optimització de motors de cerca que presenti lloc web Email Extractor

Arxiu per a maig de 2013

La casa de subhastes Christie últim minut d'un Magnum 1962 ampolla de Romanée-Conti prestigiós vi (RDC) subhasta a Nova York sota la sospita de falsificació. L'actitud va ser elogiada per Aubert de Villaine, propietari de Domaine. Més detalls aquí .

Segueix-me -> Facebook | Instagram | Twitter | Linkedin | Ràdio CBN

Continuant a comentar sobre el recent viatge a Portugal, parlo avui en una visita a un bosc de sureres que la seva escorça "suro" és la matèria primera de suro tradicional. Portugal és el major productor del món, seguit per Espanya, Algèria, el Marroc, Tunísia, França i Itàlia, però amb una producció molt menor.

El suro es considera el soci més gran del vi. Si està malament, no segella correctament, tota la feina en els esforços de producció, tecnologia, màrqueting i vendes es van esvair.

En el tradicional tap de suro i altres mètodes existeixen per segellar el vi. El tap de suro aglomerat, més barat, de suro sòl i cola, tap de rosca - coneguda com "tap de rosca" el vidre i sintètic.

La raó per la recerca de nous mètodes de segellat de les ampolles de vi és l'ACT (tricloroanisol), un defecte que passa en els taps de suro. Vins TCA infectats són popularment anomenats "bouchonné" (llegiu "buxone"). Tot i això, el suro continua sent el més fiable i utilitzada pels principals productors de tot el món.

Quercus Suber, la surera, és un arbre de roure, i juntament amb el pi marítim, les espècies d'arbres predominants a Portugal, sent més freqüent a la costa de l'Alentejo i les muntanyes de l'Algarve. Va ser a causa de suro suro ha estat cultivat des de temps antics.

El seu creixement és lent; el primer despulla ocorre només en al voltant de 30 anys de vida, i succeeix el següent en 10 anys en intervals mitjans entre ells. És només la tercera i posteriors collites, que aconsegueix un suro amb característiques adequades per a la producció de taps de suro de qualitat. Això es coneix com "suro de reproducció". Algunes espècies arriben a viure uns 300 anys. Curiosament en aquest procés és la renovació de la pell, no causar cap mal, però la millora de la seva qualitat de cada retir.

Després de la retirada i el tall en forma de taulers, suro necessita descansar durant un màxim de sis mesos per després ser rentat. El següent pas és per cuinar en aigua escalfada a 95 0C. Després del bany, a pocs dies de descans i llest: vostè pot aconseguir el tall en la forma cilíndrica i ser anomenat tap.

En la producció de taps de suro, suro, s'utilitza en la producció d'aïllament tèrmic i acústic variada aplicació i també articles decoratius.

Segueix-me -> Facebook | Instagram | Twitter | Linkedin | Ràdio CBN

El rendiment de Miolo Wine Group a la Xina va aparèixer en l'edició del 29 de maig el Financial Times. Segons la publicació, el nucli està aconseguint el que moltes empreses brasileres aconsegueixen somni: venen productes xinesos que no es deriven de la soja o el mineral de ferro. L'article explica la història del celler, la seva ambició d'esdevenir un actor global i els reptes que han d'enfrontar per aconseguir això. També assenyala que, fins fa poc, els vins brasilers estaven vistes com un producte exòtic, la percepció que les empreses estan lluitant per canviar, que ja està succeint.

El corresponsal estranger Joe Leahy era a Kernel a l'abril i va ser rebut per Morgana Miolo, gerent de relacions internacionals de la companyia. El nucli és actualment el major exportador brasiler de vins. L'any passat, 560.000 ampolles van enviar a més de 30 països. A la Xina, l'empresa compta amb dues botigues exclusives a Xangai.

Segueix-me -> Facebook | Instagram | Twitter | Linkedin | Ràdio CBN

L'enòleg Dal Pizzol, Dirceu Scotta, és el nou president de la Unió Brasilera de Vitivinicultura (Uvibra). L'elecció es va dur a terme a la tarda del dilluns 27, a la Junta General d'Accionistes a la seu Dal Pizzol. Scotta s'ha compromès a presidir l'organització en el bienni 2013 - 2014, ple d'alè per enfrontar els reptes del sector vitivinícola.

Dirceu diu que el seu treball es centrarà en continuar els treballs iniciats en l'administració anterior, pel president Henrique Benedetti. Scotta veu la indústria necessitat lluitant per vi de baixa els impostos, treballat el Comitè d'Impostos. Entre els reptes, l'enòleg recorda l'enfocament del sector amb l'entitat. "Volem estar més a prop de la classe de vi, ja sigui a través de grups tècnics de treball per millorar la qualitat de la matèria primera, o la participació de l'empresa amb l'entitat", diu.

Aquest no és el primer compromís que l'enòleg porta al món del vi. Scotta ha servit dues vegades president de l'Associació Brasilera d'Enologia (ABE) en els anys 2004 i 2007. També va ser elegit l'any passat, Enòleg de l'Any. Ha treballat durant més de 20 anys com a enòleg de Dal Pizzol Fine Wines que no funciona només en el format de vins i escumants sinó que també coordina el procés de tast i la indústria del màrqueting.

Segueix-me -> Facebook | Instagram | Twitter | Linkedin | Ràdio CBN

, maior clube online de cervejas da América Latina El www.wine.com.br anunciar ahir la inversió en el comerç electrònic tenen una cervesa Niça http://www.haveanicebeer.com.br , més club de cervesa en línia a Amèrica Llatina

L'acord preveu una col·laboració operativa d'ample entre les dues empreses amb inversions i sinergies. Les dues companyies continuaran operant de forma independent, amb la gestió, la comercialització i els diferents equips. El vi segueix centrat en el segment de vins i el tenir una agradable cervesa segueix a terme amb el mateix estil i conceptes. La proposta consisteix a ampliar el negoci amb el saber fer del Vi - centre de distribució, la logística i la tecnologia - per accelerar el creixement de Have a Nice Beer.

El vi de l'objectiu entrada en col·laboració amb la Have a Nice Beer és contribuir al creixement de l'operació i propagar la bona cultura de la cervesa al Brasil. El club cerveses Tingueu Niça cervesa es beneficiarà de l'intercanvi d'informació, centre de distribució, la logística i la tecnologia, a més de rebre noves inversions de capital.

Amb aquesta primera inversió, el vi comença la seva expansió com una plataforma de negocis, ampliant la seva oferta als consumidors en segments relacionats i consolidar la seva posició de lideratge a Amèrica Llatina. Les dues empreses són líders en el comerç electrònic en els seus respectius mercats d'Amèrica Llatina.

El vi és el vi més importants del món i compta amb més de 70.000 usuaris registrats; També manté el club més gran de la signatura de vi del Brasil, ClubeW, amb 30.000 membres. El Vi distribueix la revista mensual amb una tirada de 85.000 exemplars. La companyia va ser fundada el novembre de 2008, amb la missió de popularitzar i simplificar el consum de vins fins al Brasil. L'oficina principal de l'empresa i el centre de distribució, CDW, es troben en Serra, Espírito Sant. També té oficines a St Paul.

El tenir una agradable cervesa és el club més gran de cerveses especials, amb més de set 1500 membres a tot el país. Fundada 15 maig 2011, la missió de l'empresa és difondre la bona cultura de la cervesa al Brasil. L'oficina es troba a St. Paul.

El club té Niça cervesa està dirigida pels seus fundadors, Peter Meneghetti, conseller delegat, Rafael Borges, director de màrqueting i Rodrigo Szteltzer, director d'informació. La companyia opera en un model basat en la selecció / curatela de cerveses especials i l'intercanvi d'experiències entre els "sommeliers de cervesa" i els seus associats. La idea és propagar un estil de vida, a través d'una revista mensual que presenta productes, informació sobre la cultura, la gent i la cuina.

Per Anselmo Endlich, CEO i cofundador del vi, "el tenir una agradable cervesa treballa amb els mateixos pilars del Vi i avui opera igual que el de la seva fundació. Aquest va ser un factor decisiu per a la inversió. Es basen en els mateixos pilars del nostre diferencial: la selecció, nomenament i lliurament. I se centra en la qualitat, així com nosaltres ", diu. Els fundadors de vi, Anselmo Endlich i Rogerio Salume, creuen en el fort creixement del mercat de la cervesa de l'especialitat, com ha vingut succeint amb el consum de vi del mercat ", va dir Anselmo.

"Estem encantats amb l'arribada de Have a Nice Beer. Aquesta és una unió important, perquè creiem en l'enorme potencial de creixement d'aquest sector al país i creiem que podem millorar l'èxit del negoci mitjançant el lliurament sempre una gran experiència per als clients. Aquest és un pas important en el nostre pla d'expansió nacional i internacional ", diu Rogerio Salume, president de vi.

Peter Meneghetti, CEO de Have a Nice Beer, diu que "sempre volen millorar el que ja fem perquè som inquiet, curiós i decidit. Així que ens vam anar a buscar el soci adequat que ens permeten tenir accés a una estructura operativa per seguir creixent i oferir cerveses més exclusius per al Club i llançar en breu una botiga web - botiga de compres a Internet. Aquest acord ens permetrà accedir a una gamma de serveis com ara l'estructura de les importacions, sistemes d'emmagatzematge, la plataforma d'e-commerce, call center i la logística de la informació i el lliurament. L'acord amb el vi és una sinergia que fa tota la diferència ".

Segueix-me -> Facebook | Instagram | Twitter | Linkedin | Ràdio CBN

Viatja a Portugal

Després de parlar sobre el Vinho Verd, Dão, Bairrada, en direcció a les delícies que parlaven de Piglet Bairrada, em vaig posar arran de les observacions formulades pel viatge parlant de més de les set meravelles de la gastronomia portuguesa, el formatge de la Serra da Estrela.

Per conèixer de prop, el bloc Viure la Vida va visitar la Quinta da Lagoa, un dels 16 petits productors "llicències", situat al poble de Canas de Senhorim, municipi Allà, (School Street, # 107 - email: - tel - 351 96 679 6448) que té una sortida de 8.000 lliures per any.

Allà, vaig ser rebut per Jorge Figueiredo, el coneixement profund de formatge Serra dóna Estrala i propietari de Cinquena. Figueiredo s'explica per la menor producció, la forma correcta d'apreciar i harmonitzar aquesta suposada delicadesa.

Producció

El formatge Serra da Estrela està fet de llet d'ovella bordaleiras, que tenen una baixa producció de llet, compensat per l'alt contingut de greix. La seva coagulació es realitza amb la flor de card. Les flors s'assequen, molen, es va diluir en aigua i s'afegeix a la llet. Es transfereix llavors a un mocador en un banc de metall, per a ser treballat manualment. No es fa amb una bossa de tela que es pressiona diverses vegades per eliminar el sèrum. La massa es transfereix a les formes que pressionen en una premsa mecànica per eliminar la major part del sèrum. A partir d'aquí comença a curar en una cambra freda. Al final del procés, l'interior del formatge es torna una pasta semi suau, mantegós, amb una fina escorça de color groguenc. La producció es porta almenys un mes. Només llavors es pressiona, empaquetats i venuts. Curació prolongada, per un o més anys, li permet trobar el formatge Serra da Estrela un sabor molt més intens, apreciat pels entesos.

Com reconèixer un formatge Serra da Estrela "legítim"

1 - Denominació d'Origen Protegida

2 - símbol europeu per als productes amb DOP

3 - Marca de certificació, amb número de sèrie. Es concedirà als productors per l'agència de certificació.

4 - caseïna Marca (foto dalt), amb número de sèrie. Es concedeix als productors, l'entitat responsable de la DOP ha dos formatges iguals amb el mateix número, pel que pot considerar-se una "empremta digital" que s'imposa en el moment de la producció, l'escorça es fixa - no és desmuntable. En la seva absència, un formatge no podran portar el nom de la Serra da Estrela.

Com gaudir de la taula

Feu que el sopar programada per provar les harmonies, el fill de Jorge Figueiredo, Peter, va ensenyar la forma correcta de tallar i gaudir d'un bon formatge Serra da Estrela. Segons Pere, tallar la coberta de formatge com es fa al Brasil, no és correcte.

La forma correcta de tallar és començar amb el tall per la meitat; i tornar a unir les dues meitats amb un drap (com ilustarda seqüència anterior). Així que mantenir la carpeta dins de la closca fins al pròxim ús. Si prefereix consumir més dur, que jo prefereixo; llescar 1 alternativament, i l'altra meitat i tornar a unir les dues meitats de la mateixa manera.

Una informació molt interessant és que com el vi, el formatge també li agrada "respirar r", de manera que al voltant d'una hora després de rodanxes serà encara millor.

Suggeriments

Amb pa o torrades, acomapnhado per un vi blanc més evolucionat o sense fusta vermella, Dan, si és possible. Sobre una llesca de pastís sec acompanyat d'una copa de porto. Per als formatges; la punta és amb mel, a la graella gratinat o al plat acompanyat de vi negre. Mantegós o curat (d'edat) també acompanyen rebosteria variada.

Manteniment i cura

Mira i giri el formatge sovint. La ventilació retarda l'aparició de floridura. Si modelar: Prengui el drap; passar el paper mullat amb aigua o oli. Si persisteix mullat amb aigua, raspar l'escorça amb un ganivet afilat i seuqe, i reemplaçar la tela. Per mantenir a la nevera poden ser congelats o trossejats. Anar descongelació per porció, en un lloc fresc per mesurar la gana.

Comercialització al Brasil

Prohibida per ingressar a Brasil per la manca de la certificació del Ministeri d'Agricultura, avui, després de completar una sèrie de sol·licituds d'òrgans es comercialitza lliurement aquí. Els preus per a la peça de 500 g rang de $ 125 a R $ 200.

Entendre més aquí:

Segueix-me -> Facebook | Instagram | Twitter | Linkedin | Ràdio CBN

Els Mestres de l'Institut del Vi va anunciar recentment l'entitat ha classificat 3 més recents, en ser un australià i dos nord-americans.

Alison Eisermann Ctercteko, Sydney, i Adam Lapierre San Francisco, va rebre un Màster en títol per primera vegada, mentre que Eric Hamer, Florida, és el quart membre de l'Institut per portar a la qualificació de Master of Wine i Màster Sommelier - els tres altre "mestre doble" són Gerard Basset, Doug Frost i Ronn Wiegand.

Penny Richards, director executiu de l'Institut, va felicitar els nous membres: "És amb gran plaer que donem la benvinguda als tres Masters of Wine en l'any del nostre 60 aniversari".

Master of Wine (MW) és una qualificació (no un títol acadèmic), emès pels Mestres de l'Institut del Vi al Regne Unit. La qualificació MW es considera generalment en la indústria del vi com un dels més alts estàndards de coneixement professional. Entendre més aquí .

Segueix-me -> Facebook | Instagram | Twitter | Linkedin | Ràdio CBN

El llegendari guitarrista Carlos Santana i Mumm Napa, un dels majors productors d'escumosos de Califòrnia, propietat de Champagne Mumm França, estan fent una dolça música de nou. Llança el escumant Mumm Napa Rose sobrenaturals, un homenatge a la llarga associació entre Santana i Mumm Napa. És la segona embotelladora produït a través de la col·laboració entre els dos.

El sobrenatural Rose 2006 disponibilitat (65 $) ha limitat i es pot trobar a Mumm Napa Celler i en línia en www.mummnapa.com .

Segueix-me -> Facebook | Instagram | Twitter | Linkedin | Ràdio CBN

Per invitació de Vanderlei Martins (Carone), el bloc Viure la Vida, va participar en un "sopar de vi", patrocinat per LVMH, propietària de marques de xampany Dom Pérignon. Per a això, el Wine Store Carone preparar una experiència inoblidable i sense precedents per primera vegada obert al públic al Brasil.

El tast va ser dirigida per l'ambaixador de la marca Dom Pérignon al Brasil, Romain Jousselin i Lucio Rossi (gerent comercial), que va presentar els quatre rostres de xampany: Dom Pérignom 2002 temporada de cultiu, collita Dom Pérignon 2003 - edició especial signada pel cineasta David Lynch, Don Pérignon Rosé collita 1999 una raresa i Dom Pérignon Rosé 1998 magnum verema (1,5 litres), considerat per Richard Geoffroy, el xef-de-cova de Dom Pérignon, la joia de la Maison.

Silvestre Tavares (Bloc Living la Vida) i Romain Jousselin (Ambaixador Don Pérignonno Brasil)

Romain Jousselin entre Júnior Carone i Lucio Rossi

Olicio Santana, Vanderlei Martins i el xef Arlette Nunes

Només 25 van ser convidats, on, a més de les quatre etiquetes emblemàtiques de Dom Pérignon, assaboreixen un menú exclusiu preparat pel xef Arlette Nunes, especialment preparat per acompanyar aquesta degustació únic seleccionat. La sensació era que realment, plats i vins van néixer l'un a l'altre, un veritable plaer.

Història

La història de Dom Pérignon el monjo, que en 1668 va ser nomenat per servir a l'Abadia d'Hautvillers, explica la història per accident "va descobrir el Champagne" - la segona fermentació a l'ampolla - Declarant coneguda frase, "Vine aviat! Estic bevent estrelles! ".

Producció

Preparat només en anys de collites excepcionals, la Cuvée Dom Perignon es produeix a partir de les varietats de raïm nobles de Chardonnay i Pinot Noir raïms procedents de vinyes seleccionats entre els millors "en brut" a la regió. Després d'una llarga criança en caves subterrànies (entre 6 i 8 anys), el xampany rep tota la seva finor i complexitat. Però, per aconseguir aquest sentit, el xampany ha, des del principi, una proporció que va del 40% al 60% d'aquestes dues raïms. Aquest és el límit, encara que la seva presència en conjunt (barreja de vins després de la segona fermentació es traduirà en xampany) és variable. Prop de 5 milions d'ampolles es produeixen cada anyada. El Pinor Meunier, casta permès a Champagne, no s'utilitza. També no s'utilitza bótes de roure en la producció.

Tovallons de lli Custom estaven esperant els convidats.

A la copa

Crec que qualsevol amant del vi li agradaria participar experiència inoblidable. A causa de l'ordre de treball s'indica Romain Jousselin, començant amb el nou cultiu, va ser possible avaluar el bol l'evolució de sabors i aromes i en conseqüència, el seu potencial d'envelliment. Ens van portar en un panorama del comportament futur de xampany Dom Pérignon, que l'estructura gran, a mesura que envelleix, es torna més complex i profund, conservant la seva frescor i estil únic.

Entenem com treballen les vinyes i també com vinificam, que l'ambaixador de la marca, es basa directament en la filosofia del monjo per la recerca de la perfecció en la preparació de xampany, valorant sobretot el rigor de la vinya, buscant el major potencial del raïm , assegurant de fer-ho.

Les anyades presentats, 2003, 2002, 1999 i 1998, totes, sens dubte, són veritables referències a un guàrdia de llarg i prometedor. Però si hagués de triar només un per comprar, seria la de 2003, no només pel potencial que té l'envelliment, sinó únicament pel plaer que em va donar aquell dia en el bol.

Sé que és un producte per a uns pocs a causa del seu preu, però t'asseguro que la satisfacció de gaudir és únic. Els que poden, no deixeu de provar.

Dom Perignon Vintage 2003 Brut - "edició especial signada pel cineasta David Lynch"

Inspirat pel poder de la creació de la idea, Lynch estava buscant referències en ficcions científiques per desenvolupar l'envàs. Les ampolles porten una capa metàl·lica, creat pel mateix realitzador, amb diferents colors.

En un bol mostrar un Perlage, florals i cítriques molt fines notes, destacant els torrats (fleca), a conseqüència d'un contacte prolongat amb el llevat. Un vi de cos mitjà, molt elegant, amb un gust molt fresc i mineral, amb gran acidesa i persistència eterna. R $ 749,80 - Nota: 95/100

Maridatge: 1ra entrada> Carpaccio de bacallà a la salsa de tomàquet sec especial

Dom Pérignon Rosé Vintage 2002 - Ampolla Magnum

Aquí comença ja present més evolució, ben perlatge, delicat, amb el nas ple d'aromes, amb fruita fresca, amb cítrics cruixent, entrellaçada amb delicades notes florals. En boca equilibrat, amb bona acidesa i un final llarg. Nota: 93/100

Maridatge: segona entrada> Goldan formatge, formatge grana padano, pernil espanyol i mini-vol-au-vents de babaganuche

Dom Pérignon Vintage 1999 - Una raresa

Coure Visual, ambre. El perlatge està molt bé, delicat i interessant. Alguns amb el temps, convertint-se en un vi tranquil. Un Champagne diferenciat, que malgrat els seus 14 anys de vida no ha perdut la frescor, i no la intensitat. Notes cítriques i fruits secs, amb llum toc dolç de llet, completen les sensacions d'aquest gran Champagne. Bé adegado, evolucionarà molt quiet a l'ampolla. Nota: 94/100

Dom Pérignon Rosé Vintage 1998 - Ampolla Magnum

Considerat per Richard Geoffroy, el xef-de-cova de Dom Pérignon, la joia de la maison, la collita de xampany rosat el 1998 és una elecció perfecta de raïms blancs que complementen un saldo de fort caràcter del raïm, seguit de vuit a deu anys d'envelliment en els soterranis. Sublim! Peleu les cebes Visuals, escuma cremosa, ben Perlage i riquesa aromàtica i saborosa de Dom Pérignon Rosé fan un xampany especial. Refrescant i sedós. Nota: 93/100

Maridatge: Plat Principal> medalló de salmó en mantega d'herbes acompanyat de musselini de baroa

Maridatge: "vi de Porto" - Postres> crema tartelette grega amb xarop de fruites vermelles.

Segueix-me -> Facebook | Instagram | Twitter | Linkedin | Ràdio CBN

Mantenint la tradició d'anys anteriors, l'esdeveniment comptarà amb ponents d'alt nivell, amb els representants d'Amèrica del Sud i Europa

El Expovinhos Victòria 2013-5 ° Saló Internacional de Victòria Vi, celebrada Federació de Comerç de l'Esperit Sant (Fecomercio-ES), té en els seus dos dies sis converses amb alguns dels enòlegs més reconeguts al món. El programa preveu dues conferències simultànies a 17h i una altra a les 18:30 els dies 12 i 13 de juny. Noms com David Bavesrtock, Portugal, Álvaro Espinoza i Camillo Viani, Xile estan entre els oradors.

La participació en les conferències es limita als que van comprar els seus bitllets per a l'esdeveniment. El nombre de places és limitat i s'omplirà per ordre d'inscripció, que es pot fer trucant al 3319-8110.

Calendari de conferències

Dia 12-06

17h a 18h - L'Auditori - David Bavesrtock (Vinicola Spur i Quinta dos Murças - Portugal)

17h a 18h - Sala B - Alvaro Espinoza (vins orgànics i biodinàmics Kuyén / Antyal - Xile)

18: 30-19: 30 - Auditori A - Thomas Roquette (Quinta do Crasto - Portugal)

Dia 13-06

17h a 18h - L'Auditori - Camillo Viani (Celler Chilcas - Xile)

17h a 18h - Sala B - Euclides Penedo (Celler Penedo Borges - Argentina)

18: 30-19: 30 - Auditori A - Felip Muller (Vina Tabali - Xile)

Servei:

Victòria ExpoVinhos 2013 - 5è Saló Internacional del Vi Victòria

Data: 12 i 13 de juny

Lloc: Saló de Itamaraty

Més detalls:

http://www.vivendoavida.net/index.php?s=Vit%C3%B3ria+Expovinhos

Segueix-me -> Facebook | Instagram | Twitter | Linkedin | Ràdio CBN