The Кампос де Cima винарна Itaqui (RS), току-що стартира своя онлайн магазин на фини вина от Gaucho кампания. Най-новият компанията канал за продажби вече се хоства на вашия сайт - www.camposdecima.com.br - и благоприятства придобиването на всички продукти на винарната, с по-атрактивни стойности, за да бъдат доставени директно до клиента. "Ние сме разработили един виртуален магазин, за да се улесни достъпът на фини вина от потребителите Gaucho кампанията и отговаря на исканията от цяла Бразилия, бързо, ефективно и безопасно", казва търговският директор на Кампос де Cima, Pedro Канделария.

Според изпълнителната власт, сигурността в момента на плащане на продукта е гарантирано от Digital плащане, обикновено с пълни решения за услуги за възстановяване на пазаруването по интернет, който дава възможност за придобиване на вина през серия от кредитни карти, а също и по банков път. Кемпиън обясни, че крайният срок е бърз, различна от държавната. Продава се само парцела с най-малко шест единици. "Ние сме създали безопасен и високо ниво на качество и организация, за да бъдат спазени сроковете и количествата за всяка обслужване на клиентите и по този начин се разпространява консумацията на фини вина, произведени в района на Gaucho кампания, един от най-добрите грозде отглеждане области грозде от Бразилия ", казва той.

За да отбележи старта на онлайн магазина, винарната Кампос де Cima се продава на преференциални цени Viogner бяло вино, реколта 2009, а виното First Cut, реколта 2008 г., нарязани на Мерло, Каберне Совиньон и Tannat. И двете са в продажба само за $ 12 "Виртуалният магазин привлича потребителите, като предлага специални цени благодарение на директни продажби, без посредници, директно от винарната в ръцете на любовниците си," казва той. "Онлайн магазинът дава възможност на по-тясна връзка между производителя и клиента", добавя той.

"Case"

Този подход на потребителите си публично като част от стратегията има Facebook страница ( www.facebook.com/camposdecima ). Неотдавна, един пост се отнася до деня на Свети Валентин се оказа "случай" сред бразилските винарни са имали близо 600 акции, повече от феновете на винарната в социалната мрежа. The Chandon Винарната, например, която има 35 хиляди фенове и това е много повече време за Facebook, имаше по-малко от 500 акции на неговото популяризиране на Деня на Свети Валентин. "Това ни насърчава и показва, че ние сме по-добра комуникация с нашата публика", казва Канделария. Като цяло, винарни може две или три дузини compartulhamentos вашите снимки в социалната мрежа.

Следвайте блога Жилищна Животът на Twitter

Насладете се на страницата на блога Living Животът на Facebook