Una de les coses que em crida l'atenció l'hora de triar una ampolla de vi és la seva mirada. Ahir a la nit provat un vi uruguaià, que com es pot veure a la imatge de dalt és una obra d'art, Vinya dels Vents Tannat 2010. Va arribar a la selecció del Club del Vi Mes. A més del que visual, molt complagut meu paladar. Preparat amb Tannat (100%), que abans de la fermentació passa a través de maceració en fred, al voltant de 6 ° C durant cinc dies. La tècnica permet l'extracció d'aromes a partir de raïms i augmenta la complexitat de la beguda final. La fermentació es realitza normalment durant una setmana, a la temperatura controlada en dipòsits d'acer, donant major protagonisme a la fruita.

Contra l'etiqueta amb modern Codi Qr, codi de barres bidimensional que a través d'ell, els usuaris mòbils equipats amb càmera i connexió a Internet es dirigeixen al contingut web específica. Molt fresc, que fa la vida molt més fàcil l'apassionant món del vi.

El propietari del celler, Pablo Fallabrino, va heretar la finca el 1995, i només 21 estaven ja Vineyard. Surfer, wave've recollit a les platges de tot el món i té una actitud iconoclasta de la vida i el vi.

La Vinya dels Vents té 37 hectàrees de Cabernet Sauvignon, Trebbiano, Tannat, Chardonnay i Nebbiolo, enòleg la surfista vins que desitgi centrar-se en els mercats estrangers, com el Brasil, per exemple, encara que dos terços dels seus productes es venen als Estats Units. Hi ha plans per augmentar lleugerament la producció i penetrar en altres mercats. Un vi per a ser descobert aquest vi encantador és Alcyone, un deliciós licor de raïm Tannat, dolç com la vida i traspua una aroma addictiu xocolata amb canyella.

Valoració personal: ST (88) Vinya dels Vents Tannat 2010

  • Rubí Visual, bona complexitat i intensitat aromàtica, obertura amb fruita negre i vermell, molt net lliure culminant de fusta amb claus d'olor i canyella fons ,. En boca té cos mitjà, amb bona acidesa, tanins madurs, la meva sorpresa. Confirma el nas en el gust. Va mostrar bona persistència i el final equilibrat. Bé val la pena intentar-ho.

Uruguai - Atlàntida - Vinya dels Vents - 100% Tannat - 14% - 30% del vi envellit en bótes de roure francès i l'altre 70% en dipòsits d'acer inoxidable - R $ 60,00 - On comprar> http: // bit.ly/L19qlK

Seguiu el Blog Viure la Vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina del bloc Viure la Vida a Facebook