Give proseguimento kolonnen "God og billig", jeg taler i dag om en fransk rødvin udarbejdet producent Chapoutier, Syrah og Grenache druer, som ikke passerer igennem tønden, Marius rouge 2010. Deres egne vinmarker er beliggende inden for IGT Pays d'Oc, Languedoc Roussillon.

Languedoc Roussillon er den vigtigste producent af Vin de Pays (VDP) i Frankrig, med 80% af det samlede beløb. Meget er mærket på regionale appellation Vin de Pays d'OC og andre med navne på lokale distrikter. VDP standarder er mindre strenge end dem af AOC, så vinproducenter fraktion planteforædling vine fra ikke-traditionelle stammer og bland med indfødte og internationale druer. Status for VDP giver større anerkendelse end det grundlæggende niveau vin de table. Næsten alle er lavet af en blanding af fem druer sydlige klassiske blandingen reguleres af AOC. Syrah, berømt i naboregionen af ​​Rhône-dalen, bliver stadig mere populært; Mourvèdre og Carignan er, vi laver mørke, garvesyre og krydrede vine. Grenache og Cinsaut, dyrkes meget frugtagtig og let.

Chapoutier er det største navn i Rhône. Michel Chapoutier er en af de største vinproducenter i Frankrig, valgte flere gange vinproducent i år af Revue du Vin de France, gav en ny dimension til vine i regionen, og nåede perfektion i de forskellige trosretninger i nord og Syd. vinmarker er økologisk dyrket og har lave indkomster. Vinen er en hyldest til hans bedstefar, Marius.

Personlig Bedømmelse: - Frankrig - Languedoc Roussillon - Syrah og Grenache - ST (88) 13,5% - Importør Mistral - R $ 52,00

Som jeg sagde ovenfor denne vin ikke går gennem træ, som giver det en frisk, ren frugt. Visuelt medie intensitet rubin, klare og lyse. På næsen røde og sorte frugter, sort peber, blomster og et lys balsamico touch. Ganen er frisk, frugtagtig, medium fyldig, afbalanceret mellem syrlighed og indhold af alkohol; tanniner bløde god kvalitet. Afslut med god vedholdenhed. Værd at vide.

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd sidens blog lever livet på Facebook