оптимизация за търсещи машини представят уебсайт Email Extractor

Архив за февруари, 2013

Испанските вина са модерни, трудно да не се харесва. Формулата за успех е проста, те са добри и евтини.

Избраният за последното състезание виното, на Монте Toro Joven 2010 , идва от DO (наименование за произход) Торо, който въпреки че е сравнително нов в начина на живот, то със сигурност е една област, за да се спазват. Вече произвежда страхотни вина. Поради ниските доходи, липсата на дъжд, и в широк температурен диапазон, позволява идеално гроздова съзряване. The Темпранийо Гроздето се справи много добре там, произвежда по-тъмни и по-танинови вина, че на Rioja, които могат да имат повече потенциал за отлежаване.

Fast Show Nero Sephia направено от приятел Флавио Maraninchi

Лична рейтинг: ST (88) - 100% Темпранийо - Испания Торо - R $ 60,00 - Къде да намерите в Victoria: Zanatta Wine Store - Вносител www.madribras.com

Visual наситено червено с лилав кант. Open нос, с нотки на зрели червени и черни плодове, дим, светлина, предназначени за печене с минерална фон. Вкусът показа добро тяло, мек и с добра свежест. Hot. Видни плодове. Добра устойчивост. Това вино върви добре с колбаси, паеля и барбекю. С калмари ризото по-горе се е представил добре.


Следвайте блога живея живота на Twitter

Насладете се на блог страницата живея живота на Facebook

Сайтът на изба Magazine публикува днес една история за любителите на виното, които също са любители на един добър филм. Той изброени пет от най-добрите филми, които разкриват, че напитката. Вижте по-долу:

Отбивки: Може би най-спомни филма, когато става дума за вино, Отбивки разказва историята на двама приятели, един от тях в своя ергенско парти, което прави една обиколка на калифорнийските винарски изби. Той беше този филм, който помогна Pinot Noir да се превърне в САЩ Stars.

Mondovino: Филмът, съвместна продукция на Аржентина, Франция, Италия и САЩ и режисиран от Джонатан Nossiter прави изследвания на глобализацията, и виното, както е на заден план. Казва на "войната" между произвеждащи семействата на вина, особено в Калифорния и Бургундия. Той бе показан на фестивала в Кан, номиниран за Златна палма, и номиниран за Сезар в Европейския категорията филм.

A Good Year On дълго, с участието на Ръсел Кроу, главният герой е принуден да се върне във Франция след смъртта на чичо си, но не са имали наследници. В опит да се продаде на лозя чичо и да се върнете към САЩ, Max постепенно ще преоткриване на ценностите на живота.

Vicky Cristina Barcelona: Точно като е филм на Уди Алън някога заслужава място в списъка. В него, виното може да бъде номиниран за Оскар за най-добър поддържащ актьор, защото тя е налице, като спътник, звездното трио от Хавиер Бардън, Scarlet Йохансон и Пенелопе Крус, в неговите приключения с испански град.

Решението на Париж: Най-известният от модерния свят Дегустацията се играе от Рандъл Милър в едноименната филм, който разказва историята на 24 май 1976 г., когато, в сляпа дегустация, калифорнийските вина са добре оценени, че французите , Epic.

Следвайте блога живея живота на Twitter

Насладете се на блог страницата живея живота на Facebook

Критик на вина Marcelo Копело, един от най-уважаваните в Бразилия, следва отблизо, след 1995 г., развитието на бразилското вино. По пътя, намери година след година, почти винаги един и същ: бразилската индустрия продължава силно в неговото качество мащаб. В теста тази година, публикувано в "Бразилия 2013 Wine годишник" се е проявил този аванс. Първи по отношение на количеството: винарни никога не са имали много участници. Бяха 85, което позволи доказването на 554 местни вина, почти двойно повече от предходната година. В качествения аспект, авансът отбеляза също. Миналата година са били 42% от вината с 85 точки или повече; тази година; този процент нараства до 57.7%, с 325 вина с 85 или повече точки. От участващите изби, 81 са имали поне един вино класифицирана, т.е., почти всички показа добър продукт ниво. Sparkling Essepainel показва хегемонията на Рио Гранде до Сул в производството на доказано качество пенливо. След списъка по-долу:

Шардоне

Aurora Шардоне 2012 - www.vinicolaaurora.com.br - Serra Gaucha (РС) - 89 точки

Don Абел Reserve Chardonnay 2011 - www.donabel.com.br - Serra Gaucha (РС) - 88 точки

Basso Monte Pascoal Dedicato Шардоне 2012 - www.vinicolabasso.com.br - Ragamuffin (РС) - 88 точки

Salton Virtue Шардоне 2011 - www.vinhossalton.com.br - Bento Gonçalves (РС) - 88 точки

Villa Francioni Chardonnay Lot сички - www.vilafrancioni.com.br - São Жоаким (SC) - 88 точки

Villaggio Grando Шардоне 2009 г. - www.vilaggiogrando.com.br - Agua Досе (SC) - 88 точки

Sauvignon Blanc

Sanjo Nubian Sauvignon Blanc 2011 - www.sanjo.com.br - Sierra Санта Катарина (SC) - 88 точки

Casa Valduga Premivum Roots Совиньон Блан 2012 - www.casavalduga.com.br - Кампания (РС) - 86 точки

Villaggio Grando Совиньон Блан 2009 г. - www.vilaggiogrando.com.br - Agua Досе (SC) - 86 точки

Гевюрцтраминер

RAR Гевюрцтраминер Collezione 2011 - www.miolo.com.br - Campos де Cima Da Serra (РС) - 88 точки

Casa Valduga Premivm Identity Гевюрцтраминер 2012 - www.casavalduga.com.br - Юг Crossroads (RS) - 87 точки

Други касти и White Кортес

Don Moscato Giallo Gerino сортови 2012 - www.donguerino.com.br - Alto Feliz (РС) - 87 точки

RAR Вионие 2011 - www.miolo.com.br - Campos де Cima Da Serra (РС) - 86 точки

Dunamis Pinot Grigio 2011 - www.dunamisvinhos.com.br - Кампания (РС) - 86 точки

Следвайте блога живея живота на Twitter

Насладете се на блог страницата живея живота на Facebook

Снощи бях в André Андрес компания, Rogério Baracho и Carlos Meneguel посещение на великия Zanatta. Там се дегустира няколко вина, включително и един по-специално, на испански Трусът.

André Андрес коментари
за него - TRUS 2004

"Испанци Reds имат обща характеристика, винаги привлекателни за двете тези, които вече имат известен познаване вина и за тези, които сега започват да се докаже, сега първите очилата си: те" експлодира "в аромати и вкусове скоро да бъдат отворени, особено ако тя е по- резервация. Не е по-различно с Трусът. Виното, предлагани от Madribras е открит през Zanatta Wine, приятен Forest Wine House Beach във Виктория. С малко време гарафа, червено е силно ароматни, хрупкави нотки на кокосов орех, а след това се развиват в нещо по-сладка, като компот от плодове. Вкусът е мощен, мек, вкусно, вече малко по-закръглена от време, но все пак с дълъг живот напред. The Трусът е произведен в Рибера дел Дуеро, в близкия район, откъдето името Pesquera. Само прави с Темпранийо, виното прекарва двайсет и четири милиона месеца заспал в бъчви и още 50 месеца, бутилка, преди да стигнат до пазара. С 15% алкохол, е стабилна червено, и се превежда до съвършенство на Bodega името отговорен за неговото производство :. "Трусът" е на Съюза на ранната Земя, Roble (дърво, на испански), грозде и Sun е страхотно вино Без съмнение, но може би цената е трудна бариера за да се преодолее. Тя се продава за $ триста и шестдесет ".

Следвайте блога живея живота на Twitter

Насладете се на блог страницата живея живота на Facebook


За да отпразнуват старта на 2012 реколта от Торо Loco, виното най-успешният от всички времена бразилския електронната търговия, на www.wine.com.br , проведена снощи на вечеря за журналисти и клиенти в ресторанта в Soeta победата.

В допълнение към няколко членове на екипа на Wine, включително Rogerio Salume (председател), на сомелиер Manuel Лус и Hunter Wine Ariel Перез, на събитието присъстваха Benoit Calvet, председател на BVC Bordeuaux вино, и дъщеря му, Charlotte Calvet , в света представител на Торо Loco марка.


Противоречия настрана, Manuel Luz (вляво), каза предложението на вино, на разходите и ползите и маркетинг жалба, подадена много потребители бира за вино. И те не успяват. Повече от 300 000 бутилки, продадени.

Събитието, което започна напои добре Champagne Montaudon, придружени от добри закуски, следвайки с хармонизиран вечеря, където бяха поднесени две основни курсове за хармонизиране с Торо Loco 2012. менюто, приготвени за случая, е отговарял за Barbara Verzola и Pablo Povon.

Блогът подвизава присъстваше и дава становище за новата реколта - Реколтата в купата 2012 следва същия стил. A вино готов за пиене, лесно, без компромис. Въпреки това, по-весел и откровен, повече, отколкото през 2011 г. Много плодов нос, което се потвърждава и в устата, с меки танини и добра свежест. Хареса ми.

Photo Credit: Rafaella Kings

Следвайте блога живея живота на Twitter

Насладете се на блог страницата живея живота на Facebook

TAP се развива своята нова винена листа за бизнес класа въз основа на новаторски опит, която се състоеше от дегустация на вина, проведена в земята и след това на борда на самолета. Целта е да се направи още по-строга и по-добро процеса на избор на вино, мисли за крайния потребител, клиентите на чешмата.

Следвайте блога живея живота на Twitter

Насладете се на блог страницата живея живота на Facebook

С лозя са осветени с прожектори и фенери, посетителите се събраха, за да Марселан сорт, който ще генерира вино да се предоставя само на участниците

Както сутринта, вечерта също има идеалната температура за прибирането на гроздето. И ако дейността е вече привлекателна в ранните часове на деня, представете си, когато слънцето залезе. Беше с това предложение, че Larentis вина, разположени в долината на лозята, проведени на събота, 23 Април, цената за първата нощ Harvest. С лозя са осветени с прожектори и фенери, събитието започва в 18 ч и каза, след прибиране на реколтата, посещение на винарска изба, дегустация и вечеря.

За посрещане, семейството Larentis приветства публиката с коктейли и пенливи. Скоро след това, на винопроизводителя André Larentis, трето поколение на семейството, на патриарх Cilo Larentis компанията, представена структурата на виното към участниците, които са получили информация за грижата за лозята и процеса на приготвяне и съхранение на вина.


Точно преди да се стъмни, посетители участваха в дегустация подготвени за случая, който включваше един от акцентите на винарната, вино Merit. Етикетът е в резултат на селекция от вина Мерло, Каберне Совиньон и Ancellotta Марселан на Сафра 2008 г. В допълнение към това, винопроизводителя представи Пинотаж 2012 г. Танат 2012 - едно от освобождаванията, винарна за 2013 г., което е все още в период на стареене в мазе - и реколтата Merlot 2005 - това вече не е на пазара, само семейството на резервацията, но е особено отворен за тост за първата нощ на реколтата.

Когато се стъмни, че е време да се подготвят за реколтата. След всеки участник получава материал за дейността - която включва престилка (това се предлага като подарък на членовете), ножици и фенерче, групата се разделя на двойки. Всяка двойка събира различни Марселан кутия. Гамата ще генерира вино, и всеки участник ще получи бутилка. Останалата част ще бъде продадена на групата. "Това е невероятна възможност. Винарната предлага уникални преживявания за посетители, което прави цялата разлика при покупка на продукт, "поставя члена на Братството на вина и пенливи, Iris Schenkel Foscarini, New Хамбург.

За да се сложи край на вечерта, посетителите също присъстваха типична италианска вечеря, която включваше полента пиле да сос и месо, хляб, сирене, салам, яде грозде и вина.

Следвайте блога живея живота на Twitter

Насладете се на блог страницата живея живота на Facebook

BBC Бразилия - Южна Африка винарна започва да произвежда вино от грозде, отгледано на остров Робен, на острова, където на първия чернокож президент на Южна Африка, Нелсън Мандела прекарва осемнадесет години задържан по време на апартейда (1948-1994) ,

В единия ъгъл на двора, където Мандела упражнено са лозя и какво е останало от малка градина, която той използва, за да се грижи.

След години на преговори, винени доброволци вече са склонни лозите.

Полученото бяло вино вече преминава тестове. Скоро, два вида вино, сладка и пенливи друг, ще се проведе търг.

Печалбите ще отидат за семействата на политическите затворници и бившата за проект на персонала на винарна, който получи парче земя да се култивира.

Следвайте блога живея живота на Twitter

Насладете се на блог страницата живея живота на Facebook


На EnoEventos организирани сайт за 12 дни в конкурса за най-красивата винарна в Бразилия. За това състезание, задаване на предварителен подбор на винарски изби, които имат за архитектурен диференциално, като се вземат предвид мненията и помощта на онлайн проучване по интернет. Експертна група от 14 винарски изби. Подложено на гласуване, взеха участие 1157 избиратели, с общо 3471 гласа. Най гласува бе Luiz Argenta. Имах възможност да посетя и това е наистина красива!

Вижте общия резултат: http://www.enoeventos.com.br/belasvinicolas/belasvinicolasr.htm

Следвайте блога живея живота на Twitter

Насладете се на блог страницата живея живота на Facebook

Критик на вина Marcelo Копело, един от най-уважаваните в Бразилия, следва отблизо, след 1995 г., развитието на бразилското вино. По пътя, намери година след година, почти винаги един и същ: бразилската индустрия продължава силно в неговото качество мащаб. В теста тази година, публикувано в "Бразилия 2013 Wine годишник" се е проявил този аванс. Първи по отношение на количеството: винарни никога не са имали много участници. Бяха 85, което позволи доказването на 554 местни вина, почти двойно повече от предходната година. В качествения аспект, авансът отбеляза също. Миналата година са били 42% от вината с 85 точки или повече; тази година; този процент нараства до 57.7%, с 325 вина с 85 или повече точки. От участващите изби, 81 са имали поне един вино класифицирана, т.е., почти всички показа добър продукт ниво. Това пенливо панел показва хегемонията на Рио Гранде до Сул в производството на доказано качество пенливо. След списъка по-долу:

Brut - Extra-Brut - Nature White

Звездите на Бразилия Nature 2007 - www.estrelasdobrasil.com.br - Bento Gonçalves (РС) - 91 точки

Valmarino & Churchill Природни Extra Brut 2009 г. - www.valmarino.com.br - Bento Gonçalves (РС) - 90 точки

Casa Valduga Brut 130 - www.casavalduga.com.br - Bento Gonçalves (РС) - 90 точки

Aurora пенливи Brut Шардоне - www.vinicolaaurora.com.br - Pinto Bandeira (RS) - 89 точки

Chandon Кюве Престиж Excellence двойка - www.chandon.com.br - Garibaldi (РС) - 89 точки

Perini Natural Brut Champenoise - www.vinicolaperini.com.br - Serra Gaucha (РС) - 89 точки

Salton Природа Generations Антонио Доменико - www.vinhossalton.com.br - Bento Gonçalves (РС) - 89 точки

Cave Geisse Nature Тероар ​​2008 - www.cavegeisse.com.br - Pinto Bandeira (РС) - 89 точки

Розе

Casa Valduga Брут Розе Reserve Blush 2010 - www.casavalduga.com.br - Bento Gonçalves (РС) - 90 точки

Brut Rosé Domno Nero точка - www.domno.com.br - Гарибалди (RS) - 89 точки

Aurora Brut роза - www.vinicolaaurora.com.br - Serra Gaucha (РС) - 88 точки

Brut Rosé Basso Monte Pascoal - www.vinicolabasso.com.br - Ragamuffin (РС) - 88 точки

Brut Rosé chadon - www.chandon.com.br - Garibaldi (РС) - 88 точки

Garibaldi Brut Rosé Първи Плодове - www.vinicolagaribaldi.com.br - Serra Gaucha (РС) - 88 точки

Дон Джовани Brut роза - www.dongiovanni.com.br - Pinto Bandeira (РС) - 88 точки

Brut Rosé Hiragami Kanpai - www.hiragami.com.br - São Joaquim (SC) - 88 точки

Мускат - Demi-Sec бяло и розе

Basso пенливо Muscat Monte Pascoal - www.vinicolabasso.com.br - Ragamuffin (РС) - 89 точки

Valmarino пенливо Muscat 2012 - www.valmarino.com.br - Bento Gonçalves (RS) - 88 точки

Perini пенливо розе Muscat Акварел - www.vinicolaperini.com.br - Serra Gaucha (RS) - 88 точки

Следвайте блога живея живота на Twitter

Насладете се на блог страницата живея живота на Facebook