Известният американски критик на вина, Leslie Sbrocco, писател и редовен участник на Today Show на NBC, просто задръжте на двудневно посещение в пет винарски изби в региона на грозде и вино в Serra Gaucha. По покана на Вина Бразилия проекта, провеждани в партньорство между Ibravin (Бразилски Wine Institute) и бразилската агенция за насърчаване на износа и инвестициите (Apex-Brazil), Лесли знаеше вина и пенливи Aurora, Casa Valduga, Lídio Carraro, Белени и Pizzato. "Те са елегантни вина, които приличат на север от Италия", каза тя след посещенията на Twitter (@ lesliesb).

В доказателство за износ мениджър на вината на Бразилия, Андрея Gentilini Милано, каза американецът той наистина харесва на цялостното качество на бразилски вина и особено на разходите и ползите на вкуси етикети. "Продуктите, които опитвали са конкурентни на американския пазар", каза той. Лесли също така подчерта европейска елегантност на вина, жълто-зелени, ниско съдържание на алкохол и добра киселинност.

В регистрирана изявление за вината на Бразилия по-горе, че се надява да опитат вина от други региони на страната, се смята, че бъдещето е много обещаващи за бразилските вина. Това беше неговото трето посещение в Бразилия, но само първата част на грозде и вино в Serra Gaucha. Преди, Leslie вкуси няколко бразилци вина. Миналата година, препоръча Обособена позиция 43 в телевизионното шоу по NBC, в които тя участва.

Следвайте Life Blog Living на Twitter