At være inden for de normer IG Valley Vineyards, skal virksomheder med at udvikle god vin, som røde, hvide og mousserende med specifikke krav beskrevet af Aprovale og dets partnere, gennem regulering Rådet for Den geografisk betegnelse. Disse regler behandler den maksimale mængde druer, der kan dyrkes af vinstokke, typer af druer og hvordan de skal behandles på tidspunktet for vinfremstilling.

Dette er de grundlæggende regler:

Druerne til DO kan dyrkes kun nogle få typer, også kaldet druesorter "Vitis vinifera« (der er bestemt til forarbejdning til fine vine). I dalen af vinmarker, en rød sort, der gennem årene har vist bedre resultater i vine var Merlot. Så blev valgt til at være repræsentant for identiteten af vores DO kan dog også bruges som et supplement til Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc og Tannat. I tilfælde af hvide druer, Chardonnay og DO omfatter mv som et supplerende udvalg, Riesling Italico. For mousserende, er værd at Pinot Noir, som faktisk er sort drue, men som udvindes en hvidvin base, som bringer en masse af elegance.

I alle etiketter gør, skal 100% af de druer dyrkes i områder inden for grænserne af Valley of the Vineyards. Vinstokkene skal udelukkende plantet i espalier (svarende til et hegn). Og i almindelighed ikke kan producere mere end 10 tons druer per hektar for vin og 12 tons per hektar til mousserende.

Vin

De vine fra DO kan være vinsmagere, der fremstilles med stort set kun én type drue. For rødvine, Valley of the Vineyards DO valgte sorter Merlot. I tilfælde af hvide, vinen er sort Chardonnay. Men gør også accepterer assemblager (vinene er fremstillet af "blandet" eller "udskæringer"), andre druer. I tilfælde af røde, skal mindst 60% Merlot vin være, og kan suppleres med tre andre druer, der er specificeret i reglerne for DO vine: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc og Tannat. For hvidvin assemblage typen, skal mindst 60% være Chardonnay og resten kan være Riesling Italico. Til mousserende vin, skal være grundlæggende Chardonnay og / eller Pinot Noir, mindst 60% af dens sammensætning. Resten kan suppleres med Riesling Italico. Kan kun produceres efter den traditionelle metode kaldet (som i Frankrig er kendt som champenoise), med fremkomsten af de "bobler" i den naturlige proces ved gæring i flasken.

Sammendrag af reglerne:

Druer tilladt:

Maling: Merlot, Cabernet Sauvignon over, Cabernet Franc, Tannat og Pinot Noir

Hvid: Chardonnay, foruden Kursiv Riesling

Vin fremstillet ved DO

Reds: Merlot sorter og samling af 60% Merlot + Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Tannat

Whites: Chardonnay sorter og assemblage med 60% Chardonnay Riesling Italico +

Mousserende: minimum af 60% Chardonnay og / eller Pinot Noir, Riesling Italico suppleret med.

Via: Valley of the Vineyards

Følge bloggen leve livet på Twitter