El celler Camps de Cim Itaqui (RS), acaba de llançar la seva botiga en línia de fins vins Campanya Gaucha. El nou canal de vendes de la companyia ja es troba allotjat en el seu lloc - www.camposdecima.com.br - i afavoreix l'adquisició de tots els productes del celler, amb els valors més atractius, ja que es lliuren directament al client. "Hem desenvolupat una botiga virtual per facilitar l'accés dels vins de qualitat Campanya Gaucha consumidors i respondre les sol · licituds de tot Brasil, de forma ràpida, eficient i segura", va dir el director comercial de Camps de Cim, Pere Candelaria.

Segons l'executiu, la seguretat en el moment de pagar el producte està garantit pel Pagament Digital, una solució de servei complet per al reemborsament de les compres per Internet que permet la compra de vi a través d'una sèrie de targetes de crèdit i també els bancs. Campion explica que el lliurament és ràpida, que varien segons l'estat. Només els lots es venen amb almenys sis unitats. "Hem creat un nivell segur i d'alta qualitat i l'organització per complir els terminis i les quantitats de cada client i així difondre el consum de vins de qualitat produïts a la regió de Campània Gaucho, una de les millors zones per al cultiu de la vinya raïms de Brasil ", diu.

Amb motiu del llançament de la botiga, els Camps de Cim celler està venent a preus reduïts vi Viognier blanc, collita 2009, i el vi First Cut, el 2008, un tall de Merlot, Cabernet Sauvignon i Tannat. Tots dos estan a la venda per només 12 $ EUA. "La botiga atrau els consumidors en oferir preus especials gràcies a les vendes directes, sense intermediaris, directament des del celler a les mans dels seus amants", diu. "La botiga ofereix una relació més estreta entre el productor i el client", afegeix.

"Casi"

Aquest enfocament té la seva estratègia de consum com a part d'una pàgina de Facebook ( www.facebook.com / camposdecima ). Recentment, un missatge per al Dia de Sant Valentí es va tornar "cas" entre cellers brasileres, per tenir prop de 600 accions, un major nombre de fans del celler a la xarxa social. El Celler Chandon, per exemple, que compta amb 35.000 seguidors i és molt més temps està en facebook, tenia menys de 500 accions en la seva promoció de dies de Sant Valentí. "Això ens anima i mostra que som una bona comunicació amb la nostra audiència", va dir Candelaria. En general, els cellers tenen dos o tres dotzenes de compartulhamentos seves imatges a la xarxa social.

Seguiu el Blog Viure la vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc Vida visqui a Facebook