, que alguns blogueiros vão elaborar e um irá assinar o vinho da amostra vencedora para Edição Especial da bodega. Així els meus amics, Susana Balbo de l' Celler Domini del Plata anunciar dilluns el final d'una altra tast virtual al Bar de vins , alguns bloggers desenvoluparan i signar la mostra de vi a guanyar celler Special Edition.

Com funcionarà? , uma proveta e uma pipeta . Alguns bloggers brasilers rebran en el seu kit enòleg llars amb mostres de 5 varietats i eines per al desenvolupament d'un tall d'un vas de precipitats i una pipeta . A partir de llavors cada eno-blogger haurà de preparar una barreja de mostres de vi i el vi arriben a la cort per ser el seu millor. Les mostres preparades són enviades directament a l'Argentina, on la pròpia Susana provarà tots cecs i triar la millor.

El guanyador sortirà de Mendoza, on, juntament amb Susana signarà el treball i portar a casa 5 caixes de regal del vi. La producció es comercialitza a Brasil com una edició especial! Hi ha una meravella!

Viure la Vida El bloc va a participar, i espero que la meva mostra de ser aprovat per Susana!

Seguiu el Blog Viure la vida a Twitter