Παράγεται μόνο τα καλύτερα χρόνια, το Alentejo Τοπικός Οίνος Spur Private Selection 2008 κόκκινο κρασί παλαιώνει για 12 μήνες σε δρύινα γαλλικά βαρέλια, ακολουθούμενο από ένα άλλο στάδιο από 18 μήνες στη φιάλη πριν πάει στην αγορά. Ο χαρακτήρας του τρύγου 2008, είναι το αποτέλεσμα της τη φρεσκάδα της άνοιξης, ακραίες συνθήκες το καλοκαίρι και την επιλογή των ποικιλιών DOC Αλικάντε Bouschet, Aragones και Syrah. Πολλά εύσημα για την επιτυχία αυτού του κρασιού οφείλεται στην αυστραλιανή οινοποιός David Baverstock.

Προσωπικό αξιολόγηση - Πορτογαλία - Alentejo - Αλικάντε Bouschet, Aragones και Syrah - ST (93) 14,5% - Χρυσό Μετάλλιο Concours Mondial de Bruxelles 2012 Βραβείο Excelência- 2011 το περιοδικό Wine

Visual έντονο, διαυγές και λαμπερό γρανάτης. Αρχικό αρώματα που θυμίζουν δαμάσκηνο σε σιρόπι, φρυγανισμένο, ελαφριά floral και ένα θαυμάσιο μεταλλικό φόντο. Ο ουρανίσκος είναι λίπος, κομψό, καλή οξύτητα και δομημένες τανίνες, με μεγάλη ισορροπία. Long αρωματικά επιμονή, με καλή συγκέντρωση των φρούτων. Ωραία και ζωντανή τανίνες του δείχνουν μικρή ηλικία τους, στην πίστη σε ένα μεγάλο δυναμικό παλαίωσης. Ένα κρασί που καλεί για ένα φλιτζάνι μετά το άλλο, δεν είναι κουρασμένος. Το ιδανικό ταίριασμα βασίζονται πιάτα κυνηγιού ή μαλακά τυριά.

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε Blog Ζωή Living της σελίδας στο Facebook