Kun produsert i de beste årene, Alentejo Regional Wine Spur Private Selection 2008 rødvin alderen for 12 måneder i franske eikefat, etterfulgt av et annet stadium av 18 måneder i flaske før du går til markedet. Tegnet av 2008 årgangen er et resultat av friskhet av våren, ekstreme sommerforhold og valg av varianter DOC Alicante Bouschet, Aragones og Syrah. Mye av æren for suksessen til denne vinen er på grunn av Australian vinmakeren David Baverstock.

Staff anmeldt - Portugal - Alentejo - Alicante Bouschet, Aragones og Syrah - ST (93) 14,5% - Gold Medal Concours Mondial de Bruxelles 2012 Award Excelência- 2011 Wine Magazine

Visual intense, klare og lyse granat. Innledende aromaer som minner om plomme i sirup, ristet, liten floral og en fantastisk mineral bakgrunn. Ganen er fett, slank, god syre og strukturerte tanniner, med god balanse. Lang aromatisk utholdenhet, med god konsentrasjon av frukt. Hans fine og livlige tanniner vise sin tidlig alder, til å tro på et stort lagringspotensial. En vin som krever en kopp etter hverandre, ikke sliten. Den ideelle matching er basert retter jakt eller myke oster.

Følg bloggen Leve livet på Twitter

Nyt side blogg Leve livet på Facebook