I sidste uge deltog jeg i en begivenhed sponsoreret af butikken DOC Space Inden flere vine smagte den aften valgt fem, der kaldte mere opmærksomhed til direkte mig. En af dem er den storslåede Conde d 'Ervideira Private Selection 2007 et udvalg af de bedste masser af druer, vinificeres sort ved sort: Den Aragonez gæret i "vinimatics", mens de andre sorter gærede i kar, der er udstyret med "robot" mekaniske trin. Stage i nye tønder, for det meste fransk eg. En produktion på kun 7.000 flasker.

Godserne af Monte da Ribeira og Herdadinha tilhører Leal da Costa familie, direkte efterkommer af Ervideira Earl of århundrede succesfulde landmand. XIX og XX. Greven, der fik titlen af ​​kong Charles I af den sociale rolle, som familien spiller i regionen, begyndte at producere vin i 1880, som det fremgår af de flasker, der i dag virksomheden vises i vinsmagning Værelset. Med 160ha af vinmarker divideret med Vidigueira (110ha) og Reguengos (50 ha), er administrationen af Ervideira sikres ved Dona Maria Isabel, familien matriark, og deres seks børn, og Duarte Leal da Costa administrerende direktør. Den ønologiske retning er den Nelson Roll ansvar.

Personlig Rating: ST (95) Conde d 'Ervideira Private Selection 2007

Intens rubinrød farve, med brunlige, klare og lyse refleksion. I de seneste næse røde frugter, ristet lys, tobak, fine træ, røg, krydderier, menthol, balsamico med en charmerende touch. Ganen er tør, god krop, god syre, afbalanceret alkoholindhold. Bløde tanniner, menthol eftersmag husket og træ. Lang eftersmag.

Portugal - Alentejo - Trincadeira, Aragonez og Alicante Bouschet - 13,5% - RR repræsentationer - R $ 189,00 - Hvor finder Vix: Ville du Vin and Space DOC

Følg Blog Living Life på Twitter

Nyd bloggen siden Living Life på Facebook