1. Ποια όταν σκέφτεστε κρασιά από την Προβηγκία αναπόφευκτο ότι η ένωση δεν είναι με ροζέ; Σε αυτή την όμορφη περιοχή της Γαλλίας τα κρασιά αυτά αντιπροσωπεύουν το 80% της παραγωγής της.

2. Σύμφωνα με ιστορικά αρχεία, τα κρασιά της Προβηγκίας φαίνεται να έχουν κάνει επιτυχημένες ταξίδια, όταν οι Ρωμαίοι τα μετέφερε στο σπίτι μέσα σε αμφορείς, και είναι σχεδόν βέβαιο ότι η καλύτερη ήταν κόκκινα.

3. Αυτό Provence είναι ένα γαλλικό κρασί της περιοχής σημειώσει μεγαλύτερη πρόοδο στον τομέα του τουρισμού κρασιού; (Ο οινικός τουρισμός).

4. Ότι αυτή η περιοχή έχει οκτώ προσφυγές; Αυτά είναι: Baux-de-Provence, Coteaux d'Aix-en-Provence, Παλέτα, Cassis, Μπαντόλ, Bellet, Coteaux Varois και Côtes de Provence.

5. Bandol, ένα από τα παλαιότερα γαλλικές ονομασίες, ήταν γεμάτο κρασιά που ήταν δημοφιλής στην αυλή του secs. Δέκατο έκτο και δέκατο έβδομο αιώνα, μέχρι το σημείο που είπε ότι η Louis XV έδωσε "ψυχή και την ευφυΐα."

6. Ότι η Côtes de Provence είναι το πιο σημαντικό επιφάνεια και τον όγκο, και έχει το Syrah σταφυλιών, όπως ο πρωταγωνιστής των οίνων συνάθροιση τους;

7. Bandol, Παλέτα και Bellet, οι προσφυγές τους ηλικιωμένους, που ονομάζεται "les cinquantenaires" διακρίνεται από encepamento κατέχουν και κλιματολογικές επιρροές.

8. Η Mourvedre, που κυριαρχεί η ονομασία Bandol είναι καλά προσαρμοσμένο στην εγγύτητα της θάλασσας. Bellet παράγει ερυθρά κρασιά με μοναδική συνάθροιση των Braquet και Folle noir (Vino di Gio είναι ένα διάσημο κρασί της περιοχής με 100% Folle noir) Παλέτα και παρουσιάζει τον εαυτό της ως «boutonière aux portes δ Aix."

9. Ένα φρέσκο ​​τυρί μοτσαρέλα, δύο ντοματίνια και ένα ψιλόβροχο του καλύτερο ελαιόλαδο δημιουργήσει ένα από τα καλύτερα και πιο εύκολο αρμονίες με ένα ξηρό ροζέ;

10. Ο ήλιος του καλοκαιριού, είναι η εποχή του έτους για το φως κρασιά - ιδιαίτερα φρέσκο ​​λευκό, βαφές απομίμησης ξύλου αλλά και να μην ξηρό φρουτώδες ροζέ; Reds; Ναι, δεδομένου ότι το φως και ελαφρώς φρουτώδες.

Via: Wine & Σεξουαλικότητα

Συγγραφέας: Gerson Lopes

Ακολουθήστε τη ζωή Blog Living on Twitter