След като вносител под око Capixaba вино на пазара в края на краищата, така че не знам на Светия Дух е един от консумацията на вино в Бразилия по големина на глава от населението. Представянето на новите етикети е в магазина Ville Du Vin, където Raphel Zanette собственик на Magnum вносител говорихме малко на всяко вино за гостите.

Концепцията за внос на Magnum е лично огледам малкото производители занаятчийски света. Хората обсебени от вземане на качествени вина, но повече от това, да се правят вина с личността, която наистина изразят мястото, където те са направени и автора.

На снимката по-горе с младия Рафаел Zanette сила Ville Duvin, мъжете в черно, Sidney Santiago, André Vieira и Leonardo Gomes.

На включените в извадката етикетите 12 подчертае 5, че всеки трябва да опита:


Breath Розе 2008 - Алентехо, Португалия - Арагонски и Touriga Nacional - 12%

  • Това вино е отлежала в резервоари от неръждаема стомана, разполага розов цвят, флорални аромати и узрели плодове. На небце е вкусна, балансирана киселинност, че тя дава чудесна свежест. За който не обича розе, опитайте това и да промени мнението си. Лични въпроси - St (90)


Newton Johnson 2008 - Херманус / Walker Bay, Южна Африка - Pinot Noir - 13,5%

  • Това вино показа много характер бягство скоро плодов характер на Pinots като цяло. Премини на 11 месеца във френски дъбови бъчви, където дава много стабилна, пържене и подправки. Вкусът показа добро тяло, меки танини, балансирана киселинност и приятен, дълъг финал. Лични въпроси: ST (91+)


Altocedro Reserva 2007 - UCO Valley, Аржентина - Malbec - 14,2%

  • Напоследък съм малко настрана до нови и концентрирани вина, плюс това Malbec оказа случай един от друг. Изпратено супер приятен набор, аромати, напомнящи на карамфил, канела и ванилия, вариращи успокояващ чаша с времето. На небцето гъста и крем супа, фирмени танини, киселинност, въпреки че не е силна вина от Южна Америка, е адекватен. A vinhaço които трябва да се подобри, заедно с две години от бутилка. Лична Оценка: ST (93+) WS (92)


Veenwouden 2007 - Paarl, Южна Африка - 90% Мерло, 5% и 5% CS CF - 13,5%

  • Това е един от тези вина, които се нуждаят от време и внимание, за да се възползват от пълния си потенциал. Най-малко два часа от гарафа. Той е на възраст от 24 месеца във френски дъбови бъчви, беше малко по носа затворена поради липса на време, гарафа, цитирано по-горе, супер деликатен вкус, сблъскващи малко инсулти вкусвал. Лична Оценка: ST (91).


Chocalan Gran Reserva Blend 2007 - Maipo, Чили - CS, Сира, Карменер, Malbec, CF и PV

  • Името на това вино, не е чудно, шоколад е ясна бележка в своите аромати, а също и по свой ​​вкус, който доказа, че е мощен, преситена сладост присъства не повече. Тя ще зарадва класа на Чили каросерия любовници.

PS: Аз вярвам, че тези вина ще бъдат представени в микса на магазина бързо. Когато се забележи тук в Living Life.

Следвайте блога Жилищна Живота на Twitter