Produït només en els millors anys, el Vi de Alentejo Spur Private Selection 2008 vi negre envellit durant 12 mesos en bótes de roure francès, seguit d'una altra etapa de 18 mesos en ampolla abans de sortir al mercat. El caràcter de l'anyada 2008 és el resultat de la frescor de la primavera, les condicions extremes de l'estiu i la selecció de varietats DOC Alacant Bouschet, Aragonés i Syrah. Gran part del mèrit per l'èxit d'aquest vi es deu al enòleg australià David Baverstock.

Personal d'opinió - Portugal - Alentejo - Alacant Bouschet, Aragonés i Syrah - ST (93) 14.5% - Gold Medal Concours Mondial de Bruxelles 2012 Premi excel·lència- 2011 Wine Magazine

Intens, net i brillant granat Visual. Aromes inicials que recorden prunes en almívar, torrat, lleuger floral i un fons mineral meravellós. En boca és gras, elegant, bona acidesa i tanins estructurats, amb gran equilibri. Llarga persistència aromàtica, amb bona concentració de fruita. Els seus tanins fins i vius mostren la seva edat primerenca, en la creença en un gran potencial d'envelliment. Un vi que demana una tassa després d'una altra, no està cansat. La compatibilitat ideal es basen caça plats o formatges tous.

Seguiu el bloc de vida de vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc Living la Vida a Facebook