El 14 de juny d'aquest mes, l'importador MundoSur representada per Avelino Zanetti Fill celebrar aquí a Victoria Sopar 01:00 vi amb la presència del propietari del celler argentina Melipal, Clarisa Aristi. Aquest esdeveniment va ser part d'una sèrie de visites de les principals ciutats brasileres, amb la finalitat de promocionar els seus vins per trendsetters.

La seu de l'esdeveniment va ser el restaurant Argento Parrilla a Praia do Canto, que s'especialitza en el moment més calent dels tribunals argentins aquí a la capital de l'estat.

Melipal significa Creu del Sud en la llengua indígena, la constel · lació que identifica millor al nostre hemisferi.

El celler Melipal és una empresa jove fundada el 2002 i és propietat de la família Aristim, constituïda amb l'objectiu d'elaborar vins súper premium, en la creença que bons vins neixen a la vinya i al celler es creen, 100% del raïm provenen de vinyes pròpies situada a Agrelo, Luján de Que el seu, Mendoza.

En total, 87 hectàrees es troben a la primera zona de Mendoza, en sòls d'origen al · luvial, llimosa profunditat franc i mig. Regió de clima àrid calent amb hiverns marcats per un intens fred, d'alta ensolação i ampli rang de temperatures. D'altra banda, la família Aristim es preocupa pel medi ambient local i realitza una totalment compatible amb l'ecosistema natural i la reutilització de tractament biològic de l'aigua de reg.

En termes d'estructura Melipal celler té una capacitat total de tot just 800.000 litres, i els cultius actuals es produeixen al voltant de 300 mil ampolles. També compta amb 270 bótes noves de roure francès 95% i 5% de dipòsits d'acer inoxidable per a la fermentació d'Amèrica, i els embornals de formigó armat i revestit per mantenir els vins.

Val la pena esmentar que en enoturística zona, el celler compta amb un restaurant panoràmic que posa l'accent en la cuina regional i harmonitzada amb els seus principals vins.

Vins:

La vetllada va començar amb la presentació de Melipal Rosé, a seguir ja establerta Malbec, Cabernet Sauvignon, Malbec i Melipal Melipal Malbec Reserva 2006 i 2007, un vinhaço.

El punt culminant de la nit va ser la prova per primera vegada en Melipal Cabernet Franc del Brasil 2009, un privilegi. En un bol presentat un robí violeta visual amb l'evolució d'halo de llum, nombroses i lentes llàgrimes. Nas va mostrar una mica balsàmic, tons herbacis, fulles de te, aromes terrosos, que expressa bastant la varietat i cuir. En boca és sec, amb alguns tanins astringents, bona acidesa, persistència mitjana, un vi elegant i prou gastronòmiques. ST (90 +)

Els seus vins es poden trobar a Ville du Vin i el DOC espai

Ample Steak, el millor d'Argento!

Marli, Silvestre, Clarisa, Avelino i Antônio Carlos Leite (La Gaceta)

La classe d'Argento amb Clarissa Aristi

Un brindis!

Clarissa Aristi i gran bloc de Rodrigo Mazzei ( www.vinhoseviagens.com.br )

El sommelier Boris Azevedo postura!

Seguiu el bloc de vida de vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc Living la Vida a Facebook