søgemaskineoptimering indsende website email emhætte

Arkiv for september 2014

Efter rundvisning i Colchagua Valley, Chile, destinationen var vingården Casa Silva (San Fernando, adgang ved km 176 af Ruta 5, 72 / 710-204, casasilva.cl ). Ingen tvivl en skal besøge. Dens koloniale arkitektur og dens Centennial Vineyards lave vin til et ideelt sted at opleve den chilenske vin overvejer en vidunderlig landskab. Åbent mandag til søndag fra 10:00 til 18:00 timer (U $$ 14 med prøvesmagning) Reservationer: [email protected] Telefon: (56 72) 2913117. Restauranten er åben til frokost og middag med grill og fisk option . Ingen tvivl en skal besøge.

Hotellet, hvor har syv soveværelser (U $$ 140 double), er deaktiveret på grund af en brand i hjemmet af præsident Mario Silva Cifuentes. Derfor måtte han gå til hotellet. Det vil kun være åben til at modtage, så vidt muligt, og i henhold til deres evne.

Historie

Viña Casa SLVA blev født i 1997, med Don Emilio Bouchon, ankom den første generation i Chile i 1892, Bordeaux, St. Emilion, Frankrig. Siden da har han viet til vinproduktion, banebrydende Colchagua Valley. I 1997 Mario Pablo Silva, ældste søn af den femte generation, deles med sin far, Mario Silva, drømmen om at producere vine med deres eget mærke, afsætter en stor del af sit liv i inddrivelse af gamle vinmarker, i kælderen, og også i at få viden om terroir af Colchagua Valley. Kort efter hans sønner, Francisco, Gonzalo og Raimundo Følg bidrage til udviklingen og integreret forvaltning af Viña Casa Silva.

Vineyards

Angostura (hovedkontor), lolol, Paredones (nær havet) og Los Ling (kontinentale) er terrois House Silva, fornemme, så MPLA tilpasning af forskellige stammer. Los Ling, nord for Colchagua er gunstigere for Carmenère. I lolol væddemålet er Syrah og Viognier. Har Paredones tættest på havet, og producerer Sauvignon Blanc.


Ansvaret for succes vinen er intet mindre end på producenten Mario Geisse (billedet ovenfor). Gammel bekendt af brasiliansk, der er leder sammen med deres børn, Ignatius, Rodrigo og Daniel, Cava Geisse, en specialiseret vin i produktionen af ​​mousserende, i Pinto Bandeira, Serra Gaucha (RS), Brasilien.

Carmenere tønde Los Ling - The Best

Mario er også kendt som tryllekunstneren af ​​Carmenere, en af ​​de mest værdsat af brasilianske stammer, succes vingården, men det kræver præcis styring. Med oprindelse i Frankrig, var i Chile, at Carmenère (lang forveksles med Merlot) fundet sin plads, udvikling og viser deres kvalitet. I øjeblikket drue symbol af landet. Høstet før deres fuldstændige modning cyklus, viser en skarp vegetabilsk karakter, den berømte grønne chili, som mange vedrører den typiske karakter og kvalitet. Men det er ikke kvalitet, men defekt. Det er normalt den sidste drue skal høstes maj om. Vingården under Mario kommando udfører ha længe en undersøgelse, der skal dechifrere den bedste terrois for hver af de eksisterende drue kloner i Chile. Hvilket er mange, siger Mario.

Eksportchef Brasilien - Thomas Wilkins, folk af højeste kvalitet.

Omregnet Sauvignon Gris vingård (hvid), genopdaget i 1998 og i dag er den Casa Silva en af ​​de få vingårde i verden, der producerer en vin lavet 100% af denne kaste, hvis vinmarker dateres tilbage til 1912.

Den Viña Casa Silva har forvandlet sin vingård i økologisk.

Fotoet foto, rs. Flagrando tidspunktet klik på min kollega rejsende, Hong Sup Kim, kælder bidragyder til bladet.

Vinene importeres af "vine i verden" - http://www.vinhosdomundo.com.br

Casa Silva Cool Coast Sauvignon Blanc 2013 - R $ 90

 • Lavet af druer fra den kolde del af Colchagua Valley, har en frisk næse med intense noter af frugter som passionsfrugt og også Caja og asparges. Ganen, foruden bekræftelse frugt, viste en masse mineralitet, anlagt af granitisk jord i regionen. ST (89)

Casa Silva Sauvignon Gris 2013 (Andes) - R $ 60

 • En underlig hvid forberedt 100% med drue Sauvignon Gris af gamle og sjældne vingård, genopdaget i 1998, som vinmarkerne kan dateres tilbage til 1912. En vin med mindre syrlighed og mere struktur og cremethed. ST (88)

Casa Silva Quinta Geración 2012 - R $ 110

En usædvanlig cut hvide druer - Sauvignon Blanc, Chardonnay, Sauvignon Gris og Viognier. Touch af urter, blomster og frisk frugt. Struktureret, cremet, med en sød skær, der ikke er nok til at gider. ST (89)

Casa Silva Carmenere Reserva 2012 - R $ 60

 • Meget frugtagtig, med typiske noter, medium krop smag, let at drikke, blød. ST (88)

Casa Silva Carmenere Gran Terroir 2012 - R $ 105

 • 100% af Los Ling druer, det bedste terroir for sorten, viste mere struktur og pragt til vin. ST (89)

Casa Silva Cabernet Sauvignon 2012 - R $ 105

 • En meget aromatisk vin med noter af røde og sorte frugter, grøntsager, våd jord og krydderier. Ganen med tanniner, lidt hårdt. God syre og vedholdenhed. ST (88)

Casa Silva Quinta Geración Red 2010 (cut) - R $ 120

 • En nedskæring på 58% Cabernet Sauvignon, 22% Carmenere, 16% Syrah, Petit Verdot 4%, hvilket primært viser balance og elegance. Aroma viser sort og rød frugt, tobak, kaffe og krydderier. Koncentreret ganen, gaver og fine tanniner. Bekræfter næse noter. Lang finish. ST (90)

Casa Silva Carmenere Microterroir 2007 - R $ 430

 • Efter års studier blev udvalgt små parceller inden vinmarkerne i Los Ling, de bedste masser af planter, der producerer den bedste Carmenère. Blev opkaldt dette parti "Micro Terroir Carmenère". Denne vin viser struktur, bløde tanniner, frugt og krydderier, med en lang eftersmag. ST (91+)

Casa Silva Altura 2008 - R $ 620

 • Vin vin ikon, begrænset produktion 14 måneder i franske barriques + 36 måneder i underjordiske kældre venter på at lancering på markedet. Druer 40% Carmenere, 30% Cabernet Sauvignon, 15% Syrah og 15% Petit Verdot. I skålen viser en masse af styrke og elegance. Kompleks næse med en blanding af frugt, krydderier, toast, kaffe og chokolade. Koncentreret ganen, lang og super underholdende. En vagt vin. ST (94+)

For nylig den tidligere brasilianske fodboldspiller, Andrew Manz, der trives i Portugal i vinproduktion var i Helligånden til at præsentere deres etiketter til en gruppe af vin elskere af fred med livet, som blev inviteret af Hunter Wine og lokale repræsentant, Carlos Meneguel (27-99941,8509).

Den Manz Winery begyndte arbejdet i 2004 i den lille landsby Cheleiros, Estremadura - Lissabon, Portugal West, og blev hurtigt en drøm om at genopbygge den lokale historie og dens vinindustrien. Jeg har fortalt historien om Andrew og hans succes her på bloggen - tilbagekaldelse: http://www.vivendoavida.net/?p=31732 .

Manz Dona Fatima 2012 sort | Lissabon | R $ 180

 • Lavet med den næsten uddød drue Jampal, præsenterer frugtagtig aroma, men højdepunktet er de mineralske noter, som dominerer hele. Smag er omfangsrigt, med god struktur, stor friskhed. Bekræfter mineral karakter. Lang og elegant. ST (90).

Manz Chelheiros 2010 | Lissabon | R 90 $

 • En nedskæring af Touriga Nacional, Aragonez og Castellan, præsenterer en levende og intens farve, Frank aroma af modne røde frugter, krydrede noter og en lys ristet, resultatet af sine 12 måneder i amerikansk egetræsfade. Smag er stout, lys fedtethed, men bløde tanniner, med noter af krydderier og frisk frugt. ST (90)

Manz Penedo Beskedlæsning 2010 | Lissabon | Kommer snart i Brasilien.

 • En nedskæring af Touriga Nacional og Aragonez har en rød rubin farve levende, frisk og ren frugt noter, der minder om kirsebær og hindbær, et resultat af den manglende brug af tønden. Ganen bekræfter den stil, der viser en fremtrædende syrlighed og frugt i forgrunden. ST (90)

Manz Counter Story 2009 Setúbal halvøen | R 67 $

 • Retten i Syrah, Petit Verdot og Touriga Nacional, viser en visuel intens granat, sort og rød frugt aroma blanding, og krydderier, læder og en jordnær fremhævet. Palate er frugtagtig og struktureret, uden at glemme sin gastronomiske karakter, med fremragende friskhed. Pass i 12 måneder i tønder. ST (89)

Manz Douro 2009 | Douro | R 84 $

 • Rød lavet med Touriga Nacional og Tinta Roriz druer fra Alto Douro. Visual koncentreret rubin, frugtkompot aroma, let blomstret og urte noget. Palate bekræfter den modne frugt, faste tanniner og en dvælende finish. ST (87)

Manz Orchard Helligånden 2012 Booking | Lissabon | R 90 $

 • Lavet med Aragonez druer, Syrah, Touriga Nacional og Castellan, giver et visuelt dyb rød, blandede aroma af moden frugt og krydderier og røget lys. Struktureret ganen, bekræftede næse noter. Eftersmag lang og behagelig. ST (90)

Den dårlige rejser og de går hurtigt, og en tilbagevenden til det virkelige liv er altid svært. Men altid får de gode minder, nye venskaber, gastronomi, og selvfølgelig, få viden med besøg på vingårde, såsom Los Vascos (Camino Pumanque KM 5 Peralillo VI Region Chile, Telefon: +56 72 350900, Fax: +56 72 350967, ) i Colchagua Valley, som begyndte en kort script, men fantastiske for Chile.

Besøg

 • Fra 9h til 17h
 • Mandag til lørdag i høstperioden
 • Mandag til fredag ​​resten af ​​året
 • kun efter aftale
 • satser besøge og kraevede beviser $ 15 per person.

Kapacitet

 • Højst 15 personer
 • (T) sprog
 • Engelsk - Spansk
 • Tasting
 • $ 10,000 chilenske pesos ($ 15) - rundvisning og smagning af tre vine inkluderet

Betaling

 • Betaling med kreditkort, fortrinsvis


Rothschild familien, chilenske gren af ​​Rothschild familien, de samme ejere af Château Lafite Rothschild legendariske, var en af ​​de første virksomheder til at investere i Chile Viña Los Vascos købe i 1988, som havde en historie siden 1750, da familien Echenique ( fra Baskerlandet, Spanien) som plantede de første vinstokke i Colchagua Valley.


Den udsigt over vinmarkerne

Beslutningen om at købe vingården af ​​Rothschild var baseret på omfattende studier af klima og jordbund, besøge flere vinmarker og regioner, og prøvesmagning mange vine. Resultatet var sikker på, at regionen Los Vascos havde store betingelser: solskin og ideelle vandressourcer, halvtørre, intens temperaturområde og lav risiko for frost. I sidste ende, mikroklimaer og jord, der garanterer en produktion af druer med perfekt modenhed niveauer.


I dag, ud over at modtage store bidrag af investeringer, såsom overvågning klimastationer og udvidet kælder og moderniseret, sine vinmarker blev restaureret med en genplantning tidsplan, hvilket resulterer i et reduceret udbytte per hektar - Los Vascos Rothschild praktisere de standarder for kvalitet i alle produktionsled. Resultat: høj kvalitet vine i alle deres prisklasser. Indføres af www.inovini.com.br .


De vinstokke af Syrah plantet i den øvre del af dalen, hvor du får det bedste resultat.


Bevis for vin

Los Vascos Sauvignon Blanc 2014 - R $ 45

 • Med druer fra Casablanca og Leyda Valleys, ligger længere nord for Colchagua, nydt godt af den indflydelse af den kolde sydlige Stillehav. Modnes nogle måneder i rustfrie ståltanke og er aftappet ung til at bevare al sin friskhed og sorter karakter. Grønne asparges typisk, passionsfrugter, hog blomme, urter, masser af syreindhold, sprød, friskhed, med mere struktur. ST (90)

Los Vascos Chardonnay 2014 - R $ 45

 • Chardonnay druer kommer fra vinmarker i Colchagua, suppleret med et udvalg af druer fra Casablanca og Leyda dale. Pass kun i rustfrit stål kar. Friske, lys sødme, aromaer og tropiske frugtsmag. ST (87)

Los Vascos Cabernet Sauvignon Rosé 2014 - R $ 45

 • Til fremstilling af denne rosé druerne er høstet før modenhed, således at vinen bevarer en livlig syrlighed, frisk frugt karakter og moderat alkoholindhold. Efter forsigtig presning og kort udblødning af skind og saft, saften følges (uden skaller) til rustfrit ståltanke, hvor der alkoholgæring. Meget frisk, uden korrektion af surhed, frugt siden. Bliv ikke syg. ST (89)

Los Vascos Cabernet Sauvignon 2012 - R $ 45

 • Druerne fermenteres i rustfrit ståltanke, så er der en lang periode med maceration (i kontakt skaller og vin) fra 15 til 20 dage. Alle vinen er modnet i rustfrit stål kar i 14 til 16 måneder indtil tidspunktet for aftapning. Frugt ganske fremragende, tanniner, men blød. ST (88)

Carmenere Reserva 2012 - Må ikke eksporteres til Brasilien

 • Extinct drue i Frankrig, længe forvirret i Chile som Merlot, er det sidste, der høstes i maj på grund af behovet for modning, tæmme urteagtige del af den organoleptiske profil vine. Let at drikke, søde og bløde tanniner. ST (87)

Los Vascos Grande Réserve 2012 - R $ 85

 • At vin druer anvendes i gamle vingård parceller, omkring 70 år. Det er produceret i en traditionel måde, med alkoholgæring i rustfri ståltanke og lang maceration (25 dage) med periodisk pumpning. Modnet i 10 måneder på franske egetræsfade, hvoraf 30% Ny. vin med mere komplekse, struktureret uden at skade smagen. ST (90)

Los Vascos Le Dix 2011 - R $ 269

 • Skabt til at fejre tiåret for ankomsten af ​​Barons de Rothschild Chile, er Le Dix produceres kun undtagelsesvis årgange. Den er udarbejdet med et udvalg af de bedste Cabernet Sauvignon plots produceret af vinmarker med omkring 70 år, suppleret med Carmenère og Syrah. Lagret 18 måneder på nye franske egetræsfade. Smuk violet farve, intens aroma af stor kompleksitet, med røde frugter toner. Ganen med forhøjet struktur og krop, chokolade og vanille. Fortjener vagt. ST (93+)

Hundredvis af flasker vin, der blev købt af FIFA til VM vil blive bortauktioneret i morgen, 30. april Udgangspunktet anmodning om nogle produkter bud repræsenterer en 90% rabat på den oprindelige pris. Produkterne blev indkøbt til brug inden for gæstfrihed stadioner, mellemrum, for hvilke FIFA tog deres gæster og sponsorer. The Match, det firma, der koordinerede disse områder, besluttede at bortauktionere de poster, der ikke forbruges under arrangementet.

Udgangspunktet anmodning om en kasse med 60 flasker af mousserende almisse bud er $ 300. Hver etiket, som koster R $ 46 detail, $ 5 går til auktionen, der repræsenterer en rabat på 89%.

En masse af 60 flasker hvidvin Ansigter, den officielle vin af World Cup, sælges for 240 dollars hver flaske, der koster US $ 39,80 detailhandel, løber R $ 4 (90% rabat) .

Lance skal gives af internettet

Auktionen fuldstændigt udført på internettet 12 PM dagen 30. De, der ønsker at deltage, skal registrere på webstedet Solgt Auktioner ( http://zip.net/bspFMl ), og til at byde indtil d.29.

Officiel sponsor for begivenheden, Spa do Vinho har særlige pakke med eksklusive billetter til denne begivenhed

Officiel sponsor for den 22. National Assessment vine (ANV), Spa Hotel Vin og Vin Condo tilbyder et særligt program at byde eksperter, vin eksperter og journalister fra syv lande (Argentina, Brasilien, Spanien, Frankrig, England, Portugal og Uruguay), der vil være i New Delhi på lørdag, den 27. officielle Hotel tilhænger af begivenheden, Spa do Vinho tilbyder daglige særlige priser for weekenden af ​​ANV. Den hosting pakke indeholder eksklusive billetter til evalueringen. Dette er det sidste chance for at stadig købe dem, fordi deres poster nu er lukket på sitet begivenhed. Pakke salg følger indtil på tirsdag 23. juli på 13h, og bør gøres ved at ringe (54) fra 2102 til 7200 eller via e-mail .

The Spa do Vinho, hotel sæl medlem Autograph Collection by Marriott International, vil også være ansvarlig for den traditionelle middag eve ANV fremmes af den brasilianske sammenslutning af Enology (ABE) for brasilianske journalister, europæiske, Sydamerika og dommerpanelet medlemmer arrangementet, herunder skuespilleren Selton Mello og sportscaster Galvão Bueno. Præsidenten for Det Internationale Vinkontor (OIV), den argentinske Claudia Quini, også vil være til stede. Det er specielt designet menu til lejligheden af ​​kokken Felipe Pinelli, de samme retter, der er ansvarlige for den kejserlige Ball, vil blive harmoniseret med etiketter Miolo. Før middagen, er en privat foredrag planlagt til 16 evaluatorer i Hotel Events Center.

Ved Wine Spa forslag en hidtil uset smagning vil blive afholdt blindt fra en af ​​de 16 prøver, der vil blive præsenteret for 900 oenophiles mest vinsmagning vine i verden. "Det vil være vores bidrag til at gøre vurderingen endnu mere dynamisk og interessant," siger managing partner i Wine Spa, Deborah Villas-Boas Dadalt.

I stigende grad smag af portugisiske vine. Denne præference blev styrket i går ved at smage etiketterne på Agricultural House Portugal (Tejo regionen), i en dejlig frokost i restauranten Aleixo med repræsentanten for Zelito Gonçalves vingård og importør i Brasilien, Luis Costa. Nice vin, let at drikke og en god værdi pris x ubestridelige.

Regionen Tejo, tidligere kendt som Ribatejo strækker sig langs Tejo-floden dalen, et omfattende alluviale plain, udvidelse til Vila Franca de Xira. Det er beliggende i et klima overgangszone, med stærk Middelhavet indflydelse, ledsaget af en mere atlantiske herkomst, og er opdelt i seks subregioner: Almeirim, Cartaxo, Chamusca, Coruche, Santarém og Tomar. Tomar er den sejeste region af navn og Coruche de hotteste, med et landskab overhovedet ligner Alentejo landskab.

Den lille restriktiv lovgivning giver mulighed for brug af forskellige nationale og internationale sorter. Således de traditionelle hvide sorter af regionen, Arinto, Fernão Pires, Talia, Trincadeira Das Pratas og Vital, slutte sig til Chardonnay og Sauvignon Blanc, mens de traditionelle røde sorter Castellan og Trincadeira, tilføje op Aragonez, Touriga Nacional, Cabernet Sauvignon og Merlot.

Landbrugs Casa Portugal 2012 | Trincadeira 30%, 30% og Castellan Aragonez 40% | R $ 29,90
| Hvor finder: Supermarked Perim

 • Visuel rubin klar. Aroma ren, uden at passere gennem træ, især blomster, rød frugt, jordbær og hindbær. Smag lys, blød og moderat syreindhold. Afsluttende viser et strejf af sødme. Bemærk: 87/100

Landbrugs Casa Portugal 2012 | Cabernet Sauvignon 100% | R $ 49,00
| 5 måneder i franske egetræsfade + 8 måneder i flaske | Hvor at finde: Supermarked Perim

 • Visual intens rubin. Åbne og frisk aroma med god koncentration af frugt, søde krydderier, vanilje og røde frugter. Ligesom der ikke findes traditionelle plantelægemidler strejf af sort. Bløde gane, afbalanceret med alkohol indhold og søde tanniner. Går ned let. Det bedste af panelet. Bemærk: 90/100

Landbrugs Casa Portugal Reserve 2012 | Trincadeira 25%, Castelao 35% og 40% Aragonez | 5 måneder i tønder fransk og amerikansk eg + 8 måneders flaske | R $ 39,90
| Hvor finder: Supermarked Perim

 • Visual mørk granat. Aroma af moden frugt, blomme kompot og krydderier. Medium og rørige smag, varme (nødt til at trække vejret i 1 time), bløde tanniner og moderat syreindhold. Vokser meget med mad. Bemærk: 88/100

Personligheder bliver en del af panelet af kommentatorer af den 22. National Assessment vine, der sker 27 i New Delhi

Rammerne kommentatorer af den 22. National Assessment vine - Harvest 2014 er lukket. Blandt de 15 navne på personer, der er bekræftet til arrangementet er skuespiller og instruktør Selton Mello og manager og sportskommentator Galvao Bueno Carlos Eduardo, og store navne i vinen verden. Det 16. kommentator vil blive udloddet i offentligheden om evaluering, der finder sted den 27. september i Bento Gonçalves Events Park.

De fleste vinsmagning af en afgrøde vil også have i sin 22. udgave, den prestigefyldte formændene for de vigtigste vin verdens organer som præsidenten for Den Internationale Vine og Vin (OIV), den argentinske Claudia Quini, og Formand for Den Internationale Union for Winemakers (UIOE), den franske Serge Dubois. En række kommentatorer tæller også med formændene for de nationale Wine Institute of Uruguay (INAVI), José Lez og den spanske Tasters Union, Fernando Gurucharri.

I Personlighed kunstnerisk og sport og produktionskæden for druer og vin, er panelet blandes ved internationale konsulenter, medicinsk, sommelier, vin eksperter og journalister, der fremhæver Winemaker of the Year 2013 Juliano Perin. Gruppen består af eksperter fra syv lande (Argentina, Brasilien, Spanien, Frankrig, England, Portugal og Uruguay), som styrker billedet af brasilianske vin til verden.

"Vi har oprettet et panel af kommentatorer vægt, der vil interagere med et publikum på mere end 850 vin kendere et enestående syn, som giver store overraskelser i form af høsten repræsentativitet og attraktioner specielt forberedt til denne dag," sagde formanden for brasilianske sammenslutning af Enology (ABE), vinmager Luciano Vian.

Kommentatorer BEKRÆFTET

 1. Ana Sofia Oliveira, Konsulent i Wine Marketing, Portugal
 2. Moacyr Antonio de Azevedo, Medicinsk, Brasilien
 3. Carlos Eduardo Galvão Bueno, Iværksætter, Brasilien
 4. Christopher Cameron Fielden, Retail Consultant, England
 5. Claudia Quini, præsidenten for Den Internationale Organisation for Vine and Wine - OIV, Argentina
 6. Fernando Gurucharri, formand for spanske smagsdommere Union, Spanien
 7. José Lez, formand for National Wine Institute - INAVI, Uruguay
 8. Julian Perin, Winemaker of the Year 2013 Brasilien
 9. Mauro Marcelo Alves, Journalist, Brasilien
 10. Sara Bodowski, Journalist, Brasilien
 11. Serge Dubois, præsidenten for Den Internationale Union for Winemakers - UIOE, Frankrig
 12. Susan Dawn McCraith, Retail Consultant, England
 13. Juan Arizu, direktør for Winemakers Association of Argentina, Argentina
 14. Vinicius Santiago, Sommelier, Brasilien
 15. Selton Mello, skuespiller, Brasilien


Tannat sorter høst i 2014 blev produceret i winery lokaler i Dom Pedrito

Under programmering Expointer, den Guatambu Wine Resort, Dom Pedrito, RS, der blev lanceret i samarbejde med den brasilianske sammenslutning af opdrættere af Angus, etiketten 2014 Angus vin.

Produktet, en Tannat sort, Vintage 2014 blev produceret i winery lokaler. Vinstokkene, der giver anledning til frugten er beliggende i et område med juridisk reserve af indfødte økosystem felt Pampa, hvor kun kvæg græsning udføres.

Ifølge sommelier og medejer af Guatambu, Isadora Hermann Potter terroir af Gaucho Campaign er perfekt til produktion af druer som Tannat, der sikrer indsamling af en frugt ved fuld modenhed, hvilket sikrer flere polyfenoler i drikke.

I 2013 Guatambu producerede 1.000 flasker Brugerdefineret institution, som solgte ud i to måneder. Dette års minde om 51 af foreningen, blev et begrænset parti af flasker produceret. Ifølge generaldirektøren for foreningen, Reynaldo Titoff Salvador, valget af Guatambu til produktion af vin Angus var at harmonisere den drue med kødet: "Vær med i Angus kødkvalitet med et Tannat som Guatambu er at sikre perfekt matching ".

Vinene kan købes direkte på vingården for R $ 33,00, med særlig pris for Angus partnere.

Lær mere

Brasilianske sammenslutning af Angus Breeders

I det 51. års eksistens, den brasilianske Breeders Association Angus samler mere end 500 medlemmer og mere end 7.000 landmænd på landsplan. Dets opgave er at samle skabere og fremme brugen af ​​løb Aberdeen Angus kvæg hæve, gennem teknisk og støtte til reklame, stræben efter det optimale og påskønnelse af det arbejde, som medlem af racen brugere. Læs mere på www.angus.org.br

Om Guatambu

Den Guatambu Wine Resort er et boutique vingård af Dom Pedrito, RS. Dit arbejde udføres af familiedrevne, små, kun med egne druer, begrænsede partier og nummererede flasker siden 2003. Vingården har vundet flere store priser, bl.a. TOP TEN Expovinis 2014 med vin stier Pampa Tannat. Mere information, besøg:

Tradition og kunst mødes i hidtil uset flaske skabt af den brasilianske kunstner større international projektion

Maison Perrier-Jouët eksklusiv, som har mere end 200 år tradition i produktion af champagne i Epernay, Frankrig, inviterede kunstneren Vik Muniz at forevige en anden mindeværdige kapitel i historien om brand med lanceringen af ​​limited edition Perrier Jouët- Belle Epoque Rosé af Vik Muniz.

Dette vil være anden gang i historien, at en kunstner Maison genbesøger den originale flaske, som var håndmalet af Emile Gallé i 1902. Denne gang, gæsten hed Vik Muniz, en brasiliansk kunstner større international projektion i samtidskunsten. Det hidtil usete samling vil i Brasilien, med kun 240 flasker, et sandt kunstværk dedikeret til champagne elskere og den brasilianske kunstner. Beundrer af mærket, Vik Muniz undfanget illustration uden opladning cache, forener de traditionelle anemoner, der pryder hver flaske Belle Epoque mere end et århundrede, billedet af en kolibri.

Tilbagekaldelse af Vik eget arbejde, den scene skildrer fuglen svævende i luften. Dette blev anvendt i flasken gennem en gylden plade, der giver indtryk af, at kolibri flyver hen mod anemoner. Den krystallinske glas giver vinen laks tone imod delikat og sanselig skabelse. "Forbindelsen med naturen som Perrier Jouët-have fra begyndelsen, var min største inspiration til dette samarbejde," siger Vik Muniz.

The Cellar Master of Perrier Jouët Hervé Deschamps valgte afgrøde af Belle Epoque Rosé 2005 til dette særlige spørgsmål, netop fordi det er "den mest delikate og fancy vinsamling Belle Epoque". Det er en generøs og vellystig champagne hvis kompleksitet peger på en vintage af kontraster. Chardonnay, den drue fortrinsvis Perrier Jouët-er fremherskende i blandingen, mens cuvéen skylder sin rigdom og tone laks til Pinot Noir. Efter gode år ældning i kælderen af ​​Maison, resultatet er en perfekt balance mellem funktionerne i et banner år og blomster og elegant stil af Perrier Jouët-.

"Verdener Perrier Jouët-og Vik Muniz konvergere harmonisk. Begge har en naturlig elegance fra fælles tro på kraften i naturen som inspiration, samt den fælles hengivenhed til kunsten, "siger Karen Ehrlich - Grouper af Super Premium mærker af Pernod Ricard Brasilien.

A edição de Perrier-Jouët Belle Epoque Rosé by Vik Muniz estará disponível nas principais delicatessens do País a partir de setembro no valor de R$ 1.650. Os apreciadores de champagne e do artista brasileiro poderão celebrar a chegada da primavera e as festas de final de ano com a exclusiva peça de arte.

Sobre Belle Epoque Rosé 2005

Blend: 50% Chardonnay dos melhores grand crus da Côte de Blancs: Cramant, Avize e Le Mesnil que trazem elegância e frescor floral. Para complementar, a rica Pinot Noir (45%) de Mailly, Ay, Verzy e Rilly. Pinot Meunier (5%) fornece o toque final arredondado.

Sobre Vik Muniz

Nascido em São Paulo, Muniz divide seu tempo entre Nova York e Rio de Janeiro. Artista plástico e autodescrito como “ilusionista”, criou obras de arte a partir de uma ampla gama de materiais como chocolate, açúcar, lixo e brinquedos, registrando-as com uma câmera. Ao longo dos últimos 15 anos, o extenso portfólio de Muniz tem destaque em exposições individuais nas principais galerias de todo o mundo, como no Metropolitan Museum of Art, em Nova York, no Madri Centro de Arte Reina Sofia e no Pavilhão do Brasil da Bienal de Veneza, na Itália.

Sobre Perrier-Jouët

A história de Perrier-Jouët possui uma aura mítica desde sua origem, em 1811, com o casamento de Pierre Nicolas Perrier e Adéle Jouët. Uma aura única, cristalizada na decoração de suas garrafas pelo design de anêmonas criado por Emile Gallé, gênio da Art Nouveau. E que guardam em seu interior a essência deste mito, pois a qualidade dos champagnes Perrier-Jouët se iguala apenas à sua raridade. Muitos tentaram definir o espírito singular da casa, guardiã das mais finas tradições, além de um gosto por extravagância. Charles Baudelaire parece ter definido este espírito quando escreveu 'Here all is but order and beauty, quiet luxury andsensual delight'. Sem dúvida ele teria apreciado junto a Oscar Wild — também admirador da casa — uma taça do lendário Perrier-Jouët 1974, que quebrou os recordes de preço da Christie's, tornando-se o champagne mais caro do mundo. Somente sete chefs de cave se sucederam desde a fundação, garantindo uma meticulosa transmissão de conhecimentos ao selecionar e aperfeiçoar individualmente cada 'cru' para criar um cuvée finamente elaborado.

A partir dessa semana, o restaurante SuR vai oferecer toda quinta-feira menu degustação harmonizado com o famoso champagne Veuve Clicquot . O cardápio foi criado pelos chefs Sergio Jucá e Felipe Lacet seguindo a linha da casa, que possui uma cozinha contemporânea alagoana muito criativa. Essa é a primeira vez que a marca francesa faz uma ação como essa em Alagoas. Sob o lema Save Water Drink Veuve Clicquot (Economize Água Beba Veuve Clicquot) o menu degustação criado pelos chefs do SuR está repleto de frutos do mar e ingredientes que harmonizam muito bem com os sabores e aromas do Brut Yellow Label da Maison. O valor do degustação completo para duas pessoas é de R$ 500, incluindo a garrafa de 750 ml de Veuve Clicquot Brut. O projeto Save Water Drink Veuve Clicqout vai acontecer no restaurante até o dia 23 de outubro, somente às quintas-feiras. O menu degustação do SuR faz parte do jantar desde a abertura da casa, em dezembro de 2013. A experiência gastronômica tem feito bastante sucesso entre o público alagoano com cardápios que mudam mensalmente e expõem o lado mais criativo de Felipe e Sérgio. O SuR serve sua gastronomia alagoana em preparações inusitadas, mas sem perder a identidade regional, suas raízes e influências.

RESTAURANTE SUR

Endereço: Rua Professora Maria Esther da Costa Barros, 306/320 – Bairro Stella Maris – Maceió/AL
Valor do menu: R$ 500 (para duas pessoas, incluindo menu e garrafa de 750ml de Veuve Clicqout) Horário: jantar somente às quintas-feiras, de 18/09 a 23/10.
Telefone: (82) 9808-9090 – Site: www.surartegastronomica.com.br
Facebook: www.facebook.com/surartegastronomica Instagram: @restaurantesur