21 de setembre (dimecres), l'importador serà promoure Decanter altra degustació a Vitória-ES. Aquesta vegada, qui estarà aquí per Celler Colomé és un dels grans de la viticultura a Argentina i el món. El director d'exportació del celler serà present la realització del sopar Marcelo Maizelman, amb cinc etiquetes, que seran harmonitzades amb diversos talls de carn a la graella Minuano.

; Les seves vinyes estan situats en l'alta regió de les Valls Calchaquíes consideren la superfície de vinya de major altura en el món entre 2300 i 3111 metres d'altitud; lluny del soroll urbà; i molt a prop de la immensitat del cel i el sol.

4 Resorts: La Brava (1750 m) i Cafayate, Colomé (2.300 m) els vinyes es troben al voltant del Celler, L'Arenal (2.700 m) i l'alçada màxima (3.111 m)), aquests dos últims-Payogasta a la regió de Salta. L'altitud té un impacte positiu en la qualitat del raïm, ja que a major altura, major és l'exposició als raigs ultraviolats a causa de l'altura es concentra amb més intensitat que en altres latituds o zones amb el nivell més baix del mar. La vinya protegir genera una pell més gruixuda i més fosca que d'aquesta manera dóna més intensitat als colors del vi, aromes i sabors. A més, durant el procés, majors quantitats de antocianines de la pell del raïm, que són els components que proporcionen el vi antioxidant propietats beneficioses per a la salut es generen. En la nostra vall aquest poder efecte, perquè el cel és diàfan i net que afavoreix una major intensitat solar. Finalment, el buit tèrmic que es manifesta amb dies càlids i assolellats i nits fresques, les variacions en la temperatura de 20 ° C dolenta entre el màxim i el mínim en un dia; facilitar un desenvolupament homogeni i equilibrat de sucres, polifenols, color, àcids i sabors. Resultat final: els famosos vins d'altura amb gran concentració i equilibri.

Heights a les regions vinícoles del món


PRÀCTICA agroecològiques

El procediment que es realitza a la vinya assegura la salut dels sòls i les plantes; buscant oferir una alimentació sana i equilibrada per a la vinya. Tota la comunitat i els habitants de Colome participen en harmonia en aquest ecosistema, enriquint. Les nostres pràctiques són agro-ecològica i consisteixen en:

La fertilitat del sòl mitjançant adobs orgànics (compost i fems) que produïm en la nostra granja i jardí.

L'aplicació de preparats biodinàmics; portadors no només de substàncies material orgànic, però també les forces i energies que estimulen els processos de la vida al sòl i la planta. Energia que també transfereix a l'entorn dotant-lo de sentit místic que caracteritza Colome.

Incorporem una cosmovisió ancestral a la gestió agrícola. Programació de tasques de camp d'acord amb les fases de la lluna, el sol i els planetes, que influeixen directament en els moviments dels fluids vegetals; facilitar un creixement més harmònic de la vinya.

El resultat desitjat és mantenir vinya equilibrada amb els anys i aconseguir un fruit sa, concentrat en aromes, sabors i polifenols, el que ens donarà vi intens i equilibrat de gran complexitat.

Seguiu el bloc de vida de vida a Twitter