søgemaskineoptimering indsende website email emhætte

Arkiv for marts 2013

Paolo Basso Schweiz blev valgt på fredag, den bedste sommelier i verden i Tokyo, efter en opslidende konkurrence, hvor han stod over 56 kandidater fra 54 lande.

Efter at have tilbragt onsdag og torsdag til to batterier, Basso var den mest overbevisende i sin viden om vin, deres service og deres præsentation.

Organiseret på Tokyo International Forum Teater, den endelige var omhyggeligt organiseret at udfordre evne kandidater med fælder, røde sild og overraskelser gennem seks begivenheder.

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd blog-side leve livet på Facebook

Artikel offentliggjort i dag, 29/03, i Notebook Pleasure & Co. - The Journal Gazette

For de fleste mennesker, især de kristne, påske minder møde i familien, hvilket resulterer i den traditionelle udveksling af chokoladeæg, symbol på genfødsel af livet. Men hvorfor ikke tage denne tid til at omfatte vin på bordet og spille for at harmonisere.

Selv om de er traditionelle ingredienser i vin og chokolade påske periode er normalt ikke indtages sammen. Dette skyldes, at kombinere dem kræver en vis pleje, men resultatet er værd at bringe unikke oplevelser og behagelige overraskelser for de mere eventyrlystne. For at sikre en vellykket kombination foretrækker chokolade med højt indhold af mindst 60% kakao, eftersom højere denne procentdel, det lavere fedtindhold, og er mindre sød chokolade. Derfor mindre sød at være den vin - som muliggør en harmonisering med tørre og godt strukturerede etiketter.

Chokolade med en højere koncentration af kakao, over 50%, passer godt med mange typer af rød, uanset om de er unge eller fyldig og velstruktureret, helst med sort Cabernet Sauvignon og Shiraz. Hvis chokoladen er op til 70% kakao i sin sammensætning, forslaget er tørre røde mærker på god struktur og uden at passere gennem træ, som unge Merlots. Over denne procentdel, at tip er at vælge en rødvin med lys, der passerer gennem træ, i et brud med Cabernet og Merlot.

For dem, der ikke giver op af de sødeste chokolade, traditionelle, forslag er sødere eller hedvin. Min indstilling er Port, Ruby Port, som angiver producent C. Da Silva - Dalva, til den vidunderlige Late Bottle vintage-LGW - Quinta do Crasto. Hvis chokoladen er tørret frugt, en Tawny går bedre. Den Perini Eden, en befæstet hvidvin, fremstillet af en kombination af aromatiske fine druer med en høj grad af modenhed er en anden mulighed. Langvarige ophold i egetræsfade - op til 20 år - giver det en rav farve, udtalt aroma af honning og svesker, og delikat smag. Det er ideelt med desserter baseret chokolade eller endda en pæn påskeæg, endnu lavere procentdel af kakao.

Den muscat mousserende vin er også et godt alternativ til at ledsage påske slik. Chokolade fyldt med citrusfrugter, for eksempel, kan harmoniseres med muscat mousserende. Samme erklæring gælder for de hvide chokolade, fordi de er mere fede og boblerne og surhedsgrad af mousserende hjælp "rydde op" sproget ". Mousserende Muscat er et wildcard i matchende slik og tjener som nem og præcis valg, især for lighteren.

For chokolade med hasselnød eller spiritus, spidsen er Moscatel af Setubal, de Thásos, der har frugtagtig og med stor friskhed smag. For chokolade med mere end 50% af kakao til en ekstra brut mousserende kan opfylde opgaven med at forberede den næste bid.

Vine angivet ved kolonne:

Perini Eden

Den brasilianske Hvidvin Fortified Perini er lavet af en kombination af aromatiske fine druer med en høj grad af modenhed. Langvarige ophold i egetræsfade giver det en rav farve, udtalte aromaer af honning og svesker, og delikat smag. Alc 16,5% - 500ml - R $ 32,00 - Hvor at finde: Carone - Bemærk: 87/100

C. Da Silva Dalva Tawny

Vin har en rav gul farve på grund af sin lange aldring i egetræsfade. Det har aromaer der vækker rosiner frugt og også et let anstrøg af vanilje. På ganen har den en behagelig smag med lykkeligt gift alkohol. Alc 19% - 750 ml - R $ 79,00
- Hvor at finde: Ville du Vin - Bemærk: 88/100

Thasos Moscatel de Setubal 2008

Med en gul farve, klar. Intens aroma med noter af appelsin, nødder, honning og vanille nuancer. I munden er frugtagtig, blød, med god friskhed og vedholdenhed. Alc: 17% - 750 ml - 100,00 dollar
- Hvor at finde: Flavors og Delights (3084 6034) - Bemærk: 88/100

Port Quinta do Crasto LBV 2006

Lavet af et enkelt usædvanligt god høst, dette LBV fremstillet af mere end 30 sorter af druer fra gamle vinstokke. Præsenterer aroma af tørret frugt og fløjlsagtig konsistens. Meget afbalanceret. Alc: 19,2% - 750 ml - R $ 126,00 - Hvor at finde: www.wine.com.br - Bemærk: 90/100

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd blog-side leve livet på Facebook

I CBN Daily torsdag (28), ledet af Geraldo Nascimento, sagde i Minute Vin som arbejde af vin broderskaber, og hvad du skal vide for at deltage i en Audio :. .

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd blog-side leve livet på Facebook

En producent i byen Cejkovice, Tjekkiet, skabte en kæmpe flaske, med mere end to meter høj og 200 liter drikke. Torsdag, en repræsentant for Guinness, Bog Records, gik til stedet for at måle den store og bevist: det er den største flaske vin nogensinde er skabt i Tjekkiet. En post i landet, i det mindste.

Ekstra

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd blog-side leve livet på Facebook

Den nationale vinindustri reageret negativt på valget af champagne, da VM officielle drink 2014. Beslutningen om FIFA udelader produktet b Spørgsmålet blev drøftet på tirsdag (26.3) under et møde i Landbrug for den parlamentariske front (FPA), som blev overværet af byrådsmedlemmer i gaucho by Garibaldi, fandt National Capital mousserende. James Ferranti (PP) og Leandro Delazeri (PP) bad om støtte til medlemmer i kampen for optagelse af mousserende blandt sponsorerne af turneringen. "Vi er nødt til at være snæversynet som andre lande er, og stræber efter at fremme den brasilianske mousserende" sammenfattet Ferranti.

Den FPA udtrykte formelle støtte til forslaget, og vil starte en mobilisering af Statens kontor formandskabet for republikken for at anmode om indføjelse af mousserende produceret i Serra Gaucha i VM festligheder. Kongresmedlem Jerome Goergen (PP-RS) kritiserede forslaget, sagde det var noget vrøvl.

"Der er ingen måde, vi gør ikke oprør til en rapport af denne art. Nyd et udenlandsk produkt i en offentligt finansieret penge begivenhed er noget uacceptabelt, især for en højt værdsat sektor på internationalt niveau, og at brug for vores støtte, "svarede den parlamentariker.

Også i 2012, Jerome begyndte en bevægelse til forsvar for national vin som officiel sponsor af World Cup, vindende initiativ, der blev støttet af Sports minister Aldo Rebelo.

"På det tidspunkt vandt vi tvisten med den chilenske vin. Nu, lad os starte en national bevægelse for at vise til præsident Dilma Rousseff har vi brug for at benytte lejligheden til at oplyse, hvad vi er bedst til, "ratificeret parlamentariker.

Ifølge Winery Stamdata 2011, Rio Grande do Sul samler 751 vingårde (private og kooperative), små, mellemstore og store. Sammen behandlet omkring 700 millioner kilo druer i 2012. Ifølge Unionen af ​​Rio Grande do Sul Vin Industries (Sindivinho-R'er), disse selskaber genererer omkring 3.300 direkte arbejdspladser.

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd blog-side leve livet på Facebook

Med et innovativt koncept, Tato Vicentini Champagne Store ( ) ankommer i landet med forslaget om at være den første e-handel med speciale i champagne.

Fornuftig portefølje, med mærker som Dom Perignon, Moët & Chandon, Veuve Clicquot, Krug og Ruinart selskabet vil tilbyde ikoniske mærker, såsom den mystiske flaske Dom Pérignon Vintage 2003 og begrænset oplag som Moët gaven.

Webstedet for vingården har også specialafgrøder, med en enestående samling af sjældne årgange. Ud over sofistikeret mappe drik, vil selskabet markedsføre produkter med forskellig emballage og tilfælde af egne mærker, med tilbehør som briller, kølere og indkøbsposer.

Den online butik har sit distributionscenter ligger i Porto Alegre / RS, og opfylder alle Brasilien. Leverancerne vil blive drevet af TAM CARGO via lufttransport, med en løbetid på op til tre arbejdsdage for kapital og seks interiør.

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd blog-side leve livet på Facebook

I mandags deltog jeg i en lækker smagning med chilenske vine fra vingården Santa Ema, sponsoreret af den importerende Vinoteca Brasilien i Enotria. Til at ledsage vinene, Simey Santos (butiksejer) udarbejdet en dejlig grill, komplet med nederdel steak og rack af lam. Grillet kød på niveau med gode steakhouses i byen.

Historien om Viña Santa Ema har sin begyndelse i 1927, da Peter Pavone Voglino forlod sit hjemland, den berømte vin regionen Piemonte i Italien og immigrerede til Maipo Valley, Chile.

Tre var de af Mr. Pavone valgt til deres afgrøder sorter: de europeiras Cabernet Sauvignon, Merlot og Sauvignon Blanc. Disse druer blev solgt til veletablerede chilenske vingårde i mere end 20 år, indtil han besluttede sammen med sin søn, Felix Pavone, skaber nu prestigefyldte Viña Santa Ema. Siden starten har virksomheden fokuseret på at producere vine af høj kvalitet.

De geografiske og geologiske forhold i Chile giver den høje kvalitet af sine vinmarker og vine. Intensitet i planteforædling aroma og koncentration er nogle af de vigtigste elementer i de chilenske terroir vine stammer, så karakteristisk også Santa Ema vine. Er produceret under den løbende overvågning af sin ejer, der kan lide at deltage i produktion og ledelse af selskabet, med bistand fra et team af professionelle og erfarne unge samarbejdspartnere.

I øjeblikket er den gennemsnitlige produktion når 500 ha, der er beplantet med Cabernet Sauvignon, Merlot, Carmenere, Cabernet Franc, Syrah, Malbec, Chardonnay og Sauvignon Blanc, over 60% i Valle de Maipo og 40% i Valle de Rapel.

Tjek nogle etiketter smagt nedenfor:

Santa Ema GRAN RESERVE MERLOT 2009 - Grape: 100% Merlot - Region: Valle del Maipo - Chile - 13,2% - 8 til 10 måneder i egetræsfade - R $ 69,00 - Bemærk: 89/100

  • Visuel rubin, med aroma af røde frugter, vanille, læder, chokolade og krydderier. Ganen med bløde tanniner, god syre, let at drikke og at behage.

Santa Ema AMPLUS ONE Carmenere 2008 - Grape: 75% Carmenere / Syrah 20% / 5% Carignan - Region: Valle del Cachapoal - Chile - 14% - 12 måneder i egetræsfade - R $ 112,00 - OBS: 88/100

  • Visuel granat, næsten uoverstigelige, modne aromaer af røde frugter, cedertræ, med chili og balsamic hånd. Tør smag, god krop; god balance mellem syre og alkohol og bløde tanniner.

Santa Ema AMPLUS Cabernet Sauvignon 100% 2008 - Druer: 100% Cabernet Sauvignon - Region: Valle del Cachapoal - Chile - 14% - 12 måneder i egetræsfade - R $ 116,00 - NB: 89/100

  • Visuel rubin næse med intense noter af røde frugter, urteagtig og en behagelig menthol. Ganen med god krop. God syre, elegante, afbalancerede og bløde tanniner. Eftersmag af røde frugter, træ og krydderier. Gennemsnitlig vedholdenhed.


Santa Ema AMPLUS Carignan 2007 - Grape: 100% Carignan - Region: Valle del Cachapoal - Chile - 15% - 15 måneder på egetræsfade - R $ 136,00 - NB: 90/100

  • Visual lilla, let toning glasset med Frank aroma med masser af røde frugter og sort, med balsamico hånd. Ganen er struktureret, god balance mellem syrlighed og indhold af alkohol og bløde tanniner. Vin med lang vej forude.

Santa Ema GRAN RESERVE PREMIUM CATALINA 2009 - Druer: 75% Cabernet Sauvignon / Carmenere 18% / 7% - Cabernet Franc - Region: Valle del - Cachapoal - Chile - 14% - 14 måneder på egetræsfade gennem 12 måneder i flasken - R $ 169 00 - Bemærk: 91/100

  • Visuel rubin, med intens aroma, masser af frugt, kirsebær, balsamico hånd, nogle chokolade; blomsteragtige noter, krydderier og vanille. Smag tør, stout, med stor surhed, afbalanceret med alkoholindholdet. Mærket tanniner men meget fint. Stor koncentration af smag. Vedvarende. Tynd!

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd blog-side leve livet på Facebook

Næsten 200 år siden begyndte at tale om fordelene ved vin: Rødvin er en gave drink i flere tabeller og har gavnlige egenskaber for sundheden. Men det tager en masse viljestyrke til at passe til den anbefalede indtag af to glas om dagen, lol. Se 18 gode grunde til at forbruge en god vin.

Forhindrer cellulær aldring - (1/18) - Vinen indeholder meget gavnlige stoffer for sundheden for hele kroppen; Flavonoider, resveratrol, polyphenoler, anthocyaniner, phenolsyrer; er alle stoffer, som virker mod de frie radikaler, den vigtigste årsag til ældning af humane celler.

Forhindrer Diabetes - (2/18) Den kilde til antioxidanter i rødvin synes at kunne reducere insulin niveauer i blodet og dermed bidrage til diabetespatienter. Dens virkelige effektivitet stadig at blive testet, men undersøgelser offentliggjort hidtil viser, at resveratrol hjælper med at kontrollere sukker i blodet.

Forebygger kræft - (3/18) Rødvin indeholder stoffer, der virker på celler på en særlig måde: hvis du drikker en lille overlevelse af disse processer accelereres, og omvendt, hvis den mængde vin i kroppen øger ødelæggelse af selv celler. Denne mekanisme forebygger kræft, fordi "lærer" celler bogstaveligt dør i tilfælde af fare.

Forhindrer kolesterol - (4/18) Ved du, hvad er den "franske paradoks"? Det er navnet på en given kendsgerning ernæringsmæssige i Frankrig og ikke passer med nogle etablerede teorier ernæring: Selv om den franske spise en masse animalsk fedt, hånd lider kolesterol. Hvordan forklarer du dette fænomen? Med indtagelse af rødvin er rig på antioxidanter og resveratrol, som vasoprotective forhindrer lipidmolekyler deponeret og tilstoppede årer og dermed kolesterol i blodet er reduceret.

Vil gøre dig klogere - (5/18) En undersøgelse foretaget af psykologer har vist, at med moderat forbrug af vin øger hjernens stimuli, både hvad angår kvalitet og hastighed. Reaktionstider faldt med 25% og øger kreativiteten i 50% af det, vin-intelligens forholdet går begge veje: Nogle undersøgelser har vist, at mennesker med en højere IQ indtager mere alkohol end dem med en lavere score . Du skal dog ikke begynde at drikke vin vil blive mere intelligent end dig. Desuden druk ødelægger hjerneceller irreversibelt.

Hjælper fordøjelsen - (18/06) Sukker, den stimulerende virkning af alkohol og vin smag hjælper det gastrointestinale system til at fungere på optimal ydeevne. Derfor moderat vinforbrug hjælpemidler fordøjelsen og forhindrer visse lidelser, såsom irritabel tyktarm.

Hjælpe dig med at tabe - (7/18) alkoholen i vinen har en beroligende virkning på maven og hjælper med at fjerne følelsen af sult i løbet af et lavt kalorieindhold kost. Men husk, at vin indeholder 70 kalorier pr 100 ml: Ved beregning af daglige kalorier du indtager glem ikke at skrive glas vin du nyder middagen.

Beskytter hjertet - (8/18) er rig på antioxidanter og polyphenoler, vin, især rødvin, beskytter hjertet sundhed, en af de vigtigste organer i vores krop. Vinen er en fremragende vasoprotetor og har flere fordele: chancerne for at lide et slagtilfælde, hjerteanfald eller hjertesygdom reduceres ved at spise to glas vin om dagen, helst indtages under måltider.

Hjælp rygere - (9/18) Rygning er skadeligt for helbredet. Men hvis du ikke kan stoppe, kan du begrænse de skader bevise rødvin, da det hjælper til at spile de vener og arterier. Derved undgår mulig blodprop.

Forhindrer nyresten - (10/18) Vinen forhindrer dannelsen af nyresten, men kun, hvis de indtages i små mængder. På grund af sin antioxidant egenskaber og alkaliserende "oprenset" urin.

Forhindrer Alzheimers sygdom - (11/18) Resveratrol, findes i rødvin, beskytter hjernecellerne dermed undgå indtræden af Alzheimers sygdom. Men vi bør ikke misbruge denne drik: overskydende alkohol ødelægger synapser og begrænser passagen af ​​elektriske impulser i hjernen. To glas vin om dagen beskytter grå stof, igen, kan forårsage uoprettelige skader.

Fighting hypertension - (12/18) Vin er en meget effektiv antikoagulant, der hjælper i alle tilfælde af hypertension ved at afslappe arterier og vener. Resultatet af denne synergi, reducerer risikoen for slagtilfælde, slagtilfælde og hjerte.

Forhindrer åreforkalkning - (13/18) Tak til resveratrol, en kraftfuld antioxidant, moderat forbrug af vin forårsager arterierne til at genvinde deres form og funktion.

Reducerer dødelighed - (14/18) Det er paradoksalt, men drikke vin øger den forventede levetid. Naturligvis taler vi om en moderat forbrug af højst to glas vin om dagen: Med dette beløb, det antal stoffer med nektar af guderne, kan forbedre den generelle sundhed i kroppen og forlænge levetiden af ​​mennesker med medium-lavt forbrug. I stedet misbrug af alkohol i vin og generelt reduceret forventet levetid (på grund af skrumpelever, ulykker, slagtilfælde ...)

Det er en fremragende anti-inflammatorisk - (15/18) Resveratrol kommer i spil igen: dette stof, og har en stærk antioxidant, fungerer som en naturlig anti-inflammatorisk. Faktisk hæmmer forekomsten af ​​to molekyler (sphingosin og phospholipase D) med ansvar for farlige infektioner forårsager en betydelig inflammatorisk tilstand i organismen.

Også et antibakterielt - (16/18) tilstedeværelsen af polyphenoler, resveratrol, er ved at blive undersøgt for at forstå, hvorfor de har denne antibakterielle evne. Faktisk ser det ud til, at vin er nyttige i at fjerne bakterier som Salmonella og Shigella, der er ansvarlige for diarré og feber.

Socialize - (17/18) Et glas vin på middag med venner eller til en fest skaber et gunstigt miljø. Vi føler mere afslappet og frygtsomhed viger for større sikkerhed. For hundrede og syttende gang, husk det anbefales ikke at overskride de "anbefalede dosis" vin: Der vil være mere venlige efter fire skåle. Desuden har andre gæster ikke nyde med dine billeder, efter alkoholisk eufori.

Fare for overdreven indtagelse af vin - (18/18) Vinen har en anerkendt funktion: det har en god smag, og smag lækre smag nydes af alle. Dog bør man tage hensyn til de fordele, som vi har diskuteret hidtil, opstår, når forbruget er reduceret til én eller højst to kopper dagligt. Doserne varierer i individer, køn og alder. Under alle omstændigheder er den generelle regel er at undgå for stort indtag. risiko for overforbrug af vin og alkohol grupper er forskellige: hjerteanfald, slagtilfælde, faldende hypertension, skrumpelever, mavekatar, hjerne, depression, angst, seksuel dysfunktion, impotens, tumorer, diabetes. Så prøv ikke at overskride den anbefalede dosis på to glas vin om dagen, og drage fuld nytte af fordelene ved sikkert at drikke.

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd blog-side leve livet på Facebook


Den Routhier og Darricarrère vin, South Rosenkrans - Gaucho kampagne - er en af de 10 finalister i Winestars World-konkurrencen afholdes i forbindelse med Prowein i Düsseldorf, Tyskland, en af de største messer i sektoren.

Konkurrencen vurderer, udover kvaliteten af ​​den vin, spørgsmål som emballering, ledelse, indkøb, vinfremstilling, prisstrategi, marketing og forretningsplan og sikrer adgang til de globale markeder.

Valg af vin er den del af denne Red - Routhier og Darricarrère-, kommenterede jeg på bloggen, en samling af Cabernet Sauvignon og Merlot, der innoverer gennem sin etiket med en masse kreativitet og vovemod.

Den sidste fase af konkurrencen blev præsenteret levende tirsdag 26. marts hvor otte af de største købere af Europa ved de 10 finalister.

Den Routhier og Darricarrère blev oprindeligt klassificeret blandt de 100 bedste mærker, senere blandt de 20 finalister, og nu kommer det sidste skridt, hvor det vil blive præsenteret for dommerne en video med en kort historie om vingården og detaljer om rødvin.

Den store gevinst på denne konkurrence er indsættelsen af ​​brandet til en verden af ​​de største aftagere af Europa.


Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd blog-side leve livet på Facebook

Hvad at tale om chilenske vine? Efter min mening bliver bedre. En af mine favoritter. Denne præference blev forstærket i sidste uge på en prøvesmagning arrangeret af vin med tilstedeværelsen af José Canepa, ejeren af en af de ældste vingårde i Chile, Viña Canepa. Den harmoniserede middag fandt sted i Salsa Beach, som er i Shopping Day By Day - Singing Beach, omgivet af store barer og restauranter.

José Canepa Vaccarezza (tv) og Juan Pablo Mozo (Export Manager)

Ligesom andre vingårde i regionen, Viña Canepa - som det hedder på spansk - har også sin oprindelse knyttet til Første Verdenskrig, hvor mange europæiske landmænd kom til Sydamerika i jagten på bedre vilkår for at leve.

Således fra Italien, ankom Canepa familie i Chile i 1914, i hvert fald påvirket af usikkerheder og skuffelser i sit hjemland. Grundlaget for vingården, dog kun fandt sted i 1930, da Joseph Canepa Vaccarezza startede drue plantager på familiens jord.

Fra begyndelsen har Canepa spillet en meget vigtig rolle i moderniseringen af ​​vinproduktionen i Chile, en af ​​pionererne inden for Zinfandel, Pinot Noir og Chenin Blanc vine, ud over at være den første producent i Chile at ansætte kontrolleret temperatur i kar rustfrit stål til fermentering af sine hvide vine. Vingården blev berømt for at præsentere en balance mellem gamle verden tradition og modernitet af den nye verden i produktionen af ​​deres etiketter, vinde international anerkendelse, modtaget flere priser.

I årenes løb og med anerkendelsen erhvervet har Canepa vingård udvidet og i dag vinstokkene er i fire chilenske terroirs: Maipo, Rapel, Curico og Casablanca.

Canepa Private Reserve Sauvignon Blanc 2011 - Sauvignon Blanc (100%) .- 13% - Casablanca Valley - 6 måneder i rustfrit stål - R $ 45,00 - Bemærk: 88/100 - Wine

Lysegul look, mineralske aromaer, frugtagtig, med en "Caja" indlysende. Ganen er meget frisk, med en livlig og velafbalanceret syreindhold. Var harmoniseret med fisk fingre. Very nice!

Finísimo Canepa Cabernet Sauvignon 2011 - Chile - Colchagua Valley - Druer: 85% Cabernet Sauvignon og 15% Syrah.- 14% - 12 måneder i franske egetræsfade - R $ 70,00 - Bemærk: 90/100 - Wine

Visuel rubin meget intens, med lilla, klare, lyse refleksioner. Aroma af modne røde frugter (blommer), ædle eg, chokolade, karamel og glasbund, kaffe. Ganen med stor krop, god balance mellem syrlighed og alkoholindhold; garvesyre, med god kvalitet tanniner. Modne røde frugter, eg, røg.

Ribs svin til barbecue sauce

Efter en ødelæggende jordskælv i Chile i 1939, der ødelagde vinmarkerne i Maule Valley-regionen, opfordrede regeringen genbeplantning, ved hjælp af en ny sort, Carignan, med fransk oprindelse kimplanter importeret fra Argentina. Godt tilpasset til det lokale klima, druen dækkede anden halvdel af sidste århundrede i den mest skøn. Da dette er en lunefuld sort: at give kvalitetsvine, har lav indkomst, og sine vinmarker skal være ældre, med mindst 30 år.

Canepa Genovino Carignan 2008 - Chile - Maule Valley - Carignan (100%) - 14,5% - 14 måneder i franske egetræsfade - kr ledig - Bemærk: + 91/100 - Vin

Visuel rubin med lilla, klare og lyse refleksioner. Duften begyndte lukkede, at med tiden åbnede skål med masser af røde og sorte frugter med balsamic hånd. Ganen er struktureret, god balance mellem syrlighed og indhold af alkohol og bløde tanniner. Vin med lang vej forude.

Scalopes grillet med sauce af urter + citronsyre champagneproplukke risotto PARISE balsamico

Crasto Black Label Finest Reserve Port - Portugal - Douro - Old Vines - 20% - mellem 24 og 48 måneder på egetræsfade - Bemærk: 87/100 - R $ 57,00 - Vin

Visuelle intens rubinrød frugt aroma ledsaget af træ, meget intens. På ganen viste god syre, afbalanceret alkohol, blødhed og stor krop. Perfekt matching med dulce de leche + gorgonzola.

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd blog-side leve livet på Facebook