El vi Geisse ha anunciat avui l'inici de la negociació de les pre-vendes de Champagne Cova Geisse Premier Cru. La producció és molt limitada, només 1.500 ampolles, de les quals 460 ja estan reservades fins al dia d'avui. L'arribada de xampany està prevista per a finals de juny, però els lliuraments només es produirà a partir de principis d'agost.

En Espirito Sant en contacte amb el representant, el Sr. Juliol Antunes - Tel 27 8801-8881 - .

Informació del Producte:

En associació amb la família Dumont, els productors establerts a la regió de Champagne, amb més de 300 anys de tradició a la regió, Geisse Família llança el primer Champagne amb ànima brasilera: Cova Geisse Philippe Dumont Premier Cru.

El projecte va començar el 2007, quan Geisse rebre en el seu celler a Pinto Bandeira, el francès Philippe Dumont, algunes propietari de més de 5 hectàrees Premier Cru en Chigny-les-Roses - Reims. Philippe estava encantat amb la qualitat i l'estil de escumosos preparat per Mario Geisse, ia causa de les afinitats de les dues famílies treballen filosofia va acabar en una invitació a Mario Geisse produiria el primer xampany amb segell brasiler.

Hi ha aproximadament 1.500 ampolles, ja que el volum de la producció en les terres amb Premier Cru denominació és molt limitat i el valor de les zones amb aquest nivell de qualitat pot arribar a 1,5 milions d'euros per hectàrea. Dels 200 pobles de Champagne, només 43 són ús è titulat del nom Premier Cru, denominació atorgada a molt pocs productors de la regió per a la funció d'alta qualitat i la ubicació de les seves vinyes.

Per Geisse família és molt gratificant comprovar la seva brillant desenvolupat al Brasil han atret tant interès en un dels productors més tradicionals de Champagne, així com el reconeixement d'alguns dels principals crítics internacionals com Jancis Robinson, Julia Harding, Adam Strum, i Oz Clarke que s'ha donat gran importància a la Geisse Cova i en conseqüència tot el potencial de qualitat de escumós brasiler.

Seguiu el Blog vida de vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina del bloc Viure la Vida a Facebook