optimització de motors de cerca que presenti lloc web Email Extractor

Arxiu per a novembre de 2014


Thomas Roquette, un dels propietaris de vi portuguès Quinta do Crasto, va estar recentment a Victòria per dirigir un tast. El lloc va ser el restaurant Aleixo, on els líders d'opinió van tenir l'oportunitat d'aprendre una mica sobre la zona i provar noves anyades i etiquetes.

Quinta do Crasto té prop de 130 hectàrees, de les quals 70 estan ocupades per vinyes amb una ubicació privilegiada a la regió del Douro, en la marge dreta del riu Duero, entre el governant i el pinyó. És propietat de la família Roquette durant més de 100 anys.


Va ser un bon dinar preparat pel jove i competent cuiner Jonathan Erlaches, en la qual es va destacar el Gnocchi de patata dolça amb bacallà, un matrimoni perfecte amb el deliciós Crasto Superior Blanca 2013 llançament del celler.

Comencem a treballar amb el blanc Crasto Duero (67 lliures), elaborat amb les varietats blanques tradicionals del Duero - Gouveio, Armari i Rabigato. En el got demostrat agradable, amb bona frescor i intensitat d'aromes i sabors, tant al nas ia la boca. Va superar les meves expectatives. ST (87)

Tàrtar de salmó

La gran novetat va ser l'evidència de primera mà, l'alliberament blanca Crasto Superior 2013 (105 lliures), el primer vi blanc envellit en fusta Crasto. Aquest document es va elaborar a partir de Verdelho i Viosinho varietats de vinya de la zona Muxagata, Douro Superior. A la copa de vi sorprès pel seu saldo. Notes minerals Niça i fruita blanca, amb el canó (6 mesos) ben elaborat, que no se solapa la fruita. Es van produir 8.900 ampolles. Si us plau, tots a la taula. Aviat serà venut al Brasil. ST (91)


Nyoquis de patata dolça amb bacallà

Ja Crasto Superior 2012 de color vermell (105 lliures), vell conegut, va confirmar el seu encant. Una barreja de Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Sousão i Old Vaig venir, passant de 12 a embolics de barrils, el que resulta en un vi concentrat, amb notes de compota de fruites, flors i espècies. Bona acidesa, tanins fins i un final llarg. Recomana decantar almenys 1 hora abans. ST (90)

Al dinar també vam tenir el plaer de la degustació d'Oli d'Oliva Verge Extra de primera qualitat de vi, elaborat amb tres varietats d'olives: Cobrançosa, Madural i negrinha Ash. Ve d'oliveres de més edat de 100 anys, cultivades en sistema biològic sense additius.

Una altra sorpresa agradable va ser Quinta do Crasto Reserva Old Vines 2011 (R $ 220), que em va semblar agradable de beure ara, encara que bastant nou. És produït per raïms seleccionats de vinyes velles, amb una mitjana de 70 anys i prop de 30 varietats de raïm. Tassa de crema mostrar potent i diversos matisos d'aroma. Sabor molt concentrat, el greix, però no agressiu, amb una acidesa suportar el pes. Rodó i saborós. Bastant llarg. Esquerra impressió agradable i durador. ST (94)

Acabem amb la LBV 2008. Late Bottled Vintage té gairebé la mateixa qualitat de la verema, però costa molt menys. A diferència de les Collites, la LBV es realitzen cada any. La categoria va ser creada després de la Segona Guerra Mundial. En aquest moment es va quedar molt vintage en dipòsits de no trobar un comprador, canviant les seves característiques, i embotellada després. A causa d'aquesta pràctica va acabar creant una classe per si mateix, que es va fer oficial en la dècada de 1960. La LBV de, també anomenat "vintage nadó" es troben en grans cisternes de quatre a sis anys després de la collita. El primer mercat hauria estat la Taylors LBV 1965, llançat en 1970.


El restaurant de moda Gruta Grill, que és l'èxit en la Praia do Canto, a Victoria, té notícies. Els xefs argentins dobles, Federico Ciampichini i Tancs Valeria Sarquis (ex Focs Argentina) prenen la cuina es renova el menú, amb èmfasi en les corts especials típics de carn argentina, però mantenint el que ja s'ha realitzat correctament. La carta de vins també va rebre una atenció especial amb una bona selecció d'etiquetes nacionals i importats amb preus justos.

On: Joaquim Lily, 46 Street - Casa 1 - Cant Beach, Victòria - ES, 29.055-460 - Telèfon: (27) 3022-0173


Mushroom Trio | Brie farcit amb Funghi, shitake a la graella i salsa gschnätzlets


Rack de xai amb risotto brie amb ametlles, una delícia!

Els Vins d'Argentina, l'entitat responsable de la imatge del vi argentí al món, presenta el Argentina Wine Awards (AWA) 2015: "L'apoderament de les dones en el vi" (Poder de la Dona en el vi). Aquest esdeveniment, creat i planificat per avaluar i recompensar la qualitat i el progrés de la indústria vitivinícola argentina, ha guanyat el seu lloc com la competició més important del país.

La novena edició de l'AWA es durà a terme del 1 ago 13 febrer 2015 a la província de Mendoza i posar l'accent en l'apoderament (energia) de les dones i el paper que exerceixen les dones en la indústria. El propòsit d'aquest tema és conèixer l'opinió de les dones més destacades en el món dels vins argentins.

L'edició de 2015 comptarà amb un jurat de luxe Jancis Robinson MW precedit per (Regne Unit), Christy Canterbury MW (EUA), Susan Kostrzewa (EUA), Barbara Philip MW (Canadà), Sara D'Amato (Canadà), Annette Scarfe MW ( Singapur / HK), Megumi Nishida (Japó), Felicity Carter (Alemanya), Essi Avellan MW (Finlàndia), Cecilia Torres Salinas (Xile) i Suzana Barelli (Brasil). Queda per confirmar oficialment Shari Mogk Edwards (Canadà).

Aquest any, el concurs és la novetat del jurat, tant internacional com nacional, format per dones que són referència de la indústria global del vi. L'objectiu és reconèixer el paper que exerceixen les dones, en un món tradicionalment masculí, la concessió d'enginy i intuïció per a la indústria en tots els aspectes.

Avui dia podem trobar dones en totes les etapes de producció d'un vi com enòlegs, gerents d'exportació, els consumidors, i especialment com a sommeliers, on les experiències femenines fan olor les aromes amb major intensitat i és més natural el nom que identifica aquest sentit. Habilitats d'aquestes dones, sumat al fet que el jurat, que té la més important en relació amb el món del vi, farà que l'AWA en 2015 una experiència sense igual.

Organitzat per Wines of Argentina i la Corporació Vitivinícola Argentina (Coviar), Argentina Wine Awards (AWA) és un esdeveniment icona que permet als cellers locals mostrar al món tot el que els seus vins poden lliurar. Després de la presentació de les mostres, l'esdeveniment es porta a terme a porta tancada i es va comptar amb jurat professional del tema.

De la mateixa manera, amb la finalitat de fomentar la participació de cellers de totes les regions d'Argentina - Nord, el seu i Patagonia - serà lliurat per segona vegada un trofeu especial per a cada un d'ells.

En la vuitena edició dels premis dels Argentina Wine Awards, celebrada al febrer d'aquest any, 182 cellers van participar amb 650 mostres en total. En el lliurament de premis a la qual van assistir més de 250 persones, inclosos els propietaris de cellers, enòlegs, autoritats, organitzacions de directors de la indústria del vi, membres del jurat i els periodistes. En total, 4 trofeus van ser lliurats Regional, 12 trofeus, 58 medalles d'or, 256 de plata i 276 de bronze.

El AWA jurat 2015

Jancis Robinson: (Regne Unit) MW. Segons la revista Decanter és la periodista de vins més respectats en el món. El 1984 va ser la primera persona fora de la indústria del vi a passar l'examen més rigorós del món: el Màster of Wine. Des de la seva pàgina web (www. JancisRobinson.com ), i cada setmana al Financial Times, escriu sobre el món de la indústria del vi. El 2003, va rebre l'Ordre de l'Imperi Britànic atorgat per la Reina d'Anglaterra.

Christy Canterbury (EUA) MW, és periodista, panelista i jurat de Nova York. Escriu per a la revista Decanter, TimAtkin.com , Wine Enthusiast, entre d'altres. Va ser nominat per als premis 2014 Louis Roederer com a millor comunicador en línia de l'any.

Susan Kostrzewa: (EUA) és l'editor executiu de la revista Wine Enthusiast i és part del panell de degustació. És autora de nombrosos llibres de cuina, viatges i vins, per exemple, l'Opus Vi, una selecció de les millors regions vitivinícoles.

Barbara Philip (Canadà) MW, és responsable de la selecció de vins europeus al Poder Distribució Licor Columbia Britànica (BCLDB). Amb el seu marit, porta endavant un consultor en el vi, i treballa com a presentador, periodista i jutge.

Sara D'Amato: (Canadà). És consultora, sommelier, crític de vins i principal soci en WineAlign.com . Sara és columnista de vins per a la revista Chatelaine i escriu freelance per a diverses publicacions.

Annette Scarfe: (Singapore / HK) MW, treballa com a consultor independent assessorant als principals actors de la indústria del vi a Àsia. És també un jutge en concursos de vins al Regne Unit, Hong Kong i França.

Megumi Nishida: (Japó) periodista freelance per a diverses revistes com Winart, Vinoteque, varetes, regne de cuina, entre altres.

Essi Avellan: (Finlàndia) MW, és editor de la revista Fine Champagne, l'única revista del món dedicada al món del xampany.

Felicity Carter: (Alemanya), és el cap de la revista d'editorial Meininger, dedicada al món dels negocis de vi a nivell internacional. També compta amb una àmplia experiència com a jurat del vi a tot el món.

Cecilia Torres Salinas (Xile), és el número u pel que fa a la indústria del vi xilè. Funciona com enòleg en un dels cellers més premiades a Xile.

Suzana Barelli: (Brasil), periodista i editor de Menú Magazine.

Shari Mogk Edwards (Canadà), és el líder en el departament de màrqueting i vendes de vins i licors de la LCBO (Liquor Control Board of Ontario), considerat el minorista amb més poder adquisitiu en el món per la seva xarxa de botigues. Està a càrrec de la implementació de les estratègies a curt i llarg termini de monopoli.

Sobre AWA

El criteri utilitzat per avaluar es basa en la classificació de totes les mostres per tipus, varietat i preu. El tast es realitza a cegues. Es tenen en compte nombrosos detalls per garantir que les marques participants estan disponibles tant per l'intern i l'extern, i no són tanc / mostres de bóta, és a dir, l'existència de la marca que el vi s'etiqueta i es fracciona en requerir un nombre mínim de cilindres.

Per garantir la transparència i la impecabilitat de l'organització, la consultora britànica Hunt & Coady realitza tota la logística de la competència que es desenvolupa a porta tancada.

El jurat varia en cada edició, com sempre tracta de donar un punt de referència o un tema cada edició, reforçant els diferents aspectes dels mercats objectius. No obstant això, assegureu-vos sempre de la presència de 12 especialistes altament qualificats i amb una visió general del mercat mundial del vi, tots dos periodistes, Master of Wine, Màster Sommelier, bloggers de vi, com a productors de vi, entre d'altres. A més, l'equip de jutges internacionals degustació acompanyada per sis prestigiosos experts d'Argentina.

Puntuacions i ressenyes de món Variades indústria continuen tenint pes en el comerç i els mercats com els EUA, poden aconseguir a determinar quant vostè ven un producte en particular.

També, en alguns mercats, com en taulers Canadà Licor tenen punts en aquests punts de summa cas de guanyar una licitació (bid), amb la qual cosa també representa un clar avantatge comercial.

Sobre WofA

Vins d'Argentina és responsable de la ARGENTINA VI marca al món. Des de 1993, l'organització promou la imatge dels vins locals a l'estranger, i ajudar a guiar l'estratègia d'exportació de l'Argentina, estudiant i analitzant els canvis que es produeixen en els mercats de consum. El seu principal objectiu és la consolidació de l'Argentina entre els principals exportadors de vi del món i contribuir a l'èxit global de la indústria del vi, buscant augmentar la percepció positiva en els comercials, líders d'opinió i els consumidors. www.winesofargentina.com Facebook: Vins d'Argentina Twitter: WinesofArg

Una nova aplicació per a smartphones afirma ser capaç de predir els vins i cerveses gustos dels consumidors amb una precisió del 96%. Aquesta és la continuació de vidre, que segons el seu creador, suggerirà estils de vins i cerveses en base a les preferències de l'usuari per defecte. Després de registrar almenys cinc etiquetes diferents al seu gust, l'aplicació serà capaç d'entendre el seu gust, el que suggereix a partir de llavors els vins i cerveses similars. L'aplicació també ofereix informació calòrica i nutricional dels productes, i està disponible gratis en l'App Store> Aquí - i Google Play> Aquí .

Matèria publicat originalment a la columna de la Vida Vida | Llibreta C2 + Pleasure & Co | Diari Gaseta

Durant l'any, un incansable treball es fa perquè el vi arriba a la copa. Comença a les vinyes amb la sembra, la poda i la collita - i la multitud de manera que no hi ha plagues o clima clima danyen la collita -, a través d'un acurat procés de producció, i acaba en el departament de màrqueting del celler.

Perquè un vi es destaquen en els prestatges que ha de cridar l'atenció. Així, el disseny de l'ampolla i l'etiqueta és un factor clau en la decisió de compra. A partir d'aquí, només la qualitat en la tassa de fixar la seva recompra.

Actualment, molts cellers estan treballant per desenvolupar etiquetes creatives i atractives. Un exemple és la finca portuguesa de l'Esperó, de referència en vins de l'Alentejo. Des de 1985, combina la cultura del vi amb l'art de reproduir les obres dels artistes en les etiquetes d'alguns dels seus vins. Cada any, es convida a un artista per personalitzar les etiquetes de cada collita, Reserva i Private Selection. Fins ara, 27 eren portuguesos, dos d'Angola i el brasiler, el pintor Rubens Gerschman.

Tast vertical i comunicats

Per invitació dels representants dels cellers, va participar recentment en una prova a la botiga de vins Carone, amb la nova línia cultius de Reserva, i també una línia Private Selection vermella vertical, amb les collites de 2005, 2007, 2008, 2009 i 2011 .

Comunicats Etiquetes, Llibre Blanc de 2013 i Reserva Negre 2012, van ser dissenyats per l'artista portuguès Alberto Carneiro. Inspirat en el camp de Alentejo i fidel als principis de la seva obra, Ram va dibuixar una narrativa que abasta totes les etiquetes de Spur. La representació visual comença amb un arbre de quatre núvols i acaba amb la inversió numèrica d'aquests elements.

Spur Llibre Blanc de 2013 | Alentejo | Portugal | R $ 70

La collita del 2013 va ser un estiu sec plujosa seguida de la primavera amb temperatures altes durant el dia, el que va permetre la maduració ideal i consistent del raïm. En un bol, va mostrar notes aromàtiques de pinya, mandarina, préssec i lleuger toc mineral. En boca és de cos mitjà, amb predomini de notes fruiters. La fusta va venir com un adjuvant, en la dosi correcta, sense ombra en el fruit. Saborós, amb bona acidesa.

Spur Negre Reserva 2012 | Alentejo | Portugal | R $ 94

Retallar una any inusualment sec, amb baixa producció però amb gran qualitat i concentració dels raïms. El vi envellit 12 mesos en bótes de roure americà (70%) i els francesos (30%). Després d'omplir va ser seguit per altres 12 mesos en ampolla. Rich, concentrat i saborós. Bell vi. Estarà disponible al mercat al gener.

Curiositat

L'etiqueta de la collita de 1999 és una pintura de l'artista Pedro Proença en honor dels moros que van ocupar la regió. Aquesta és la figura d'una barba àrab, amb un got a la mà, igual que el líder terrorista prèviament desconegut bin Laden. Però al setembre d'aquest any, es va produir l'atac a les Torres Bessones de Nova York, que tenia el presumpte autor intel·lectual, Osama Bin Laden, odiat pels nord-americans. En aquest moment, la Reserva Spur 1999 arribava a Nova York. Totes les ampolles van ser recollits i enviats de tornada a les etiquetes van ser invertits. L'ampolla s'ha convertit en una peça de col·lecció, i per tant havia augmentat el seu preu.


El Private Selection verticals

El vermell Private Selection és una continuació de la Espuela Liquor Store, llançada en 1987. Al principi, es tractava d'una selecció dels millors barrils de la Reserva Spur, i, amb el temps, va evolucionar a una selecció de les millors parcel·les de propietat. A finals dels anys 90, una exclusiva celler va ser construïda per a ell, que es va convertir en el centre d'atenció. El vi s'elabora principalment amb raïms Alacant Bouschet, aragonesos i syrah.

Spur Private Selection 2005

Tant el nas i la boca ja tenien notes oxidatives. Al paladar, el fruit semblava una mica passat. Vi ja en una corba descendent. Integrat alcohol i fusta. Tanins suaus. L'acidesa i persistència mitjana.

Spur Private Selection 2007

Nas i boca equilibrada. Fruites i tanins encara viu. Bona acidesa i persistència. Integrat alcohol i fusta. Complex i elegant.

Spur Private Selection 2008

Nas i boca equilibrada, amb fruita i tanins encara amb vida. Caràcter lleugerament afruitat, amb restes d'espècies. Bona acidesa i persistència. Integrat alcohol i fusta. Complex i elegant.

Spur Private Selection 2009

Aquí l'estil va canviar. Va resultar ser fort i poderós. Molta fruita madura i fons floral. Per unanimitat, el millor sabor. Extremadament complex i elegant. Excel·lent persistència. Fusta (vainilla) alcohol integrat i equilibrat. Potència i elegància Alia. Potencial d'evolucionar.

Spur Private Selection 2011 (collita actual) | R $ 220

Concentrat de vi, però no agressiu. Aroma potent i amb diversos matisos. Nou, però a punt per al consum. Sabor rodó, saborós. Bastant llarg. Esquerra impressió agradable i durador.

Delícies del xef Arlette Nunes

Llom de bacallà

Carré de xai amb baroa mussolina

Mousse de xocolata amb cafè


Només les persones bones! - Leonardo Dantas, João Carlos Prat Fill, André Andrès, Tavares Silvestre, Rogerio Baracho, Vanderlei Martins i el xef Arlette Nunes.

MOVI - Moviment Independent d'Enòlegs Xile - www.movi.cl   - És una associació de productors de Xile, que des de 2009, comparteix la mateixa passió i pensament: l'elaboració de vins de gran qualitat, en producció limitada, de manera lliure, sostenible i que reflecteix la personalitat del terrer local. Els seus vins es poden cridar autor o Garatge Vins. És una alternativa als grans productors de vins de Xile. Per a això, s'esforcen per difondre el seu missatge, i mostren els vins en què la personalitat del productor i el sòl està en cada ampolla.

Acabo d'unir-me a una altra reunió virtual en www.winebar.com.br on els representants del MOVI van explicar el projecte. També vaig tenir l'oportunitat de degustar un vi. Aquest és el POLKURA (pedra groga en la llengua mapuche, en referència a la gran quantitat de granit groc present en els sòls argilosos de la regió) Syrah 2010, un negre produït a la regió de Marchigüe, a l'extrem occidental de la Vall de Colchagua, amb l'altitud, clima més fred i sòls pobres en els vessants, grup electrogen que ofereix les condicions ideals per a la maduració del raïm. En un bol mostrar molta concentració de fruita, l'estructura i el contingut d'alcohol. Per a aquells que aprecien l'estil pancadão. Necessitat de respirar durant almenys 1 hora. Ha d'evolucionar en ampolla. ST (87+).

La revista nord-americana Wine Spectator va publicar el seu rànquing de les 100 millors 2014 vins. Els seus editors van provar uns 18.000 etiquetes durant l'any, 2.000 menys que el 2013. Aquest any, els vins portuguesos van destacar amb tres posicions en el top 10.

Argentina va aparèixer entre els millors amb 4 etiquetes de Mendoza i 2 de la Vall d'Uco. El més destacat era l'Alfa Crux Malbec 2010 Vall d'Uco, que va guanyar el millor puntuació, 94 de cada 100, i Luca Malbec de la Vall d'Uco 2012, feta per Laura Catena, que va ocupar el primer lloc entre els vins argentins en el lloc 19 amb 93 punts . També van ser elegits un Tikal Patriota Mendoza 2012, i el Estates Patagònia Malbec Mendoza 2012 Zolo Reserva. Tots dos van rebre 91 punts.

Xile tenia cinc etiquetes a la llista. Van ser ells, Concha i Toro Cabernet Sauvignon Don Melchor 2010 Pont Alt amb 95 punts, Lapostolle Clos Apalta Colchagua Vall 2010 Limited Release amb 94 punts, Vinya Con Sud Cabernet Sauvignon-Carmenere Vall de Colchagua en 2011 amb 91 punts i el Veramonte Cabernet Sauvignon de la Vall de Colchagua El Cavaller 2011 i la Vinya Bisquertt Syrah Vall de Colchagua La Joia Gran Reserva 2012, tots dos amb 90 punts.

A la resta de la llista de vi de 15 vins de diferents països, però com de costum, el francès, l'italià i californià dominat. No obstant això, sense gaire presència a les primeres posicions com en anys anteriors.

El Wine Spectator va informar que la puntuació mitjana de l'any va ser de 93 punts, els mateixos que l'any 2013, i el preu mitjà va ser de 47 dòlars.

Els tres millors vins de l'any

En primer lloc amb 99 punts va ser el portuguès Vintage Port 2011 Dow Dow celler, sovint reconegut per l'alta qualitat dels seus vins. Fet de Touriga Franca, Touriga Nacional, Sousão, i una barreja de velles vinyes de raïm. El vi és envellit 18 mesos en bótes de roure abans de ser embotellat. Segons nota de tast és molt potent, sofisticat i refinat, subtil d'espècies i va destacar nota de grosella negre, xocolata, i molt bon acabat. Això es considera el vi per Wine Spectator com el millor vi en 2014.

En el segon lloc amb 95 punts, és el Carnaval d'Austràlia de l'Amor 2012 vi McLaren Vale Mollydooker Winery. És un vi 100% Shiraz que ha estat fermentat en bótes noves de roure americà. Segons nota de tast és un vi dolç, amb notes de fruita vermella, picant, intens, amb cos i un final llarg.

En el tercer lloc amb 97 punts va ser el vi del Douro portuguès, Chryseia 2011, elaborat pel celler P + S (Prats i Symington). Va ser desenvolupat amb les varietats i Nacional Touringa, Touringa França, envellit en bótes noves de roure francès. La nota de tast explica que el seu color és porpra, diferents tons d'intensa fruita vermella a la boca, pruna, xocolata i notes picants com el pebre blanc, i és un vi amb tanins suaus i estructura equilibrada.

Vins argentins que es van destacar en el Top 100 2014

19. Luca Malbec de la Vall d'Uco 2012
25. Alfa Crux Malbec 2010 Cellers i Vinyes O. Fournier
45. Tikal Patriota Mendoza 2012
48. Finques Patagónicas Zolo Malbec Reserva Mendoza 2012

Vins espanyols que es van destacar en el Top 100 2014

34. La Rioja Alta Vinya Ardanza Reserva 2005 (DOQ. Rioja)
50. Abadia Retuerta Selecció Especial 2010 (VT Castella Lleó)
Cellers Montecillo Viña 62. Cumbrero Criança 2010 (DOQ. Rioja)
64. Cune Monopole Blanc 2013 (DOQ. Rioja)
68. Godelia Mencia 2010 (DO Bierzo)
79. Marquès de Griñón Cabernet Sauvignon 2010 Domini de Valdepusa
84. Cellers Marquès de Murrieta Castillo Ygay Gran Reserva Especial 2005 (DOCa Rioja)
95. Antonio Barbadillo Camamilla soli (DO Jerez-Manzanilla Sanlúcar de Barrameda)

Vins xilens que es van destacar en el Top 100 2014

9. Concha i Toro Cabernet Sauvignon Don Melchor 2010 Pont Alt

42. Lapostolle Clos Apalta Colchagua Vall 2010 Limited Release

Vinya Con Sud 44 Cabernet Sauvignon-Carmenere Vall de Colchagua 2011

55. Veramonte Cabernet Sauvignon de la Vall de Colchagua El Cavaller 2011

57. Vinya Bisquertt Syrah de Colchagua Vall de la Joia Gran Reserva 2012

Vegi la llista completa dels preus en dòlars nord-americans -

Durant més de 60 anys, cada tercer dijous de novembre un únic esdeveniment anual que passa. Les ampolles de la primera collita de la regió de Beaujolais vermell de França, va aterrar en desenes de països.

El vi a ser conegut després d'una gran campanya publicitària, coneguda arreu del món pel lema, Traduint "Beaujolais Nouveau est arrivé!" - El "Beaujolau Nouveau venir." La campanya va ser un èxit, aconseguint augmentar considerablement la venda de totes les etiquetes a la regió.

El vi elaborat amb raïm Gamay és un lleuger, afruitat (notes de plàtan i fruites vermelles), refrescant, i combina diversos tipus de plats, com carns, mariscs, peix cru, i fins i tot pizza.

A França, es pot trobar una ampolla per uns 6 euros. Al Brasil prop de 100 reals. Salut!

Recentment, la Germandat es va reunir a la Pulga Somni bistro per un tast amb vins especials. Vam tenir l'oportunitat de posar de costat a costat 5 cultius de vi xilè Domus Aurea, el celler Trencada de Macul. Va ser interessant per avaluar les diferències d'un vi amb aquesta personalitat. D'acord amb els enòlegs xilens, té un esquema que permeti dir que les temporades imparells estan marcats per una primavera seca i calenta sense pluja o el clima complicacions. Són els cultius amb gran concentració i color. D'altra banda, les mostres parells que han estat més complicat, però no està malament. Alguns fins i tot anys no tenen la mateixa concentració, però tenen tanins suaus una qualitat, ideal per als vins que es consumeixen abans. Serà? En aquesta degustació de la collita de 2002 va ser el pitjor ....

Domus Aurea 1997

Cork es va infiltrar en el 80% de robí de llum visible amb sediment aparent. Aromes tímid, però amb les característiques típiques de la guaiaba, l'eucaliptus i mentol. En boca mostrar evolucionats, tanins suaus i acidesa mitjana. Crec que ha passat el seu bec, esperava més. No encantat. ST (89)

Domus Aurea 1999

Stopper en perfecte estat, visual brillant robí sense sediments aparent. Nas intens de baies vermelles, eucaliptus, cedre, mentol i espècies. Sabor resultar equilibrat, amb bona concentració, frescor i elegància. Un vi bonic, però no crec que evolucionarà. ST (91)

Domus Aurea 2001

Stopper 20% infiltrat, visual ja que mostra l'evolució suau, encantador i aromes complexes de guaiaba, eucaliptus, mentol i cedre. En boca mostra un bon cos, àmplies, tanins vellutats i fruita a la mesura. Equilibrat, elegant i llarg. Un vinhaço, que m'emociona cada dia. ST (93)

Domus Aurea 2002

Stopper en perfecte estat, vermell robí intendo visual tancat aroma, recordant poc abans. Proveu la mateixa línia, amb poca expressió. Mala botlle d'U ST (84)

Domus Aurea 2003

Stopper en perfecte estat, robí intens visual. Tot i haver gaudit d'aquesta mostra, vaig trobar que no va mostrar la seva personalitat, com en la collita de 99 i 01. Aromes d'espècies, cassis i mentol amb gran cremositat i persistència. ST (90)

Acabo de participar més en un tast virtual de www.winebar.com.br , on vaig tenir l'oportunitat d'avaluar els vins de Bon Vins ( www.buenowines.com.br ), creat pel famós narrador Galvão Bueno. Vaig rebre dos vins, el Bo Paral·lel 31 vermelles (R $ 90), a partir de la cabernet sauvignon, merlot i petit verdot del gaucho Campanya / RS, que ja havia provat i em va agradar, i també Bé La Valletta Sangiovese 2011 (R $ 175), produït a la regió de la Toscana, en col·laboració amb l'enòleg Roberto Cipresso, que estava en viu. Aquesta era una novetat. A Itàlia, el raïm Sangiovese és la més plantada, que es basa en els famosos vins com el Chianti i el Brunello di Montalcino. En un bol mostrar una visual bell robí brillant, aroma amb notes fruiters, florals i espècies. Sabor calent, amb tanins secants i alta acidesa que demanen un bon àpat. Típic italià, si és possible. Em va agradar molt. ST (90).