Avui veig moltes persones que gaudeixen del vi més no tenen un coneixement bàsic. Segueixo rebent correus electrònics demanant per indicar un bon curs.

Com meus lectors són el 50% de Són Paulo, aquí va un gran truc de viatge per a la seva iniciació al món del vi.

El Winet és una empresa d'assessoria i consultoria que porta el món del vi d'una manera fàcil, interactiva, creativa i instructiva a empreses i consumidors.

El seu creador és la publicitat André Rossi, format per l'Institut d'Anglès Wine & Spirits Education Trust (WSET), la institució d'educació vi més reconegudes en el món, que té també va viatjar i va visitar més de 20 cellers al Brasil ia l'estranger, com Xile (Valle dels Maipo, Aconcagua i Colchagua), Argentina (Mendoza) i Itàlia (Piemont, Toscana i Lobardia).

El 2008 els anys va crear el EnoDeco el bloc el que avui és el portal de vins Blog oficial R7 ( www.R7.com/enodeco ), un dels blocs de vi més visitats al Brasil, i ja ha estat indicat per Guia abril Rodes 2009 com dels 10 eno-blogs de Brasil. És fundador i membre del 2 confraries actius, la Germandat d'Amics (3 anys) i la Germandat de la Publicitat (2 anys).

Per què reservar cursos i esdeveniments realitzats:

Andrew Rossi - - www.winet.net.br - (11) 8126-3322