Даване proseguimento графата "добри и евтини", говоря днес за френско червено вино разработена производител Chapoutier, Сира и Гренаш грозде, което не минава през цевта, Marius Руж 2010 г. Техните собствени лозови масиви са разположени в рамките на IGT Pays d'Oc, Лангедок Русийон.

Лангедок Русийон е най-важният производител на Вин де Пеи (VDP) на Франция, с 80% от общата сума. Много е етикетирана в рамките на регионален наименованието Вин де Пеи d'OC и други с имена на местните области. Стандартите за VDP са по-малко строги от тези на AOC, позволявайки винари фракция сортови вина от нетрадиционни щамове и се смесват с местни и международни грозде. Статутът на VDP дава по-голямо признание от ниво Вин де таблица основни. Почти всички са направени от смес от пет грозде южната класически, сместа се регулира от свидетелството за авиационен оператор. The Сира, известен в съседния район на долината на Рона, става все по-популярен; Mourvèdre и Carignan, ние направи тъмни, танинови и пикантни вина. Гренаш и Cinsaut, се отглеждат много плодов и лесен.

Chapoutier е най-голямото име в Рона. Мишел Chapoutier е един от най-големите винопроизводители от Франция, избиран няколко пъти винар на годината от Revue Du Vin дьо Франс, даде ново измерение на вината от региона, достигайки съвършенство в различните деноминации на север и лозя Юг. са органично отгледани и имат ниски доходи. Виното е знак на почит към дядо му, Мариус.

Personal Рейтинг: - Франция - Лангедок Русийон - Сира и Гренаш - ST (88) 13,5% - Вносител Mistral - R $ 52,00

Както казах по-горе, това вино, не излиза през дървен материал, който му придава свеж, чист плод. Visual Medium рубин интензивност, ясно и ярко. На нос червени и черни плодове, черен пипер, Флора и лека балсамов докосване. Вкусът е свеж, плодов, средно плътен, балансиран между киселинност и съдържание на алкохол; танини мека добро качество. Край с добро постоянство. Добре си струва да знаят.

Следвайте блога Жилищна Животът на Twitter

Насладете се на страницата на блога Living Животът на Facebook