Какво можем да очакваме от вино, произведено от винопроизводителя, които в детството си е имал първи контакт с вино Château d'Yquem дегустация на масата с баща си и започва да произвежда първия си вино в дома си градина? Това е началото на историята на Paul Hobbs в света на виното. Днес Paul в момента е един от най-големите винопроизводители в света, пионер на методите, използвани при изготвянето на техните вина и отпуснати от критиците с високите тонове.

The Magdalena Toso 2006 ST (91 +) е проект на твоя, в партньорство с Аржентина Pascual Toso винарна, един от най-уважаваните в региона. Това е намаляване с 70% Малбек и 30% Каберне Совиньон, които отлежало 18 месеца в нови френски.


В чаша вино е представена с аромат на ванилия, мента, кокос и много зрели плодове. Вкусът показва виното да са по-рафинирани, не очаквайте, че супер тяло, но средно тяло, танини са укротени, с кадифена текстура, добър баланс, добре насочен, дърво и отправи удар с добра устойчивост. Тук идва един въпрос си струва 290.00 реала, в която се продава? Моят отговор е: зависи от джоба! Това беше супер сватба с пържола Мисля Chef Cesar Иван ди ...

Следвайте Блог живее живот Twitte R

Magdalena Toso