Manoel Beat, un dels sommeliers més respectats al Brasil, també va decidir prendre vins brasilers de les cartes dels deu restaurants del grup Fasano. Etiquetes nacionals van prendre els soterranis de les cases Rogério Fasano com les cartes de cada restaurant es renovessin els propers mesos. "No canviaré la lletra d'ara, però a mesura que els vins han acabat, no anem a comprar més. I no tindrem noves targetes als vins brasilers ", va dir Beat.

El sommelier va prendre la decisió de prendre tots els vins brasilers de la targeta com una manera de pressionar la Ibravin i altres associacions que donen suport a la seguretat a abandonar el projecte. "Sé que la mesura és forta, la imatge de Fasano, però és la forma en què reaccionem al projecte per limitar la diversitat del vi", diu Beat. "Salvaguarda és un retrocés, en un moment en què la qualitat d'imatge del vi brasiler està creixent", afegeix. Dels més de 350 etiquetes de la carta de Fasano, els brasilers representen 10 etiquetes - és un volum petit, però important per a la qualitat d'imatge del vi nacional.

Més: Beneït és un sommelier conegut per millorar la producció nacional. No poques vegades, posa en evidència vermella brasilera cegament amb grans marques europees per als clients i amants del vi. Són sempre els vins que va provar, li va agradar i es va sorprendre. I fa una important disminució (o al final) amb el prejudici de molts consumidors amb els vins produïts al nostre país treballen.

A més de Fasano, diverses cases de l'alta cuina anunciar que estan prenent els vins de cellers brasileres que donen suport a la salvaguarda dels seus cellers. Roberta Sudbrack, Claude Troisgros i Felipe Bronze, a Rio de Janeiro, i la Taverna dóna Cantonada, Són Paulo, són la clau. Ahir, el DOM i Dalva i Dito, en Són Paulo, va anunciar que s'estan prenent totes les etiquetes, no només els cellers que donen suport a la salvaguarda de les seves cartes.

Via
Per Suzana Barelli

Seguiu el bloc de vida de vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc Living la Vida a Facebook