Отворете бутилка Aalto PS 2005, за тези, които знаят, че това е само за един специален момент. Това Рибера дел Дуеро икона, Испания, е "оргазъм", както казах на един приятел на масата. Както вече беше задължен на Умберто Фрейре, който наистина бих искал да знам виното, че дори ще Испания не може да го купя, присъединявайки се към comphania хора на най-високо ниво, аз разбирам да бъде най-доброто време, за да го ползват. После отидохме на ресторант Tauros, най-добрият "безспорен" месо града, която се състоя на Veuve Clicquot Ponsardin за промиване на бобината и на електроенергийната система.

The Aalto е сравнително нова изба е основана през 1998 г. от Мариано Гарсия за тези, които не знаят е винар в продължение на 30 години от Bodega Vega Sicilia, в партньорство с Хавиер Zaccagnini, директор на Рибера дел Дуеро DO. Площта му е 42 хектара собствени лозя със средна възраст от 60 години.

Реколта 2005 е 100% Темпранийо, претърпява 32 месец в дъбови бъчви, 70% нови.

Ръководството е да се пие от 2018-2040, най-изпревари тази дата през 2011 г. ... хаха

Personal Рейтинг:

С красив цвят на силно носа рубин показва аромати на черни плодове, ванилия, кокосови орехи, теменужки, тютюн, карамел Вкус ... .. В голяма сила, без да напускат елегантността на ръка, истински кадифе с аромати на ванилия и женско биле. Balance е вашият друга силна, перфектна статив между танини, киселинност и алкохол.

Испания - Рибера дел Дуеро - 100% Темпранийо - 15% ALC - ST (99 +) PR (98) - вносител Peninsula

Умберто, Baracho, САСА и Аурелио

Следвайте блога Жилищна Животът на Twitter