Κάθε μέρα που περνά νίκη δείχνει τη δύναμή του στο χώρο του κρασιού στη διαδρομή από τις καλύτερες εκδηλώσεις κρασιού στη Βραζιλία. Στις 22/03, συνέβη στο Up Καμινάδα (παράρτημα στο εστιατόριο Τζάκι πορτογαλικά), ένα άνευ προηγουμένου γεγονός στην πρωτεύουσα, ο δρόμος Ημέρα Κρασιού Εμφάνιση Εισαγωγή ειδικεύεται στα πορτογαλικά κρασιά και το ελαιόλαδο, Qualimpor. Το Road Show που θα περάσει μέσα από τις πόλεις της Μπραζίλια, Botucatu, Bauru, Ριμπεϊράο Πρέτο, Curitiba, το Σάο Πάολο και το Ρίο ντε Τζανέιρο.

Στη Βικτώρια, οι 120 προνομιούχες επισκέπτες, τους δημοσιογράφους και τους λάτρεις του κρασιού, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το πλήρες φάσμα των Ρόδων κόκκινα,, λευκά και απελευθερώνει από τα οινοποιεία, Esporao, Πέμπτη και Σάββατο από τις Murças Crastro. Η παραπάνω φωτογραφία δείχνει τη χαρά του όλα!

Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για να αποδείξει σε μια μέρα όλα τα κρασιά από τα οινοποιεία, και να δείτε τους φίλους σας. Σε γενικές γραμμές τα κρασιά είναι πολύ καλή, με κάποια στιγμιότυπα που μιλούν αποκλειστικά σε μια θέση την επόμενη εβδομάδα.

David Baverstock και Tomas Roquette

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο οινοποιός David Baverstock παραγωγός Esporao και το πέμπτο της Roquette Castro Tomás οδηγώντας σε μεγαλύτερη γευσιγνωσίες απλότητα.

Esporao: Η τεράστια περιουσία της Spur, κοντά Reguengos Monsaraz Alentejo, ανήκουν στην εταιρεία με την επωνυμία Finagra. Φυτεύονται στη δεκαετία του '70, οι αμπελώνες συμπληρώνονται από πάνω από 500 στρέμματα που ανήκουν σε κατασκευαστές σύμβαση. Η Spur είχε μια πρόωρη ζωή γεμάτη σκαμπανεβάσματα, αλλά κάτω από την έξυπνη διαχείριση του ιδιοκτήτη, ο χρηματιστής José Roquette, η επένδυση γυρίζει τώρα ένα κέρδος. Spur είναι το κύριο σήμα, αλλά Monte Velho είναι ένα σημάδι της μεγάλης επιτυχίας στην Πορτογαλία. Τα κρασιά της ποικιλίας και Private Reserve επιλογή είναι το πιο συναρπαστικό. Πολλά εύσημα για την επιτυχία της κίνητρο οφείλεται στην αυστραλιανή οινοποιός David Baverstock.

Quinta do Crasto: οικογενειακή περιουσία που βρίσκεται στην Douro, κάνοντας κάποια εμπνευσμένη ανοχύρωτη κρασί, και το κρασί το λιμάνι. Κατάφερε να τιθασεύσει τις τανίνες δύσκολο να χαλάσει μεγάλο μέρος των κρασιών της περιοχής, με ορατή επιτυχία στην νέα κρασιά φρουτώδη και γεμάτο αποθεμάτων. Οι πρόσφατες προσθήκες στη σειρά περιλαμβάνουν Touriga Nacional, την τεράστια κρασί acarvalhado μικρή Maria Teresa, και Shale, ένα κρασί εξάγεται λιγότερο γίνεται σε συνεργασία με τον Jean-Michel Cazes του Château Lynch-Bages.

Quinta dos Murças: Το 2008 σε ένα άλλο μεγάλο μπαλκόνι και μετά την πλήρη ενοποίηση των κρασιών της από το Alentejo, Roquette έχει αποκτήσει μια πολύ ιδιαίτερη Quinta στο Douro, Quinta dos αφιερωμένο Murças βρίσκονται σε Covelinhas στην Άνω Corgo. Το ακίνητο διαθέτει 156 στρέμματα και εκτείνεται για 3,2 μίλια κατά μήκος της δεξιάς όχθης του ποταμού Douro μεταξύ των πόλεων του Χάρακα βάρους και πινιόν. Λίγα χιλιόμετρα από το Quinta dos Murças, κυβερνήτης του βάρους προς το γρανάζι, βρίσκεται στο Quinta do Crasto, ο αδελφός του José Roquette, Jorge Roquette, η οποία παράγει μερικά από τα πιο αφρώδη κρασιά του Douro και της Πορτογαλίας. Ο ομίλου Spur εντολή σήμερα είναι στα χέρια της Roquette Joao, γιος του Ιωσήφ Η οινοποιός στο Quinta dos Murças είναι επίσης ο Αυστραλός David Baverstock, συσσώρευση, από το 2008, την ευθύνη των κρασιών του Quinta dos Murças δίπλα από το Επικεφαλής λειτουργία οινοποιός όλα τα κρασιά που παράγονται στην Spur Alentejo.

Η χώρα υποδοχής

Leonardo Dantas εκπρόσωπος του εισαγωγέα, του Αγίου Πνεύματος

Κατά την άφιξή τους οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσετε διάφορα είδη ελαιολάδου Esporao

Οι επισκέπτες

Boris Azevedo (Vile Sommelier du Vin), Muiño Rocio Lopez και ο Carlos Oliveira (Puerto Madero)

Andrea Pena (Social αρθρογράφος), John Carlos (Qualimpor) και Arnaldo Pettinari Bastos (Reta Οχήματα)

Mario Dobal, Marcos Fonseca, Vinicius Dobal (Head Restaurant Vero) και Helio Massoni (ENOTRIA Wines)

André Andrès (κρασιά Αρθρογράφος η εφημερίδα) και Leonardo Dantas (Qualimpor / ES)

José Henrique NEFA (Sup San Jose), και Rogério Salume Anselmo Endlich ( www.wine.com.br )

Eudir Lopes, José Carlos Vieira και Paul Gaudio (Restaurant La Cave)

Orly και Laucimar (Supermecado Perin)

Vanderlei Martins (σούπερ μάρκετ Carone) και Leonel Ximenes (Στήλη Vitor Hugo, The Gazette)

Luiz Paulo και David Baverstock (Esporao)

Ακολουθήστε τη ζωή Blog Living on Twitter

Απολαύστε τη ζωή blog της σελίδας Living on Facebook