 și 2001 recolte, și da, foarte caramel, vanilie, roșu și fructe negre. Palatului confirmă fructele, organismul bun, grăsimea, lemnul bine plasat, echilibrat și foarte lung.

Almaviva EPU 2009 Harvest - Cabernet Sauvignon, Carmenere - 14,5% - ST (92)

  • Un sezon, iar diferenta din nou observat în stil. Spre deosebire de mai devreme, sezonul 2009 are o aromă predominantă de fructe rosii, proaspete, curate, cu lemn intervenind mai puțin în caracter. Palatului aratat recomandate în prospețime, o aciditate mare, a confirmat roșu de fructe, cires si coacaze. Concentrația de alcool și taninurile sale sunt mai mari, dar moliciunea continuă, arătând mare fler. Vinul este gata, dar nu pentru cunoscatori de vin ca am evoluat, nu costă nimic să avem răbdare.

Urmați blog-ul de zi de viață pe Twitter

Bucurați-vă pagina de blog Viața de zi pe Facebook