Smage en vin indviet af den store kritik altid forårsager store forventninger. I dette særlige tilfælde, kredsede min nysgerrighed omkring denne Sauvignon Blanc, Casas del Bosque Sauvignon Blac pequeñas Producciones 2009 vinder af konkurrencen ExpoVinis 2011/SP som bedste i sin kategori, hvor den deltog i begivenheden, havde jeg lejlighed til at smag.

Casas del Bosque ligger 70 km fra Santiago, Chiles hovedstad, og 30 km fra en af de vigtigste havne i Chile, Valparaíso. Det blev designet i 1993 til at være en familie boutique vingård udelukkende orienteret mod produktion af vine og høj kvalitet. Casablanca Valley, er et privilegeret sted for produktion af hvidvine, gennemgår den kølende effekt af Stillehavet er nu uden tvivl den mest egnede til dyrkningen af druen Sauvignon Blanc.

Personlig Evaluering: ST (91)

Visual gulgrøn, meget intens næse med noter af hog blomme, mango og krydderurter. Ganen balanceret syreindhold, hvilket giver meget friskhed, god frugt og en medium vedholdenhed. En meget flot vin, gastronomiske, der kunne være mere tilgængelige, fordi dens pris på R $ 130,00, skræmmer ....

Chile - Casablanca - 100% Sauvignon Blanc - 3 måneder i tønder - 13,4 - Importør: Masterpiece

Følg Blog Living Life on Twitter

Overskydende alkohol er sundhedsskadelig! Hvis du drikker ikke køre bil!