Χθες με μια ομάδα φίλων που ξέρω Argento Parrilla εστιατόριο στην Παλιά Πόλη, μια πόλη κοντά στην πρωτεύουσα Βιτόρια.

Κατά την άφιξή μας αμέσως χαιρετίστηκε από το φιλικό ιδιοκτήτη Carol, είχαμε ένα μικρό σπίτι. Το μέρος είναι σούπερ άνετα, ρουστίκ, που αποτελείται από το εξωτερικό περιβάλλον και μια μεγάλη εσωτερική θερμαινόμενη με χωρητικότητα για 40 άτομα.

Το μενού περιλαμβάνει τα κρέατα λογικά ως εξής: μπριζόλα chorizo, φιλέ μινιόν, αργεντίνικο steak, prime rib ψητό, μπριζόλα φούστα, λουκάνικα και χοιρινό μπούτι. Τα πιάτα είναι νόστιμα, ξεκινώντας με σπιτικό ψωμί, πολύ μαλακό, το οποίο έρχεται με μια δέσμη των βοτάνων από το σπίτι. Δεν θα μπορούσε να λείπει το τυπικό Αργεντινής empanada, την οποία προτείνουμε επίσης.

Εμείς parillada το Mix (R $ 140,00), ένας τρόπος για να πληρούν όλες τις περικοπές το σπίτι σε ένα πιάτο. Μπορείτε να στηριχτείτε εύκολο, να λάβει την οικογένεια, για 4 ή 5, και έρχεται με empanadas, σαλάτα, ρύζι και πατάτες.

Η λίστα κρασιών είναι ακόμα μικρή, η καλύτερη επιλογή. Η υπηρεσία είναι κατάλληλη, με την κατάλληλη γυαλιά, και ένα εξειδικευμένο υπηρεσίας. Για τους λάτρεις του κρασιού που ήθελε να μεταφέρει το μπουκάλι σας, μια καλή είδηση, ο φελλός είναι απελευθερώνεται. Οι περισσότεροι δεν ξεχνάμε τους κανόνες .

Δείτε μερικές φωτογραφίες και παρακάτω διεύθυνση:Μπαλκόνι

Απολύομαι σχάρα

Σπιτικό ψωμί, φαίνεται ότι η γιαγιά!

Σάλτσες για το ψωμί και το κρέας empanada

Empanada

Parillada Mix

Διεύθυνση: Rua Afonso Pena, 677, Praia da Costa, Vila Velha

Ώρες λειτουργίας: Τρίτη έως Παρασκευή από τις 18 ώρες σε 0h? Σάββατο από τις 12 ώρες για 0h? Κυριακή από τις 12 ώρες σε 17 ώρες

Κάρτες δεκτές

Τηλέφωνο: (027) 3208.28.73


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη