El Grup Nucli completar la fusió iniciat a l'octubre de 2009 a partir de l'adquisició conjunta d'Almadén Celler amb les famílies Randon i Lovara. La companyia anuncia la creació d'Miolo Vins S / A, que és el pare de tots els projectes del grup, que reuneix els interessos de les famílies Miolo i Randon Benedetti / Tecchio.

La fusió fa que el grup més fort i preparat per satisfer un mercat cada vegada més prometedor, en la mesura que el Brasil està passant per un moment important de creixement econòmic. A més, la fusió proporcionarà una major penetració en els mercats internacionals (actualment els productes del nucli s'exporten a més de 30 països). Un dels objectius és aconseguir en 2020 amb el 30% de la producció per al mercat internacional.

El grup també s'està preparant per arribar a 2020 amb unes vendes anuals de $ 500 milions, consolidant la seva posició com a líder nacional en la producció de vins i escumosos i amb l'objectiu d'estar entre els tres grups vitivinícoles més grans d'Amèrica del Sud. En vuit anys, l'empresa dissenya desenvolupen i comercialitzen cada any, 20 milions de litres de vins i vins escumosos, un milió de litres d'aiguardent i ser amo de 2.000 hectàrees de vinyes pròpies.

"Estic encantat de veure que la nostra empresa, la tradició vinícola centenària ha crescut en els últims anys i ara amb aquesta important fusió serà capaç d'esdevenir una gran companyia a tot el món", va dir Darcy Crumb, President del Consell d'Administració de la companyia.

El grup, de propietat privada, s'integrarà quatre empreses de producció en tres regions del país: Miolo (Vall dels Vinyes / RS), Seival Projecte Estate Winery i Almadén (Campanya / RS) i Ouro Verd Winery (São Francisco Valley / BA) a més de la comercialització Miolo Wine Group.

Actualment, el nou grup té 1.200 hectàrees de vinyes pròpies, que produeixen 12 milions de litres de vi i vi escumós i 300.000 litres d'aiguardent, i una plantilla de 650 empleats directes. La previsió d'ingressos per al 2011 ha d'arribar a R $ 120 milions.

Per aconseguir aquesta fusió que es va iniciar el 2009, els socis contractats PricewaterhouseCoopers, psicòleg i consultor Magda Geyer Ehlers a la professionalització i amics de la successió, el ​​fiscal gaucho Zulmar Neves, l'economista Carlos Rossi i assessor comptable adelar Colombo. Els professionals han donat suport a la creació d'un millor model corporatiu amb la finalitat de preparar a l'empresa per continuar amb el seu pla d'expansió.

La família segueix sent el Miolo participació majoritària en el grup i ara compta amb socis amb experiència molt sòlida en el món dels negocis. Família Randon i la Lovara entren com a importants socis estratègics. Raúl Randon és el fundador de les Empreses Randon, grup classificat entre els més importants en el sector del transport de càrregues terrestres, també actius en el segment automotriu i sistemes d'automoció, i serveis de consorci i el banc. El Lovara, propietat de les famílies Benedetti / Tecchio, és un soci de llarg Crumb peu, des de l'adquisició d'Ouro Verde Celler en 2000. La relació amb la família Randon també ja és vell, des de la preparació de vi RAR, en conjunt es va iniciar el 2002 amb el nucli.

"Treballem dur els dos últims anys el concepte de la fusió dels cellers, seguint l'exemple impartit per l'empresari Raúl Randon. Això permetrà als músculs que guanyen per fer front als canvis de competir en el mercat de consum ", va dir John Benedetti, membre de la Junta Directiva.

"Crec fermament en el negoci del vi al Brasil. Això segueix sent una indústria molt jove, i hem de tenir empreses fortes i ben preparats per tenir un creixement que aborda el repte de desenvolupar el sector en el futur ", diu Raúl Randon, un membre de la Junta Directiva.

Com Adriano Miolo, superintendent de grup, la fusió proporcionarà una sèrie de sinergies en la financera, qüestions fiscals, la producció, el ​​mercat i cartera. "El grup comptarà amb tres marques fortes: Miolo enfortir el seu concepte de vins de marca premium. El Terranova, amb el concepte de jove i innovadora, i la marca d'Almadén es veurà reforçada seu concepte de cost-efectiva ", diu.

El nou model també impulsarà la companyia per continuar el seu camí de creixement significatiu es va produir en l'última dècada. Abans de l'any 2000, Kernel va recaptar menys de $ 1 milió i va arribar el 2010 amb 100 milions d'ingressos, amb un creixement de 100 vegades en 10 anys, i té la intenció de créixer cinc vegades aquesta dècada.

Via: Oficina de premsa - Thais Zanchettin

Seguiu el Blog Viure la Vida a Twitter