søgemaskineoptimering indsende hjemmeside email emhætte

Arkiv for oktober 2013

Forfatter vine


Matters kolonne oprindeligt udkom i Living Life | Notebook Pleasure & Cia | The Journal Gazette på 25/10/2013

Vin forfatter. Udtrykket definerer en meget enkel filosofi, af producenterne, der søger at udvikle de bedste terroirs i små mængder, og små vingårde, privat forbrug af vine til smagning med familie, venner og kolleger spiller; som måske eller måske ikke blive vist. Kort sagt: ønsker ikke en økonomisk gevinst, men at præsentere den bedste kvalitet i koppen, at en vinproducent er i stand til. Denne tilstand sætter sine vine, det meste af tiden, over de store vingårde. Jeg gentager, at i vindyrkning, går næppe hånd kvantitet til kvalitet.

Jeg deltog for et par uger siden, en race med nogle argentinske kopier Capixaba kommer på markedet i begrænset mængde 240 flasker, bare for sort. Schweiziske vine er vinproducent Hubert Weber, der producerer vine fra en af de ældste vingårde i Argentina, Weinert Cavas, i 20 år før svæve solo. "Jeg ønsker, og min familie og venner, kan brasilianerne føle verden af ​​fornemmelser af mine vine," siger Weber.

Allerede i sin første høst ved foden af ​​Andesbjergene i Mendoza, som er opkaldt efter ham, har producenten sat en standard, som de fleste vingårde i Argentina bør stræbe efter at følge. Rich koncentration vin, men stilfuldt, med en afbalanceret syrlighed, der kan indeholde sødme af moden frugt. Må ikke trætte ganen, et godt resultat fra eg aldring og favorisere modning i flasken - i omkring seks år før salget.

Der eksempel på denne vin niveau i flasken i høj grad forbedre, for en periode på fem til ti år, eller mere. Meget vigtigt: Ud over håndlavede vine er ekstremt gastronomiske Weber. Harmonerer med vildt kød og krydrede saucer.

Anerkendelse kom igennem "Descorchados", ranking den vigtigste Sydamerikansk guide, som i de udgaver af 2013 og 2014 gav høj score for sine vine, 90-93 point. Mit fokus er på Cellar Selection Cabernet Sauvignon 2007 Jeg må indrømme, jeg er spændt - feat slurke med denne pris, £ 79 ikke er i stand til at opnå. Hvor rart at finde vine, der passer til smag og pengepung!


Hubert Weber Vineyard Selection Merlot 2006 - Visual Ruby kursus. Komplekse aromaer, jordagtige noter og rød frugt. Kraftfuld, frugtagtig, med markante tanniner. Meget behagelig og vedholdende. 14% alkohol. Hvor: Landsby Frutti | R $ 49

Hubert Weber Cellar Selection Cabernet Sauvignon 2007 - Den bedste vin i koppen. Silky, fantastiske næse og mund, med intense noter af røde frugter, kokos, tobak, karamel og vanilje. Dvælende finish. Hvor: King of Wine | R $ 79

Hubert Weber Vineyard Selection Malbec 2007 - Det har aroma af moden sort frugt, blomsteragtige noter og lette krydderi noter. Ganen med god struktur og vedholdenhed. Let at drikke. 14% alkohol. Hvor: Buywine.com.br | R $ 49

Hubert Weber Vineyard Selection Cabernet Sauvignon 2006 - frugtagtig aroma med citrus, frisk og noget vanille noter. Rund, afbalanceret med god syre. Spørger mad. 14% alkohol. Hvor: House of Gourmet Beach | R $ 49

Hubert Weber Winemakers Blend Selection 2007 - Præmien Vin brug for mindst 1 time i karaffel at vise, at kom. Bredt og kompleks i munden. Noter af moden frugt, sort peber kongerige, vanille og lys røget. Hvor: Buywine.com.br | R $ 139

Cavas de Weinert Gran Vino 2004 - violet kompleks, med blomsteragtige noter, krydderi, kirsebær, læder og jordnær touch. I munden stativ perfekt, elegant, saftig og lang. 14,5% alkohol. Hvor: www.imigrantesbebidas.com.br . | R $ 120


Det er rigtigt mine venner, i et nyligt besøg i Garibaldi Cooperative Winery, smagt en linje af førsteklasses vine, der kaldes "Chords" inden for en Pipa (tønde) på 100.000 liter, det var alle designet til at omdanne og præsentation af produkter. Simpelthen unik og sensationelle!

Vi blev mødt Maiquel Vignatti marketing manager, der fremhævede de særlige forhold linjen. Er begge sorter vine, Merlot og Chardonnay, og en funklende udarbejdet af den traditionelle metode (méthode champenoise) med Pinot Noir og Chardonnay. Produktionen er begrænset til 3000 flasker pr etiket, ved hjælp af druer høstet afgrøder i høj kvalitet.

Hver etiket er illustreret med brasilianske musikalske akkorder og fugle komponere en poetisk musikalsk score. "Hver detalje, fra forberedelse til markedsføring, blev undersøgt ved Vinkooperativet Garibaldi at tilbyde markedet et udstillingsvindue af de fineste vine nogensinde er produceret i Serra Gaucha. En af de bedste shows af vores produktion, "siger Vignatti.

Vine af glasset viste en god kvalitet. 'S Fremhæv er Chardonnay. En hvid, der startede meget godt i aroma og endda forbedret i munden. Kraftfuld, med noget smøragtig og mineralske noter. Også optræder tropiske frugter som ananas. I munden er delikat og frem for alt, stilfuld. Long. Store surhedsgrad og velafbalanceret.


Knyttet til Pipa, med en indre passage, er kælderen, hvor vinene modnes under kontrolleret temperatur. Godt et besøg værd og beviset for deres vine værd!

Adresse: Den Cooperative Winery ligger i Garibaldi Avenue Independence, 845, Garibaldi (RS). Site: www.vinicolagaribaldi.com.br - Tel: (54) 3464.8104

Fortsætter med kommentarer om den seneste "Tryk Trip" Syd for Brasilien, der fremmes af (Apromontes), (Aprovale) med støtte (ABE), i dag taler om den fantastiske besøg i Dal Pizzol Fine Wines på Route Historisk Kantine, i Faria Lemos, du skal medtage i din næste manuskript af region. Vingården ligger uden for den afgrænsede område af dalen af ​​Vineyards, men inden Bento Gonçalves.

Forslaget er at give den besøgende og nydelse af god vin og mousserende, i kontakt med naturen og historien om vin i en rigtig forlystelsespark i det fri, med et samlet areal på 80 000 m².

Ved ankomsten blev vi mødt med en skål af Antonio Dal Pizzol (kommerciel direktør for Dal Pizzol) Troian Simara (kommerciel koordinator i winery), Dirceu SCOTTA (vinproducent af vingården og præsident for Uvibra) og Rinaldo Dal Pizzol, (direktør egenkapitalen i Dal Pizzol).

Den Mousserende Brut "Dal Pizzol" er opnået ved metode Charmat Long. Forberedt fra en base vin af Pinot Noir, Chardonnay og Riesling Italico. I skål viste sig ganske frugtagtig og forfriskende, perfekt til den brasilianske tropisk klima.

Vi fortsætter med at mødes med museumsgenstande og meget gamle vinprodukter. De forskellige typer af flasker sparer plads solgt i årenes løb, en samling af proptrækkere, landbrugsredskaber, og selv amforaer, keramiske krukker, hvor de gemte den antikke romerske vin, alle med det mål at bevare og præsentere til de besøgende historie vin i Brasilien og på verdensplan. Der kan du også opfylde en række flasker fra 1930'erne og 1950'erne.

Indsamling af proptrækkere

Ândoras

Typer af flasker

Gamle maskiner

Vingården også bevarer og titlen "Vineyard af verden" en samling af vinstokke med 300 sorter af druer fra 5 kontinenter og 23 lande.

Refosco - Italien

Malbec - Frankrig


For dem, der nyder gammel vin, denne del er meget interessant. I den gamle ovn keramik, bevares og restaureres, blev installeret i 2005 Enoteca vin Dal Pizzol, med en samling af gamle flasker af årgange siden grundlæggelsen, nu anses for museumsgenstande, forklarer vinmager Dirceu SCOTTA (billedet ovenfor).

Enoteca

Cabernet Sauvignon 1985

Cabernet Franc 1992

Gamay 1993

Et andet højdepunkt er de eksotiske dyr, der strejfer frit i parken, som denne påfugl som introducerede sig selv til gruppen.

Gorgeous Black Swan

Til frokost eller middag kun "emne", vil du nyde den Enoteca Ristorante Dal Pizzol en typisk italiensk køkken i et privilegeret miljø af natur.

Salat

Kartoffel med Cheddar Cream

Enoteca Dal Pizzol 2011 er navnet på vingården vin elite, en nedskæring af druer med 70% Merlot, 15% Cabernet Sauvignon og 15% Cabernet Franc og Merlot og Franc er Serra Gaucha og Cabernet Sauvignon kampagnen. Praktik i 18 måneder i rustfri ståltanke flaske + seks måneder. Ikke passerer gennem træ. 6 tusinde flasker begrænset produktion. Prisen på flasken 65 dollars. Skålen har en ren, elegant, god krop og frugt surhedsgrad måltid rækkefølge.

Kylling med løg og bacon

TEMA PARK
Highway RS 431-5 km - District Faria Lemos
Mandag til fredag, 9:00 til 11:40 og fra 13:30 til 17 timer
Lørdage, søndage og helligdage, fra 10:00 til 16:30
Telefon: 54 3452-2055 og 54 3439-1311 (kontortid)

DAL Pizzol Fine Wines
Kælder: Faria Lemos - District of Bento Gonçalves
Kontor: Rua Dr. Casagrande, 418 - Cx P. 520 - 95.700-000 - Bento Gonçalves - RS
Booking og information - Tel: (54) 3452.2055 - Fax: (54) 3452.2037
[email protected] - www.dalpizzol.com.br

E-mail:
Site: www.dalpizzol.com.br


Eksklusiv Begivenheden blev overværet af Felipe Larrain, Executive formand for Viña Almaviva og cognac y Toro, plus Friou Michel, vinproducent Almaviva.

Matters kolonne oprindeligt udkom i Living Life | Notebook Pleasure & Cia | The Journal Gazette om 2013/10/19

Den 8. af denne måned var jeg i Rio de Janeiro for at deltage i lanceringen af ​​det 15. sæson (2010) af Almaviva, en vin af den chilenske elite, tilbedt af elskere af Bacchus på verdensplan. Udover Chile, blev det brasilianske marked netop tildelt denne fest. En eksklusiv begivenhed for 42 gæster på Copacabana Palace, som blev overværet af repræsentanter for de to kontrollerende familier.


Vingården blev skabt gennem et "joint venture" mellem Château Mouton Rothschild i Frankrig og den chilenske Concha y Toro, født i 1997, under begrebet franske Chateau. Vingården har en unik terroir, har en unik vingård og en besætning, der er dedikeret udelukkende til at producere denne store vin. Disse funktioner gør det til en vin af stor raffinement, som sælges over hele verden, med undtagelse af USA, gennem særlige distributører, kendte "Dealers Bordeaux" og gennem forsyningskæder.


Dens lille årlig produktion på omkring 12.000 til 15.000 9-liters boks, bestrides af hele verden. Den største bekymring af ejerne er til kvalitet og ekspertise, der har tjent ham scorer højere end 90 point i alle deres 15 sæsoner af kritikere som Robert Parker og Wine Spectator Magazine, maksimumreferencen denne industri i verden. Det er værd at nævne score opnået med 2009 i magasinet Wine Spectator 96 point blev den højeste opnået ved Almaviva.


Blog rejste til Rio de Janeiro med støtte fra Tourism DNA. Telefon (27) 3022.7373 | www.dnaturismo.com.br

I øjeblikket er fordelingen af ​​Almaviva i Latinamerika er 17% af sin årlige omsætning, hvor det vigtigste marked er Brasilien. Asien er 50%, 18% Europa og Nordamerika 15%.Lodret Almaviva i koppen


En af de retter: lam crusted med mandler.

Arrangementet koster kasser af de to selskabers US $ 300.000,00 "havde to dele, begge sensationelle: det startede med en lodret prøvesmagning af syv årgange (98,99, 01, 05, 07, 09, 2010) ledet af vinproducent Chef Michel Friou, efterfulgt af en gallamiddag. Under middagen, specielt skabt til denne lejlighed af Francesco Carli, Cipriani restaurant, blev serveret to årgange, 1996, i flaske "3 liter" og 2003 "til 1,5 L" Amelia over en chardonnay Concha y Toro.I glasset var vine utroligt forskellige, viser den klimatiske variation mellem sæsoner, sin tid i praktik i tønder og procentdelen af ​​Cabernet Sauvignon i retten. I modsætning til andre vingårde vinflasker hvert år, selv under ugunstige vejrforhold. Afgrøder, der fangede min opmærksomhed var 1996, 1998, 2001, 2009, 2010.


Når prisen værd, i gennemsnit 550,00 reais i Brasilien, vil afhænge af mange faktorer, som begynder og slutter ved den pågældende bankkonto. Dette er en af ​​de største statussymboler i verden, meget mere end en simpel vin.


Jazz


Jeg talte med chef vinmager på vingården, Michel Friou, som besvarede et par spørgsmål til bloggen.

En nysgerrighed: hvor kommer navnet Almaviva? Hvad er din mening?

Navnet på Almaviva, trods hans spansktalende resonans tilhører den klassiske fransk litteratur: Tæl Almaviva er helten i Figaros, den berømte komedie af Beaumarchais (1732-1799), senere at blive forvandlet til en opera af Genius Mozart. Etiketten viser navnet af 'Almaviva "med det oprindelige manuskript af Beaumarchais.

Vedrørende andre vingårde i Chile, som er de vigtigste forskelle?

I modsætning til andre vine, som generelt producerer en bred vifte af vine, fra "indgangen" til ikonet vin, producerer Viña Almaviva kun én vin med druer fra sine vinmarker, med en besætning helt helliget den.

Hvad er hemmeligheden bag Almaviva at blive tilbedt som en vin?

Almaviva i vin, frugt er altid til stede, komplekse, friske, meget ren og ren. Kvaliteten af ​​dens tanniner, fast, men altid tilgængelig, er formentlig en af ​​dine vigtigste sæler.

Den Almaviva kan udvikle sig som de store franske vine?

Vi er meget tilfredse med udviklingen af ​​de gamle årgange af Almaviva. 17 år senere, den første vintage produceret i 1996, stadig er i live og udtryksfuld.

Hvad synes du om brasilianske vine?

Brasilianerne elsker mousserende vine. Ganske vist er det den kategori af vine med mere udvikling og bedre kvalitativ præstation i Brasilien. Jeg er ikke i tvivl, givet størrelsen på Brasilien og mangfoldigheden af ​​dets klimaer og jord, bør være i stand til at opnå bedre resultater i fremtiden i andre kategorier af vin.

I boblen cradling hundredåret for brasilianske mousserende vin, den brasilianske sammenslutning af Enology (EBA) holdt den 8. Contest brasilianske Sparkling i National Capital of Champagne, Garibaldi (RS), en hyldest til det produkt, der har vundet beundrere over hele verden. Smagen Brasilien, dokumenteret og anerkendt i skålen i 68 smagere, resulterede i tildelingen af ​​83 mousserende 43 brasilianske vingårde, to Grand guldmedalje (op 92 point), 59 Guld (88-91 point) og 22 Sølv (84 87 point). Konkurrencen samlet 259 mousserende vin 69..

Ud over kvaliteten, der allerede er berygtet blandt eksperter og forbrugere, den brasilianske mousserende vin viste også, ifølge formanden for EBA, vinproducent Luciano Vian, dets udvikling. "Dette år havde vi det privilegium at smage ung og moden mousserende. Den slående tilstedeværelse forbeholdt ældre årgange var en fremhævning, samt mangfoldighed af stilarter, "siger han.

Prøverne blev evalueret med 67 paneldeltagere opdelt i fem paneler, hver med forskellige prøver. Smagninger fandt sted onsdag og torsdag (16 og 17), kun i morgen, den afdeling for industri og handel Garibaldi (CIC). Arbejdet fulgte standarder for International Organization for druer og vin (OIV) og Den Internationale Union af Winemakers (UIOE).

I hver udgave konkurrencen er vokset i antallet af registrerede prøver og deres repræsentativitet. 2011-2013 stigningen i antallet af mousserende var 12%, fra 231 til 259 prøver. Deltog i konkurrencen, efter de regler, mousserende - allerede på salg - naturlige, fra druer drue vitis i to kategorier: Mousserende anden gæring (Charmat og traditionelle), og Sparkling første fermentering (muscat).

Formidlingen af ​​resultater og levering af medaljer fandt sted i cocktail i aftes, 18 i CTG Sentinel Serra, i Park Fenachamp. Den bedste mousserende sorteret efter kategori, respektere grænsen på 30% af de tilmeldte blev tildelt.

Silvestre evaluere Tavares - Foto Credit (Gilmar Gomes)

ES 68 feinschmecker

Affonso Ritter - Bandeirantes Group og Journal of Commerce

Alberto Miele - Embrapa druer og vin

Alejandro Cardoso - Cia Piagentini

Alvaro Cezar Galvao - Divine Guide site

Amarildo Nespolo - Ministeriet for Landbrug, Kvæg-og fødevareminister

Anderson Schimitz - Amazon Group

André Donatti - Winery Campestre

Andreia Debon - Publisher nye cyklus (Bon Vivant)

Antonio Czarnobay - Bodega Czarnobay

Atila Zavarize - Hermann Wine and Vineyards

Bruna Cristofoli - Fire Trees Intelligence & Value

Bruno Motter - Winery Don Guerino

Carlos Abarzúa - Winery Geisse

Carlos Zanus - Salton Winery

Cedenir Fortunatti - Fante Beverage Industry

Christian Bernardi - Naturprodukter

Claudia Stefenon - Biotecsul

Daniel De Paris - Winery Don Candido

Darci Dani - Agavi

Delto Garibaldi - Laboratory Lavin

Dirceu SCOTTA - Winery Monte Lemos

Edegar Scortegagna - Luiz Argenta Fine Wines

Eduardo Milan - Cellar Magazine

Pippa Galon - Winery Monte Lemos

Elton Viapiana - Winery Viapiana

Fausto FilippoN - Laurentia Vineyards

Firmino Splendor - Cellar Splendor

Flavio Novello - Cooperative Winery Nye Pagt

Flavio Zilio - Aurora Cooperative Winery

Gabriela Poletto - IBRAVIN

Geyce Salton - Juice Vistamontes

Gilberto Pedrucci - House Winery Pedrucci

Gilberto Simonaggio - Miolo

Gilson BERSELLI - Courmayeur i Brasilien

Giseli Scopel - Winery Perini

Irenæus Guarnier Son - site de gode ting i livet og RBS TV

Ismar Pasini - Cooperative Winery St. John

Jefferson Nunes - Laboratory Enolab

Joice Seidenfus - Salton Winery

Jorge Cattani - Cooperative Winery Garibaldi

Jose Venturini - Winery Goes & Venturini

Juciane Casagrande - Hus Valduga Fine Wines

Jurandir Nosini - Aurora Cooperative Winery

Leandro Santini - Winery Perini

Luciane Daux - Journal News of the Day

Luciano Manfroi - IFRS-BG

Luciano Scomazzon - Chandon i Brasilien

Lucindo COPAT - Salton Winery

Renato Luiz Pozza - Stone Cellar Winery

Magnos Basso - Basso og mousserende vine

Marcel Miwa - magasin Prazeres da Mesa

Marco Salton - Winery Valmarino

Mark Carlesso - Hus Valduga Fine Wines

Mark Vian - Enovitis

Matthew Poggere - Famiglia Zanlorenzi

Mauricio Roloff - Ibravin og Pioneer Journal

Mauro Zanus - Embrapa druer og vin

Nelson Rotta Randon - Randon Laboratory

Neuri Bruschi - Veneto Mercantil

Paula Schenato - Aracuri Fine Wines

Philippe Mevel - Chandon i Brasilien

Ricardo Morari - Winery Peterlongo

Sergio De Costa - La Cantina Winery

Sylvester Tavares - Site Living Life, The Journal Gazette og Radio CBN i Vitória (ES)

Silvia Mascella Rose - Cellar Magazine

Thomas Bolzan - Society of Beverage Panizzon

Vanderlei Gazzi - Winery Gazzaro

Vanessa Stefani - Winery Geisse

Slutresultat:

For at downloade PDF http://www.clicrbs.com.br/pdf/15745326.pdf

På den første dag af blind vurdering af VIII brasilianske Sparkling Contest, sponsoreret af den brasilianske sammenslutning af Enology, Garibaldi (RS), havde vi gode overraskelser. Af 26 prøver (Metode Charmat og traditionelt - hvid og rosé) evalueres ved mit skrivebord - afsnit 3 under forsæde af Gilberto Pedrucci, (7) nævninge stemte - 1 "Gold Medal" og yderligere 7 "guldmedaljer".

Konkurrencen blev fuldt udstyret med edb, svarende til hvad der sker i de store internationale konkurrencer. En notesbog for hver korrekturlæser blev leveret. Foranstaltningen sikrer større fleksibilitet og sikkerhed, især i den delvise summen af ​​de notater, der udstedes af evaluatorerne.

I morgen vil deltage i anden runde af anmeldelser. Det endelige resultat, med navnet på de vindende prøver vil blive udgivet den fredag ​​aften.

Foto dommerbordet n ª 3

I dag jeg vende tilbage til Serra Gaucha, denne gang til at blive svoret på opfordring af ABE (brasilianske sammenslutning af ønolog), den 8. Contest brasilianske Sparkling, som vil vurdere på mellem 16 til 18, Garibaldi, 257 prøver af 68 selskaber MG, PE, PR, SC og RS

67 smagsdommere blandt vinproducenter og journalister, eksemplificeret i næste uge, den 16. og 17. oktober, 257 68 brasilianske mousserende vin producerende regioner i Minas Gerais, Pernambuco, Paraná, Rio Grande do Sul og Santa Catarina. Det er den 8. brasilianske Sparkling Contest, som integrerer Fenachamp 2013 Garibaldi (RS), der fremmes af den brasilianske sammenslutning af Enology (ABE). I 2011 blev 231 prøver indtastet af 70 vingårde. Formidlingen af ​​resultater og prisoverrækkelsen finder sted på 18. på 19h i cocktail, der skal afholdes på CTG Sentinel Serra, i Park Fenachamp.

I henhold til forordningen, deltager kun naturligt, mousserende druer drue vitis i to kategorier: Mousserende anden gæring (Charmat og traditionelle), og Sparkling første fermentering (muscat). Mousserende abonnenter er allerede til salg.

Den 8. Contest brasilianske Sparkling følgende standarder fra International Organization for druer og vin (OIV) og Den Internationale Union af Winemakers (UIOE), og derfor tildele den bedste mousserende sorteret efter kategori, respektere grænsen på 30% af de tilmeldte. Smagninger vil blive afholdt på den afdeling for industri og handel (CIC), i Garibaldi.

ES 67 feinschmecker

1 Affonso Ritter -. Bandeirantes Group og Journal of Commerce

2. Alberto Miele -. Embrapa druer og vin

. 3. Alejandro Cardoso - Cia Piagentini

. 4. Alvaro Cezar Galvao - Divine Guide site

. 5. Amarildo Nespolo - Ministeriet for Landbrug, Kvæg-og fødevareminister

. 6. Schimitz Anderson - Amazon Group

. 7. André Donatti - Winery Campestre

8 Andreia Debon -. Publisher Ny CILCO (Bon Vivant)

. 9. Czarnobay Antonio - Bodega Czarnobay

Atila 10 Zavarize -. Hermann Wine and Vineyards

. Bruna Cristofoli 11 - Four Trees Intelligence & Value

. Motter 12. Bruno - Winery Don Guerino

13. Carlos Abarzúa -. Geisse Winery

. Zanus 14. Carlos - Salton Winery

15 Cedenir Fortunatti -. Fante Beverage Industry

. Bernardi Christian 16 - Naturprodukter

. Stefenon 17. Claudia - Biotecsul

. 18. Daniel De Paris - Winery Don Candido

19 Dani Darci -. Agavi

20 Dario Crespi -. Distilery Union Maltwhisky

. Delto Garibaldi 21 - Laboratory Lavin

22 Dirceu SCOTTA -. Vineyards Monte Lemos

. Edegar Scortegagna 23 - Luiz Argenta Fine Wine Ltda.

24 Eduardo Milan -. Cellar Magazine

25 Pippa Galon -. Vineyards Monte Lemos

26 Elton Viapiana -. Viapiana Winery

. Fausto FilippoN 27 - Laurentia Vineyards

. Firmino Splendor 28 - Cellar Splendor

. Flavio Novello 29 - Cooperative Winery Nye Pagt

30 Flavio Zilio -. Aurora Cooperative Winery

31 Gabriela Poletto -. IBRAVIN

32 Gilberto Pedrucci -. Pedrucci House Winery

. Simonaggio Gilberto 33 - Miolo

34 Gilson BERSELLI -. Courmayeur i Brasilien

. Giseli 35 Scopel - Winery Perini

36 Irenæus Guarnier Son -. Website de gode ting i livet og RBS TV

. Ismar 37 Pasini - Cooperative Winery St. John

. Nunes Jefferson 38 - Laboratory Enolab

. Joice Seidenfus 39 - Salton Winery

. Jorge Cattani 40 - Cooperative Winery Garibaldi

41 Jose Venturini -. & Winery Goes Venturini

42 Juciane Casagrande -. Valduga Casa Fine Wines

43 Jurandir Nosini -. Aurora Cooperative Winery

. Leandro Santini 44 - Winery Perini

. Manfroi 45. Luciano - IFRS-BG

46 Luciano Scomazzon -. Chandon i Brasilien

. Lucindo COPAT 47 - Salton Winery

48 Magnos Basso -. Basso og mousserende vine

49 Marcel Miwa -. Magazine Prazeres da Mesa

50 Marco Salton -. Valmarino Winery

51 Mark Carlesso -. Valduga House Fine Wines

. Vian 52 Marcos - Enovitis

. Poggere Matthew 53 - Famiglia Zanlorenzi

54 Mauricio Roloff -. Ibravin og Pioneer Journal

55 Mauro Zanus -. Embrapa druer og vin

56 Nelson Rotta Randon -. Embrapa druer og vin

57 Neuri Bruschi -. Veneto Mercantil

. Schenato 58 Paula - Aracuri Fine Wines

. Philippe Mevel 59 - Chandon i Brasilien

60 Ricardo Morari -. Peterlongo Winery

61 Sergio De Costa -. Winery La Cantina

62 Silvestre Tavares -. Website Living Life, The Journal Gazette og Radio CBN i Vitória (ES)

. Mascella 63. Silvia Rosa - Cellar Magazine

64 Thomas Bolzan -. Society Drinks Panizzon

. Vanderlei Gazzi 65 - Winery Gazzaro

66 Vanessa Stefani -. Geisse Winery

. Vitor Manfroi 67 - ICTA / UFRGS

Snart kan du gå næsten i 3D af den bedste Châteaux i Bordeaux. Til glæde for elskere af Bacchus, har Google netop indgået et partnerskab med førende producenter bordaleses, som giver adgang ikke kun til ydersiden, men også inde i deres vingårde. Den første til at falde i netværket er den Lafon Rochet i Saint Estephe, som vil give surfere slentrer inde Château, for deres tanke, trommer og kælderen.

Kilde: Bacchus Magazine


Andre Manz blev født i den nordlige kyst af São Paulo, og i dag ejer en vingård vindende 2 af de 50 bedste vine fra Portugal og den eneste vin i verden trækkes fra næsten uddød drue Jampal producent.

Med sigte på at gøre for at nå deres brasilianske landsmænd skønneste mulige pris vin, André grundlagde Lusitanus Brands Import Commercial Ltda i Brasilien, som nu importerer disse brasilianske portugisiske vine med blod.


Længe siden, at fodbold karriere Andrew Manz færdig, og efter der revolutionerede brasilianske Fitness i Portugal i 90'erne, og i dag den førende på dette marked med en begivenheder selskab, en skole, en forlægger og en virksomhed rådgivning for fitnesscentre, blandt andre.

I 2004 Andrew og hans familie flyttede til Cheleiros, lidt fuld af historie og tradition landsby, på udkig efter et sted lidt mere og komme væk fra stress af Capital. Der er meget ivrige og lidenskabelig om fantastisk kvalitet af portugisiske vine, Andrew Manz indså det store tradition for at producere vin i landsbyen og besluttede at købe en lille forladt vingård. Vidste du lave vin til sig selv og deres venner!

Derefter 2 vinproducenter er flyttet ind i vingården for at identificere den type druer, der var der, og det var dér, at det hele begyndte ... de to eksperter var i stand til at identificere klynger af hvide druer, der voksede der! Forsket og fundet en forladt og var næsten uddød ved navn "Jampal" portugisisk drue. Andrew sagde, at ingen mere produceret denne drue, fordi det var meget produktiv og ikke var rentabel, når råder dig til at indlede disse vinstokke. Andrew sagde bare ikke interesseret, hvis den drue var rentabelt eller ej, og svarede: "Jeg ønsker ikke at producere for meget vin, jeg er at producere god vin!" Og så besluttede at prøve at lave vin fra denne drue. Resultatet var en vin, der overraskede alle for sin kvalitet og differentiering.

Andrew Manz var super begejstret hans opdagelse og kvaliteten af ​​sine vine og spillet begyndte at blive alvorlig, kloning og plante nye vinmarker, støtte de gamle landsby landmænd, dreje en stor regenerering projekt, der ikke kun druer, men også gendanne produktionen af ​​kvalitetsvine, der tidligere gav anerkendelse til denne romerske landsby. Até um museu do vinho André construiu!

O projeto foi crescendo e o reconhecimento da qualidade dos vinhos foi também crescendo cada vez mais. O místico “Dona Fátima”, o único vinho monocasta Jampal do Mundo foi considerado um dos 50 Melhores Vinhos de Portugal!

Mas André não parou por Cheleiros (Lisboa) onde produz os vinhos DONA FÁTIMA, POMAR DO ESPÍRITO SANTO, PLATÓNICO, MANZ ROSÉ (este último feito exclusivamente para o Brasil). André queria ter o melhor que Portugal oferece nos vinhos e avançou com produção de um vinho na Região do Douro MANZ DOURO (Medalha de Ouro MUNDUS VINI 2013) e na Península de Setúbal CONTADOR DE ESTÓRIAS (Eleito um dos 50 Melhores Vinhos de Portugal).

Esta é sem dúvida uma história de sucesso inesperada para quem saiu do Brasil há 30 anos ambicionando uma carreira no futebol, vira empresário de sucesso, descobre uma uva rara e agora retorna ao Brasil trazendo consigo premiações e vinho português com sangue Brasileiro!

I dag kolonnen leve det liv Nydelse Notebook & Co, for The Gazette, bringer en sag Serra Gaucha, bedste vine, vingårde, hoteller og hvor man kan finde gode fødevarer.