Aquest vi és per a mi més d'una observació, no sé ni el 10% del món del vi. La va trobar a l'estand Conzorzio Exportar Sí! Raïm, www.yesgrapes.it , el meu segon vi de ExpoVinis indica 2011.

Ve de la Bonarda (Croatina) Dell Oltrepò Pavese Doc Li Zolle. El Croatina raïm vermell, autòctona italiana amb orígens en l'Edat Mitjana, a la regió de Llombardia. En l'actualitat és un dels raïms més important Oltrepò Pavese, a Llombardia, on es produeixen els vins negres lleugerament brillants que tant s'assemblen al Lambrusco. També es cultiva al Piemont i Emília-Romanya. En Oltrepò Pavese, a Colli Piacentini i Roero, vins de raïm Croatina es diuen a vegades Bonarda. Això crea una gran confusió, ja Bonarda és una varietat de raïm diferent. Les explicacions anteriors es van prendre del bloc d'Adriana Grasso.

Aquest vi està buscant importador. A fora es comercialitza per 4 euros! Aquí les comptes d'un importador, que va tenir l'oportunitat de parlar, de veritat ..... 60.00 (Cost Brasil) x 15!

Evaluació personal: ST (90)

Em va encantar el vi i les fruites aromàtiques com, llum brillant, que no havia conegut en un vermell. Sembla tenir una bona estructura i una acidesa viva, bona combinació per a una barbacoa. Parlant amb el productor, dirigeix ​​sabor molt jove a la temperatura normal d'un vermell.

Steffano el pare!

Beure moderadament! L'excés d'alcohol és perjudicial per a la salut!

Si beu no condueixi!

Seguiu el Blog Viure la vida a Twitter