Λιμάνι κρασί, εμφιαλωμένο ιστορία, για να έχουν μια στιγμή του διαλογισμού δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο.

Πήρα αυτό το μπουκάλι σαν ένα δώρο από έναν φίλο Carioca εραστή της τα μεγάλα λιμάνια.

Αφήστε να σταθεί για 15 ημέρες, ώστε τα ιζήματα τους ήταν προς το κάτω μέρος της φιάλης, ώστε να το απολαύσετε στο έπακρο.

Η Warre ήταν η πρώτη εταιρεία βρετανικό λιμένα, ιδρύθηκε από δύο νέους τυχοδιώκτες, Clarke και Thornton, το 1670. Μέχρι τα μέσα του 20ου αιώνα, η εταιρεία πωλήθηκε σε Symington Family Estates, αναλαμβάνοντας τον πλήρη έλεγχο του σήμερα Warre του.

Όπως και με τα άλλα σπίτια του Πόρτο, Warre είναι επίσης στενά συνδεδεμένη με αγροικίες του, κατά μήκος του ποταμού Douro και των παραποτάμων του, που είναι η πηγή των σταφυλιών από την περιοχή αυτή.

Με Warre του Quinta da Cavadinha βρίσκεται στο πινιόν κοιλάδα στον άνω ρου του ποταμού Douro, γνωστή ως Alto Douro (Douro ή νεότερη έκδοση). Σήμερα, είναι ευρέως αποδεκτό ότι αυτά είναι αμπελώνες, με χαμηλές βροχοπτώσεις του, που είναι η πηγή της την καλύτερη ποιότητα σταφυλιών. Το γρανάζι είναι ένας παραπόταμος του ποταμού Douro, που ρέει από το Βορρά, που ενώνει το κυρίως σώμα του νερού στην πόλη με το ίδιο όνομα.

Η κοιλάδα δεν είναι μόνο το σπίτι για να Cavadinha, αλλά και το Quinta do Noval και Quinta do Passadouro (Niepoort), και η Dow, η οποία βρίσκεται κοντά στη διασταύρωση των δύο ποταμών στην Douro. Cavadinha είναι μια σημαντική πηγή των φρούτων για Vintage Port Warre του, και στην αδήλωτη χρόνια μπορεί να εμφιαλωθεί ως επιτραπέζιο οίνο. Είναι επίσης η περιοχή του πειραματικού αμπελώνα της Warre, έχουν σχεδιαστεί για να αξιολογήσουν τη διαθεσιμότητα μιας νέας φύτευσης των υποκειμένων και κλώνων, και οι φυτείες είναι επαρκείς για να εκτελεστεί microvinifications την εκτίμηση της ποσότητας των αποτελεσμάτων.

Προσωπική εκτίμηση:

Στοπ σε άριστη κατάσταση, οπτική, όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω καφετί λαμπερό χωρίς ίζημα, να πάρει όλα τα κατακάθια στο μπουκάλι. Τα αρώματα θυμίζουν καραμέλα, ξηροί καρποί, λικέρ, καπνό, βερίκοκο, floral ... .. πιο εμφανής αλκοόλ δεν ενοχλείται. Ο ουρανίσκος είναι ευρεία γεμίζει όλο το στόμα, δείχνοντας κρεμώδη, μαλακές τανίνες, πολύ καλή οξύτητα και επίγευση που επιβεβαιώνει τη μύτη και μακρύ τελείωμα.

Πορτογαλία - Πόρτο - 20% Alc - ST (95)

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter