Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης να υποβάλει την ιστοσελίδα e-mail απορροφητήρα

Αρχείο για το μήνα Μάιο, 2014

Κείμενο που αρχικά δημοσιεύθηκε στη στήλη Ζώντας τη ζωή | C2 + Pleasure & Cia | Το περιοδικό Gazette

Entres που πραγματοποιήθηκε Ιούνιος 21 - 22, η Victoria ExpoVinhos - 6η Διεθνής Έκθεση Οίνου Victory έγινε η πρωτεύουσα του Αγίου Πνεύματος στο προσκήνιο για τους γνώστες του ποτού. Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε από την Ομοσπονδία Εμπορίου της State of Espirito Santo (ES-Fecomercio), συγκέντρωσε πάνω από 60 εκθέτες, συμπεριλαμβανομένων των εισαγωγέων, παραγωγών και διανομέων που είχε περίπου 1.500 ετικέτες, το Συνεδριακό Κέντρο, στη Santa Lucia.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης δίκαιη, Γευσιγνωσία έδωσε ένα πλήθος συμμετεχόντων - γευσιγνώστες, εισαγωγείς, πολλοί επαγγελματίες του οίνου και των καταναλωτών εν γένει, ένα μεγάλο δείγμα του τι είναι διαθέσιμο σήμερα στην αγορά Capixaba, οι ετικέτες και οι εταιρείες αναζητούν εταίρους ψώνια γύρω, αντικρύζοντας την κατά κεφαλήν κατανάλωση του ποτού στην πολιτεία, η οποία σύμφωνα με τους διοργανωτές, είναι πλέον στην τρίτη θέση στην εθνική κατάταξη.

Στα περίπτερα, μερικά με την παρουσία των οινοποιών και των ιδιοκτητών οινοποιείο, ολόκληρες σειρές προϊόντων, τα πιο βασικά για τους πιο αφοσιωμένους, ήταν ανοικτή για το ευρύ χαρά της oenophiles. Η ποικιλία και οι επιλογές ήταν τόσο πολλοί συμμετέχοντες ήταν απρόθυμοι να εγκαταλείψουν την μεγάλη αίθουσα πριν δοκιμάσετε αυτά τα κρασιά που γνώριζαν μόνο από ιστοσελίδες, εφημερίδες και εξειδικευμένα περιοδικά. Με τόσους πολλούς καλούς ανθρώπους μαζί, υπήρχε ακόμη η δυνατότητα να συγκρίνουν τις διάφορες παραγωγούς στις ίδιες κρασιά της χώρας, μεταξύ εκείνων που διατίθενται.

Στο γκουρμέ περίπτωση που το δημόσιο μπορούν να δοκιμάσουν και να μάθουν πολλά προϊόντα capixabas, και τα πιάτα που παρασκευάζονται από φοιτητές του Πανεπιστημίου Κέντρου τροφίμων Vila Velha (UVV). Υπό ελεγχόμενες σεφ Alessandro Eller ριζότο και τα ζυμαρικά σερβίρονταν ποικίλες.

Παράλληλα με την έκθεση, διάφορες προσωπικότητες οινικής κόσμο διεξήγε συνομιλίες με τα πολυσύχναστα δωμάτια, δείχνοντας ενδιαφέρον για το κρασί, σίγουρα από capixabas. Παρακολούθησα δύο πολύ ενδιαφέρουσες.

Matthew Godoy, μπάρμαν με εμπειρία σε Fasano Ομίλου και διευθυντής των διανομέων νερού S. Pellegrino, Acqua Panna και Perrier, μίλησε με θέμα «Η σημασία του νερού στα τρόφιμα και bartending." Ήταν σαφές ότι όπως το κρασί, το νερό θα πρέπει επίσης να επιλέξει να συνοδεύουν τα γεύματα και άλλα ποτά από το ταίριασμα των κριτηρίων.

Nicolas R. Farias Torres, Nicolas Torres, Πρέσβης της χιονοστιβάδα στη Λατινική Αμερική, και ο γιος του μεγάλου Χιλής οινοποιός Cecilia Torres (Santa Rita Winery), μίλησε για το θέμα «Νέες Classics και Valleys για την παραγωγή του High Range κρασιά από τη Χιλή" . Καταλαβαίνω ότι ο βραζιλιάνος καταναλωτής αρχίζει να φορτίζει τα νέα κρασιά, διαφορετικά, πιο ισορροπημένη κρασιά και λιγότερο φορτωμένο σε φρούτα και ξύλο. Αυτό απαιτεί καλό νέο αμπελοτόπια.

Το βραβείο Top Five, τοποθετείται και πάλι διαθέσιμα στην αγορά με την πιστοποιημένη ποιότητα ετικέτες 30 σε έξι κατηγορίες: κόκκινο και λευκό Old World, Νέος Κόσμος, κόκκινο και λευκό, Αφρώδης και επιδόρπιο. Η επιλογή αυτών των ετικετών έγινε από 14 κριτές (συμπεριλαμβανομένου του παρόντος αρθρογράφος), σε μια τυφλή δοκιμή. Το αποτέλεσμα, όπως και το προηγούμενο έτος, δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν τα κρασιά με την εμπιστοσύνη και στις δύο ημέρες της έκθεσης. Δείτε την πλήρη λίστα των Top Five: http://www.vivendoavida.net/?p=33448 .

Το βραβείο επιβεβαιώνει την ποιότητα ορισμένων σημάτων, όπως το εξαιρετικό Χιλής Casa Del Bosque Reserva Sauvignon Blanc 2013 (Carone), £ 59, και QPA Πορτογαλικά Touriga Nacional 2007 (χώρος DOC), £ 168. Μεταξύ των εκπλήξεων, το γευστικό κρασί Λευκά Ιταλικά Langue Monti Bianco DOC 2009 (Zanatta), US $ 85 και Βραζιλίας αφρώδη οίνο, το σπίτι Pedrucci Reserve Brut (DZ Emporium), US $ 65 ετών.

Οι εθνικές κρασιά ήταν πολύ καλά εκπροσωπούνται στο Top Five με επτά ετικέτες μεταξύ των 30 νικητών. Basso οινοποιείο, που βρίσκεται στην πόλη της Farrukhabad, Serra Gaucha, δημιούργησαν τις ετικέτες Monte Pascoal Dedicato Champenoise (Perim) £ 62 Reserve Chardonnay 2012, R $ 55 και Reserve Cabernet 2012, US $ 55. Ήταν επίσης ο τίτλος της Βραζιλίας καλύτερη δυνατή σχέση κόστους-οφέλους της έκθεσης με κόκκινο Aurora Reserve Merlot 2012 (Carone), US $ 36.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήταν η καλύτερη έκδοση της εκδήλωσης, και οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν, σίγουρα αφήσει με μια ευρεία επισκόπηση των οίνων που διατίθενται στην Espirito Santo και εθνική αγορά. Συγχαρητήρια σε Vanderlei Martins και Elvecio ΡΑΕ, τους δύο πυλώνες της εκδήλωσης.

Τέλος, θα επισημάνω μερικές ετικέτες για εσάς τους αναγνώστες, τα αγαπημένα μου, η οποία έδειξε υπέροχη μέσα στο μπολ. Υγεία!

Ferrari Brut - Ιταλία - € 199 - Carone (τηλ.: 3137,2844)

 • Ιταλικός αφρώδες όμορφο, περίπλοκο, τοστ και ώριμη, αν και πολύ εκλεπτυσμένη. Μεγάλη προσωπικότητα στο στόμα με φουντούκια και ψωμί κρούστα, κρεμώδη, αρμονική και επίμονη.

Αρχική Pedrucci Brut Reserve - Βραζιλία - 60 £ - DZ Emporium (τηλ.: 3062,7070)

 • Γεύση πολύ καλό, φρέσκο ​​και έντονα, θυμίζοντας το άσπρο ψωμί και το φως φρούτα. Ο ουρανίσκος είναι κρεμώδης, φρουτώδες και πολύ αναζωογονητικό. Μεγάλη highlight!


Monti Langue 2009 - Ιταλία - 85 £ - Zanatta (τηλ.: 3026,6440)

 • Ένα πλούσιο ιταλικό λευκό κρασί με νότες ροδάκινου, μελιού, μπαχαρικών και ορυκτών. Ελαφρώς κρεμώδη γεύση, με ενσωματωμένο οξύτητα και το αλκοόλ.

Papale 2009 Linea Oro - Ιταλία - € 210 - Κρασιά και Delicias (τηλ.: 32357013)

 • Πλούσια βανιλλικός ουρανίσκο φρούτων, παχουλός και βελούδινη καθοδηγείται γευσιγνωσίας. Έντονη φινίρισμα, αφήνοντας μια αίσθηση του θέλουν περισσότερο. Top πρωτόγονη!

Ventisquero Grey Single Block Chardonnay 2009 - € 99 - Carone (τηλ.: 3137,2844)

 • Έντονο άρωμα, ελαφρώς κρεμώδη, και φρούτα, καθώς και τοποθετείται ξύλο. Ουρανίσκο με καλή οξύτητα, με βάση τους χώρους. Ένα Chardonnay πανέμορφο!

Spur Κόκκινο Βιβλίο 2011 - Πορτογαλία - € 89 - Ok Supermarket

 • Αρώματα ώριμων μαύρων και κόκκινων φρούτων, με νότες μπαχαρικών και τοστ. Ο ουρανίσκος είναι πλούσια, πλούσια, επιβεβαιώνοντας την κομπόστα φρούτων, τανίνες και μακρά επίγευση.

Οι περισσότεροι τουρίστες που φτάνουν καθημερινά στο Μπουένος Άιρες έχει μια καλή γεύση στο μυαλό σάρκα. Επωφελήθηκαν από τις φυλές των ζώων, και η χρήση του δικτύου, η σαρκοβόρα εμπειρία είναι πραγματικά πολύ νόστιμο, καθιστώντας το διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει εδώ στη Βραζιλία.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής μου Μπουένος Άιρες μετά από πρόσκληση της Οίνοι της Αργεντινής είχε την ευκαιρία να συναντηθεί La Cabrera στο Palermo Soho, ένα εστιατόριο όπου μπορείτε να φάτε μία από τις καλύτερες μπριζόλες του Μπουένος Άιρες.

Εκτός από τη γοητευτική και ζεστή ατμόσφαιρα, η ποιότητα των περικοπών, όλα σερβιρισμένα με μια καλή ποικιλία συνοδευτικά (σαλάτες, το ψωμί, τα λαχανικά, πουρέ, σάλτσες, pastinhas, πατάτες, τουρσιά), οι αφήνετε κανέναν ικανοποιημένοι.

Ένα άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του σπιτιού είναι η λίστα κρασιών, με μια μεγάλη ποικιλία από ετικέτες και καλές τιμές, που σε κάνει να εναρμονιστούν με βάση το κρέας σας με ένα κρασί για να ταιριάζει. Όλα τουλάχιστον το ένα τρίτο των όσων καταλογίζονται στη Βραζιλία. Περίπου 50 δολάρια το ζευγάρι, ήδη με ένα καλό κρασί.

Ψωμί, κριτσίνια και σαλάτα.

Τα διάσημα Morcillas

Bandiola, ένα ζουμερό χοιρινό.

Κόντρα με μπέικον, AFFF!

La Cabrera - Οι δύο διευθύνσεις

Cabrera 5099 και 5127 - Palermo Soho

www.parrillalacabrera.com.ar

Robert Parker, τα πιο σεβαστά και μισούσε κριτικός κρασιού στον κόσμο εγκαινιάζει ένα νέο περιοδικό σε συνεργασία με Hubert Burda Media εκδότη. Το περιοδικό που ονομάζεται 100 Points by Robert Parker, εμπρός-εκατομμυριούχοι, θα μιλήσει για τα είδη πολυτελείας σε γενικές γραμμές, συμπεριλαμβανομένου του οίνου, αλλά δεν κάνει κριτική και σχόλια. Το νέο περιοδικό θα πρέπει τώρα να ξεκινήσει τον Ιούνιο και θα είναι τριμηνιαία.

Πηγή: Περιοδικό ΒΑΚΧΟΣ

Η υπηρεσία πολυτελείας φτάσει σε ένα νέο επίπεδο. Casa Madrona Hotel σε Sausalito, γύρω από το Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια, αποφάσισε να προσθέσει λίγο περισσότερο σε πελάτες που εξακολουθούν να στεγάζονται σε πιο πολυτελή σουίτα του. Για περίπου £ 6.000 (10.000 $) ανά διανυκτέρευση, μπορείτε να λάβετε σαμπάνια σας πετάξει από ένα drone. Πουτς είναι πολύ φρέσκο! Δείτε περισσότερα εδώ .

Οράτιος, Peter Henry και Natalya είναι τρεις τυχοδιώκτες που αποτελούν την οικογένεια Barros, ο οποίος ξεκίνησε ένα ταξίδι που επισκέφθηκε 34 χώρες σε 27 μήνες, αρχής γενομένης από τη Βραζιλία-Belo Horizonte, συνολικού ύψους άνω των 100.000 χιλιομέτρων ταξίδεψε σε ένα αυτοκινούμενο των 27 τ.μ.. Η ιδέα του δημιουργού του έργου, τους συνταξιούχους ανθρακωρύχος Horace Barros, ήταν γνωστοί παραγωγοί κρασιού σε όλο τον κόσμο και να προωθήσει τις δυνατότητες και τα προϊόντα της κάθε περιοχής. Μεταξύ των προορισμών ήταν: χώρες στη Νότια Αμερική, Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Ωκεανία και την Αφρική. Το ταξίδι enoturística ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2012 και ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Η οικογένεια έζησε πολλές περιπέτειες, σύμφωνα με τον Pedro Barros.

Επισκεφθείτε το Travel . Εκεί μπορείτε να βρείτε συμβουλές για την κατανάλωση, τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τις διαδρομές σε διάφορες χώρες, όπως η Ισπανία, τον Καναδά, τη Νότια Αφρική και την Ουρουγουάη.

Συγχαρητήρια στην οικογένεια! Envy!

Μόλις έρθει στη Βραζιλία Απευθείας από το πρώτο κρασί της Ιταλίας σε κονσέρβες. Το Cinque Vino έχει την IGT (Τυπικό Γεωγραφική Ένδειξη) σφραγίδα που σημαίνει ότι παράγεται σε μια περιοχή της Ιταλίας, Εμίλια-Ρομάνια, υπό πολύ συγκεκριμένες συνθήκες. Αυτό διασφαλίζει την προέλευση του οίνου και χρησιμοποιείται μόνο για τα σταφύλια και ελέγχονται αυστηρά οι διαδικασίες. Για την παραγωγή της, οι ιταλικές οινοποιοί οδήγησαν καιρό γευσιγνωσίες, που αναζητούν την ιδανική ισορροπία και έτσι έδωσε το Cinque έντονη αίσθηση φρεσκάδας - η οποία έχει γίνει η ψυχή του προϊόντος.

Το αλουμίνιο είναι ένα πρακτικό, σύγχρονο και κατάλληλο για κάθε περίσταση μορφή, και όλα αυτά χωρίς να χάσει τα ουσιώδη χαρακτηριστικά για να διατηρηθεί ένα καλό κρασί, ως μόνωση με το εξωτερικό περιβάλλον και να σφραγίσει την είσοδο του φωτός. Επιπλέον, είναι εύκολο να παγώσει (ένα θερμόμετρο στην πλευρά γίνεται μπλε όταν η θερμοκρασία είναι «σημείο») και μεταφορά. Για να μην αναφέρουμε ότι το δοχείο του Cinque αντανακλά επίσης μια ιδιαίτερη ανησυχία για τη βιωσιμότητα. Ανακύκλωση του αλουμινίου είναι πολύ ταχύτερη και ευκολότερη από ό, τι ανακύκλωσης γυαλιού.

Όντας απλό και πρακτικό, προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε κατάσταση - σπίτι, στην παραλία, πάρκο, πισίνα, βουνό. Πηγαίνει πολύ καλά με ελαφριά πιάτα, όπως σαλάτες, ψητά κρέατα και θαλασσινά. Επίσης πηγαίνει καλά με σπιτικά ζυμαρικά και πίτσα ακόμα. Πρέπει να είναι πολύ κρύο γι 'αυτό έρχεται με ένα θερμόμετρο στο κουτί ότι όταν είσαι μπλε, δείχνει ότι είστε στο σωστό σημείο.

Περισσότερες πληροφορίες:

Κείμενο που αρχικά δημοσιεύθηκε στη στήλη Ζώντας τη ζωή | C2 + Pleasure & Cia | Το περιοδικό Gazette

Είναι απλό να εισέλθουν στον κόσμο του Βάκχου. Κάθε καταναλωτής γνωρίζει ότι το κρασί. Ο δρόμος είναι μακρύς - γεμάτο κύπελλα - μέχρι να φτάσετε στο σταθμό oenophile, όπως ονομάζονται λάτρεις του ποτού. Αν δεν εκτιμήσουν το κρασί, η δυσκολία που ενώνει το σύμπαν πρέπει να είναι ο κύριος λόγος. Σε αντίθεση με μπύρα, όπου δεν υπάρχουν βελτιώσεις της κατανάλωσης (απλά ανοίξτε το μπουκάλι ή κασσίτερο, κατά προτίμηση πολύ κρύο), το κρασί απαιτεί ένα σύνολο κανόνων. Η έναρξη ανοίγοντας ένα μπουκάλι. Παίρνει ένα ειδικό ανοιχτήρι, τιρμπουσόν όνομα. Υπάρχουν διάφοροι τύποι εκεί έξω. Με το όργανο στο χέρι, παίρνει μια συγκεκριμένη τεχνική για να αφαιρέσετε το φελλό χωρίς να σπάσει.

Ανοίξτε το κρασί, έρχεται το ερώτημα: τι φλιτζάνι εξυπηρετούν; Το καλύτερο είναι ένα ποτήρι. Και ξέρετε ότι υπάρχει ένα για κάθε τύπο οίνου, συμπεριλαμβανομένων, πιο γνωστό ως αφρώδη αφρώδη οίνο (ή σαμπάνια, αν προέρχεται από την περιοχή με το ίδιο όνομα στη Γαλλία). Πριν πάρετε την πρώτη γουλιά, καλό είναι να ελέγξετε τη θερμοκρασία. Κάτω (4 ° C έως 8 ° C) για τους αφρώδεις και λευκά κρασιά, υψηλότερο (12 º C έως 18 º C) για το κόκκινο και τα εμπλουτισμένα.

Saw πόσα βήματα που χρειάζεται για να κερδίσει μια γευστική δοκιμή κρασιού; Δεν είναι τόσο περίπλοκη; Και το χειρότερο δεν έχει τελειώσει. Πριν κάνετε όλα αυτό το τελετουργικό, θα πρέπει ακόμα να αγοράσει ένα κρασί - κόκκινο, λευκό, ροζέ, αφρώδη, αφρώδη, οχυρωμένη ... Και ξέρετε πόσες ετικέτες είναι προς πώληση μόνο στην Βικτώρια; Περισσότεροι από 10 χιλιάδες. Δηλαδή, μπροστά από το κελάρι ενός καταστήματος στο σούπερ μάρκετ, ή κυρίως ράφι με τη λίστα κρασιών βολικό σε ένα μπαρ ή εστιατόριο, αμφιβολίες είναι κατά πολύ μεγαλύτερες από τις βεβαιότητες.

Για αυτές τις δυσκολίες σκεφτόταν ότι η δανική Heini Zachariassen, ένας μεγάλος γνώστης του κρασιού, άρχισαν να αναζητούν έναν τρόπο που διευκολύνει την αναζήτηση της γνώσης για το ποτό του Βάκχου. Κάλεσε τον φίλο του Theis Soendergaard και μαζί αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα εργαλείο για να βοηθήσει τους λάτρεις του κρασιού για τη συλλογή πληροφοριών και στοιχείων για το μερίδιο γρήγορα και εύκολα. Δεν υπάρχουν επιπλοκές! Έτσι γεννήθηκε η Vivino - την καλύτερη και μεγαλύτερη εφαρμογή κρασιά στον κόσμο.

Η έμπνευση ήρθε από την IMDb Movies, μεγαλύτερη παγκόσμιου κινηματογράφου, ένα είδος «Google για τις ταινίες". Το μοναδικό λογισμικό Vivino, που έπληξε την αγορά μόλις πριν από δύο χρόνια, επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν γρήγορα ένα κρασί, φωτογραφία μόνο την ετικέτα με το smartphone σας. Απλά κατεβάστε, δωρεάν, το app στο App Store Play ή το Google.

Από τον προσδιορισμό της ετικέτας σχεδόν αμέσως από το πρόγραμμα ενημερώνονται του οίνου το όνομα, τον παραγωγό, το κρασί, την περιοχή, τη χώρα, τις ποικιλίες που χρησιμοποιούνται, τη συγκομιδή, μεταξύ άλλων πληροφοριών. Είναι ακόμα δυνατό να διαβάσετε κριτικές, να δείτε τις τιμές, βρείτε τα τοπικά σήματα κυκλοφορίας και έχουν προτάσεις για την εναρμόνιση. Το μεγάλο πράγμα για Vivino είναι ότι είναι ένα ευέλικτο και ολοκληρωμένο εργαλείο για όσους θέλουν να γνωρίζουν ποια κρασιά σαν πραγματικοί άνθρωποι και όχι αυτό που οι κριτικοί κρασιού προτείνουν.

Το λογισμικό έχει ένα εικονικό κελάρι 3,5 εκατομμύρια ψηφιοποιημένα κρασιά. Με μια τέτοια τεράστια βάση δεδομένων - μοναδική στον κόσμο - η αίτηση έχει ήδη καταγραφεί περισσότερα από 4 εκατομμύρια χρήστες και 50 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο ραντεβού. Μόνο στη Βραζιλία είναι πάνω από 550 χιλιάδες χρήστες. Και αυτό προσφέρεται μόνο στην αγγλική γλώσσα. Δεν είναι, ήταν! Αυτή την εβδομάδα Vivino ξεκίνησε την έκδοση του στα πορτογαλικά. Ετσι, η προσδοκία είναι να ξεπεράσει το εμπόδιο του 1 εκατ. Βραζιλίας χρήστες μέχρι το τέλος του έτους.

Σήμερα, η εφαρμογή της βάσης δεδομένων έχει, για παράδειγμα, 23 000 Βραζιλίας ετικέτες, πάνω από 150 χιλιάδες 134 χιλ. Χιλιανούς και Αργεντινούς. Έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα σχεδόν 150 000 οινοποιεία, 1.768 οινοπαραγωγικές περιοχές, 55 χώρες, 1.407 ποικιλίες των σταφυλιών και 1,5 εκατομμύρια σχόλια. Οι, Ισπανοί, Ιταλοί, Αμερικανοί, οι Χιλιανοί και Αργεντινοί γαλλικά κρασιά είναι τα πιο δημοφιλή. Μεταξύ των ποικιλιών σταφυλιού, το πιο δημοφιλές είναι το Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Merlot και Pinot Noir.

Η Vivino έχει ένα χρώμα παρόμοιο με το κρασί διάταξης Instagram. Η λειτουργία του είναι εξαιρετικά φιλικό. Η εφαρμογή είναι πλήρως συνδεδεμένη με τα κοινωνικά δίκτυα, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαύσουν τα κρασιά τους και να μοιραστούν στο Facebook και το Twitter. Η αξιολόγηση του κρασιού είναι ένα από τα κύρια εργαλεία που απολαμβάνουν οι oenophiles. Αυτό συμβαίνει επειδή κάθε ετικέτα εικονικό κελάρι Vivino εμφανίζει μια σημείωση που προέρχονται από τα σημεία διέλευσης που παρέχονται από τους χρήστες που έχουν καταναλώσει κρασί. Το εκπαιδευτικό σύστημα λειτουργεί με τη χορήγηση των αστέρων: 1 (δεν του άρεσε)? 2 (Ok)? 3 (καλά)? 4 (Good)? και 5 (Amazing). Μέσα από αυτό το αποτέλεσμα είναι ότι οι κατατάξεις γίνονται από το αγαπημένο κρασιά χρήστες.

Ακόμα σε λάτρεις Μάιο καλή μπύρα θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για τον κόσμο της τέχνης. Οι Beer Expo-ES, 1ο Espírito Santo Salon Χειροποίητα Beers, η οποία λαμβάνει χώρα μεταξύ 29 και 31, στο πάρκινγκ του Mall Victoria, Capital, θα συγκεντρωθούν βασικά μικρο-παρασκευάζει στη χώρα. Η τελετή έναρξης θα πρέπει να παρακολουθήσει από τον ιδιοκτήτη της Falke Bier, Marco Falcone.

Με το σύνθημα, ποτό λιγότερο, ποτό καλύτερα, Expo Beer-ES θα θέσει το Άγιο Πνεύμα στις εκδηλώσεις του κυκλώματος διακλάδωσης που προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να εναρμονίσει τις κύριες μπύρες που παράγονται στη Βραζιλία, πέρα από τη συμβολή στην επίτευξη των γύρων επιχειρήσεων μεταξύ εμπόρων και επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται.

Ένα από τα highlights της εκδήλωσης θα είναι τα εργαστήρια. Στις 30 Μαΐου, η Expo Beer-ES λαμβάνει το Master Style Μπύρα και Αξιολόγηση στο Siebel Institute of Chicago, Μαυρίκιος BELTRAMELLI, η οποία σε ορισμένες περιπτώσεις θα παραδώσει τη διάλεξη: Εισαγωγή στον κόσμο των βιοτεχνικών μπύρες.

Στις 31 Μαΐου, θα είναι η σειρά του σεφ και σομελιέ, Ronaldo Rossi, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία στον τομέα των τροφίμων και της μπύρας, να περάσει τις γνώσεις σας για την πορεία: Εναρμόνιση κουζίνα με ειδικότητα μπύρες.

Η μπύρα Expo-ES στεγάσει επίσης πέντε εταιρείες που παρέχουν προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις προμήθειες του κλάδου. Τα μπαρ και τα εστιατόρια θα είναι επίσης παρόντες, ως εκ τούτου, συνδυάζει σνακ με μπύρα και το τέλειο ζευγάρι δεν πρέπει να χάσετε.

Τα εισιτήρια για την 1η Espírito Santo Salon Χειροποίητα Beers είναι προς πώληση σε επίσημες θέσεις των πωλήσεων και διεύθυνση: www.blueticket.com.br . Κάτω των 18 ετών απαγορεύεται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Γεγονός: Μπύρα Expo-ES - 1 Espírito Santo Salon Χειροποίητα Beers

Τοποθεσία: Αυτοκίνητο Καλάθι Αγορών νίκη - νίκη-ES

Ημερομηνία: 29, 30 και 31 Μαΐου του 2014

Χρόνος: 17h για 0h

Βαθμολογία: 18 χρόνια

Εισιτήρια για την πώληση: blueticket και Frank Irish Pub and Banking Rocker »

Αξία: 25.00 € (event) R $ 125,00 (event + εργαστήριο)

Με την τυποποίηση των στυλ που επιβάλλονται από διεθνείς επικρίσεις σε μια ακόμη ανώριμη αγορά και την αναγκαιότητα της άμεσης επιστροφής, είναι σχεδόν αδύνατο να βρείτε κρασιά με "προσωπικότητα". Είμαι πάντα έκπληκτος και χαρούμενος όταν συναντώ. Η αίσθηση της γεύσης κάτι διαφορετικό και νόστιμο ήταν το ένα που είχα με Langue Monti Bianco DOC 2009 - 70% Chardonnay και 30% Riesling Ρήνου - (R $ 85 Zanatta Wine Store), στο μπολ. Ένα πλούσιο, ζωντανό ιταλικό κρασί, με νότες ροδάκινου, μελιού, μπαχαρικών και ορυκτών. Ο ουρανίσκος επίσης πολύ ευχαριστημένος. Λίπος, ελαφρώς κρεμώδες, με ενσωματωμένο οξύτητα και το αλκοόλ, αφήνοντας μια ευχάριστη αίσθηση και καιρό στο στόμα. Ζητεί μια άλλη γουλιά. Είναι μια συμβουλή, την υγεία!

Top Five αποχώρησε από το αποτέλεσμα - Victory ExpoVinhos 2014 που απονέμεται στους πέντε κορυφαία κρασιά δοκίμασαν χθες το απόγευμα από ένα πάνελ κριτών στο Hotel Senac Ilha do Boi. Υπήρχαν έξι κατηγορίες: κόκκινο και λευκό Old World, Νέος Κόσμος, κόκκινο και λευκό, Sparkling και επιδόρπιο. Με την ανακοίνωση του αποτελέσματος πριν από την εκδήλωση, οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν τις βραβευμένων οίνων κατά τη διάρκεια των δύο ημερών της έκθεσης, η οποία αρχίζει σήμερα από τις 18 ώρες στο Συνεδριακό Κέντρο στη Βικτώρια, Αγία Λουκία. Ποιος δεν έχουν κάνει ακόμα την αίτησή σας, μπορείτε να κάνετε εκείνη τη στιγμή.

Λευκό νέο κόσμο

 • Salton Αρετή Chardonnay 2011 - Βραζιλία -
 • Casa Del Bosque Reserva Sauvignon Blanc 2013 - Χιλή
 • Dedicato Monte Pascoal Chardonnay 2012 - Βραζιλία
 • Μέλος Brancott Sauvignon Blanc 2013 - Νέα Ζηλανδία
 • Spot Kim Crawford Sauvignon Blanc 2013 - Νότια Αφρική

Λευκό Old World

 • Carvalhas 2011 (Viosinho, Rabigato και Codega) - Πορτογαλία
 • Μαρκησία του Alorna Βιβλίου 2011 - Πορτογαλία
 • Langue Monti Bianco DOC 2009 (Chardonnay και Riesling) 2009 - Ιταλία
 • Drapeaux της Floridene 2011 (Semillon και Sauvignon Blanc) - Γαλλία
 • Milmanda 2008 Chardonnay - Ισπανία

Αφρώδης

 • Αρχική Pedrucci Reserve Brut 2011 - Βραζιλία
 • Vertex Millesime 2009 - Πορτογαλία
 • Escorihuela Gascón Extra Brut Champenoise - Αργεντινή
 • Monte Pascoal Dedicato - Βραζιλία
 • Σάντα Digna Estelado - Χιλή

Κρασιά Επιδόρπιο

 • Salton Έντονη - Βραζιλία
 • Grandjó Late Harvest 2007 Doc - Πορτογαλία
 • Bastard Licoroso 2010 - Πορτογαλία
 • Justin Wood 10 χρόνια - Πορτογαλία
 • Morande edicion Limitada Golden Harvest - Χιλή

Old World κρασιά

 • Fleur de Clinet 2009 - Γαλλία
 • Solengo IGT 2006 - Ιταλία
 • Crasto Reserva Old Vines 2010 - Πορτογαλία
 • Earl of Ervideira Private Selection - Πορτογαλία
 • QPA Touriga Nacional 2007 - Πορτογαλία

Κρασιά του Νέου Κόσμου

 • Flaherty 2011 - Χιλή
 • Monte Pascoal Reserve Cabernet 2012 - Βραζιλία
 • Kankanas Elqui Syrah 2008 - Χιλή
 • Vertice 2009 - Χιλή
 • Aurora Reserve Merlot 2012 - Βραζιλία