Emporium Sorio er den første butik i Brasilien dedikeret udelukkende til markedsføring af produkter på Korsika. Smagt deres vine på en messe i SP og helt nød det, især Domaine Pasqua chardonnay, vin doux. Med mere end 20 mærker i regionen, og siden 2011 har gastronomiske produkter af den franske ø. Emporium, som har en butik i Pompeji har også en virtuel butik, findes på www.emporiosorio.com.br . Virksomheden tilbyder også kurser i prøvesmagning og har plads til private arrangementer. Shop Emporium Sorio Rua Dr. Augusto de Miranda, 802 - Pompeji - Tlf: (11) fra 2925 til 2601 - Åbningstider: mandag til fredag ​​fra 10h til 19h. Lørdag fra 10h til 15h.

Den Korsika , jord af Napoleon Bonaparte, var kendt for at være et folk af resistens. Selv domineret af fønikerne, grækerne, romerne, vandalerne, byzantinsk, Aragonien, Genova regering og endelig den franske stadig holdt deres skikke, deres historie, deres sprog. Men denne modstand var ikke kun politisk og ideologisk. Modigt modstået standardisering og globalisering af vinmarkedet. Deres druer er autóctenes - hvide er produceret med vermentinu druer og rødvin med druer og Nieluccio Sciacarellu. Denne ejendommelighed gør de korsikanske vine er unikke.

Nedenfor er e-mailen modtaget deres rådgivning af Mariana Campos Mello realisere ExpoVinis nyheder til 2012, som finder sted fra februar 24 og April 26, 2012.

De indfødte druer i regionen er igen stjernerne. Vermentinu, Niellucciu og Sciaccarellu komponere UVAL vine produceret af Group - som tegner sig for 25% af, hvad der produceres i Korsika - og vingården af Domaine Orenga Gaffory, beliggende i den mest eksklusive område af øen. De to virksomheder er også anerkendt af internationale priser modtaget.

Udover druer, er den kvindelige tilstedeværelse også markeret dette bringer nye vine, der ankommer her. Vingården DOMAINE VILLA ANGELI styres af styrke og udholdenhed af en familie af viticultoras. Krydset af ord Villa - hvilket betyder hjem i corso - og Angelli, moderens navn på producenten af ​​vingården - Villa Angelli vine er født og variationer af rød, hvid og rosé.

De tre etiketter vingården Domaine Villa Angeli er: Villa Angelli Hvid, lavet med 100% drue vermentinu; Angelli Villa Tinto, kombinationen af druer og Niellucciu Greneche; Angelli Villa Rose, Druer og Sciaccarellu Greneche.

Den Uval Gruppen vil være repræsenteret på messen af Alain Mazoyer, der besøger Brasilien for fjerde gang og stadig præsentere den korsikanske Isula og hvide vine fra Domaine Lischetto Chardonnay 2010 afgrøde.

Vingården Domaine Orenga af Gaffory, ankommer i Brasilien den typiske og traditionelle dessert vin Impassitu du Cap Corse - Vin Doux Naturel først anlagt af Emporium Sorio - og trukket fra Muscat druen.

Jeg vil være der til at tjekke!

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd sidens blog lever livet på Facebook