Σήμερα είναι #CBE (Βραζιλίας Αδελφότητα της Enoblogs). Αυτό το Δεκέμβριο, είχα το προνόμιο να επιλέξουν το θέμα, "της Αργεντινής Malbec έως 70.00 ρεάλ."

Melipal σημαίνει Southern Cross στην γλώσσα των ιθαγενών, ο αστερισμός που προσδιορίζει καλύτερα ημισφαίριο μας. Bodega Melipal είναι μια νέα εταιρεία, που ιδρύθηκε το 2002 και ανήκει στην Αρίστη οικογένεια με μόνο στόχο την ανάπτυξη κρασιών super premium και πιστεύοντας ότι είναι καλά κρασιά που γεννήθηκαν στον αμπελώνα και το οινοποιείο δημιουργούνται μέσα 100% των σταφυλιών προέρχεται από τους αμπελώνες, που βρίσκονται σε Agrelo, Lujan de Cuyo, Mendoza. Συνολικά, είναι 87 εκτάρια στην πρώτη ζώνη του Μεντόζα, σε προσχωσιγενή εδάφη, πηλώδη φράγκο και μέσο βάθος. Άγονες περιοχή θερμό κλίμα, με χειμώνες χαρακτηρίζονται από έντονο κρύο, υψηλής ensolação και μεγάλο εύρος θερμοκρασιών. Επιπλέον, η οικογένεια Αρίστη νοιάζεται για το τοπικό περιβάλλον και να κάνει ένα οργανικό θεραπεία πλήρως συμβατή με το φυσικό οικοσύστημα και την επαναχρησιμοποίηση του νερού άρδευσης.

Και από την άποψη της δομής Bodega, Melipal έχει συνολική χωρητικότητα 800.000 λίτρα μόνο, και η τρέχουσα συγκομιδή παρασκευάζονται περίπου 300 χιλιάδες μπουκάλια. Διαθέτει επίσης 270 βαρέλια καινούργια δρύινα γαλλικά 95% και 5% της Αμερικής, ανοξείδωτες δεξαμενές ζύμωσης και οπλισμένο σκυρόδεμα νεροχύτες και με επικάλυψη για την επιμέλεια των κρασιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή enoturística, το οινοποιείο διαθέτει ένα εξαιρετικό εστιατόριο με πανοραμική θέα που δίνει έμφαση στην τοπική κουζίνα και την εναρμόνιση με κύριο κρασιά της.

Espaço DOC e Ville du Vin Προσωπικά Βαθμολογία: ST (90) - Ikella Malbec 2009 - 100% Malbec - 4 μήνες σε γαλλικά δρύινα - RP 90 - ST (90) - US $ 65.00 - DOC Χώρου και Ville du Vin

  • Οπτική ρουμπίνι, μαύρο αρώματα φρούτων και μπαχαρικών. Ο ουρανίσκος είναι κομψό, πιο συγκρατημένη φρούτων, ισορροπημένο, όμορφο τρίποδο μεταξύ τανίνες, οξύτητα και το αλκοόλ.

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter