Αυτό το κρασί είναι για μένα μία ακόμη παρατήρηση, δεν ξέρουμε καν το 10% του κόσμου του κρασιού. Η βρεθούν στο Conzorzio Εξαγωγή Ναι περίπτερο! Σταφύλια, www.yesgrapes.it , δεύτερο κρασί μου έδειξε την ExpoVinis 2011.

Είναι η Bonarda (Croatina) Dell Oltrepò Pavese Doc Le Zolle. Το κόκκινο Croatina σταφύλι, ιταλική μητρική με ρίζες στο Μεσαίωνα, στην περιφέρεια της Λομβαρδίας. Είναι σήμερα μια από τις πιο σημαντικό σταφύλι του Oltrepò Pavese, στη Λομβαρδία, όπου παράγονται ελαφρώς αφρώδη κόκκινα κρασιά που κάπως μοιάζει με την Lambrusco. Είναι επίσης καλλιεργείται στο Πεδεμόντιο και Εμίλια Ρομάνια. Σε Oltrepò Pavese, σε Colli Piacentini και Roero, τα κρασιά σταφυλιών Croatina ονομάζεται μερικές φορές Bonarda. Αυτό δημιουργεί μεγάλη σύγχυση ως Bonarda είναι μια ποικιλία διαφορετικών σταφυλιών. Οι ανωτέρω εξηγήσεις ελήφθησαν από Adriana Grasso Blog.

Αυτό το κρασί είναι η ζήτηση βούληση του εισαγωγέα. Έξω διατίθεται στο εμπόριο από 4 ευρώ !!! Εδώ οι λογαριασμοί του εισαγωγέα, είχα την ευκαιρία να μιλάμε για 60,00 ρεάλ ... .. (κόστος Βραζιλία) x 15 !!!

Προσωπικά Βαθμολογία: ST (90)

Μου άρεσε το κρασί και αρωματικά, φρούτα, δεδομένου ότι, ζωντανό φως που δεν γνωρίζουμε ακόμη σε ένα κόκκινο. Φαίνεται να έχει καλή δομή και ζωντανή οξύτητα, καλός συνδυασμός για ένα μπάρμπεκιου. Μιλώντας στον παραγωγό, καθοδηγούμενη γευσιγνωσία πολύ νέος σε μια κόκκινη κανονική θερμοκρασία.

Steffano ο πατέρας του παιδιού !!!

Πίνετε μετρίως! Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ είναι επιβλαβές για την υγεία!

Αν πίνετε, μην οδηγείτε!

Ακολουθήστε το Blog ζουν τη ζωή στο Twitter