Μέσα δήλωσε ως φίλος, κραιπάλη ανακοίνωσε, που είχαν υπηρετήσει το καλό κρασί, ένας άλλος φίλος καλά-έννοια αποφάσισε να βάλει τυφλά άλλο ένα μπουκάλι προς εξέταση από την ομάδα. Λοιπόν, στο "Η προσωπική μου κριτική" κρασί αποδείχθηκε καλά προετοιμασμένη, δείχνοντας αρώματα ενός καλού Μπορντό, καλό σώμα, ευρεία, ισορροπημένη, με σκοπό, εγκρίνει. Εκτός από την τιμή που δεν απατώμαι διατίθεται στην αγορά από 160,00. Ο τυφλός κρασί ήταν ο Βραζιλιάνος, καταιγίδες Premium 2007 ST (88), 100% Merlot, 12.6% alc, παραγωγή 700 φιάλες, που παρασκευάζεται από τον Marco Danielle. Danielle δέχεται συνεχείς επιθέσεις από τους κριτικούς, λίγη αγάπη και άλλοι μισούν το ύφος του και τα κρασιά του.

Τώρα πάνω στο τραπέζι ένα φίλο διαφώνησε και αισθάνθηκε αρώματα που έχω πραγματικά ακόμη και με τη μέγιστη προσοχή, δεν μπορούσε να βρει. Δείτε επανεξετάσει παρακάτω.

Γνωμοδότηση MF: "σταφύλι Υπάρχει χυμός μυρωδιά !!!". Και είχα. Κάποιοι στο τραπέζι διαφώνησε. Γινόταν λόγος για σταθερή και εταζέρα. Αλλά όσο περισσότερο προσπαθούσα να καταλάβω τι οι άλλες γεύσεις πιο επέστησε την προσοχή μου ήταν ακριβώς αυτή η δυσάρεστη μυρωδιά του χυμού σταφυλιών. Χειρότερη Ήξερα ότι μυρωδιά των άλλων καρναβάλια και sentenciei: "Εθνική κρασί !!!". Σχετικά με τη μύγα. Καταιγίδες ήταν το 2007. Δεν λέω ότι όλες οι εγχώριες κρασί έχει αυτό το Foxy άρωμα, αλλά έπινα πολλούς που έχουν και σίγουρα δεν είναι κάτι που με ευχαριστεί γιατί, για μένα, οδηγεί σε χαμηλής ποιότητας κρασί. Ίσως ρίχτηκε στα λιοντάρια να σερβίρεται δίπλα-δίπλα με Chadwick ή ακόμη και με το VSC.

Η λέξη συγγραφέας:

Πρώτα προϊόν που έχει σχεδιαστεί ατελιέ στο κρασί 100% φυσικό, το αποτέλεσμα έξι χρόνια δοκιμών με επεξεργασίες χαμηλή SO2 (συντηρητικό INS 220), το κρασί αυτό έχει λάβει SO2 σε οποιοδήποτε στάδιο της οινοποίησης, ή επιλεγμένες εμπορικές ζύμες. Ήταν αυθόρμητα ζυμώνεται από φυσικό, άγριο ζυμομυκήτων στα δικά τους σταφύλια. Ωστόσο, πληροφορήθηκε ότι οι επιλεγμένες ζύμες που δρούσαν σε άλλες δεξαμενές στο περιβάλλον, έχουν κατά πάσα πιθανότητα κάποια επίδραση στην άγρια ​​μαγιά. Ακόμα, αυτό το κρασί είναι το αποτέλεσμα των μινιμαλιστικό χτυπημένα σταφύλια, μόνη της, και τίποτα άλλο. Ποιοτικά, έχει δείξει τη συγκέντρωση, τη δύναμη, τη φυλή, καλώντας τη μακροβιότητα και τη μεγάλη ersonalidade, που εκφράζει την πεμπτουσία του terroir με μέγιστη καθαρολογία. Στη γεύση, είναι το πιο κλασικό κρασί από τις τρεις νέες κυκλοφορίες, αναφερόμενος στην καλύτερη Μπορντό, με Priory αποχρώσεις. Όσον αφορά τη φυσικότητα, εδώ είναι η επιτομή της προτεινόμενης «ριζοσπαστική αμπελουργία", έτσι λαχταρούσε για το έργο αυτό. Αν οι Γάλλοι αποκαλούν από τις σπάνιες οινοποιών αλχημιστές που παράγουν οίνους χωρίς πρόσθετα θειώδη, αυτό το κρασί είναι η πέτρα πρώτο μας φιλοσόφου - μεταξύ πολλών άλλων για να έρθει, ελπίζουμε.

Ακολουθήστε το Blog ζουν τη ζωή στο Twitter