βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης υποβάλουν ιστοσελίδα e-mail απαγωγέας

Αρχείο για Μαρτίου, 2014

Η Βίνια Ventisquero είναι ένας από τους συμμετέχοντες στο έργο Top Οινοποιών, το οποίο φέρνει στη Βραζιλία ένα νέο και μοναδικό κρασί, γίνεται από κοινού από εκατό οινοποιεία και οινοποιών Χιλιανοί. Κάθε οινοποιείο συμμετείχε στη σύνταξη του κρασιού με umabarrica του Cabernet Sauvignon, και το αποτέλεσμα είναι ένα κρασί που να αντικατοπτρίζει την ποικιλομορφία και τη δυνατότητα οινοποίησης της Χιλής στην umaúnica μπουκάλι, το οποίο ονομάστηκε 100 βαρέλια της Χιλής.

Η επίσημη έναρξη του κρασιού αρχίζουν από τη Βραζιλία στο Σάο Πάολο, στο Top Οινοποιών περίπτωση της Χιλής, στις 1 και 2 Απριλίου. Η Ventisquero μέρος της σειράς σεμιναρίων που θα σηματοδοτήσει την απελευθέρωση 100 βαρέλια της Χιλής, με ιδιαίτερη καινοτομία: η πρωτοφανής δείγμα του Viognier Huasco, την έρημο Ατακάμα, που δεν έχει ακόμη διατεθεί στο εμπόριο από το οινοποιείο.

Το κρασί έχει αποφορτιστεί παράκτια επιρροή και η θερμική ταλάντωση της κοιλάδας Huasco, δίπλα σε πυκνή ομίχλη και aescassez νερού (πτώση εκεί μόλις 40 χιλιοστά βροχής ανά έτος), καθιστώντας το αμπέλι να αγωνίζονται να επιβιώσουν, και έτσι γεννιούνται τα σταφύλια poderosas.O Viognier είναι μέρος του σεμιναρίου Valleys Elqui και Limari, με επικεφαλής τον οινοποιό Felipe Uribe (Τρίτη, 1 στις 10 π.μ.).

Στο σεμινάριο με θέμα Colchagua Valley (1ο, σε 14 ώρες), με την οινοποιός Pablo Morande, η Ventisquero Γκρι GCM θα, μείγμα Grenache σταφύλια, Carignan και Mouvedre. Felipe Tosso, επικεφαλής οινοποιός της Ventisquero, βρήκε τον ιδανικό terroir για την καλλιέργεια των τριών ποικιλιών, οι οποίες έχουν μεσογειακής καταγωγής, αλλά προσαρμοσμένα στο ενιαίο μπλοκ της La Robleria. Το κόκκινο ψηφίστηκε ως το καλύτερο της Colchagua Descorchados Οδηγός 2013.

Το έργο 100 βαρέλια της Χιλής, με επικεφαλής τον Rafael Pietro, διευθυντής του Top Οινοποιών. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται 9-18 ώρες, ο Αθλητικός Σύλλογος Σάο Πάολο ( Rua Visconde de Ouro Preto, 119 ).

Βίνια Ventisquero

Δημιουργήθηκε το 1998, η Ventisquero οδηγείται από μια ομάδα νεαρών, δημιουργικό και επιχειρηματικό πνεύμα. Διαθέτει γραφεία σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Αγγλία, η Ισπανία και η Κίνα και το χαρτοφυλάκιο του παρουσιάζει διεθνώς απονέμει την κερδίζοντας κρασιά όπως το Pinot Noir Heru, εκτός από τα εικονίδια της Vertex, Πανγαία και Εγκλωβισμένων, που παρασκευάζονται από τον επικεφαλής οινοποιός Felipe Tosso σε συνεργασία με την αυστραλιανή οινοποιός John Duval . Το 2012, ήταν το πρώτο οινοποιείο για να λάβετε τις «Βιωσιμότητα Πιστοποιητικό Κρασιά της Χιλής" στο 100% των αμπελώνων της για βιώσιμες πρακτικές πιστοποίησης σε όλους τους τομείς των καλλιεργειών. Το 2013, αξιολογήθηκαν επίσης στις κατηγορίες «κάβα» και την «εταιρική κοινωνική ευθύνη», έλαβε τη δεύτερη πιστοποίηση για την ανάπτυξή της σε όλους τους τομείς που σχετίζονται με την οινοποίηση. www.ventisquero.com

Καντού Εισαγωγή

Εταιρία ομάδα Καντού, που βασίζεται στην πολιτεία του Παρανά, Καντού Εισαγωγή άρχισε να λειτουργεί το 2004, φέρνοντας στη χιλιανή κρασιά Βραζιλία από Βίνια Ventisquero. Σήμερα, μεταξύ των μεγαλύτερων εισαγωγέων οίνου στη χώρα και διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο, με περισσότερες από 300 ετικέτες από τη Γερμανία, την Αργεντινή, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Πορτογαλία και την Ουρουγουάη. Μεταξύ των κυριότερων εμπορικών σημάτων είναι επίσης Σουζάνα Balbo (Dominio del Plata), Ambrogio & Giovanni Folonari, Alexandre Relvas και Cockburn, το best-seller λιμάνι στον κόσμο.

Η Rio Grande do Sul θα καλυφθούν με άλλο πολυτέλεια κρασί συγκυριαρχία: The Terroir Αμπελώνες μοναδική. Το έργο, μια συνεργασία του Lex Real Estate και Μ Stortti Consulting, έχει αναλάβει την τεχνική υποστήριξη του Οινοποιείου Geisse και αξίζουν επενδύσεις R 30 εκατομμυρίων δολαρίων. Στην πρώτη φάση, θα είναι 58 μέρη κατά μέσο όρο τετραγωνικών μέτρων, και τις δικές κελάρια για τους αφρώδεις παραγωγή κρασιού για κάθε μονάδα, η οποία θα οδηγήσει την υπογραφή του διάσημου Bormida y Yanzón αρχιτεκτονικό γραφείο που βασίζεται σε Μεντόζα, Αργεντινή.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο διευθύνεται από τον Mario Yanzón, αναγνωρισμένη και βραβευμένη για τα έργα σχεδιασμού, συμπεριλαμβανομένων εξωραϊσμό και την αρχιτεκτονική για τα οινοποιεία από όλο τον κόσμο, όπως το O. Fournier Οινοποιείο Selentein και Norton στην Αργεντινή. Η εκτελούνται και υπογράφεται από το γραφείο λειτουργεί, η οποία έχει επίσης ως αρχιτέκτονας εταίρος Ελιάνα Bormida, δανείζουν για να βγείτε περαιτέρω βελτίωση. «Καλούμε αυτούς τους επαγγελματίες να είναι το καλύτερο διεθνώς. Θέλουμε να φέρουμε στην Terroir Αμπελώνες μοναδικά σπήλαια με τη δική της αρχιτεκτονική ταυτότητα, συμβάλλοντας στη διαφοροποίηση και τον καθορισμό της ταυτότητας του έργου, "εξηγεί ο Maurenio Stortti, διευθυντής του Μ Stortti Consulting. "Αναζητούμε τους καλύτερους επαγγελματίες στον κόσμο για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, τόσο για τη στήριξη όσον αφορά την αρχιτεκτονική και οινολογία», προσθέτει.

Οι εγκαταστάσεις της επιχείρησης, θα υπάρχει επίσης ένα boutique ξενοδοχείο, με 26 μονάδες κατοικίας και εκτεταμένη υποδομή αναψυχής και υπηρεσιών που διατίθενται τόσο για τους επισκέπτες και τους ενοικιαστές του ιδιοκτήτη. Πέραν του ότι έχει μια όμορφη θέα στους αμπελώνες, οι ιδιοκτήτες και οι επισκέπτες θα έχουν στο χώρο πρόσβαση στη βιβλιοθήκη, αίθουσα παιχνιδιών, αίθουσα κινηματογράφου, αίθουσα ενατένιση, γυμναστήριο, πισίνα, σάουνα, χώρο μασάζ, γήπεδα, ένα πλήρες παιδική χαρά, μεταξύ άλλων, τα αξιοθέατα και τις υπηρεσίες.

Το Terroir Αμπελώνες Αποκλειστική έχει σχεδιαστεί κατά μήκος των γραμμών των διεθνών επιχειρήσεων που έχουν ήδη εγκατασταθεί με επιτυχία στην Αργεντινή και την Πορτογαλία. Με αυτό τον τρόπο, η πρόσβαση στο site θα είναι το RS-444 και το δρόμο του κρασιού, εξακολουθεί να ταξιδεύει 1,2 χιλιόμετρα από Graciema γραμμή στην κοιλάδα του Αμπελώνα, στην Μινεσότα, στο Rio Grande do Sul. Η περιοχή, και σεβαστός από παραγωγή οίνων ποιότητας και αφρωδών έχει δομή enoturística. Υπάρχουν πολλές επιλογές για τους λάτρεις του καλού φαγητού και όμορφα τοπία. Σενάρια είναι γνωστή ως: Γεύση Road, Route Αφρώδης και η διαδρομή του κυλικείου.

"Η διαφορά Terroir Αμπελώνες μοναδικό είναι ότι η οικοδόμηση γίνεται σε οποιοδήποτε μέρος της Βραζιλίας, τώρα, αμπέλι πρέπει να φυτευτεί στο σωστό τόπο και κατάλληλα», εξηγεί ο Ίβο Siviero Υιός, διευθυντής του Lex Empreendimentos. Έτσι, η εκτελεστική πιστεύει ότι πουθενά στη χώρα θα μπορούσε να είναι πιο ευνοϊκές για την υλοποίηση του έργου. Η μεγαλύτερη και πιο σημαντική περιοχή κρασιού της Βραζιλίας, εύκρατο και υγρό κλίμα, γλυκές ζεστές νύχτες και βασαλτικά εδάφη, Serra Gaucha επιτρέπει την καλλιέργεια της ποιότητας των σταφυλιών, ειδικά για την παραγωγή αφρωδών με τη φρεσκάδα, τη ζωντάνια και την ισορροπία, που αναγνωρίζεται παγκοσμίως.

«Εμείς προτείνουμε ένα εγχείρημα που θα προσφέρουν οι Βραζιλιάνοι από όλη τη χώρα και τους διεθνείς επενδυτές μια μοναδική εμπειρία, γιατί έχουμε το ιδανικό terroir να παραδώσει πάθος οινοποίηση μοναδικά προϊόντα, με την έγκριση του Geisse Οικογένεια, αναγνωρίζεται από εγχώριους και ξένους κριτικούς ως ο καλύτερος παραγωγός του αφρώδους Νότια Αμερική με την παραδοσιακή μέθοδο. Θα είναι αποκλειστική ποτά, που παράγονται σε ένα ωραίο μέρος, με πλήρη υποδομή αναψυχής και κοντά σε μια περιοχή enoturística, "πλήρης Maurenio Stortti. «Θέλουμε να προσφέρουμε μια επιχείρηση που παρέχει μια θετική εμπειρία από περιέργεια και η οινοποιία εραστές, δίνοντας ώθηση στον τουρισμό και την ήδη εδραιωμένη εικόνα ως Serra Gaucha μεγαλύτερη και πιο σημαντική περιοχή κρασιού της Βραζιλίας», προσθέτει.

Αμπελουργία, του τουρισμού και της ποιότητας της ζωής

Η διαφορά Terroir Αμπελώνες Αποκλειστική θα είναι αναμφίβολα η παραγωγή αφρωδών οίνων ποιότητας, με την προσωπικότητα του κάθε ιδιοκτήτη. Το έργο έχει αμπελώνες που εφάπτεται στο condo. Οι ιδιοκτήτες των παρτίδων δεν θα αγοράσουν μόνο ένα ακίνητο, αλλά θα ενταχθούν σε μια μοναδική εμπειρία. Μπορεί να εξετάσουμε τους αμπελώνες και την όλη διαδικασία της παραγωγής κρασιού από τη φύτευση. Κάθε ιδιοκτήτης θα δικαιούται 600 αφρώδεις φιάλες ετησίως, με τη δική του προσωπικότητα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το κρασί του προϊόντος θα γίνει στην Geisse Οινοποιείο, το οποίο δίνει την τεχνική υποστήριξη του έργου, αλλά η τελική διαδικασία θα είναι η ευθύνη του κάθε ιδιοκτήτη.

"Είμαστε τους κορυφαίους ειδικούς στη Λατινική Αμερική με την παραδοσιακή μέθοδο παραγωγής αφρωδών οίνων. Θα δώσουμε την περιοχή παραγωγής Αμπελώνες τεχνική υποστήριξη μοναδική, δανείζοντας την εμπειρία μας για την παρακολούθηση τους αφρώδεις οίνους που παράγονται στο χώρο του ξενοδοχείου, "λέει ο Μάριο Geisse, Διευθύνων Σύμβουλος του Οινοποιείου. Η διαδικασία θα έχει την ακόλουθη σειρά: μετά την οινοποίηση, το προϊόν θα επιστρέψει στο Σώμα, ήδη εμφιαλωμένο, όπου κάθε ιδιοκτήτης θα έχει τη δική τόνισε υπόγειο του. Εκεί παρουσιάζεται η διαδικασία της δεύτερης ζύμωσης, φρουρά, γήρανση, riddling και degorgement. Δηλαδή, το κρασί (προετοιμασία της βάσης κρασιού) εμφανίζεται σε Geisse εγκαταστάσεις του οινοποιείου και τη γήρανση και την επισήμανση, τελικά, η τελική διαδικασία στο υπόγειο συγκυριαρχία, ανάλογα με το χρόνο φρουρά που υποδεικνύεται από κάθε ιδιοκτήτη.

Σύμφωνα με την οινοποιός, το αστραφτερό του κάθε ιδιοκτήτη θα είναι μοναδική, γιατί κάθε ιδιοκτήτης θα έχει τη δική του απόφαση σχετικά με τις διαδικασίες γήρανσης (1, 2, 3 ετών ...), και τη δοσολογία του γευστικού διαλύματος, παρέχοντας ένα μοναδικό χαρακτηριστικό και το δικό της σήμα κάθε προϊόν. Δηλαδή, ένα μοναδικό έργο, έθιμο αφρώδεις θα παραχθεί για τους ιδιοκτήτες να μοιραστεί με τους συγγενείς και τους φίλους προνομιακή. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του έργου, αν και τα σταφύλια προέρχονται από το ίδιο το έδαφος, την προσωπικότητα του κρασιού θα πρέπει να συνδέεται με κάθε ιδιοκτήτη, και είναι εντυπωσιακό.

Επιπλέον, οι επενδυτές, αποκλειστικά, μπορούν να παρακολουθήσουν στο Οινοποιείο Geisse και να μάθουν να προετοιμάσει αφρώδη. Τα μαθήματα στα οποία γνωρίζουν τη διαδικασία σε όλα της τα στάδια. «Το μεγάλο πλεονέκτημα του έργου θα είναι η συμβουλή του Geisse Οικογένεια να εκτελέσει την εννοιολογική πρόταση έργου. Έτσι, η εμπειρία στον τομέα του οίνου θα πρέπει να ενσωματωθεί στη δομή συγκυριαρχία, είναι στη διάθεση των μετόχων », λέει ο Maurenio Stortti, διευθυντής του M.Stortti.

Σχετικά συμμετέχουν στο πρόγραμμα:

Οινοποιείο Geisse

Το Οινοποιείο Geisse βρίσκεται στο Ρίο Γκράντε ντο Σουλ, στην περιοχή Pinto Bandeira, στη Μινεσότα. Αφρώδη του έχει θεωρηθεί κατά τα τελευταία χρόνια, από κορυφαίους κριτικούς του σήμερα, ως το καλύτερο στη Νότια Αμερική. Υιοθετεί την παραδοσιακή μέθοδο παραγωγής, πιο σύνθετη και μπορεί να παράγει αφρώδη κορυφαία ποιότητα, χρησιμοποιώντας πάντα Pinotnoir σταφύλια και Chardonnay. Έχει κερδίσει βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων που στη Γαλλία, τη γενέτειρα της Καμπανίας.

Το διάσημο αγγλικό κριτικός, Jancis Robinson, ο οποίος εκλέγεται Σπήλαιο Geisse Brut αφρώδη ως το μόνο στον κόσμο στη λίστα των 15 κρασιά που συνιστώνται στην έκδοση του 2011 του Μέλλοντος Κρασιού, στο Χονγκ Κονγκ, θέτοντας έτσι το όνομα της βραζιλιάνικης σπίτι της παραγωγής σε υψηλά επίπεδα.

Mario Geisse

Mario Geisse, Διευθύνων Σύμβουλος του Οινοποιείου Geisse, οινοποιός και της Χιλής γεωπόνος, ήρθε στην Βραζιλία το 1976 είχε προσληφθεί για να κατευθύνουν τη θυγατρική της Moët & Chandon. Η καριέρα του ξεκίνησε το 1971, όταν ήταν οινοποιός διαφορετικών οινοποιεία στη Χιλή. Το 1979, ίδρυσε την τότε Οινοποιείο Geisse σε Pinto Bandeira περιοχή του Rio Grande do Sul, όπου ξεκίνησε την παραγωγή του με την παραδοσιακή μέθοδο αφρώδη, σήμερα αναγνωρίζεται σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Ελήφθη το 1990 το βραβείο της αξίας Εθνικής κρασιού της Χιλής και το 2010 βραβεύτηκε από την Ένωση Δημοσιογράφων της Χιλής ως οινοποιός της χρονιάς. Mario Geisse ενεργεί επίσης ως σύμβουλος σε οινοποιεία στη Χιλή, την Αργεντινή και την Ουρουγουάη και είναι σήμερα ο τεχνικός διευθυντής στη Βίνια Casa Silva στη Χιλή. Αναγνωρίζεται ως ένας από τους καλύτερους οινοπαραγωγούς του κόσμου λόγω της εργασίας του και τιμήθηκε με το βραβείο Vitis 2013, ο βραζιλιάνος Σύλλογος Οινολογίας (ABE) για την πορεία της και τη συμβολή της στην ανάπτυξη της αμπελουργίας στη Βραζιλία.

Bormida & Yanzón Στούντιο

Η αρχιτεκτονική στούντιο Bormida & Yanzón, που βασίζεται σε Μεντόζα, Αργεντινή, ειδικεύεται σε έργα που αποσκοπούν στην οινοποιεία από το 1988. Έχουν ευρεία διάδοση και διεθνώς βραβευμένο έργα, όπως O. Fournier Οινοποιείο Selentein και Norton, συμπεριλαμβανομένης τμήμα της αρχιτεκτονικής και τοπίου . Το στούντιο με επικεφαλής τον Μάριο Yanzón, συνεργάτης και δάσκαλος κάτοχος Εξωραϊσμός του Πανεπιστημίου της Μεντόζα, και ο αρχιτέκτονας και ο ομότιμος καθηγητής Ιστορίας της Αρχιτεκτονικής και Πολεοδομίας του Πανεπιστημίου της Μεντόζα, Ελιάνα Bormida. Τα έργα των επαγγελματικών αναχωρούν από μια ενοποιητική ιδέα της αρχιτεκτονικής και το πλαίσιο όπου τα οινοποιεία που διατίθενται, τη διατήρηση της ταυτότητας των περιοχών, χωρίς διανομή της νεωτερικότητας.

Lex Real Estate Εξελίξεις

Με έδρα το Νέο Δελχί, η LEX Empreendimentos έχει το σχεδιασμό και την εφαρμογή των υποδιαιρέσεων και πολυκατοικίες στη Μινεσότα και σε άλλες πόλεις στην πολιτεία από το 1980. Υπάρχουν περίπου δέκα χιλιάδες γης παραδόθηκαν από την εταιρεία, σήμερα μια από τις πιο αναγνωρισμένες urbanizadoras του Rio Grande do Sul.

M.Stortti Business Consulting Group

Διεπιστημονική εταιρεία που αποτελείται από δικηγόρους, αρχιτέκτονες, ερευνητές και οικονομολόγοι. Για την ώρα θα είναι η παρουσίαση του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, εμπορικών και νομικών συμβουλών, της οικονομικής της δομής και της χρηματοδότησης μοντέλο των πόρων των επιχειρήσεων. Η M.Stortti έχει στο βιογραφικό του έργα όπως ξενοδοχεία στα αεροδρόμια (Santos Dumont- RJ, Confins - MG και Vitória ES), τα επιχειρηματικά σχέδια του τρένου Corcovado, στο Ρίο ντε Τζανέιρο, Expointer (Διεθνής Έκθεση ζώων, εξοπλισμός, Εφαρμόζει και Γεωργικών Προϊόντων) και Pier Μβυβ, η προβλήτα του Πόρτο Αλέγκρε, τόσο σε Rio Grande do Sul, μεταξύ άλλων.

Το περιοδικό Wine Enthusiast απονεμηθεί 94 πόντους σε κόκκινο σφύριγμα, το 2011, μια από τις καλύτερες αγορές για το έτος 2014 (Best Buy). Αυτό είναι το καλύτερο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με κρασί Quinta dos Murças, επιβεβαιώνοντας το στοίχημα και αναγνωρίζει το έργο της με το κίνητρο στην Douro από το 2008.

Σφυρίχτρα Tinto 2011 εκφράζει τα χαρακτηριστικά των ποικιλιών Dourienses Touriga Nacional, Tinta Roriz και Touriga Franca με την εξαιρετική ποιότητα της συγκομιδής του 2011. Τα σταφύλια συλλέγονται και επιλέγονται με το χέρι. Μετά την αλκοολική ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία, περίπου το 20% της πρώτης παρτίδας παλαιωμένο σε καινούργια βαρέλια και χρησιμοποιούνται δρύινα γαλλικά και αμερικάνικα, άνω των 12 μηνών. Το βαθύ χρώμα και νότες κόκκινων φρούτων και μπαχαρικών καθιστούν κομψό γεύση, τονίζοντας τη φρεσκάδα των φρούτων και πρόστιμο τανίνες.

Για να χαλαρώσετε στο domingão!

Umare House είναι ένα όμορφα ανακαινισμένο boutique l hote στην καρδιά του Μπουένος Άιρες, το οποίο στεγάζει ένα μπιστρό ίδιο όνομα, που απαριθμούνται μεταξύ ένα από τα 50 καλύτερα εστιατόρια στη Λατινική Αμερική. Αυτή ήταν η ρύθμιση για την παρουσίαση και την απόδειξη της καλής της Παταγονίας κρασιά στο πρόσφατο ταξίδι μου σε όλη τη χώρα μετά από πρόσκληση του Οίνοι της Αργεντινής.


Η βραδιά ξεκίνησε με μια διάλεξη για την Παταγονία δίνεται από Καρολίνα Πέτρου, διευθυντής των εξαγωγών Bodega Familia Σρέντερ.

Συνοπτικά το οινοποιείο Παταγονία, που βρίσκεται μεταξύ των παραλλήλων 30 και 40 νότια και σχηματίζονται στις περιοχές Νεουκέν και Rio Negro, το τοπίο είναι μια έρημη πεδιάδα, άγονες - πράσινο εμφανίζεται μόνο στις περιοχές που αρδεύονται από το Rio Negro, Νεουκέν ένωση των ποταμών και Limary, γεννήθηκε στις Άνδεις. Η περιοχή είναι πολύ κρύο, με μεγάλο εύρος θερμοκρασιών, περίπου 20 μοίρες, η οποία ευνοεί την αργή ωρίμανση των σταφυλιών, και με λίγη βροχή, η οποία βοηθά την λογική φρούτα. Μερικά σχεδόν αιώνα-παλιά αμπέλια συνυπάρχουν με νέες μονάδες. Μεταξύ των ποικιλιών, δεν υπάρχει μόνο η ναυαρχίδα Malbec, αλλά το Pinot Noir και Cabernet Franc, στελέχη τα οποία έχουν προσαρμοστεί πολύ καλά στο κλίμα. Τα κρασιά του εντυπωσιάσει με μεγάλη κομψότητα, τον πλούτο των αρωμάτων, γεύσεων, με μια ζωντανή οξύτητα, η οποία δίνει μια εξαιρετική δυνατότητα παλαίωσης.

Στο τέλος της διάλεξης ακολούθησε μεταξύ των συναδέλφων Didu Ρωσικά ( www.didu.com.br ), Μπέτο Gerosa ( www.vinho.ig.com.br ) και Deco Rossi ( www.enodeco.com.br ) για ένα δωμάτιο σε Παράρτημα, όπου είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσετε διάφορες ετικέτες τέσσερα οινοποιεία της περιοχής, Humberto Canale, Malma, Fin del Mundo, Desierto και Σρέντερ Οικογένεια.

 • Ο Humberto Canale το Pinot Noir 2011 - ST (88)
 • Ο Humberto Canale Παλιό Αμπέλι Malbec 2011 - ST (87)
 • Ο Humberto Canale Παλιό Αμπέλι Riesling 2013 - Στιγμιότυπα - ST (90)

 • Malma το Pinot Noir 2012 - ST (85)
 • Malma Malbec Οικογένεια Αποθεματικό 2011 - Στιγμιότυπα - ST (89)
 • Malma Σύμπαν Malbec 2009 - ST (87)

 • Bodefa Fin del Mundo Reserve 2012 - ST (86)
 • Φράγκο Bodega Fin Cabernet 2009 - Στιγμιότυπα - ST (89)
 • Bodega Fin del Mundo Ειδική Blend 2009 - ST (87)


 • Desierto 25 Chardonnay 2012 - ST (86)
 • Desierto Pampa Malbec 2009 - ST (87)
 • Desierto 25 CS / MBC / SYR 2011 - ST (87)
 • Desierto 25 Cabernet Sauvignon 2011 - Στιγμιότυπα - ST (91+)

 • Saurus ζύμωση σε βαρέλι το Pinot Noir 2011 - ST (87)
 • Saurus Βαρέλι Fernented Malbec 2012 - ST (89)
 • Οικογένεια Σρέντερ S 2009 - Στιγμιότυπα - ST (90)

Έχουμε κλείσει το βράδυ απολαμβάνοντας την όμορφη κουζίνα εστιατόριο Casa Umare, του οποίου ο σεφ Dario Gualtieri, θεωρείται μία τοπική αναφορά. Εργάστηκε με τον Φράνσις Malman, μεταξύ άλλων γνωστών προσωπικοτήτων της γαστρονομίας, τόσο στο Μπουένος Άιρες και το Σάο Πάολο.

Πλήρης λεπτομέρειες και στοιχεία επικοινωνίας Hotel & Bistro, εδώ: http://casaumare.com/home/

Η ποιότητα της συγκομιδής του τρέχοντος έτους μπορεί να χορηγηθεί τον Απρίλιο, με την απελευθέρωση του πυρήνα Gamay πρώτο κόκκινο κρασί του τρύγου 2014 που θα υποβληθεί από τον Όμιλο Wine Miolo. Το αποτέλεσμα της σεζόν, σε συνδυασμό με τις επενδύσεις στον τομέα της τεχνολογίας και διαχείρισης που έγιναν τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει παράσχει κάθε χρόνο αυξημένη ποιότητα της ποικιλίας, των οποίων οι μάρκες ελαφρότητα και το παιχνίδι και παράγεται στην περιοχή στην εκστρατεία του έργου Seival Estate .

Ο πυρήνας είναι ένα από τα λίγα οινοποιεία που προετοιμάζει την Gamay στη Νότια Αμερική μετά τη γαλλική ιδέα "Beaujolais Nouveau", που σηματοδοτεί στη Γαλλία και σε περισσότερες από 200 χώρες για την άφιξη της νέας σοδειάς. Το κρασί παράγεται από την παραδοσιακή διαδικασία του ανθρακικού διαβροχής, στην οποία το σύνολο των σταφυλιών ζυμώσεις (σε τσαμπιά ιδιοκτήτης) στις δεξαμενές.

Η ιδανική θερμοκρασία για την κατανάλωση είναι 10ºC έως 12 ° C. «Είναι μια κόκκινη που πρέπει να δοκιμάσει κρύο. Πρόκειται για ένα ποτό το καλοκαίρι, αρωματικά και χαρούμενα, ιδανικό για κατανάλωση στην παραλία, στην πισίνα και σε πολλές περιοχές της Βραζιλίας θερμότητα », λέει ο διευθύνων σύμβουλος της Fluting, Adriano Miolo. Η Gamay είναι μια ελαφριά δομή του κρασιού, με χαρακτηριστικά που πρέπει να καταναλώνονται νέους, κατά το ίδιο έτος προετοιμασίας.

Ο πυρήνας παράδοση επενδύει σε ετικέτες δημιουργικότητα φορώντας το μπουκάλι του Gamay, και αυτή τη φορά δεν ήταν διαφορετική. Μετά την γραμμή των οθονών που υπογράφηκε από τον Βραζιλιάνο καλλιτέχνες, που απεικονίζει τη χαρά, κέφι και Brazilianness, Miolo εξέλεξε το πιο σημαντικό έργο του καλλιτέχνη Tarsila do Amaral για να απεικονίσουν την ετικέτα του: «Abaporu", το πιο σημαντικό τέχνης που κατασκευάστηκε ποτέ στη χώρα, που συμβολίζει το Βραζιλίας μοντέρνο κίνημα.

Ένα νέο χαρακτηριστικό είναι επίσης παρούσα σε contrarrótulo την Gamay 2014. Έχουμε αναπτύξει έναν κώδικα QR που, κατά τη σάρωση, προσφέρει μια επιλογή αναπαραγωγής στα πορτογαλικά, ισπανικά και αγγλικά. Λόγω του μεγάλου αριθμού των αλλοδαπών που βρίσκονται στη χώρα για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 και ακολουθώντας τις παγκόσμιες τάσεις στην επικοινωνία μέσω κινητών πλατφορμών, ο πυρήνας θα δώσει στους πελάτες σας πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με Tarsila do Amaral και το έργο του.

Μέσα από το QR Code μπορείτε επίσης να αγοράσετε το προϊόν απευθείας από το ηλεκτρονικό κατάστημα Crumb και μοιραστείτε περιεχόμενο στο έργο του Tarsila do Amaral για τα κοινωνικά δίκτυα. Η ανάπτυξη της συσκευασίας και της ψηφιακής δράσης υπογράφονται από Zorzo Στρατηγικού Σχεδιασμού.

Μέχρι την ημέρα 30 του Μαρτίου 40 capixabas εστιατόρια προσφέρουν καλό φαγητό και την πλήρη μενού σε προσιτές τιμές

Ποιος δεν έχει απολαύσει όλα τα οφέλη του εστιατορίου εβδομάδα, έχει μέχρι την Κυριακή (30/3) για να είναι ευχαριστημένοι με τις επιλογές που παρέχονται από το Άγιο Πνεύμα 40 εστιατόρια που συμμετέχουν στην εκδήλωση. Για δύο εβδομάδες, μερικές από της πολιτείας μεγάλα εστιατόρια συγκεντρώθηκαν για να εκδημοκρατιστεί το έργο του σεφ και η πρόσβαση σε υψηλής γαστρονομίας, προσφέροντας δύο επιλογές της πλήρους μενού - ορεκτικό, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο - γεύμα και δείπνο ώρες.

Αυτή η έκδοση του καλοκαιριού είχαν τις θεματικές Γεύσεις από τη Βραζιλία, εμπνέοντας σεφ και οι πελάτες απολαμβάνουν τα μπαχαρικά και τα συστατικά της γης μας, με μίγματα αρώματα, γεύσεις και απλές ή εξωτικούς συνδυασμούς που έχουν καταγραφεί στη μνήμη εκείνων που εμφάνισαν κάθε πιάτο. Για επεξεργασία, ιδρύματα δημοσιεύουν μενού για μεσημεριανό γεύμα για R $ 34,90 ή / και δείπνο για R $ 43,90, η οποία επιτρέπει πάνω από 500 συνδυασμούς του πιάτα όλη την εκδήλωση.

Στην ευρύτερη Βικτώρια Το αποκορύφωμα ήταν η αύξηση του αριθμού των κατοικιών στην Παλιά Πόλη, η οποία είχε 13 συμμετέχοντες, τρεις περισσότερους από την προηγούμενη έκδοση. Στο πρώτο φεστιβάλ, μόλις ένα πράσινο εστιατόριο Κανέλα συμμετείχε. Το αποκορύφωμα στην Παλιά Πόλη είναι η γειτονιά Κόστα παραλία, που συγκεντρώνει 10 συμμετέχοντες. Στην πρωτεύουσα, 27 ιδρύματα συμμετέχουν, και να τονίσει τη γειτονιά Canto Beach, το οποίο έχει 18 σπίτια.

Για να εξασφαλιστεί η παραδοσιακή γαστρονομική περιήγηση που κατέστη δυνατή από το φεστιβάλ, το Espirito Santo είπε εκπροσώπους της ιταλικής κουζίνας, γαλλικά, της Αργεντινής, της Πορτογαλίας, της Μεσογείου, της Βραζιλίας και ειδήσεις από την εκδήλωση: ελβετική και του Μεξικού. "Ακόμη και με όλες τις πολιτιστικές ποικιλία από εστιατόρια, σεφ μπορούν να χρησιμοποιήσουν αλχημεία των χρωμάτων και μοναδικές γεύσεις της Βραζιλίας να δημιουργήσετε μενού τους, με όλη την μαγεία του λαού μας», δήλωσε ο επικεφαλής του εστιατορίου εβδομάδα στη Βραζιλία, Fernando Reis. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η εκτίμηση της καλής κουζίνας, λαμβάνοντας πελάτες για να δούμε haute κουζίνα χωρίς ταμπού και η αξία και ο πολιτισμός μας. "Με τη Βραζιλία Γεύσεις θέμα θέλουμε ο πελάτης αποδεικνύεται κυριολεκτικά συστατικά των εθνικών ή ακόμη και εκείνα που έχουν ήδη« Brazilianized », την αποτίμηση και τη διάδοση του πολιτισμού μας και το καλό φαγητό."

Όπως σε όλες τις εκδόσεις, και να απολαύσετε τις καλές εγκαταστάσεις τροφίμων, η Espirito Santo ήταν επίσης σε θέση να συμβάλει με κάποιο κοινωνικό ίδρυμα. Για αυτό το γεγονός, και για πρώτη φορά, η συνεισφορά θα κατευθύνεται προς το Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Εξαιρετική (APAE) της Βικτόρια. Η οργάνωση ζητά Diners Δεσμεύεται να συνεργάζεται προσθέτοντας £ 1 στο λογαριασμό.

ES Εστιατόριο Εβδομάδα

Η 8η έκδοση του Αγίου Πνεύματος Εστιατόριο Εβδομάδα λαμβάνει χώρα μεταξύ 17 και 30 Μαρτίου, υπό την αρχηγία του Raimundo Nonato και Erica Semião - μαζί με το προσωπικό Απόηχοι Εκδηλώσεων - που οργανώνουν επίσης Boteco τροχό. Για να εμπνεύσει τον σεφ Brazilianness και τους πελάτες, αυτό το καλοκαίρι έκδοση έρχεται με τη Βραζιλία Γεύσεις θέμα και λαμβάνει χώρα ταυτόχρονα σε όλη την Νοτιοανατολική. Για το γαστρονομικό φεστιβάλ, μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια στο Άγιο Πνεύμα έρχονται μαζί για να εκδημοκρατιστεί η δουλειά του σεφ και υψηλής κουζίνας, προσφέροντας πλήρη μενού για μεσημεριανό γεύμα (R $ 34.90) και δείπνο (R $ 43,90). Η εκδήλωση εμφανίστηκε περίπου 20 χρόνια στη Νέα Υόρκη, και έχει παρουσιαστεί σε περισσότερες από εκατό πόλεις όπως η Ουάσιγκτον, Βοστόνη, Λονδίνο και το Άμστερνταμ. Στη Βραζιλία, το εστιατόριο Εβδομάδα έχει πραγματοποιηθεί από το 2007 και είναι παρούσα στο Σάο Πάολο, Ρίο ντε Τζανέιρο, Pernambuco, Μπραζίλια, Espirito Santo, Παρανά, Minas Gerais, το Rio Grande do Sul, Bahia και Σεαρά.

Δείτε το σύνδεσμο σε όλους τους συμμετέχοντες και πιάτα:
http://www.restaurantweek.com.br/home/155/espirito-santo

Με Fundovitis πόρων, αρχής κυκλοφόρησε κατάλογος των έργων που καλύπτονται από δημόσια πρόσκληση. Η επόμενη διαδικασία επιλογής θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου.

Για να διευρυνθεί η διάδοση της Βραζιλίας κρασιά σε όλη τη χώρα, το Ινστιτούτο Βραζιλίας Οίνου (Ibravin) συνεχίζει να ανακοινώσεις στήριξης για την προώθηση έργων στο εσωτερικό. Με κονδύλια από το Ταμείο Ανάπτυξης Βιομηχανίας Οίνου (Fundovitis), μεταφέρεται σε φορείς μέσω δημόσιας πρόσκλησης, θα λάβουν Ε 105000 δολάρια για εκδηλώσεις και εκδόσεις στο Σάο Πάολο (SP) - η μεγαλύτερη αγορά κρασιού καταναλωτή - Ρίο ντε Τζανέιρο (RJ), Κουριτίμπα (PR), Φορταλέζα (CE) και Μπραζίλια (DF).

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ibravin, Κάρλος R. Paviani, τονίζει το πεδίο εφαρμογής των δράσεων που διευθύνεται από μεγάλες εκδόσεις και με μεγάλη επιρροή σε ορισμένα από τα κύρια κέντρα κατανάλωσης της χώρας. Paviani συμβουλεύει ότι συστάθηκε μια επιτροπή για την αξιολόγηση των έργων, με σαφή, αντικειμενικά κριτήρια για τη σημασία του καθενός για την αποκάλυψη τομέα. «Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε την απαραίτητη διαφάνεια στη διαδικασία και να ενισχύσει τις πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην εικόνα της Βραζιλίας αμπελοοινικών προϊόντων», λέει.

Τα κριτήρια για την κατανομή των πόρων που αναφέρονται στην ανακοίνωση και να ακολουθήσετε τους κανόνες που περιλαμβάνονται στο Νόμο Αρ 8666/93. Ο προϋπολογισμός είναι το αποτέλεσμα των συνεισφορών από τις κρατικές οινοποιεία του Rio Grande do Sul στην Fundovitis, το οποίο διαχειρίζεται το Υπουργείο Γεωργίας και Αγροτικής Οικονομίας (Seapa) μέσω Fundovitis Συμβουλίου.

Οι γευσιγνωσία αποκλειστικά κρασιά που προωθούνται από το εστιατόριο Victoria Bistro, με την υποστήριξη του DOC Χώρου. ήταν μια επιτυχία. Πολλοί πελάτες παρουσίασαν ποτήρι ή δύο και κατέληξα να απολαμβάνουν το όφελος από την αγορά μια επιλογή ετικέτες των φιαλών σε DOC Χώρο. Αυτή την εβδομάδα η ευτυχής hourwineprime θα παρουσιάσει μια νέα επιλογή.

LAURA ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ Cabernet Sauvignon Hartwig 2010 (US $ 10 / R $ 15,90), VON Siebenthal Carmenere 2010 (US $ 13 / R $ 19,90), το πεδίο DUKE crianza Tempranillo 2009 (£ 9 / £ 16) και Vieja BODEGA ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ Malbec 2009 (£ 8 / £ 14) ολοκληρώνει την επιλογή της δεύτερης εβδομάδας.

Το εστιατόριο Bistro είναι στο εστιατόριο Victoria Εβδομάδα και τα κρασιά αυτά μπορούν να παραγγελθούν από το γυαλί να καταναλωθούν μαζί με το πιάτο. Η άλλη επιλογή είναι να ζητήσει μπουκάλι του ενός από #wineprime ετικέτες με ειδική έκπτωση.

Υπενθυμίζοντας ότι η πρόταση είναι να δημιουργήσει ευκαιρία για τους ανθρώπους να βιώσουν αποκλειστικά κρασιά χωρίς να διακινδυνεύσει την αγορά ενός μπουκαλιού.

Κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 18 ώρες, μπορείτε να δοκιμάσετε τα κρασιά του #wineprime επιστολή σε επιδοτούμενες τιμές πολύ στο πρώτο κύπελλο. Αν ο πελάτης θέλει να συνεχίσει να δοκιμάσετε το ίδιο κρασί, η τιμή θα είναι λίγο υψηλότερο από το δεύτερο κύπελλο. Σε αυτή την περίπτωση, η περιοχή DOC προσφέρει τη δυνατότητα να αγοράσει ένα μπουκάλι απευθείας στο κατάστημα που βρίσκεται δίπλα στο εστιατόριο.

Wineprime

ΗΜΕΡΕΣ: κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή

TIME: 18 ώρες για να 21h

Πληροφορίες και κρατήσεις για τις ομάδες: 3024-1222, από τις 10 π.μ. έως 21h.

Το εστιατόριο Victoria Bistro και το DOC Εισαγωγή Διάστημα είναι minishopping Καθημερινής Praia do Canto - R. Elesbão Linhares, 15.