Kawan-kawan saya memasak adalah sangat baik, saya menyukainya. Tetapi tidak ada yang lebih menyenangkan daripada mahu menyimpan tangan berbau bawang putih, ikan, bawang dan makanan lain. Berfikir tentang itu saya melakukan carian di internet jika terdapat produk untuk membuang bau, dan mendapati sabun logam ini. Laman web ini berjanji untuk menghilangkan bau, harga murah, 12.99, membuat permintaan itu dan kemudian tested'll kembali kepada anda. Link>

Penerangan Site:

  • Ini sabun logam menakjubkan, diperbuat daripada keluli tahan karat, benar-benar menghapuskan bau dari tangan anda, terutamanya disebabkan oleh bawang kuat, ikan, bawang putih dan lain-lain produk berbau kuat!
  • Basuh tangan anda selama 30 saat dengan sabun keluli ini ajaib dengan air dan bersedia, bau akan dihapuskan.
  • Jangan tanya kepada kita bagaimana, tetapi hanya menggunakan sabun ajaib ini selama kira-kira 30 saat untuk menghapuskan semua bau. Teori ini mengatakan bahawa bau dihapuskan oleh keupayaan keluli pemangkin oxididação asid bertanggungjawab untuk bau.
  • Produk ini tidak pernah memakai keluar, adalah dengan menggunakan selama-lamanya! Jangan sekali-kali mempunyai masalah dalam menghapuskan bau yang tidak menyenangkan yang timbul daripada ikan, bawang putih, bawang dan lain-lain. Anda boleh menyediakan makanan anda tanpa bimbang. Ia adalah cara yang paling cepat dan paling berkesan untuk menghapuskan bau yang tidak menyenangkan. Semua terima kasih kepada ini sabun tahan karat besi. Terbaik dari semua adalah bahawa semata-mata hanya membeli produk yang akan berlangsung selama-lamanya. Sabun sihir Size: 6.3 x 4.5 x 1.2cm. Pakej ini mengandungi sabun ajaib keluli tahan karat.

Ikut Blog Hidup Kehidupan di Twitter