Amb l'arribada de l'hivern i les baixes temperatures marcat els termòmetres és difícil saber quins vins combinen calenta.

Pensant en això, el sommelier Marcelo Celentano, Argentina Graella Restaurant São Paulo, figuren alguns consells per als amants de la beguda.

Care ja ha de començar en el moment de la compra:

1. Sempre busqui botigues especialitzades o cellers que mantenen l'alta rotació de producte i en perfecte estat

2. Comproveu la font del producte i l'importador (en el cas de les importacions)

3. Cercar en una ampolla de vi a la informació en l'etiqueta són clares ja que la collita (per saber la seva edat)

4. Comprar una ampolla per la degustació, abans que un guany més gran si no es coneix el vi

Com combinar

Moltes persones tenen dubtes a l'hora de joc d'un vi amb un plat de carn, peix o pollastre. Segons el sommelier, vins blancs, sent més lleuger i afruitat, acompanyar peixos, marisc, carns blanques com el pit de pollastre o gall dindi, al forn oa la graella, i també serveixen com aperitius. Ja es recomanen els vins negres per acompanyar carns vermelles, pastes, aus i caça. La rosa es menjador amb dos plats (carn i peix). No cal oblidar els vins dolços que es reserven per a les postres. Una regla important és observar els plats nobles, que sempre han d'anar acompanyats dels vins nobles i plats de vins comuns, ordinàries.

Cost

Els coneixedors beguda no necessita pagar molt per tenir la millor opció. Xilens i argentins tenen ara una bona relació cost / benefici. Es poden trobar en botigues especialitzades en vins de la gamma de £ 25 a £ 40 bona qualitat. Alguns exemples: Granit Granit Syrah i Cabernet Sauvignon (Xile), Charles Leblon Malbec (Argentina); 7nardi Sangiovese Marche (Itàlia).

Diferència entre sec i temperat

Per a qualsevol persona que no sigui un expert, però sempre va voler saber la diferència entre el vi sec i suau, és digne de menció. La suau i té un major contingut de sucre residual. La sensació és d'un vi "dolç". Ets un vi sec té un sucre residual inferior. Per descomptat, aquells que estan començant a entrar en el món del vi pot començar amb un vi més "suau". Amb el temps, el gust s'investiga per tal de gaudir de l'altra.

Expert prova

Les avaluacions sensorials es fan sempre per aquells que entenen, abans de degustar un vi. El lloc en el bol, tremolar i sentir les aromes de tres passos importants:

1. Examen visual: és la primera observació és l'apreciació del vi i ha de ser considerat pel seu valor estètic i la informació sobre les olors i sabors que aquests atributs visuals poden revelar com la claredat i el color del vi

2. Examen olfactiu: on defineix l'aroma del vi i derivats de la fermentació i l'envelliment

3. L'examen de gust: considerat l'últim pas, en el qual és possible identificar la "cremositat" del vi, la lleugeresa del producte o corposidade i la persistència a la boca

Font: Band Aliments