Сеарцх Енгине Оптимизатион субмит аутора емаил ектрацтор

Архива за септембар, 2014

Након обиласка Цолцхагуа Валлеи, Чилеу, одредиште била винарија Цаса Силва (Сан Фернандо приступ на км 176 Рута 5, 72 / 710-204, цасасилва.цл ). Нема сумње мора посетити. Његова колонијалне архитектуре и њени Центенниал Виногради направи вину идеално место да искусе чилеански вино контемплирајући предиван крајолик. Од понедељка до недеље од 10:00 до 18:00 часова (У $$ 14 уз дегустацију) резервације: тоурс@цасасилва.цл Телефон: (56 72) 2913117. Ресторан је отворен за ручак и вечеру са решетки и опцијом риба . Нема сумње мора посетити.

Хотел у којем има седам спаваћих соба (у $$ 140 двоструко), је онемогућен због пожара у кући председника Марио Силва Цифуентес. Из тих разлога, он је морао да оде у хотел. То ће само бити отворен да прими, колико је то могуће иу складу са својим могућностима.

Историја

Вина Цаса СЛВА рођен је 1997., са Дон Емилио Боуцхон, прва генерација стигла у Чилеу 1892., Бордо, Сент Емилион, Француска. Од тог времена он је посвећен производњи вина, пионирски Цолцхагуа Валлеи. У 1997. Марио Пабло Силва, најстарији син пете генерације, дели са својим оцем, Марио Силва, сан о производњи вина са својим брендом, посветио већи део свог живота у опоравку древних винограда, у подруму, а такође у стицању знања о терроир на Цолцхагуа Валлеи. Убрзо након његових синова, Францисцо, Гонсало и Раимундо, пратите доприноси развоју и интегрисаном управљању Вина Цаса Силва.

Виногради

Ангостура (седиште), ЛОЛОЛ, Паредонес (близу мора) и Лос Линг (континентална) су терроис Дом Силва, истакнути, омогућавајући МПЛА адаптацију различитих сојева. Лос Линг, северно од Цолцхагуа је повољнији за Царменере. У лолол опклада су Сира и Виогниер. Хаве Паредонес најближи мору, а производи Саувигнон Бланц.


Одговорност за успех вина није ништа мање од винара Марио Геиссе (на слици горе). Стари познаник Бразилиан, који је на челу са својом децом, Игњатије, Родриго и Даниел, Кава Геиссе, специјализована вина у производњи пенушавог, у Пинто Бандеира, Серра гауцха (РС), Бразил.

Царменере барел Лос Линг - Најбоље

Марио је такође познат као мађионичар на Царменере, један од најцењенијих од бразилских сојева, успех винарије, али то захтева прецизно управљање. Пореклом у Француској, био је у Чилеу да Царменере (дуго мешати са Мерлот) нашла своје место, развијање и показује њихов квалитет. Тренутно грожђа симбол земље. Бере пре њиховог потпуног сазревања циклуса, показује оштар поврћа карактер, чувену зелену чили, који многи односе са типичним карактера и квалитета. Али то није квалитет, али дефект. То је обично последњи грожђе да се бере у мају о. Винарија под командом Марио обавља ха дуго времена је студију која ће дешифрује најбољу терроис за сваку од постојећих винове клонова у Чилеу. Које су многи, каже Марио.

Менаџер извоза Бразил - Томас Вилкинс, људи највишег квалитета.

Конвертираната Саувигнон Грис виноград (бела), открила је 1998. и данас је Цаса Силва један од ретких винарија у свету које производе вино направљен 100% од овог касте чији виногради датирају 1912.

Вина Цаса Силва је трансформисала свој виноград у органски.

Фото фото, рс. Флаграндо у време када је клик мог сапутнику, Хонг Суп Ким, подрум сарадник часописа.

Вина увозе од стране "Вина света" - хттп://ввв.винхосдомундо.цом.бр

Цаса Силва Цоол Слоноваче Саувигнон бланц 2013 - Р $ 90

 • Прави од грожђа из хладног периода Цолцхагуа Валлеи, има свеж нос са интензивним нотама воћа као што су страсти воћа и такође Цаја и шпарога. Непца, поред потврде воћа, показали доста минералности, коју доноси гранитни тлу региона. СТ (89)

Цаса Силва Саувигнон Грис 2013 (Анди) - Р $ 60

 • Радознао бели припремљен 100% са грожђа Саувигнон Грис старе и ретке винограда, поново откривена 1998. године, који су виногради датирају до 1912. А вино са мање киселости и више структуре и цреаминесс. СТ (88)

Цаса Силва Куинта Герацион 2012 - Р $ 110

Необична цут бело грожђе - Саувигнон Бланц, Цхардоннаи, Саувигнон Сиво и Виогниер. Додир биља, цвећа и свежег воћа. Структуриран, кремасти, са слатким примесом која није довољно да смета. СТ (89)

Цаса Силва Царменере Ресерва 2012 - Р $ 60

 • Врло воћни, са типичним нотама, средње телесне укуса, лако пије, мека. СТ (88)

Цаса Силва Царменере Гран Терруар 2012 - Р $ 105

 • 100% од Лос линг грожђа, најбољи терроир за сорте, показали више реда раскош у вино. СТ (89)

Цаса Силва Цабернет Саувигнон 2012 - Р $ 105

 • Веома ароматично вино са нотама црвене и црне воћа, поврћа, зачина и мокро земљи. Палате са танина, мало тешко. Добра киселости и упорност. СТ (88)

Цаса Силва Куинта Герацион Црвена 2010 (цут) - Р $ 120

 • Рез од 58% Цабернет Саувигнон, 22% Царменере, 16% Сира, Петит Вердот 4%, што углавном показује равнотежу и елеганцију. Арома показује црну и црвену воћа, дуван, кафу и зачине. Концентрисана непца, поклони и фине танина. Потврђује носа белешке. Дуг финиш. СТ (90)

Цаса Силва Царменере Мицротерроир 2007 - Р $ 430

 • Након избора године студија мали парцели у виноградима Лос Линг, најбољим много биљака које производе најбољи Царменере. Именован је ово серије "Мицро ТЕРРОИР Царменере". Ово вино показује структуру, меки танини, воће и зачине, са дугом финишу. СТ (91+)

Цаса Силва Алтура 2008 - Р $ 620

 • Вино икона, ограничена производња, 14 месеци у француским барик + 36 месеци у подземним подрумима који чекају да лансирања на тржиште. Грожђе 40% Царменере, 30% Цабернет Саувигнон, 15% и 15% Сирах Петит Вердот. У чинију показује пуно снаге и елеганције. Комплекс нос са мешавином воћа, зачина, тост, кафе и чоколаде. Концентрисана непца, дуго и супер пријатним. Стражар вина. СТ (94+)

Недавно је бивши бразилски фудбалер, Ендру Манц, који успева у Португалу у производњи вина је у Светом Духу да представе своје ознаке на групу вина љубитеље мира са животом, који су позвани од стране Хунтер вина и локалне представнике, Карлос Менегуел (27-99941.8509).

Манц Винарија почела је са радом 2004. године у малом селу Цхелеирос, Естремадура - Лисбон, Португал Западу, а убрзо је постао сан поновна изградња локалне историју и винску индустрију. Ја сам испричао причу о Андреју и његов успех овде на блогу - опозив: хттп://ввв.вивендоавида.нет/?п=31732 .

Манц Дона Фатима 2012 црна | Лисабон | Р $ 180

 • Маде са готово изумрле грожђа Јампал, представља воћне ароме, али врхунац је минерални белешке које доминира читавим. Укус је гломазан, са добром структуром, великим свежине. Потврђује минералну карактер. Дуг и елегантан. СТ (90).

Манц Цхелхеирос 2010 | Лисабон | Р $ 90

 • Рез Тоурига Национал, Арагонез и цастеллан, представља живу и интензивну боју, Франк арому зрелог црвеног воћа, зачинским нотама и светлости тостовану, резултат његових 12 месеци у америчким храстовим бурадима. Укус је дебео, светло умазаност, али меке танина, са нотама зачина и свежег воћа. СТ (90)

Манц Пенедо Леким 2010 | Лисабон | Ускоро у Бразилу.

 • Рез Тоурига Национал и Арагонез има црвену боју рубин живе, свеже и чисте воћне ноте, који подсећа на вишања и малина, резултат одсуства употребе цеви. Непца потврђује стил, показујући истакнуту киселост и воће у првом плану. СТ (90)

Манц Цоунтер Прича 2009 Сетубал полуострво | Р $ 67

 • Суд Сира, Петит Вердот и Тоурига Национал, показује визуелну интензивну гранат, црна и црвена воће арома мешање, и зачине, кожа и земљани истакао. Непца је воћни и структуриран, не заборављајући своје гастрономско карактер, са одличном свежином. Пасс за 12 месеци у бурадима. СТ (89)

Манц Доуро 2009 | Доуро | Р $ 84

 • Црвена направљен са Тоурига Национал и Тинта Рориз грожђа из Алто Доуро. Визуелна концентрише рубин, динстано воће мирис, светло цветни и биљни нешто. Непца потврђује зрели плод, чврсте танине и лагано финиш. СТ (87)

Манц Воћњак Свети Дух 2012 Резервације | Лисабон | Р $ 90

 • Маде витх Арагонез грожђа, Сира, Тоурига Национал и цастеллан, визуелно бордо, помешане ароме зрелог воћа и зачина и димљену светло. Структуриран непца, потврдио је нос ноте. Афтертасте дуго и пријатно. СТ (90)

Лоша путовања и они иду брзо, а повратак у стварном животу је увек тешко. Али увек добити добре успомене, нова пријатељства, гастрономија, и наравно, стећи знање са посетама винарија, као што су Лос Васцос (Цамино Пуманкуе КМ 5 Пералилло ВИ регион Чиле, Телефон: +56 72 350900, Фак: +56 72 350967, ) у Цолцхагуа Валлеи, која је почела кратак сценарио, али невероватно за Чиле.

Посета

 • Од 9х до 17х
 • Од понедељка до суботе током жетве периоду
 • Од понедељка до петка остатак године
 • према договору само
 • стопе посетите и докази затражио $ 15 по особи.

Капацитет

 • Максимална од 15 људи
 • Лангуаге (с)
 • Енглески - Шпански
 • Дегустација
 • $ 10,000 Цхилеан пезоса ($ 15) - Преглед и дегустација вина три укључен

Плаћање

 • Плаћање картицом, пожељно


Ротшилд породица, чилеански огранак фамилије Ротшилд, исти власници Цхатеау Лафите Ротхсцхилд легендарног, био је један од првих компанија да инвестирају у Чиле Вина Лос Васцос буи 1988., која је имала историју од 1750., када је породица Ецхеникуе ( из Баскије, Шпанија) који је посадио прве лозу у Цолцхагуа Валлеи.


Поглед на винограда

Одлука да се купи по винарију Ротхсцхилд је заснован на обимних студија климе и земљишта, посета неколико винограде и региона, и за укус вина многе. Резултат је био сигуран да је регион Лос Васцос имали сјајне услове: Сунсхине и идеалне водним ресурсима, семиаридна, интензиван температурни опсег и ниску опасност од мраза. На крају, микроклиме и земљишта које гарантују производњу грожђа са савршеним нивоима доспећа.


Данас, поред добијања велики допринос инвестиција, као што су праћење климе станице и проширени погреб и модернизован, његови виногради су обновљена са распоредом их засаде, што доводи до смањеног приноса по хектару - Лос Васцос Ротшилд пракси је одличних стандарда у свим фазама производње. Резултат: висок квалитет вина у свим цијена им варира. Увозе ввв.иновини.цом.бр .


Тхе Винес оф Сирах засађено у горњем делу долине, где сте добили најбоље резултате.


Доказ о вина

Лос Васцос Саувигнон бланц 2014 - Р $ 45

 • Са грожђа из Цасабланца и Леида Валлеис, који се налази даље на северу Цолцхагуа, користи од утицаја хладног јужног Пацифика. Сазрева неколико месеци у нерђајућег челика казанима и флаширана млад да сачува свом својом свежином и сортни карактер. Зелена шпаргла типично, страст воће, свиња шљива, биље, пуно киселости, оштре и свежине, са више структура. СТ (90)

Лос Васцос Цхардоннаи 2014 - Р $ 45

 • Тхе Цхардоннаи грожђе долазе из винограда у Цолцхагуа, допуњена избор грожђа из Цасабланца и Леида Валлеис. Пасс само у нерђајућег челика каце. Свеже, светло сласт, ароме и тропске воћне ароме. СТ (87)

Лос Васцос Цабернет Саувигнон Розе 2014 - Р $ 45

 • За производњу овог розе грожђа су сакупљене пре рока доспећа до вина задржи живу киселост, свеже воће карактер и умерен садржај алкохола. Након нежног пресовање и кратко мацерацију од скинова и сок, сок затим (без љуске) за нерђајућег челика тенкова, где се алкохолна ферментација. Врло свеже, без корекцију киселости, воћа од. Немојте се разболети. СТ (89)

Лос Васцос Цабернет Саувигнон 2012 - Р $ 45

 • Грожђе се ферментира у нерђајућег челика тенкова, онда постоји дуг период мацерацију (у контакту шкољки и вино) од 15 до 20 дана. Сва вино сазрела у нерђајућег челика каце за 14 до 16 месеци до времена пуњења. Воће сасвим изузетан, танина, међутим мека. СТ (88)

Царменере Ресерва 2012 - Не извози у Бразилу

 • Изумрли грожђа у Француској, дуго збуњени у Чилеу као мерло, је последњи да се бере у мају, због потребе за зрења, припитомљавање зељаста део органолептичку профила вина. Лако да пије, слатке и меке танина. СТ (87)

Лос Васцос Гранде Ресерве 2012 - Р $ 85

 • То вино грожђе се користе у старим винограда парцелама, око 70 година. Производи се на традиционалан начин, са алкохолне ферментације у резервоарима од нерђајућег челика и дугог мацерацију (25 дана) са периодичном пумпања. Сазрела за 10 месеци француских храстовим бурадима, од којих 30% Нев. вино са сложенијим, структуриран без оштећења укус. СТ (90)

Лос Васцос Ле Дик 2011 - Р $ 269

 • Написано на прослави десетогодишњице доласка Баронс де Ротхсцхилд Чиле, Ле Дик се производи само у изузетним бербе. Припрема се са избором најбољих Цабернет Саувигнон парцелама које производи виноградима са око 70 година, и допуњени Царменере и Сирах. Сазрела за 18 месеци у новим француским храстовим бурадима. Лепа љубичаста боја, интензивне ароме велике сложености, са црвеним тоновима воћа. Палате са повишеним структуре и тела, чоколаде и ваниле. Заслужује стражу. СТ (93+)

Стотине флаша вина које су купљене од стране ФИФА за Светско првенство ће бити на аукцији сутра, 30. априла Захтев Почетна цена за неке производе представља попуст од 90% на оригиналне цене. Производи су купљени за употребу у области угоститељских стадионима, простора за који су се ФИФА своје госте и спонзоре. Утакмица, компанија која координирао та подручја, одлучила да аукцији ставке које нису конзумирају током догађаја.

Захтев Почетна цена за кутију од 60 боца пенушавог милостињу је $ 300. Сваки ознака, који кошта Р $ 46 малопродаји, $ 5 иде на аукцију, представља попуст од 89%.

Много 60 боца белог вина Фацес, званични вино Светског купа, се продаје за $ 240 сваки боца, која кошта УС $ 39.80 малопродаји, покреће Р $ 4 (90% попуста) .

Ланце морају дати интернет

Аукција ће бити потпуно урађено на интернету у 12х дан 30. Они који желе да учествују морају регистровати на аукцијама сајт Солд ( хттп://зип.нет/бспФМл ) и да лицитира до 29..

Званична спонзор манифестације, Бања до Винхо има посебан пакет са ексклузивним карата за догађај

Званични спонзор 22. Национално тестирање вина (АНВ), Спа вина и винских Кондо нуди посебан програм за дочек експерте вина и новинара из седам земаља (Аргентина, Бразил, Шпанија, Француска, Енглеска, Португал и Уругвај) да ће бити у Њу Делхију у суботу, 27. званичном Хотел поборник догађаја, Бања до Винхо нуди дневне посебне цене за викенд АНВ. Хостинг пакет укључује ексклузивне карте за евалуацију. Ово је последња шанса да их и даље купују јер су им ставке се сада затворен сајту догађају. Комерцијални пакет фоллов до следећег уторка, 23. јула, у 13х, а требало би да буде позивом на (54) 2102-7200 или путем мејла .

Спа до Винхо, члан хотела печат Аутограпх Цоллецтион би Марриотт Интернатионал, ће такође бити одговоран за традиционалну вечеру еве Анв промовише бразилске Удружења винарства (Абе) за бразилским новинарима, европских, Јужне Америке и судећи чланова већа догађај, укључујући глумца Селтон Мелло и Спортсцастер Галвао Буено. Председник Међународног лозу и вино (ОИВ), аргентинског Цлаудиа КУИНИ, такође ће бити присутни. Специјално дизајнирана за мени поводом кувар Фелипе Пинелли, исти јела одговорни за Империал Балл, биће усклађени са етикетама Миоло. Пре вечере, приватни предавање је заказано за 16 оценитеља у Хотелу Евентс Центер.

Би Вине Спа сугестију преседана вина одржаће се слепо из једне од 16 узорака које ће бити представљене на 900 оенопхилес већини дегустација вина на свету. "То ће бити наш допринос да се процена још динамичнији и занимљиво", каже генерални партнер Вине Спа, Дебора Виллас-Боас Дадалт.

Све укус вина португалских. Ова предност је ојачана јуче дегустација означе пољопривредном Хоусе Португалу (Тахо област), у лијепој ручак у ресторану Алеико са представником Зелито Гонцалвес винарије и увозника у Бразилу, Луис Цоста. Лепо вино, лако пити и добру вредност цена к неупитна.

Регион Тахо, раније познат као Рибатејо протеже дуж долине реке Тахо, детаљно алувијалној равни, која се протеже на Вила Франца де Ксира. Налази се у прелазној зони климе, са јаким утицајем медитеранске, у пратњи више Атлантског порекла, а подељен је на шест целина: Алмеирим, Цартако, Цхамусца, Цоруцхе, Сантарем и Томар. Томар је најбоља област имена и Цоруцхе најтоплијем, са пејзаж уопште сличног Алентејо пејзаж.

Мало рестриктиван закон омогућава коришћење различитих националних и међународних сорти. Тако, традиционалне беле сорте региону, Аринто, Фернао Пирес, Талиа, Тринцадеира дас Пратас и Витал, придружити и Цхардоннаи Саувигнон Бланц, док су традиционалне црвене сорте цастеллан и Тринцадеира, саберите се Арагонез, Тоурига Национал, Цабернет совињон и мерло.

Пољопривредно Цаса Португалија 2012 | Тринцадеира 30%, 30% и 40% Цастеллан Арагонез | Р $ 29.90
| Где пронаћи: Супермаркет Перим

 • Визуелна рубин јасно. Арома чист, без проласка кроз дрво, а посебно цветни, црвеног воћа, јагоде и малине. Укус светло, мека и умерен киселости. Завршни показује додир сласти. Напомена: 87/100

Пољопривредно Цаса Португалија 2012 | каберне совињон 100% | Р $ 49.00
| 5 месеци у француским храстовим бурадима + 8 месеци у боци | Где да нађемо: Супермаркет Перим

 • Визуелна интензивна рубин. Отворите и свеже мирис са добрим садржајем воћа, слатких зачина, ваниле и црвеног воћа. Као и одсуству традиционалног биљног додир сорте. Меко непце, уравнотежена са садржајем алкохола и слатких танина. Иде доле лако. Најбољи панела. Напомена: 90/100

Пољопривредно Цаса Португалија Резерват 2012 | Тринцадеира 25%, 35% и Цастелао 40% Арагонез | 5 месеци у бурадима француског и америчког храста + 8 месеци боце | Р $ 39,90
| Где пронаћи: Супермаркет Перим

 • Визуелна мрак гранат. Арома зрелог воћа, шљива компот и зачина. Средњи доброг укуса и мириса укус, хот (треба да дише за 1 сат), меки танини и умерен киселост. Расте много са храном. Напомена: 88/100

Личности ће бити део панела коментатора на вина 22. Национално тестирање што се дешава 27 у Њу Делхију

Коментатори оквир од вина 22. Национално тестирање - Жетва 2014 је затворен. Међу 15 имена лица потврђено за догађај су глумац и редитељ Селтон Мелло и менаџер и спортски коментатор Галвао Буено Царлос Едуардо, и велика имена у свету вина. 16. коментатор ће бити раффлед у јавности о евалуацији, који ће се одржати 27. септембра у Бенто Гонцалвес Догађаји Парк.

Већина дегустација вина усева ће такође имати у свом 22. издању, престижне председници најважнијих светских вина тела попут председника Међународног лозу и вино (ОИВ), аргентинског Цлаудиа КУИНИ, и Председник Међународне уније винара (УИОЕ), француског Серге Дубоис. Мноштво коментатора такође рачуна са председницима Народне вина института за Уругвај (ИНАВИ), Јосе Лез и шпанске дегустатора Уније, Фернандо Гуруцхарри.

У уметничком личности и спорта и производном ланцу од грожђа и вина, панел микед би међународних консултаната, медицинске, сомелијера, стручњака за вино и новинара, наглашавајући винар године 2013, Јулиано Перин. Група се састоји од стручњака из седам земаља (Аргентина, Бразил, Шпанија, Француска, Енглеска, Португал и Уругвај), који учврстити имиџ Бразила вина на свету.

"Поставили смо панел коментатора тежине, који ће у интеракцији са публиком више од 850 вина познаваоце јединствен спектакл, који омогућава велика изненађења у погледу жетве репрезентативности и атракцијама специјално припремљене за овај дан", рекао је председник Бразилски Удружење винарство (АБЕ), винар Луциано Виан.

КОМЕНТАТОРИ ПОТВРЂЕНА

 1. Ана Софиа Оливеира, консултант у Вине Маркетинг, Португал
 2. Моацир Антонио де Азеведо, Медицина, Бразил
 3. Царлос Едуардо Галвао Буено, предузетник, Бразил
 4. Кристофер Камерон Фиелден, мало консултант, Енглеска
 5. Клаудија КУИНИ, председник Међународне организације лозу и вино - ОИВ, Аргентина
 6. Фернандо Гуруцхарри, председник Шпански дегустатора уније, Шпанија
 7. Јосе Лез, председник Националног института за вино - ИНАВИ, Уругвај
 8. Џулијан Перин, Винодел године 2013, Бразил
 9. Мауро Марцело Алвеш, новинар, Бразил
 10. Сара Бодовски, новинар, Бразил
 11. УИОЕ, Француска - Председник Међународне уније винара Серж Дубоис,
 12. Сузан Даун МцЦраитх, мало консултант, Енглеска
 13. Хуан Аризу, директор Удружења винара Аргентине, Аргентине
 14. Винициус Сантјаго, Соммелиер, Бразил
 15. Селтон Мелло, глумац, Бразил


Таннат сорти берба 2014. је произведено у винарији просторијама у Дом Педрито

Током програмирања Екпоинтер, на Гуатамбу Вине Ресорт, Дом Педрито, РС, лансиран у партнерству са бразилском Удружења узгајивача од Ангус, на етикети 2014 Ангус вина.

Производ, Таннат сорти, берба 2014, је произведен у винарији просторијама. Тхе Винес које изазивају плода налазе се у области правног резерве мајчин Биоме Пампа области, где се врши само стоке.

Према сомелијера и сувласник Гуатамбу, Исидора Херман Поттер, Терроир на Гауцхо Кампање је савршен за производњу грожђа, као што су Таннат, што осигурава наплату плод у пуној зрелости, што осигурава више полифеноле у пити.

У 2013. произведено Гуатамбу 1000 боца Прилагођени институцији, која распродат за два месеца. Овогодишња комеморација у 51 Удружења, ограничена серија од боца је произведена. Према Генералном директору Удружења, Реиналдо Титофф Салвадор, избор Гуатамбу за производњу вина Ангус је усклађивање грожђа са месом: "Спајање квалитет Ангус меса са Таннат као Гуатамбу је гарантовало савршено уклапање ".

Вина се могу купити директно у винарији за Р $ 33.00, са посебном ценом за Ангус партнера.

Леарн Море

Бразилски Удружење одгајивача Ангус

У 51. година постојања, бразилски Селекција Удружење Ангус окупља више од 500 чланова и више од 7.000 пољопривредника широм земље. Његова мисија је да окупи ствараоце и подстиче употребу трци Абердин Ангус сточарство, кроз техничку и промотивне подршке, тежња за изврсности и уважавање рада члана корисника расе. Сазнајте више на ввв.ангус.орг.бр

О Гуатамбу

Гуатамбу Вино Ресорт је бутик винарија из Дом Педрито, РС. Ваш посао обавља семејного, мањег обима, само са сопственим грожђа, ограниченим парцелама и бројевима боце од 2003. Винарија је освојио неколико великих награда, укључујући десет најбољих Екповинис 2014 са винских путева Пампа Таннат. Више информација, посета: хттп://ввв.гуатамбувинхос.цом.бр/

Традиција и уметност долазе заједно у боци преседана створио бразилске уметника веће пројекције

Маисон Перриер-Јоует ексклузивно, која има више од 200 година традиције у производњи шампањца у Француској, Епернаиа, позвао уметник Вик Муниз да овековечи још један незабораван поглавље у историји бренда са лансирањем лимитед едитион Перриер Јоует- Белле Епокуе порастао за Вик Муниз.

Ово ће бити други пут у историји да уметник Маисон посећује оригинални флашу, која је ручно осликана од стране Емил Гале 1902. Овај пут, име гост био Вик Муниз, бразилски уметник већег међународног пројекције у савременој уметности. Преседана колекција ће, у Бразилу, са само 240 боца, прави уметничко дело посвећено љубитеља шампањца и бразилске уметнице. Поштовалац противника у, Вик Муниз замишљен илустрацију без пуњења кеш, уједињује традиционалне анемоне које красе сваког флашу Белле Епокуе више од једног века, слика једног колибри.

Повлачење Вик сопственог рада, сцена приказује птицу лебди у ваздуху. Ово је примењен у боце кроз златном тањиру, одајући утисак да колибри лети према саса. Кристални стакла омогућава вино лосос тон противи деликатну и сензуалну стварање. "Везу са природом која Перриер Јоует-има од почетка, био мој највећи инспирација за ову сарадњу," каже Вик Муниз.

Подрум Мајстор Перриер Јоует Херве Десцхампс-изабрали 2005 жетву Белле Епокуе порастао за ову посебном издању управо зато што је "најосетљивије и фенси колекција вина Белле Епокуе". То је великодушан и сладострасна шампањац чија сложеност указује на берба контраста. Цхардоннаи, грожђе пожељно Перриер Јоует-доминира у мешавини док цувее дугује по богатству и тоне лососа на Пинот Ноир. Након добрих година старења у подруму Маисон, резултат је савршен баланс између карактеристика транспарента године и цветног и елегантном стилу Перриер Јоует-.

"Светови Перриер Јоует-и Вик Муниз спајају хармонично. Оба имају природну елеганцију са заједничком веровања у моћ природе као инспирацију, као и заједнички посвећености уметности ", каже Карен Ерлих - мучи супер премијум брендова Пернод Рицард Бразила.

Уређивање Перриер Јоует Белле Епокуе Росе-по Вик Муниз ће бити доступан у главним делис у земљи од септембра у износу од $ 1,650 Р. Os apreciadores de champagne e do artista brasileiro poderão celebrar a chegada da primavera e as festas de final de ano com a exclusiva peça de arte.

Sobre Belle Epoque Rosé 2005

Blend: 50% Chardonnay dos melhores grand crus da Côte de Blancs: Cramant, Avize e Le Mesnil que trazem elegância e frescor floral. Para complementar, a rica Pinot Noir (45%) de Mailly, Ay, Verzy e Rilly. Pinot Meunier (5%) fornece o toque final arredondado.

Sobre Vik Muniz

Nascido em São Paulo, Muniz divide seu tempo entre Nova York e Rio de Janeiro. Artista plástico e autodescrito como “ilusionista”, criou obras de arte a partir de uma ampla gama de materiais como chocolate, açúcar, lixo e brinquedos, registrando-as com uma câmera. Ao longo dos últimos 15 anos, o extenso portfólio de Muniz tem destaque em exposições individuais nas principais galerias de todo o mundo, como no Metropolitan Museum of Art, em Nova York, no Madri Centro de Arte Reina Sofia e no Pavilhão do Brasil da Bienal de Veneza, na Itália.

Sobre Perrier-Jouët

A história de Perrier-Jouët possui uma aura mítica desde sua origem, em 1811, com o casamento de Pierre Nicolas Perrier e Adéle Jouët. Uma aura única, cristalizada na decoração de suas garrafas pelo design de anêmonas criado por Emile Gallé, gênio da Art Nouveau. E que guardam em seu interior a essência deste mito, pois a qualidade dos champagnes Perrier-Jouët se iguala apenas à sua raridade. Muitos tentaram definir o espírito singular da casa, guardiã das mais finas tradições, além de um gosto por extravagância. Charles Baudelaire parece ter definido este espírito quando escreveu 'Here all is but order and beauty, quiet luxury andsensual delight'. Sem dúvida ele teria apreciado junto a Oscar Wild — também admirador da casa — uma taça do lendário Perrier-Jouët 1974, que quebrou os recordes de preço da Christie's, tornando-se o champagne mais caro do mundo. Somente sete chefs de cave se sucederam desde a fundação, garantindo uma meticulosa transmissão de conhecimentos ao selecionar e aperfeiçoar individualmente cada 'cru' para criar um cuvée finamente elaborado.

A partir dessa semana, o restaurante SuR vai oferecer toda quinta-feira menu degustação harmonizado com o famoso champagne Veuve Clicquot . O cardápio foi criado pelos chefs Sergio Jucá e Felipe Lacet seguindo a linha da casa, que possui uma cozinha contemporânea alagoana muito criativa. Essa é a primeira vez que a marca francesa faz uma ação como essa em Alagoas. Sob o lema Save Water Drink Veuve Clicquot (Economize Água Beba Veuve Clicquot) o menu degustação criado pelos chefs do SuR está repleto de frutos do mar e ingredientes que harmonizam muito bem com os sabores e aromas do Brut Yellow Label da Maison. O valor do degustação completo para duas pessoas é de R$ 500, incluindo a garrafa de 750 ml de Veuve Clicquot Brut. O projeto Save Water Drink Veuve Clicqout vai acontecer no restaurante até o dia 23 de outubro, somente às quintas-feiras. O menu degustação do SuR faz parte do jantar desde a abertura da casa, em dezembro de 2013. A experiência gastronômica tem feito bastante sucesso entre o público alagoano com cardápios que mudam mensalmente e expõem o lado mais criativo de Felipe e Sérgio. O SuR serve sua gastronomia alagoana em preparações inusitadas, mas sem perder a identidade regional, suas raízes e influências.

RESTAURANTE SUR

Endereço: Rua Professora Maria Esther da Costa Barros, 306/320 – Bairro Stella Maris – Maceió/AL
Valor do menu: R$ 500 (para duas pessoas, incluindo menu e garrafa de 750ml de Veuve Clicqout) Horário: jantar somente às quintas-feiras, de 18/09 a 23/10.
Telefone: (82) 9808-9090 – Site: www.surartegastronomica.com.br
Facebook: www.facebook.com/surartegastronomica Instagram: @restaurantesur