Gloria Reynolds
Umjetnost i tradicija
Regionalni vino Alentejo - Portugal
Vina, obiteljski posao, 180 godina Portugalu

Reynolds je naziv koji je vezan uz povijest proizvodnje vina u Portugalu. U podrijetla bio obiteljski dar u Douro, a sada daje Estremoz slova u ovom svemiru, budući da je uvijek vođena nastup smjelost i inovacije u proizvodnji pluta čepovima i strojeva za proizvodnju posuđe u vina i, u novije vrijeme, U novim sortama su doveli do Alentejo. Izdana u 2005, "Gloria Reynolds 2002" je prvi korak do uspjeha, vino je izrađen u suradnji s jedne Portugala najpoznatijih vinara, Pavao Laureano, koji je od 1998 je kuća sa Gloria Reynoldsom, odali počast majci Julian Cuellar Reynolds, osnivač, Gloria Reynolds upravo kada žele slijediti obiteljsku tradiciju u proizvodnji vina.
Gloria Reynolds je dio koji se producenti Alentejo vino koje je napravio postupnu zamjenu nekih tradicionalnih sorti po drugima, pogotovo od strane Alicante Bouschet, kaste koja je samo jednom postojao nitko Mouchão i Quinta do Carmo, samo imovina koja je pripadala obitelji Reynolds .
Vina, obiteljski posao, 180 godina Portugalu
Slijedi im različite naljepnice high vinified Gloria REYNOLDS raspona.

Gloria Reynolds Tinto 2004. - Alentejo £ 490,00gf visoko personalizirane i prepoznatljiv vino, zašto zadovoljstvo i zahvalnost za zahtjevne potrošače. Struktura, što omogućuje izvrsnu evoluciju u boci. Zelena rezidba 50% proizvodnje. Pripadnost sorti, Trincadeira i Alicante Buschet se bere ručno i fermentirano u bačvama od francuskog hrasta i 24 mjeseci u francuskim hrastovim bačvama Seguin Moreau.Produção, 3000 boca / god.

Gloria Reynolds 2006 White - Alentejo £ 190,00gfAs Grožđe kasta Antao Vaz, bere se u ranim jutarnjim satima i nakon ukupno de-proizlaze i mekana drobljenje, su pritisnuli u pneumatskim tisku, a što je rezultiralo potrebno je pojasnio statički duarante 48 sati, niska temperatura. Fermentirani za 30 dana u novim francuskim hrastovim bačvama, pri temperaturi od 15 ° C, nakon čega slijedi oko 8 mjeseci staža s tjednim bâtonnage. Potom je zadržala na mjesec dana do 6 ° C, od nehrđajućeg čelika, a zatim u bocama.

Figueira de Cima 2003 Tinto - Alentejo £ 243,00gfEspecial SóciosAs grožđe Alicante Buschet, Aragones i Trincadeira ručno su ući u zadnjem tjednu kolovoza i trećem tjednu rujna 2003 fermanteção dogodila u francuskim hrastovim bačvama za 14 dana na temperaturi od 27/28 ° C, a zatim je prošao kroz fazu u francuskim hrastovim bačvama trećine novi, trećina 1 godina koriste polovina godina korištenja. Nakon 18 mjeseci staža u boce i starih u podrumima kako bi se postigla odličan balans .Production, 3000 boca / godišnje.

Julian Reynolds Tinto Reserva 2004 - £ 162,00gfAs Alentejo sorte grožđa Alicante Buschet, Aragones i Trincadeira su bere ručno u malim kutijama u vinogradima Herdade da Figueira de Cima, oko vinarija. Nakon punih desegace grožđe fermentira u francuskim hrastovim bačvama Seguin Moreau, temperatura kontrolirana dio radnje kasnije u francuskim hrastovim bačvama isto vrčeva za 12 mjeseci. Flaširanje je prethodio filtriranjem po tlima srednje poroznosti i boce su dozrijevala najmanje još šest mjeseci prije nego što je comercializadas.Faça kupnju putem telefona ili e-maila, održao u svojoj rezidenciji i poslana u cijelom Brazilu, utovar na zahtjev. Proizvodnja, 5.400 boca / god.

Carlos Reynolds 2006 Crvena - Alentejo R $ 89,00
Carlos Reynolds, unuk Gloria Reynolds, sina Juliana, je sedma geraçãodos Reynolds Portugala za proizvodnju kvalitetnih vina u Alentejo. To je vino koje je izdao mlađi nego što je uobičajeno u kući i predstavlja producent u entry-level. To je vinified pod nadzorom iskusnih i prestižnu vinara Paulo Laureano, iz Touriga Nacional i Alfrocheiro. Fermentira u drvenim bačvama od francuskog hrasta koji dolaze iz najboljeg francuskog vrčeva, Seguin Moreau bačve i dobi u istoj godini i pol.