Gloria Reynolds
изкуство и традиция
Регионално вино от Alentejo - Португалия
Вина, семеен бизнес, 180 години Португалия

Рейнолдс е име, което е свързано с историята на винопроизводството в Португалия. По произход е семеен подарък Дуро и сега дава Estremoz писма в тази вселена, КАТО винаги се ръководи от представление на дързостта и иновациите в производството на коркови тапи, и машините за производство на прибори в вина и, по-скоро, В новите сортове донесоха на Alentejo. Издаден през 2005 г., "Gloria Reynolds 2002 г." е първата стъпка към успеха, виното е създаден със съдействието на един от най-известните винопроизводители Португалия, Paul Laureano, който от 1998 г. насам е къща с Глория Рейнолдс, като се обръща почит към майката на Julian Куеляр Рейнолдс, основател, Глория Рейнолдс точно, когато търсят да следват семейната традиция в производството на вино.
Gloria Рейнолдс е част от която се Производителите Alentejo вино, което прави постепенно заместване на някои традиционни сортове от други, особено от Alicante Bouschet, каста, че само веднъж е съществувала не Mouchão и Quinta направи Carmo, само на имоти, които са принадлежали на семейството Reynolds .
Вина, семеен бизнес, 180 години Португалия
Следва своите различни етикети високо винифицира от гама GLORIA REYNOLDS.

Gloria Reynolds Tinto 2004 - Alentejo £ 490,00gf A силно персонализирана и отличителен вино, защо удоволствие и благодарност за взискателни потребители. Структура, която позволява отлично еволюция в бутилката. Green подрязване на 50% от производството. Принадлежността към сортове, Trincadeira и Аликанте Buschet се берат на ръка и ферментирали в бъчви от френски дъб и 24 месеца във френски дъбови бъчви Seguin Moreau.Produção, 3000 бутилки / година.

Gloria Рейнолдс 2006 White - Алентехо £ 190,00gfAs Грозде каста Antão Ваз, са прибрани в ранните сутрешни часове и след пълен де-произтичаща и мека трошене, са пресовани в пневматична преса, и получената мъст е изяснено статично duarante 48 часа на ниски температура. Ферментирало в продължение на 30 дни в нови френски дъбови бъчви при температура от 15 ° C, последвано от около 8 месеца на стаж в седмичното bâtonnage. след това се поддържа в продължение на един месец до 6 ° С в неръждаема стомана, след което се бутилира.

Фигейра де Cima 2003 Tinto - Alentejo £ 243,00gfEspecial SóciosAs грозде от Alicante Buschet, Арагонес и Trincadeira бяха ръчно влизат в последната седмица на август и третата седмица на септември 2003 fermanteção настъпили във френски дъбови бъчви, за 14 дни при температура 27-28 ° C, след което преминаха през етап във френски дъбови бъчви 1.3 нов, 3.1 една година използват 2.1 години на употреба. След 18 месеца стаж се бутилира и отлежава в избите за постигане на отличен баланс .Production, 3000 бутилки / година.

Julian Reynolds Tinto Reserva 2004 - £ 162,00gfAs Алентехо сортове грозде Alicante Buschet, Арагонес и Trincadeira бяха събрани на ръка в малки кутии в лозята на Herdade Da Фигейра де Cima, заобикалящата винарната. След пълни desegace грозде ферментирали във френски дъбови бъчви, Seguin Моро, с контролирана температура част на парцела по-късно във френски дъбови бъчви същото бъчварство в продължение на 12 месеца. Бутилирането е предшествано от филтрация от почви със средна порьозност и бутилките са узрели за най-малко още шест месеца, преди да бъде comercializadas.Faça вашата покупка на телефон или имейл, доставени в жилището му и изпратени през Бразилия, корабоплаването при поискване. Производство, 5400 бутилки / година.

Карлос Reynolds 2006 Red - Alentejo R $ 89.00
Карлос Рейнолдс, внук на Gloria Рейнолдс, син на Джулиан, е седмият geraçãodos Reynolds на Португалия да произвеждат качествени вина в Alentejo. Това е вино, което се освобождава по-млад, отколкото обикновено в къщата и представлява производител на влизането на ниво. Той се превръща във вино под надзора на опитен и престижен винопроизводителя Laureano Paulo, от Touriga Nacional и Alfrocheiro. Ферментирало в дървени каци от френски дъб, идващи от най-добрите френски бъчварство, Seguin Моро ваните и старците в същата година и половина.