оптимизация за търсещи машини представят уебсайт Email Extractor

Архив за март, 2014

The Виня Ventisquero е един от участниците в проекта на Top винопроизводителите, които носи на Бразилия ново и уникално вино, направено съвместно от сто винарни и винари чилийците. Всеки винарна участвал в изработването на виното с umabarrica от Каберне Совиньон, а резултатът е вино, което отразява разнообразието и винопроизводството потенциал на Чили в umaúnica бутилка, която е кръстен 100 барела на Чили.

Официалното стартиране на виното започна с Бразилия в Сао Пауло, в случай Чили върха винопроизводителите, на 1 и 2 април. The Ventisquero част от поредицата семинари, които ще отбележи излизането на 100 барела на Чили, със специална новост: безпрецедентното пробата на Вионие Huasco, пустинята Атакама, които все още не се предлага на пазара от винарска изба.

Виното е приключен крайбрежната влияние и топлинна трептенията на долината Huasco, в непосредствена близост до гъста мъгла и вода aescassez (няма да падне само на 40 милиметра дъжд годишно), което лозата да се борят, за да оцелеят, и така се ражда грозде poderosas.O Вионие е част от семинара Valleys Elqui и Limari, водена от винопроизводителя Felipe Урибе (вторник, 1 от 10 часа).

В семинара с темата Колчагуа Valley (1-ви, на 14 часа), с винопроизводителя Pablo Morande, на Ventisquero Grey GCM ще, смесица от Гренаш грозде, Carignan и Mouvedre. Фелипе Tosso, главен винопроизводител на Ventisquero, намери идеалното тероар ​​за отглеждане на три разновидности, които имат средиземноморски произход, но адаптирани към единен блок на La Robleria. Червеното се гласува най-доброто от Колчагуа Descorchados Guide 2013.

Проект 100 барела на Чили бе водена от Рафаел Pietro, директор на Топ винопроизводителите. Семинарите се провеждат 9-18 часа, на Athletic Club Сао Пауло ( Rua Visconde де Оро Preto, 119 ).

Виня Ventisquero

Създадена през 1998 г., на Ventisquero се ръководи от екип млади, креативни и предприемачески дух. Тя има офиси в страни като САЩ, Англия, Испания и Китай, като нейното портфолио представя международно награда печели вина като Pinot Noir Херу, в допълнение към Vertex икони, Pangea и Enclave, приготвени от главния винопроизводител Felipe Tosso в партньорство с австралийската винопроизводителя John Duval , През 2012 г. тя бе първата винарна да получи "Устойчивост Сертификат вина от Чили" в 100% от своите лозя за своите практики на устойчиво сертифициране във всички области на културите. През 2013 г. също така оценява в категориите "изба" и "корпоративна социална отговорност", получи втори сертифициране за нейното развитие във всички области, свързани с производството на вино. www.ventisquero.com

Канту Внос

Фирма Канту група, базирана в щата Парана, Канту Внос започна да функционира през 2004 г. привеждане в Бразилия чилийски вина от Виня Ventisquero. Днес, сред най-големите вносители на вино в страната и има широко портфолио, с повече от 300 марки от Германия, Аржентина, Испания, Франция, Италия, Португалия и Уругвай. Сред големите марки са също Susana Balbo (Dominio дел Плата), Ambrogio & Giovanni Folonari, Alexandre Relvas и Кокбърн се, най-добре продаваната пристанище в света.

Рио Гранде до Сул ще бъде покрита с друго вино, луксозна етажната: тероара Лозя уникален. Проектът, с партньорството на Lex Real Estate и M. Stortti Consulting, има техническа подкрепа на Winery Geisse и заслужават инвестиции на R $ 30,0 милиона. В първата фаза, ще бъде 58-много за средните квадратни метра, както и собствени изби за пенливите производството на вино за всяка единица, която ще доведе подписването на известния Bormida у Yanzón архитектурна фирма, базирана в Мендоса, Аржентина.

Архитектурният фирмата се ръководи от Марио Yanzón, признат и награден за дизайнерски проекти, включително озеленяване и архитектура за винарски изби от цял ​​свят, като O. Fournier Winery Selentein и Norton в Аржентина. The състави и подписа от Службата работи, който също има като партньор архитект Елиана Bormida, заемаш да се подвизава по-нататъшно усъвършенстване. "Каним тези специалисти да бъдат най-добрите в международен план. Искаме да донесе на тероара Лозе уникални пещери със собствен архитектурен идентичност, допринася за диференциацията и определянето на самоличността на проекта ", обяснява Maurenio Stortti, директор на M. Stortti Consulting. "Ние търсим най-добрите професионалисти в света, за да се присъедини към проекта, както за подкрепа в областта на архитектурата и винарство", добавя той.

Помещенията на предприятието, ще има и един бутиков хотел, с 26 жилищни единици и обширна инфраструктура на отдих и услуги, достъпни както за гостите и наемателите на собственика. Освен че има прекрасна гледка към лозята, собствениците и гостите ще имат достъп на място в библиотеката, зала за игри, кино зала, съзерцание, фитнес център, басейн, сауна, масаж района, спортни игрища, пълен площадка, наред с други атракции и услуги.

Тероара Лозя Exclusive е проектиран по подобие на международни предприятия вече инсталирани успешно в Аржентина и Португалия. По този начин, на достъпа до сайта ще бъде RS-444 и пътя на виното, все още пътува 1.2 км от Graciema Line в Долината на лозята, в Минесота, в Рио Гранде до Сул. Районът, и почитан от производството на вина и пенливи качествени има enoturística структура. Има няколко възможности за любителите на добрата храна и красиви пейзажи. Scripts са известни като: Flavor Road, Route Sparkling и маршрута на столовата.

"The разлика Тероарът Лозя уникален е, че сградата се извършва във всяка част на Бразилия, сега, лозе е да бъдат засадени на мястото си и по подходящ начин", обяснява Иво Siviero Son, директор на Lex Empreendimentos. По този начин, на изпълнителната власт смята, че никъде в страната може да бъде по-благоприятна за изпълнение на проекта. Най-големият и най-важният винарски район на Бразилия, умерен и влажен климат, глупавичък вечери и базалтов почвата, Serra Gaucha позволява отглеждането на качеството на гроздето, особено за производството на пенливи със свежест, бодрост и баланс, признат в цял свят.

"Ние предлагаме проект, който ще предложи на бразилците от всички краища на страната и международните инвеститори уникално преживяване, защото ние имаме идеалното тероар ​​да достави на страстен винопроизводство уникални продукти, с одобрението на Geisse Family, признати от местни и чуждестранни критици като най-добър производител на пенливо Южна Америка по традиционен метод. Ще бъде изключителни напитки, произведени в приятно място, с пълноценна почивка инфраструктура и в близост до една enoturística регион, "пълна Maurenio Stortti. "Ние искаме да предложим едно предприятие, което осигурява положителен опит любопитните и винарски любителите, даде тласък на туризма и вече изграден имидж като Serra Gaucha-големият и най-важният винарски район на Бразилия", добавя той.

Лозарство, винен туризъм и качество на живот

Диференциалната Тероарът Лозя Exclusive несъмнено ще бъде производството на качествени пенливи вина, с личността на всеки собственик. Проектът има лозя, долепени на Condo. Собствениците на партиди няма да купуват само един имот, но ще се присъединят към едно уникално преживяване. Може да обмисля лозята и целия процес на производство на вино от засаждане. Всеки собственик ще има право на 600 пенливи бутилки годишно, със своя собствена индивидуалност. Това е така, защото от виното на продукта ще бъде направена в Geisse Winery, която се дава цялата техническа подкрепа за проекта, но окончателното процес ще бъде отговорност на всеки собственик.

"Ние сме от водещите експерти в Латинска Америка в традиционния метод за производство на пенливи вина. Ние ще дадем тероара Лозя техническа поддръжка уникална, кредитирането нашата компетентност да следи пенливите вина, произведени на място ", казва Марио Geisse, главен изпълнителен директор на Винпром. Процесът ще има следната последователност: след винификация, продуктът ще се върна в къщата, вече бутилирана, където всеки собственик ще има своя собствена подчерта мазе. Там се случва в процеса на вторична ферментация, охрана, стареене, riddling и degorgement. Това означава, че виното (Подготовка на основата вино) се среща в Geisse винарна съоръжения и стареене и етикетиране, най-накрая, на крайния процес в етажната мазето, в зависимост от времето на охрана, посочено от всеки собственик.

Според винопроизводителя, пенливото на всеки собственик ще бъде уникален, защото всеки собственик ще трябва самостоятелно решение относно процесите на стареене (1, 2, 3 години ...), и дозировката на експедиционен ликьор, предлагайки уникална функция и собствена марка всеки продукт. Това е, уникален проект, обичай пенливи ще бъде представена за собствениците да споделят с близки и приятели привилегировани. Според създателите на проекта, въпреки че гроздето идват от една и съща почва, личността на виното ще бъде обвързано с всеки собственик, и че е поразително.

В допълнение, инвеститорите, изключително, могат да присъстват на курс в Winery Geisse и да се научат да се подготви пенливо. Има курсове, в които те познават процеса във всички негови етапи. "Голямото предимство на проекта ще бъде съветите на Geisse Family да извърши концептуално предложение за проект. По този начин, експертизата в сегмента на вино ще бъде включен в структурата на етажната собственост, който е на разположение на акционерите, "казва Maurenio Stortti, директор на M.Stortti.

За участващи в проекта:

Винарна Geisse

Винарната Geisse се намира в Рио Гранде до Сул, в района на Pinto Bandeira, в Минесота. Неговата пенливо е считана през последните години, от днешните водещи критици, като най-добрите в Южна Америка. Той приема традиционния начин на производство, по-сложна и възможност за производство на пенливи най-високо качество, винаги с помощта Pinotnoir грозде и Шардоне. Печели награди от международни конкурси, включително и някои направени във Франция, родното място на Champagne.

Известният английски критик, Jancis Робинсън, избран Cave Geisse Brut пенливо като единствената в света в своя списък на 15 вина, препоръчани в издание на Wine бъдещето, в Хонг Конг 2011 г., което поставя името на бразилския продуцентска къща на по висока.

Mario Geisse

Mario Geisse, главен изпълнителен директор на Винпром Geisse, винар и чилийския агроном, дойде в Бразилия през 1976 г., нает да ръководи дъщерното дружество на Moët & Chandon. Кариерата му започва през 1971 г., когато е бил на винопроизводителя от различни винарни в Чили. През 1979 г. той основава след Winery Geisse в Pinto Bandeira регион на Рио Гранде до Сул, където започва производството си по традиционен метод пенлива, днес национално и международно признание. Получени през 1990 г. наградата за заслуги Национални дегустации на вина от Чили и през 2010 г. е награден от Асоциацията на журналистите в Чили като винопроизводител на годината. Mario Geisse също действа като съветник в изби в Чили, Аржентина и Уругвай и в момента е технически директор в Виня Casa Silva в Чили. Той е признат за един от най-добрите винопроизводители в света, защото на работата му и е удостоен с наградата Vitis 2013 г. бразилската асоциация на винарство (ABE) за неговата траектория и неговия принос за развитието на лозарството в Бразилия.

Bormida & Yanzón Studio

В архитектурно студио Bormida & Yanzón, базирана в Мендоса, Аржентина, специализирана в проекти, насочени към винарни от 1988 г. Те са широко разпространени и международно награждаваните творби, като O. Fournier Winery Selentein и Norton, включително част от архитектурата и озеленяване , Студиото е водена от Mario Yanzón, партньор и учител титуляр Озеленяване на университета в Мендоса, и на архитект и заслужил професор по история на Архитектура и урбанистика в университета в Мендоса, Елиана Bormida. Произведенията на професионална заминаващи от интегративен концепция между архитектура и контекста, в който са разпределени винарни, запазването на идентичността на регионите без разливане на модерността.

Developments Lex Недвижими имоти

Базирана в Ню Делхи, на LEX Empreendimentos е проектиране и изпълнение на подразделения и етажната собственост в Минесота и в други градове в страната от 1980 г. насам има около десет хиляди земя доставени от компанията, сега един от най-признатите urbanizadoras на Рио Гранде до Сул.

M.Stortti Business Consulting Group

Мултидисциплинарен фирма съставена от юристи, архитекти, изследователи и икономисти. За сега тя ще бъде представянето на архитектурен дизайн, търговски и правни консултации, финансово структуриране и модел за финансиране на фирмените ресурси. The M.Stortti има в учебната програма проекти, като например хотели по летищата (Santos Dumont- RJ, Confins - MG и Витория ES), бизнес планове на Корковадо влака, в Рио де Жанейро, Expointer (Международна изложба на животните, оборудване, Реализира и селскостопански продукти) и Pier Maua, кея на Порто Алегре, както в Рио Гранде до Сул, между другото.

Списанието Wine Enthusiast спечели 94 точки за червен свирка през 2011 г., един от най-добрите покупки за 2014 г. (Best Buy). Това е най-добър резултат, постигнат от вино Quinta дос Murças, потвърдят облог и признава работата на шпорите в Дуро от 2008 г. насам.

Whistle Tinto 2011 изразява характеристиките на сортовете Dourienses Турига Насионал, Tinta Roriz и Touriga Франка с изключителното качество на реколтата 2011 г. Гроздето се събират и избират ръчно. След алкохолна ферментация при контролирана температура, около 20% от първата партида отлежало в нови бъчви и използва френски и американски дъб, над 12 месеца. Дълбокият цвят и нотки на червени плодове и подправки правят елегантен вкус, подчертава свежестта на плодовете и фини танини.

За да се отпуснете в domingão!

Umare House е прекрасно реставрирана бутиков хоте л в сърцето на Буенос Айрес, в която се помещава бистро същото име, изброени сред един от 50-те най-добри ресторанти в Латинска Америка. Това е настройката за представяне и доказателство за добри патагонски вина през последните ми пътуване в цялата страна по покана на Вина от Аржентина.


Вечерта започна с лекция на Патагония, даден от Carolina Peter, директор на износа на Bodega Familia Шрьодер.

В обобщение на винарната Patagonia, разположена между паралела на 30 и 40 на юг и формира от районите на Neuquén и Rio Negro, пейзажът е пустинен обикновена, сухите - зелено се появява само в областите, напоявани от Рио Негро, Neuquén съюз на реки и Limary, роден в Андите. Районът е много студено, с голям температурен диапазон, около 20 градуса, което благоприятства бавното узряване на гроздето, и с малко дъжд, който помага на здравия разум на плодове. Някои почти вековни лозя съжителстват с нови растения. Сред сортовете, там е не само водеща Малбек, но Пино Ноар и Каберне Фран, щамове, които са се адаптирали много добре за климата. Продуктите й впечатляват с голяма елегантност, богатство на аромати, вкусове, с оживена киселинност, която дава отлична потенциал стареене.

В края на лекцията последвано сред колегите Didu Russian ( www.didu.com.br ), Бето Gerosa ( www.vinho.ig.com.br ) и Деко Rossi ( www.enodeco.com.br ) за стая в приложение, където имахме възможност да опитат различни етикети четири винарски изби в региона, Умберто Canale, Malma, Fin дел Mundo, Desierto и Шрьодер семейство.

 • Умберто Canale Pinot Noir 2011 - ST (88)
 • Умберто Canale Old Vineyard Malbec 2011 - ST (87)
 • Умберто Canale Old Vineyard Ризлинг 2013 - Акценти - St (90)

 • Malma Pinot Noir 2012 - ST (85)
 • Malma Малбек Family Reserve 2011 - Акценти - St (89)
 • Malma Universe Malbec 2009 г. - ST (87)

 • Bodefa Fin дел Мундо Reserve 2012 - ST (86)
 • Bodega Fin Cabernet Franc 2009 г. - Акценти - St (89)
 • Bodega Fin дел Мундо Special Blend 2009 г. - ST (87)


 • Desierto 25 Chardonnay 2012 - ST (86)
 • Desierto Pampa Malbec 2009 г. - ST (87)
 • Desierto 25 CS / MBC / SYR 2011 - ST (87)
 • Desierto 25 Cabernet Sauvignon 2011 - Акценти - ST (91+)

 • Saurus Barrel Fermented Pinot Noir 2011 - ST (87)
 • Saurus Barrel Fernented Malbec 2012 - ST (89)
 • Семейство Шрьодер S 2009 - Акценти - St (90)

Затворихме вечер се наслаждавате на красивата кухня ресторант Casa Umare, чиято Chef Dario Gualtieri, смята местен референтен. Обработени с Francis Malman, сред други известни фигури гастрономията, както в Буенос Айрес и Сао Пауло.

Пълна информация и контакт Hotel & Bistro, тук: http://casaumare.com/home/

Качеството на реколтата тази година може да бъде отпусната през април с освобождаването на Kernel Гаме ноар първото червено вино от реколта 2014 ще бъдат представени от Wine група Miolo. Резултатът на сезона, в съчетание с инвестиции в технологии и управление, постигнат през последните години фирмата е предвидено всяка година се увеличава качеството на сортовете, чиито марки лекота и игривост и се произвежда в региона в проекта на кампанията Seival Estate ,

Ядрото е един от малкото винарни, че подготвя Гаме ноар в Южна Америка след Френската понятието "Божоле Нуво", с който се поставя във Франция и в повече от 200 страни пристигането на новата реколта. Виното се произвежда по традиционния процес на въглена мацерация, в което цялата закваска гроздето (в гроздовете собствени) в резервоарите.

Идеалната температура за консумация е 10 ° C до 12ºC. "Това е червен, че трябва да се вкуси студено. Това е лятна напитка, ароматна и весел, идеален за консумация на плажа, в басейна и в много бразилски находища топлина ", казва главният изпълнителен директор на навълняване, Adriano Miolo. The Гаме ноар е лека структура на виното, с функции, които трябва да бъдат консумирани млади, през същата година на подготовка.

Ядрото традиционно инвестира в творчеството етикети, носещи бутилката на Гаме ноар, и този път не беше по-различно. Следвайки линията на екрани, подписани от бразилски художници, изобразяваща радостта, празничност и Brazilianness, Miolo избран за най-важната работа на художника Tarsila Амарал да илюстрира своя етикет: "Abaporu", най-важната област, произвеждан някога в страната, символизираща Бразилският модернистична движение.

Новост е също присъства в contrarrótulo на Гаме ноар 2014 Разработихме QR код, който, когато сканира, предлага опция за възпроизвеждане на португалски, испански и английски език. Поради големия брой чужденци, които са в страната за Световното първенство през 2014 г. и следващите световни тенденции в комуникация чрез мобилни платформи, ядрото ще даде на клиентите си достъп до информация за Tarsila Амарал и работата му.

Чрез QR Code можете да закупите продукта директно от онлайн магазин за трохи и споделяне на съдържание на работата на Tarsila Амарал в социалните мрежи. Развитието на опаковките и цифрова действия са подписани от Zorzo Стратегическо Design.

До деня 30 март, 40 capixabas ресторанти предлагат добра храна и пълни менюта на достъпни цени

Кой не се радва на всички предимства на Restaurant Week, има време до неделя (30/3), за да бъдат щастливи с възможностите, предвидени от Светия Дух, 40 ресторанта, които участват в събитието. За две седмици, някои от държавните големи ресторанти, събрана за демократизиране на работата на готвачите и достъп до кулинарията, предлагайки два варианта на пълни менюта - предястие, основно ястие и десерт - за обяд и вечеря часа.

Това лято издание имаше красотата на тема от Бразилия, вдъхновяващи готвачи и клиенти да се насладят на подправки и съставки на нашата земя, със смеси от аромати, вкусове и прости или екзотични комбинации, които се записват в паметта на тези, които са имали всяко ястие. За редактиране, заведения публикуват менюта за обяд за R $ 34,90 и / или вечеря за R $ 43.90, което дава възможност на над 500 комбинации от ястия по време на събитието.

В Greater Victoria гвоздеят е и нарастването на броя на къщи в Стария град, които са имали 13 участници, три повече от миналата издание. В първия фестивал, само на зелен ресторант Cinnamon участва. Най-голямото събитие в Стария град е квартал Costa Beach, която съсредоточава 10 участници. В столицата, 27 заведения за участие, и подчертават квартала Canto Beach, който разполага с 18 жилища.

За да се гарантира традиционния гастрономически Турнето стана възможно благодарение на фестивала, на Espirito Santo каза представители на италианската кухня, френски, аржентинска, португалски, средиземноморска, бразилска и новини от събитието: Swiss и мексикански. "Дори и с всички културно разнообразие от ресторанти, готвачи могат да използват алхимия от цветове и уникални аромати на Бразилия да създават свои менюта, с цялата магия на нашия народ", заяви ръководителят на Restaurant седмица в Бразилия, Фернандо Рейс. Според него, основната цел на събитието е поскъпването на изискана кухня, като клиентите да търсят кулинарията без табута и стойност и нашата култура. "С Бразилия Flavors тема искаме клиентът доказва буквално съставки на национално или дори на тези, които вече са" Brazilianized ", оценка и разпространение на нашата култура и добра храна."

Както във всички издания, и да се насладите на добри хранителни заведения, на Espirito Santo също са били в състояние да допринесе със социална институция. За това събитие, и за първи път, вноската ще бъде насочена към Асоциацията на родителите и приятели на извънредни (APAE) на Victoria. Организацията иска Diners сътрудничат добавяне £ 1 в сметката.

ES Restaurant Week

В 8-мо издание на Светия Дух Restaurant Week се провежда между 17 и 30 март, под командването на Раймундо Nonato и Erica Semião - заедно с персонала Ехото на събитията - които също организират Boteco колело. За да вдъхнови Brazilianness и клиентите готвачи, това лято издание идва с Бразилия Flavors тема и се провежда едновременно в целия югоизток. За гастрономически фестивал, някои от най-добрите ресторанти в Святия Дух дойде заедно да се демократизира работата на готвачите и кулинарията, предлагаща пълен менюта за обяд (R $ 34,90) и вечеря (R 43.90 $). Събитието се появява около 20 години в Ню Йорк, и е извършено в повече от сто градове като Вашингтон, Бостън, Лондон и Амстердам. В Бразилия, в Restaurant Week се провежда от 2007 г. и се намира в Сао Пауло, Рио де Жанейро, Пернамбуко, Бразилия, Espirito Santo, Парана, Минас Жерайс, Рио Гранде до Сул, Bahia и Сеара.

Виж линка всички участници и ястия:
http://www.restaurantweek.com.br/home/155/espirito-santo

С Fundovitis ресурси, орган освобождава списък на проектите, включени чрез публична покана. Следващата процедура за подбор се провежда на 30 юни.

За да се разшири разпространението на бразилските вина в цялата страна, Вино институт бразилската (Ibravin) продължава да обявите за подкрепа за насърчаване на проекти на местно. Със средства от фонд винарската индустрия развитие (Fundovitis), прехвърлени на лица чрез публична покана, ще получи R 105 000 щатски долара за събития и публикации в Сао Пауло (SP) - най-големият потребителски пазар на вино - Рио де Жанейро (RJ), Куритиба (PR), Форталеза (CE) и Brasilia (DF).

Изпълнителният директор на Ibravin, Carlos R. Paviani, подчертава обхвата на действия, ръководени от основните публикации и с голямо влияние в някои от основните центрове на потребителите в страната. Paviani съветва, че е създадена комисия за оценка на проекти, с ясни и обективни критерии за значението на всеки да разкриването на сектора. "Ние се опитваме да се даде необходимата прозрачност в процеса и да се засили инициативите, които допринасят за имиджа на бразилските лозаро-винарски продукти", казва той.

Критериите за разпределението на ресурсите, са посочени в обявлението и да следват правилата, които се съдържат в Закон № 8666/93. Бюджетът е в резултат на принос от държавните винарни на Рио Гранде до Сул да Fundovitis, управлявани от Държавния департамент на земеделието и агробизнеса (Seapa) чрез Fundovitis Съвета.

Дегустацията ексклузивни вина, насърчавани от ресторант Victoria Bistro с подкрепата на DOC Area. е успех. Много от гостите получават чаша или две и се стигна до наслаждавайки в полза на закупуване на избор на етикетите на бутилките в DOC Area. Тази седмица щастлив hourwineprime ще покаже нов избор.

Лора РЕЗЕРВ Каберне Совиньон Хартвиг ​​2010 г. (US $ 10 / R $ 15.90), VON Siebenthal Карменер 2010 г. (US $ 13 / R $ 19,90), ОБЛАСТ НА DUKE Crianza Темпранийо 2009 г. (£ 9 / £ 16) и VIEJA BODEGA РЕЗЕРВ Малбек 2009 г. (£ 8 / £ 14) приключва подбора на втората седмица.

Ресторантът на Bistro е в Victoria Restaurant седмица и тези вина могат да бъдат подредени по стъклото, за да се консумира заедно с ястието. Другият вариант е да се поиска бутилка един от #wineprime етикети със специална отстъпка.

Като припомня, че предложението е да се създаде възможност за хората да изпитват изключителни вина, без да се налага да рискувате да си купите бутилка.

Всяка сряда, четвъртък и петък от 18 часа, можете да опитате вината на #wineprime писмо до субсидирани цени много в първата купа. Ако гостът иска да продължи дегустация на едно и също вино, цената ще бъде малко по-висока от втората купа. В този случай, DOC пространство предлага опцията да закупи бутилка директно в магазина, който е в непосредствена близост до ресторанта.

Wineprime

Дни: всяка сряда, четвъртък и петък

TIME: 18ч до 21ч

Информация и резервации за групи: 3024-1222, от 10 до 21ч.

Ресторант Victoria Bistro и DOC Внос пространство са в minishopping от ден на ден Прая Canto - R. Elesbão Linhares, 15.