søgemaskineoptimering indsende website email emhætte

Arkiv for januar 2013

Seña 2007


Chile, hvordan man gør vine, behage ganen af brasilianere.

Sena, rød ikon, resultatet af et partnerskab mellem Eduardo Chadwick (Errazuriz) Chile og den traditionelle californiske Mondavi familie, er alt dette succes.

Tanken om hans fødsel var at vise verden, at Chile var i stand til at udarbejde en TOP vin dyrt, matches skålen sin værdi.

For at sparet nogen anstrengelse. Egne vinmarker blev plantet i passende terroir, at eftermiddagssolen husly, varme, forlænge løbetiden på druerne. I begyndelsen, indtil resultatet af den første høst blev Seña fremstillet med dele af et udvalg af de bedste tønder Errazuriz også vinmarker i dalen af ​​Aconcágha.

Resultatet er en skæring Cabernet Sauvignon, Carmenere, Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot. It aldre for en længere periode (18 måneder) i tønder (90% ny) og yderligere 12 måneder efter eksamen blanding.

Sena navn betyder "signatur", "tegn" eller "password".Personlig Rating: ST (93+) - Chile - 14,5% - Aconcagua Valley - R $ 498,00 - Udvid - (Leveret af André Andrès)

Mørk udseende, masser af frugt, med toner chartre, blomme sauce og ristning. Ganen viste potent, allerede blød og balanceret med træ. Fruit langt. Imponeret af fusionen. Varmt, men ikke alkohol. Efter alt er 14,5% alkohol, ikke syntes. En vinhaço, som allerede giver meget glæde, men det vil i høj grad forbedre med tiden flaske.

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd blog-side leve livet på Facebook

Den bedste hvide lavet med Sauvignon Blanc drue, smagt sidst ikke kom fra Chile, men Frankrig, mere præcist i Loire-dalen, hvor "Didier Dagueneau" viste sig en slags tryllekunstner vine fra Pouilly Fumé ,. Didier var en enestående figur, udseende hyppie (behåret og skægget) havde ingen uddannelse i ønologi og brugte usædvanlige produktionsmetoder for regionen, såsom gæring i tønder.

Efter hans død i september 2008 efter 52-årige offer for et ultralet ulykke, hans sønner Benjamin og Charlotte fulgte sine principper i jagten på det ultimative udtryk for Sauvignon Blanc. Domaine Didier Dagueneau endog stigende 3-27 ha dit område er stadig betragtes en garage vingård.

Vingården vine er: Blanc Fumé de Pouilly, Pouilly Fumé i Chailloux, Buison Renard, asteroide, Pur Sang og Silex (toppen af ​​vin). Efter en periode uden importør i Brasilien, vendte tilbage i hænderne på House Flora og sælges i sejr ved Ville du Vin. De er ikke billige, men meget matcher forventning. Begynd at 350,00 og gå op til 700,00 reais.

Personlig Rating:
ST (95 +) - Didier Dagueneau "Pur Sang" - 100% Sauvignon Blanc

 • Vinen i glasset imponerer med aromaer allerede åbnet i første frugt plan (melon, fersken, mango, mandarin) Floral lys og stærk mineralsk karakter. Ganen præsenteres med blødt lys fedtethed, der kombinerer frugt og friskhed. Mineral profil dominerende, meget elegant og vedholdende. En blændende hvidt, enkelt, viser drue Sauvignon Blanc i sin pragt.

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd blog-side leve livet på Facebook

Den blog har netop modtaget e-mail med en artikel i Journal Go'Where Gastronomi februar hvor nogle venner fra São Paulo som Walter Tommasi, Alvaro Galvão, Paulo Sampaio og andre eksperter vurderet blindt Cabernet Sauvignon chilenske og amerikanske. Meget interessant, se resultatet nedenfor:

SMAGSFORSLAG chilenske ved silvestretg

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd blog-side leve livet på Facebook

Marcos Bassi, bbq king, afslørede hemmeligheden til at forberede flanken, så det ikke er tør på grillen. Bassi afmystificerer også nederdel steak, og siger, at kødet er ikke brugte.

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd blog-side leve livet på Facebook

I stigende grad smag af portugisiske vine. Denne forkærlighed blev bekræftet i en uformel smagning i sidste uge med Lissabon vin, og tilstedeværelsen af eksportchef i Quinta do Pinto, Pedro Fonseca, på fortovet af den argentinske restaurant La Dolina.

Med stor vin tradition, Swindon, en lille by Lissabon er jord kendt vinhuse, Chocapalha, Quinta do Monte D'guld, Pancas, blandt andre. Er producenter med navne, som allerede observeret der integrerer, hvad nogle kalder Farm Alenquer.

Pinto Quinta er et relativt nyt projekt, som lover at slutte sig til de gode vinhuse i regionen. I lang tid opgivet, genfødt resultat af lidenskab af en vin elsker, der ønsker at gøre hans varemærke.

Købt i 2003 med navnet femte Angel af Afonso Pinto blev ejendommen opgivet, men havde en vin-forbindelse historie siden det syttende århundrede. Hurtigt 100 ha er blevet ændret, med plantning af druer, der viser den franske smag af ejeren, Marsanne, Roussanne, Viognier, Cabernet, Chardonnay, blandt de 19 lokale og internationale sorter plantet der.

Pinto Quinta navn opstod, fordi den vin, der blev produceret i denne egenskab i det syttende århundrede var mere end en krone, Pintos, en lille guldmønt gældende på tidspunktet værd. Mere information om vinen her .

Vinen smagte to vine, en hvid og en rød. De første vinmarker lasso Selected Harvest 2010 - ST (88) - US $ 90,00 - hvid med en usædvanlig snit, portugisiske druesorter (Arinto, Fernão Pires) med lille del af fransk (Sauvignon Blanc og Chardonnay). Viste en gylden gul udseende, intens aroma med noter af tropisk, blomster og mineralsk frugt. Nem at drikke, med god syre, nogle cremethed, spørger måltid.

The Red Vineyards af
Lasso Selected Harvest 2009 - ST (88) - US $ 90,00 - er også et brud med den portugisiske drue (Touriga Nacional) langs den franske (Syrah og Cabernet Sauvignon), med scenen for 9 måneder i franske egetræsfade. Mørk look. En vin med en frugt som passificada, udvikler til fig kompot. Afbalanceret og med god koncentration i munden. Klar, men skal udvikle sig godt i flasken. Det opfordrer også til mad. Blev harmoniseret med en Sanduba (billedet ovenfor) og Tagliatta (nedenfor). En fantastisk kombination.

Vinene importeres af Broderskabet .

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd blog-side leve livet på Facebook


Forskellen mellem fine vin og bordvin er druen. Druerne, der gør en kvalitet vin kommer fra en vinstok af europæisk oprindelse kaldet "Vitis vinifera", som genererer det kendte Caberne t Sauvignon, Merlot, Chardonnay og andre. Kun de har egenskaben til at producere druer med koncentrerede funktioner, der gør kvalitetsvine. De mest almindelige druer, Amerikansk Vin arter, der dyrkes i Brasilien, fx Isabel (rødvin) og Niagara (hvidvin) er enklere vine, kaldet bordvine.

Betydningen af ​​kvaliteten af ​​en vin er den drue kvalitet, det er plantet på det rigtige sted, klima, beskæring og passende ressourcer, hvilket resulterer i en stor bøde vin. I Brasilien har meget denne forskel mellem fine vin og bordvin nu uden for landet, hvad der adskiller en kvalitetsvin er deres navne. Tabellen vin er billigere end fint vin.

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd blog-side leve livet på Facebook


Dommen af Paris var en smagning arrangeret i 1976 af kritiker Steven Spurrier. I det fremsendte nævninge til blindsmagning foretrukne ukendte californiske vine på bedst af Frankrig, der forårsager en revolutionerende indflydelse på verden af vin. The National Museum of American History Smithsonian værter i sin samling, to flasker vin - en Stag er Leap Wine Cellars Cabernet Sauvignon 1973 Chateau Montelena Chardonnay og 1973. Det var de vine, der vandt den nu berømte vinsmagning Paris 1976 da en gruppe franske eksperter sammenlignet nogle af de mest berømte franske vine med en ny generation af californiske vine. De vidste ikke, at resultatet fuldstændigt at transformere vinmarkedet, der varsler en guldalder for vin, der strækker vinens verden ud over de salvede grænser for Frankrig - til Australien, Chile, Sydamerika, New Zealand og over hele kloden. Konkurrencen blev meget omtalt i pressen, er vundet film lavet forsiden af ​​Time Magazine.

Kilde: Book dom Paris af George M. Taber, som i 1976 var i Paris svarer amerikansk ugentlige Time og kun journalist at overvære begivenheden.

Følgende vine ved kendelse af evalueringen:

Hvidt

 • Chateau Montelena 1973 (USA)
 • Meursault Charmes Roulot 1973 (FR)
 • Chalone Vineyard 1974 (USA)
 • Spring Mountain 1973 (USA)
 • Beaune Clos des Mouches Joseph Drouhin 1973 (FR)
 • Freemark Abbey Winery 1972 (USA)
 • Batard-Montrachet
 • Ramonet-Prudhon 1973
 • Puligny-Montrachet Les Pucelles
 • Domaine Leflaive 1972
 • Veedercrest Vineyards 1972
 • David Bruce Winery 1973

Rødvine

 • Stag er Leap Wine Cellars 1973
 • Château Mouton Rothschild 1970
 • Château Haut-Brion 1970
 • Château Montrose 1970
 • Ridge Vineyards Monte Bello 1971
 • Château Léoville-Las-Cases 1971
 • Mayacamas Vineyards 1971
 • Clos Du Val Winery 1972 87.
 • Heitz Cellars Marthas Vineyards 1970
 • Freemark Abbey Winery 1969
 • Batard-Montrachet Ramonet-Prudhon 1973
 • Puligny-Montrachet Domaine Leflaive Les Pucelles 1972
 • Veedercrest Vineyards 1972 (USA)
 • David Bruce Winery 1973 (USA)

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd blog-side leve livet på Facebook

Blandt mine vigtigste mål for 2013 er at drikke mindre, men med mere kvalitet, helst bouillon, der endnu ikke kender. Og det lader til, at det går godt. Næppe startede året og jeg er allerede at have behagelige overraskelser i skålen. Den ene var til Hermitage M. Sorrel i 2006, en fantastisk vin, der udtrykker en unik måde den faktiske kvalitet af det Syrah druen.

Hermitage er en af de vigtigste appeller Rhône, Frankrig. Dine druerne er dyrket i området siden år 500 f.Kr.. Dens område er begrænset til en bakke i byen Tain L'Hermitage. Det har en fremragende solen. De vine i regionen er som værdiansættes som rå klasser af Bordeaux. Ofte Bordeauxvine blev tilsat for at bibringe mere styrke, dybde og farve. Der producerer røde og hvide vine. I røde druer brugte Syrah er tilladt indtil 15% hvide druer, Marsanne og Roussanne. Resultatet er stærke vine, fyldig og kompleks.

Navnet Hermitage skyldes legenden om den sårede ridder i korstogene, der vender tilbage til at leve som en eremit på bakken til sine dages ende.

Vin historie

Marc Sorrel kommer fra en familie installeret i Tain L'Hermitage i over et århundrede, hvor hans far, Henri var notar. Lidenskabelig om vindyrkning, der ejes 3,4 hektar vinmarker i Hermitage, at sælge deres høst til forhandlere indtil 1970, da han besluttede at udarbejde og flaske deres egne vin. Denne ændring var helt vellykket, har fremstillet to kvalitets sæsoner i 1978 og 1979. Med hans helbred faldende, inviterede han sin søn Marc, kemiingeniør ved uddannelse, for at overtage produktionen. Marc Sorrel derefter begyndte at lære den metier, i 1982, med en vinproducent, der arbejdede med sin far. Henri Sorrel døde i 1984, da Marc var pludselig alene som vinmager. Marc arvet 2 hektar sin far, resten går til sine brødre. Han købte andre arealer i Hermitage, hvilket gør det samlede vindyrkningsareal på 4 hektar, han udforsker i dag.

The Vineyards

Vinmarkerne ligger i Côtes-du-Rhône nordlige, venstre bred af floden Rhône, med syd eksponering, idet læ for kolde nordenvind og skabe et mikroklima af Middelhavet indflydelse. Syrah druen er den vigtigste sort i regionen, og en af ​​opgaverne for dens oprindelse er præcis Tain l'Hermitage. I denne terroir, den syrah producerer vine af stor aromatisk udtryk og meget velafbalanceret struktur, og en langsom udvikling, der giver dem stor værdi.

Udstyr

Vingården er udstyret med 7 rustfrie tanke med kapacitet mellem 2000 og 5000 liter, med automatisk udstyr til at dykke hat under gæringen (pigeage). En pneumatisk tryk anvendes til hvide druer. Kælderen er opvarmet til 17 ° C. Kørsel vin aftapning sker ved tyngdekraft.

Tagliatta tjent Ville du Vin restaurant

Personlig Rating:
ST (95)
- 100% Syrah - 13,2% - 22 måneder i tønder - R $ 600,00 - Ville du Vin

 • Når åbnes bange, lugt ... sådan en flygtig syre?, Lol. Jeg ved det ikke. Men efter en time ved hjælp af beluftning i karaffel begyndte at åbne op og vise dit bedste. Dette er en af ​​de vine, der var bare for at få en fornemmelse var værd aromaer. Frugtagtig noter minde kirsebær og blomme, sort peber, og en lys likør. Fylder munden og efterlader en lang og lækker eftersmag. Ren og frisk frugt. Kraftfuld, men ikke alkohol. Meget afbalanceret. Great surhedsgrad. En vinhaço, viser gennem Syrah druemost udtrykke.

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd blog-side leve livet på Facebook


Er det mytiske Le Pin er virkelig en ekstraordinær vin i glasset? Værd R $ 9,900.00 reais opladet her i Brasilien?

For at besvare disse spørgsmål, vi nødt til at forstå et par faktorer. Alt starter med den finansielle status for bevis, efterfulgt af loven om udbud og efterspørgsel, terroir ...

Selvom det ikke er officielt klassificeret, de store Pomerol vine som Le Pin og Petrus, har høje priser, ofte er højere end selv den berømte Premier Cru.


Det er en af de mest beundrede verdens vine. Dets historie begyndte med købet af belgiske visir familie ejendom THIENPONT i 1979. Sjælden, dyrkes i kun "2 hektar" jord i Pomerol (Frankrig), hvilket resulterer i 600 sager om året, et meget lille beløb. Fremstillet i en kælder i et hus så beskeden, der ikke tager heller navnet Château. En sand "garage vin". Dit cut er hovedsageligt Merlot, med lille mængde Cabernet Franc.

Navnet Le Pin opstod til ære for en enlig fyrretræ, der var på ejendommen.

En dårlig høst selv overvejes, glasset sig at være meget elegant, med aroma vanskeligt at definere, fremhæve propolis, kompleks med mange nuancer. Sole.

Desværre flasken var uden etiketten, men høsten blev stemplet på proppen som du kan se på billedet ovenfor.

Denne vin blev åbnet af hans ven Gustavo Varella til ære for Antonio Carlos Leite (André Andrès). Udover ham, blev åbnet en Weinert 1983 Balthus 2005 Seña 2007 og Alvear Pedro Ximenez 1927. Alle harmoniseret med smukke pastel kød. Deltaget i denne smagning udover de ovennævnte, jeg, Sidney Santigo og Rafael Machado som venligt åbnede sin DOC mødested for mødet.

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd blog-side leve livet på Facebook